2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun, ne acı 4.5 aylıkken bebeklerini kaybetmeniz.allahım inş bu bebekle biraz olsun ac ılarınızı azaltmanıza yardımcı olsun.sağlıcakla alın kucağınıza inşallah..:26:

Günaydın arkadaşlar..
Kimseden kötü haber yok çok şükür..
7.haftama girmiş bulunuyorum ve kasıklarımda bu sabah hareketle baslayan bi gerilme hissi var umarım normaldir...

kızlar bişey daha soracağım sizinde akıntınız var mı benim krem gibi beyaz yoğun akıntım var acaba mantar falan mı dedim ama yok ne koku nede kaşıntı yok

Günaydın arkadaşlar..
7.haftama girmiş bulunuyorum ve kasıklarımda bu sabah hareketle baslayan bi gerilme hissi var umarım normaldir...

canım iğne batması ve kasılmalar normalmiş bebek büyüdüğü için rahimde genişliyormuş

gebelikte akıntı normal diye biliyorum kokusuz ve kaşıntı yapmıyorsaa.
bende de akıntı var su gibi..

çok sağol canım..için rahat olduktan sonra inşallah hiçbir problem olmadan kucağımıza alırız...

selam kızlar.aramıza yeni gelenler hoşgeldi.inşallah rahat sağlıklı bir hamilelik geçiririker ce vgeçiririz hepimiz.
toprak ceylin cnaım bende oldu onlar normal.ama seni çok karamsar gördüm lütfen pozitif ol her defa aynı şeyi yaşıcanı düşünüp kend,ne haksızlık edip üzüntülere kapılma.herşeyde bir hayır vardır.herşey yolunda g,d,cek emin ol ya.benim arkadaşımda 3 aylıkken bebeğini kaybetti.ama noldu arakasından hemen hamile kaldı ve hiçbişey olmadı bebeğine.

kılzar bize gelince allah a şükür iyiyiz ben ve bebişim.ben sadece gribim ve gçmek bilmiyor( kısmetse çarşamba ilk kez bebişimi görücem....

ah keske bende 1 kılo almıs olsaydım bende 8 haftalık oldum 3 kılo almısım (((((
cnm sanırsam su cok ıcıyoruz ve vucudumuz su topluyor olabılır.bıraz dıkkat eetmemız lazım ama olsun uzulme

topragımceylinimmm karından bakıldıgı ıcın gorulmemıstır. uzme kendını hepımızde bır korku bende her tuv gıttıgımde bakıyorum her akıntımda yuregım agzıma gelıyor.. ama bu gunler gerıde kalıcak allahın ıznıyle. urfa otobusle cok uzak yolların durumunu bılmıyorum. eskı bır thy hostesı olarak ucak guvenılırdır 1.5 saatte ıstanbula varırsın ama bende aynı korkuları yasıyorum sonucta ucaktada radyasyon var turbulans var farklı korkular heyecanlar var bende bu yuzden annemlerı gormeye gıdemıyorum en azından uc ay gecmesını beklıyorum.benımde atına ıst 12 saat ucakla 55 dk
ama su an erteledım herseyı

ooff canım ya ne yapacağımı bilmiyorum giderken kendi arabamızla gideceğiz uçak aktarmalı canım ankaradan yani 2 saat sürüyo ve 2 kez biniliyo yçağa bilmiyorum uçağa binmem büyük ihtimal eşim bırakır arabayla başka çarem yok

ilk 3 ay riskli zaten.otobüsle yolculuk yapıcam sanırım bi 10 saat var.bakalım doktor ne derse o oluacak.çalışan anne için 3 tanesi zor 2 tane kararında aslında.sağol canım ilgin için..

canım bende gecen yıl ki hamileleğimde 6 saatlik bi yola gitmem gerekiyordu.kursum vardı.dr. izin vermedi.ilk 3 ay riskli gidemezsin dedi.senin 10 saat daha uzunmuş.doktora kesin sor..görümcen bebeğinden dahamı önemli..nerden nereye gideceksin?

bu arada hepınıze gunaydın kızlar. ben dun kotuydum artık tuv cıkamadıgımdan ve mıdem de full dolu oldugundan sanırsam hazmedemedım yuruyus hıc bısey yememek bıle kar etmedı agrıdan gazdan kıvrandım.kuru kayısı erık ıncır su kiwi aktınıdia yogurtlar herseyı denedım ve bugun ıtıbarıyle demır vıtamınını kestım.doktordan randevu almaya calısıcaz bugun ıcın belkı bı ılac felan verır ve demır ılacının surubu varmıs onun daha ıyı geldıgını duydum.onun harıcınde ıyıyım. en kotu dertlerımız bu olsun.hepınızı opuyorum saglıklı mutlu bır gun dılıyorum

geçmiş olsun canım.dr. sorduktan sonra ilacını kesseydin keşke...benimde belim çok ağrıyorr..inşallah iyiye işarettir...bende bugün akşam dr. gidicem.ama her muayeneye girişimde tedirgin oluyorum..iyi haberle dönüyorum.inşallah bu seferde öyle olur.inşallah rahatsızlığında gecer....

