cnm senın ıyı olmana sevındım.korkuttun beni kac gundur yoksun.esıne cok gecmıs olsun evet bıraz zor zamanda olmus ama her ıste bır hayır vadır karı koca karsılıklı yatarsınız artık.ben ıyıym mıdemk bulanıo bı kg almısım moralm bozuk ama senı gormem benı sevındırdı mucx :90:
çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın
acropoly canım aynı gün doğumluyuz bebeklerimiz de çok yakın olacak hayırlısı olsun
canım benimde .ok şiddetli olmasa bile midem sürekli ayaktabirde bugün ve dün belim ağrıdı.inşallah hrşey yolundadır.canım dr. bana 2 aya kadr 3 kilo alınsa bile normal dedi.üstelik senin boyun var.takacak bir durum yok.çok çok normal yani....moral bozulcak bir durum yok
selamlar kızlar..
perşembe günü çok az pembe akıntım gelmişti..
dr aradım endişelenme progestan al bulunsun elinde kanamaya çevirirse almaya başla demişti..
dün gece ilişki oldu sabaha karşı tuvalete kalktım kanamam olmuş..
sabahtan bu yana da kahverengi leke şeklinde çok az gelmiş.
dr.a ulaşamıyorum.progestan aldım sabah..
ilk gebeliğim çok korkuyorum..
ne bılım cok yememe ragmen aldıgıma sasırıyorum bıraz yuruyuse cıkıyorum en azından yedıklerımı yakım sanırım hareketsızlıkten oldu okul tatıle
gırdı temızlık yapamıyorum kaynanam yapıo yemek yapamıyorum mıdem bulanıyor ne yesem bana hedıye kalıyor hareket yok ondan.tuvaletlede aram ıyı degıl demır ılacını bırakmayı bıle dusunuyorum
Arkadasim dusuk tehliken var anladigim kadariyla iliskiye girmemeniz konusunda doktorunuz uyarmadimi benim dusuk tehlikem yok simdilik cok sukur ama benim doktirum ilk 3ay iliski yok dedi bizde uyuyoruz doktorumuzun dedigine bebisimiz saglikli olsunda varsin 9 ay yapmayalim
Muhtemelen tartıdan kaynaklanıyordur.kızlar cok yemememe ragmen 1 kılo almıs gozukuyorum acaba kabızlıgımla bır ılgısı olabılırmı.cok moralım bozuldu yanı ortalama sabahaları cornflakes arada bı elma oglen fazla olmayan bı yemek aksamları yogurt yıyıorum normalde bıle bundan fazla yerım. bı yandanda dusunuyorum tartımızı degıstık dıgıtal aldık acaba asıl olan kılom bumuydu anlamadım moral sıfır.. sızlerde durumlar nedır 7 8 haftalık olanlar kılo alan oldumu
dr. bizede bu haftaya kadar yasakladı.
Muhtemelen tartıdan kaynaklanıyordur.
Alsan da boşver hiç moralini bozma. Kilo verilir o kolay kısmı işin..
Ben çok kilo verdim, keşke alsaydım bir o kadar..
dr. bizede bu haftaya kadar yasakladı.
cnm ıyı sıze yasaklamıs bıze yapabılırsın dedıgı halde bızde tık yok psıkolojık wsanırsam yapamıyoruz bı kac kere denemeye kalktık hem o hem ben tedıgın oluyoruz cok komık ve sacma ogrendıgımızden berı bısey yok
kızlar cok yemememe ragmen 1 kılo almıs gozukuyorum acaba kabızlıgımla bır ılgısı olabılırmı.cok moralım bozuldu yanı ortalama sabahaları cornflakes arada bı elma oglen fazla olmayan bı yemek aksamları yogurt yıyıorum normalde bıle bundan fazla yerım. bı yandanda dusunuyorum tartımızı degıstık dıgıtal aldık acaba asıl olan kılom bumuydu anlamadım moral sıfır.. sızlerde durumlar nedır 7 8 haftalık olanlar kılo alan oldumu
canım benim kanamam 15 aralıktan beri devam ediyor
ilaç kullanmama rağmen hala kesilmedi:18:
bende yarın gidecem çalış derse çalışacam
içimizi ferah tutmaya çalışalım inşallah herşey güzel gidecek
her bebeğin gelişimi farklı
kızlar günaydın içim çok tuhaf ilk hamileliğimde öyle mutluydum ki hiç kimse hiç birşey beni üzemiyordu o bebek benim hayatımı değiştirmişti ama malesef onu kaybettim şimdi tuhaf bir şekilde mutlu değilim sanki bunada bişey olacakmış gibi geliyo çok bağlanmayım diyorum kendi kendime sonrada üzülüyorum buda benim yavrum neden böyle duygular içindeyim bilmiyorum moralimda bozuk kesemiz 23 mm ama 6+4 te bebiş gözükmedi ya boş gebelikse diyorum ooff ya ne kadar zormuş anne olmak allahım
kızlar günaydın içim çok tuhaf ilk hamileliğimde öyle mutluydum ki hiç kimse hiç birşey beni üzemiyordu o bebek benim hayatımı değiştirmişti ama malesef onu kaybettim şimdi tuhaf bir şekilde mutlu değilim sanki bunada bişey olacakmış gibi geliyo çok bağlanmayım diyorum kendi kendime sonrada üzülüyorum buda benim yavrum neden böyle duygular içindeyim bilmiyorum moralimda bozuk kesemiz 23 mm ama 6+4 te bebiş gözükmedi ya boş gebelikse diyorum ooff ya ne kadar zormuş anne olmak allahım
günaydın
benim de içim öyle tuhaf
ben de ilk gebeliğimde kalp atışlarını duyamamıştım.
bu sefer duydum çok şükür ama yine de biraz daha zaman geçmeden içim rahat etmeyecek.
bu arada ben cumartesi gittim doktora. karnımdan baktı benim de keseyi gördü bebeği göremedi.sonra vajinal baktı öyle gördü canım. umarım senin de ordadır bebeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?