canım kabızlıkla alakası olabilir birde uyku olayın varsa oda ödem yani şişlik yapıyor , bende 1,5 kilo almışım gözüküyor ama bedende incelme var , diyetisyenim uyuma cok fazla ,özellikle suyunu ihmal etme dedi, sende günde 2,5 lt. Su içmeye çalış , hem kabzlığına da iyi gelir ....
bize sadece ağrın olduğun zamanlar ilişkiye girmeyin dedi , ama diğer arkadaşların dediği gibi psikolojik heralde zaten bişey yapamıyoruz; sevgi , aşk son limitlerinde bebekten dolayı ama korkudan tık yok
çok toğun olmadığı sürece pembe kahverengi ,normal akıntı nrmal sanırım , topiklerde herkeste var nerdeyse bu olay, bende de ara ara az pembe geliyor ama ben pek önemsemedim miktarı az diye..
şimdiki bebekler biraz nazlı , eskiden kadınlar ne işler yaparmış da bişey olmazmış , heralde çevreden , yediklerimizden bizim bebilşler çok nazlı , o yüzden ben ev işi bile yapmaamya çalışıyorum , 1 oda süpürüyosan gidip 15dk yatıyorum , şurda riskli zamanımz ilk 3 -3,5 ay yani az kaldı biraz dişimiz sıkalım.....
canım çok geçmiş olsun , en azından hamileliğinin başında olmuş , şu an hareketlerin çok kısıtlı değil , kendinde biçok işini yapasın , sen yinede çok iş yapma dikkat et kendine .....
eşime bazen yarım ediyorum o korkutuyor beni..ayrıca bana yardımcı oluyordu.şuan mutfaga girmek istemiyorum..ama ona bişeyler hazırlamam gerekiyor..ağır taşınması gerekenler oluyor..evde yada alışverişte bunlar beni düşündürüyor..annesi gelecek bakalım.
hayırlı olsun canım , sağlıkla kucağına alırsın inşallah :))))
en iyisi dr. A sormak , bende ilk 3 ay geçsin ondan sonra gitmek istiyorum memlkete ,ama 13saat ,doğumdan sonra uzun bi müddet gidemem heralde , bakalım ne diyecek :...
gerilme , ağrı , hafif sızı hepimizde var canım , üzülecek bi şey değil tam tersine seviniecek bi şey , bebişlere ortam hazırlanıyor :)))
bende de aynısı var hayatım ama normalmiş bu durum , rahmi mikroplardan , v.s. Korumak için vucüdun aldığı bir önlemmiş...
gelısımcı sakın kendını parcalama yok bısey tasıcam yemek yapıcam dıye gelsın annesı tabıkı ben mıdem bulandıgı ıcın yemek yapmıyorum ya dısardan soyluyoruz ya kaynanam yapıyor.kocanda su anda bakıma muhtac olabılır ama sende oylesın unutma.zaten calısıyorsun yoruluyorsun cekınme herkesı yardıma cagır senden ve bebegınden degeerlı degıl.marketınde caresı var mıgross kangurum herseyı kapıyada kadar getırıyorlar hemde ıstedıgın saatte.
oshegeme cnm haklısın suyuda azalaatım bugunlerde belkı ondanda olabılır
eşime bazen yarım ediyorum o korkutuyor beni..ayrıca bana yardımcı oluyordu.şuan mutfaga girmek istemiyorum..ama ona bişeyler hazırlamam gerekiyor..ağır taşınması gerekenler oluyor..evde yada alışverişte bunlar beni düşündürüyor..annesi gelecek bakalım.
merhabalar
bu mide olayları ne zaman geçicek mahvoluyorum kilo vermişim ölü gibiyim resmen haftasonu anneme gittim halime üzüldü
merhabalar
bu mide olayları ne zaman geçicek mahvoluyorum kilo vermişim ölü gibiyim resmen haftasonu anneme gittim halime üzüldü
canım aynen ya benim midemde aynı hiçbişey fayda etmiyor umarım geçer kısa zamanda(
aynen ssbulutum çalışınca daha zor.
Doğru haklısın tatlım ama sen yinede çok gerekli olmadığı sürece elini bişeye sürme , bende mutfağa giremiyorum , annem uzakta çalışıyor , kayınvalidemde pek oralı değil :))) ama dışardan falan idare ediyoruz bi şekilde , alışverişi tek yapmam gerekiyorsa parça parça alıp eve getiryorum , sende bir süre idare et , Allah yardımcın olsun canım ....
yeni katılanbütün anne adaylarına hoşgelniz diyorumm.... ama ben çok üzgününm eşim özel mayeneyi gereksiz görüyo iki gündür ağlıyorum aklıma geldikçe bu ilgisizlik nasıl oluyo anlamıyorum.. ne kadar rahat yaaaben bişey olucak diye yememe içmeme dikkat ediyorum neler yapıyorum oda normalde çok ilgilidir ama bu doktor konusunda anlamıyorum onu hiç böyle olucağına aklıma bile getirmezdim.. nasıl önemsemez bu doktor işini ne yani ben mi abartıyorum bu kadar sadece devlet hastanesinin takibi yeterli olcakmı????? bana yardım edin kızlarr yaaa napcam ben????
yeni katılanbütün anne adaylarına hoşgelniz diyorumm.... ama ben çok üzgününm eşim özel mayeneyi gereksiz görüyo iki gündür ağlıyorum aklıma geldikçe bu ilgisizlik nasıl oluyo anlamıyorum.. ne kadar rahat yaaaben bişey olucak diye yememe içmeme dikkat ediyorum neler yapıyorum oda normalde çok ilgilidir ama bu doktor konusunda anlamıyorum onu hiç böyle olucağına aklıma bile getirmezdim.. nasıl önemsemez bu doktor işini ne yani ben mi abartıyorum bu kadar sadece devlet hastanesinin takibi yeterli olcakmı????? bana yardım edin kızlarr yaaa napcam ben????
Ben bebişimin kalp atışlarını dinledim
darısı başına inşallah. sen ne zaman gidecektin doktora.
işte misin sen de şu anda.
canımm çok sevindimya.ben çarşamba sabah gidicem hayırlısıyla bakalım inşallah herşey yolundadır. evet canım şu an işyerindeyim(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?