ne yapayım canım ya sürekli kendimi dinliyorum birde herşeyi biliyoruz ya artık o yüzden çok inceliyorum kk den herşeyi öğrendim fazlasıyla ii mi oldu kötü mü bilmiyorum umarım bende bu bebeğimi sağlıkla alırım kucağıma

gelısımcım stress yapma... ıyı haberle donuceksın tabıkı neden hersey kotu gıtmek zorundamıkı. hepımızın hamılelıgı harıka gecıcek son gunlerde artık ozgurluk dıye bagırıcaz burda.. ve sonradan meleklerımız bı omur bıze yapısık sekılde olucaklar.mınık ellıler... saat kac olursa olsun haberını beklıyorum.benım kontrol 17 sndeydı ama dr u sevmedıgımden degısıtırıyoruz bugun randevu verırse baska dr a gıdıcez belkı bende gorurum.bel agrısı normal hatta bı arkadasım bana belı agrıyanın oglu olur dedı kendısının kızı var hep kasıkları agrımıs.benımde belım agrıyor sanırsam normal.

bu arada beyaz akıntılar bendede hafıf haıf oluyor. bunuda sorucam doktora ama herkes nomrmal dıyor.

toprak thy nın dırek ıstanbula urfadan ucusu vardı.arabayla esın getırıcekse ıyı yavas yavas gelırsınız arkada uzanırsın uyursun hem 3 aylık olmucakmı korkulcak bısey yok tas gıbı hepsı tas.
ben hergun 15 km okula motorla gıdıp bıde 15 km motorla donuyordum hamıle oldugumu blmıyordum gırmedıgım cukur yemedıgım yagmur camur kalmadı allah koruyor ıste.tabı artık butun otobusler benım :)

Merhabalar herkese, ben bebeğimin kalp atışını duymadan kimseye söylemek istemedim kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor yarın doktora gitcem çok merak ediyorum inşallah iyidir bebeğim :97:

Ben de aranıza yeni katılıyorum 1 hafta önce öğrendim hamileliği ve ilk çok heyecanlıyım bu siteyi duyunca biraz bilgisiz olduğum için aranıza katılmak istedim.Herkese sağlıklı bir dönem diliyorum....

hoşgeldin canım. hayırlısı olsun inşallah.
Merhabalar herkese, ben bebeğimin kalp atışını duymadan kimseye söylemek istemedim kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyor yarın doktora gitcem çok merak ediyorum inşallah iyidir bebeğim :97:

vajinal ultrasonla 5,5-6 haftada
karından ultrasonla 7 haftadan sonra canım
hayırlısıyla duyarsın inşallah

önceki gebeliklerime göre daha az stresliyim ama yinede önceki kötü tecrübelerden dolayı dr.muayenesine girince heycan ve stres başlıyor...

Canım kabızlıkla alakası olabilir birde uyku olayın varsa oda ödem yani şişlik yapıyor , bende 1,5 kilo almışım gözüküyor ama bedende incelme var , diyetisyenim uyuma cok fazla ,özellikle suyunu ihmal etme dedi, Sende günde 2,5 lt. su içmeye çalış , hem kabzlığına da iyi gelir ....

Bize sadece ağrın olduğun zamanlar ilişkiye girmeyin dedi , ama diğer arkadaşların dediği gibi psikolojik heralde zaten bişey yapamıyoruz; sevgi , aşk son limitlerinde bebekten dolayı ama korkudan tık yok

Çok toğun olmadığı sürece pembe kahverengi ,normal akıntı nrmal sanırım , topiklerde herkeste var nerdeyse bu olay, bende de ara ara az pembe geliyor ama ben pek önemsemedim miktarı az diye..

kızlar çok mu yoruyoruz kendimizi bu kanama neden oluyor ben de dahil hepimizde nerdeyse. rabbim bebekelrimizi korusun. dinlenmek çok önemli

Şimdiki bebekler biraz nazlı , eskiden kadınlar ne işler yaparmış da bişey olmazmış , heralde çevreden , yediklerimizden bizim bebilşler çok nazlı , o yüzden ben ev işi bile yapmaamya çalışıyorum , 1 oda süpürüyosan gidip 15dk yatıyorum , şurda riskli zamanımz ilk 3 -3,5 ay yani az kaldı biraz dişimiz sıkalım.....

Canım çok geçmiş olsun , en azından hamileliğinin başında olmuş , şu an hareketlerin çok kısıtlı değil , kendinde biçok işini yapasın , sen yinede çok iş yapma dikkat et kendine .....

Hayırlı olsun canım , Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :))))

En iyisi dr. a sormak , bende ilk 3 ay geçsin ondan sonra gitmek istiyorum memlkete ,ama 13saat ,doğumdan sonra uzun bi müddet gidemem heralde , bakalım ne diyecek :...

Günaydın arkadaşlar..

Gerilme , ağrı , hafif sızı hepimizde var canım , üzülecek bi şey değil tam tersine seviniecek bi şey , bebişlere ortam hazırlanıyor :)))

kızlar bişey daha soracağım sizinde akıntınız var mı benim krem gibi beyaz yoğun akıntım var acaba mantar falan mı dedim ama yok ne koku nede kaşıntı yok

Bende de aynısı var hayatım ama normalmiş bu durum , rahmi mikroplardan , v.s. korumak için vucüdun aldığı bir önlemmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…