2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eşime bazen yarım ediyorum o korkutuyor beni..ayrıca bana yardımcı oluyordu.şuan mutfaga girmek istemiyorum..ama ona bişeyler hazırlamam gerekiyor..ağır taşınması gerekenler oluyor..evde yada alışverişte bunlar beni düşündürüyor..annesi gelecek bakalım.

gelısımcı sakın kendını parcalama yok bısey tasıcam yemek yapıcam dıye gelsın annesı tabıkı ben mıdem bulandıgı ıcın yemek yapmıyorum ya dısardan soyluyoruz ya kaynanam yapıyor.kocanda su anda bakıma muhtac olabılır ama sende oylesın unutma.zaten calısıyorsun yoruluyorsun cekınme herkesı yardıma cagır senden ve bebegınden degeerlı degıl.marketınde caresı var mıgross kangurum herseyı kapıyada kadar getırıyorlar hemde ıstedıgın saatte.

oshegeme cnm haklısın suyuda azalaatım bugunlerde belkı ondanda olabılır

evet zaten öyle merketi arıycaz..dışardan sipariş veriyorduk ama bazen onuda canım istemiyor.annesi yapar artık.

Doğru haklısın tatlım ama sen yinede çok gerekli olmadığı sürece elini bişeye sürme , bende mutfağa giremiyorum , annem uzakta çalışıyor , kayınvalidemde pek oralı değil :))) ama dışardan falan idare ediyoruz bi şekilde , alışverişi tek yapmam gerekiyorsa parça parça alıp eve getiryorum , sende bir süre idare et , Allah yardımcın olsun canım ....

merhabalar
bu mide olayları ne zaman geçicek mahvoluyorum kilo vermişim ölü gibiyim resmen haftasonu anneme gittim halime üzüldü

merhabalar
bu mide olayları ne zaman geçicek mahvoluyorum kilo vermişim ölü gibiyim resmen haftasonu anneme gittim halime üzüldü

selam canım nasılsın
ah canım sen uzun zamandır çekiyorsun benim daha yeni başladı. bugün zor duruyorum iş yerinde valla.
kaç kilo verdin. hala bişey yiyemiyor musun sen

canım aynen ya benim midemde aynı hiçbişey fayda etmiyor umarım geçer kısa zamanda(

umarım
ama iyi olsunlarda geçecek elbette iyi-kötü.
off evde olsak neyse yine ama işte yolda daha kötü yaa
valla böyle giderse bende basacağım bi rapor

yeni katılanbütün anne adaylarına hoşgelniz diyorumm.... ama ben çok üzgününm eşim özel mayeneyi gereksiz görüyo iki gündür ağlıyorum aklıma geldikçe bu ilgisizlik nasıl oluyo anlamıyorum.. ne kadar rahat yaaa ben bişey olucak diye yememe içmeme dikkat ediyorum neler yapıyorum oda normalde çok ilgilidir ama bu doktor konusunda anlamıyorum onu hiç böyle olucağına aklıma bile getirmezdim.. nasıl önemsemez bu doktor işini ne yani ben mi abartıyorum bu kadar sadece devlet hastanesinin takibi yeterli olcakmı????? bana yardım edin kızlarr yaaa napcam ben????

evet bi şekilde idare edicez artık.Allah sanada kolaylık versin.

devlet hastaneside yeterli olabilir ama biraz ilgisizler ve biraz yıpranırsın..kalabalık ve pis oluyor.yorulursun yani...çalışıyormusun? nerde oturuyorsun?

Canım benim eşimde ilk hamile kaldığımda ne gerek var demişti.sonra oturdum anlattım şunun için gerekli falan diye. ama onu etkileyen arkadaşlarıydı.yok onlar devlete gidiyormuş bişey olmuyormuş bayaa bi tartışmıştık bizde.sonra hamile arkadaşım vardı ailecek görüştüğümüz o da özele gidiyordu sürekli.onlarla konuşa konuşa anladı neden gerektiğini. şimdi içi çok rahat. bi şikayetim olsun hemen arar doktoru. yani diyeceğim çevresi etkileyebilir. çevrenizde özele giden veya gitmiş olanlar varsa onlarla muhabbet ederek bunun önemini görmesini sağlayabilirsin canım.

cnm benım uzulme tabı kı artık devlet hastanelerıde cok gelısmıs tabıkı yeterlı olur.ama bazen eslerımız boyle dık kafalılık yapıp bızım hassasıyetlerımızı anlamıyorlar ancak dısardan bırısı soyleyınce hatırlatınca kafalarına dank edıyor.bazı ozel hastanelerın sskyla anlasması var az bır farkla ozel muaynane gıbı hızmet alabılırsın.pekı kendın gıtme ımkanın yokmu dısardan ozele bır arkadaasınla yada aılenden bırınle..ama hıc bırıde olmasa devlet hastanelerı bı cok muaynane o9zel hastaneden daha tam tesekkullu butun prof.ler uzmanlar hep devlet hastanesınde.

Ben bebişimin kalp atışlarını dinledim

darısı başına inşallah. sen ne zaman gidecektin doktora.
işte misin sen de şu anda.

canımm çok sevindimya.ben çarşamba sabah gidicem hayırlısıyla bakalım inşallah herşey yolundadır. evet canım şu an işyerindeyim(((

canım sende hoşgeldin.ama dur hemen kendini yıpratma eşinle otur konuş.tamam devlet hastaneleride iyi ama çok fazla gelen hasta olduğu için yeterince ilgilenmiyorlar sen belki soruların karşısında yeterli cevabı alamayabilirsin.çevrenizde eşinle konuşacak arkadaşlarınız falan hiç yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…