Günaydınlar kızlar....
kanamalar olmuş çok geçmiş olsun tekrarlamasın son olsun inş.
bu topik de tam destek olacaklar topiği sanki rabbim ayarlamışta
vermiş 2.hamilelikler daha önce düşük olanlar inş.kucağınıza rahatlıkla alırsınız
benim de 2.olduğu için pek takmıyorum hatta hiç ilgilenemiyorum bile
en son gitmede dr banada kist olabilir iyi göremiyorum ama 2li testte net
belli olur dedi ama içim genede rahat inş.iyi olacak herşey.
Gelişimci eşinede çoook geçmiş olsun bunda da vardır bir hayır
canım en son perşembe nete girebildim.perşembe akşamı eşim futbol oynamaya gitmişti arkadaşları ile orda aşil tendonu kopmuş ayak bileğinde topuğun üst kısmındaki yer.acien hastaneye götürmüşler .bana haber vermeden gitmişler üzlmiyeyim diye.eşim geceye doğru aradı.hastanede olduğunu söyledi.neyse o gece eşim gelemedi.cumada ameliyata alındı.ameliyattan sonra alçıya alındı.1 gece hastanede kaldık.dün gece döndük.1 ay alçıda kalacak ayağı...bu dönemde olması zor oldu gerçi.bana yardım ediyordu.şimdi kendi yardıma muhtaç.neyse yazılanları şöyle bi okumaya çalıştım...yeni hamileler gelmiş. sende inşallah iyisindir canım.
günaydın canım, benımde ilk hamileliğim ağustos ayında kimyasal gebelikle son buldu inşallah bu bebeğimi ağustos ayında kucağıma almak nasip olur.bende senin gibiyim çok sevinemiyorum her tuvalete gittiğimde kan var mı diye korkuyorum..biraz sancım olsa yine düşüyor diyorum.allahım sen bu mucizeleri bize emanet et yarabbim :26:
selamlar kızlar..
perşembe günü çok az pembe akıntım gelmişti..
dr aradım endişelenme progestan al bulunsun elinde kanamaya çevirirse almaya başla demişti..
dün gece ilişki oldu sabaha karşı tuvalete kalktım kanamam olmuş..
sabahtan bu yana da kahverengi leke şeklinde çok az gelmiş.
dr.a ulaşamıyorum.progestan aldım sabah..
ilk gebeliğim çok korkuyorum..
inşallah canım ya bende görmeyi çok isterdim keşke gözüm kapalı kendimi emanet edebileceğim bir doktor olsa burada doktorum bile yok ilçede 2 doktor var zaten bi birine bi diğerine gidiyorum
Çok heyecanlıyım kızlar,bugün kesemi göreceğim Allahın izniyle..ve seyahat yapma durumum var otobüsle bir sakıncası var mıdır sizce? görümcem yeni doğum yapmştı pskolojisi biraz bozulmş süt kanalları tıkalıymış ben çocuklarıma bakamıyorum iyi anne olamıyorum diyormuş.bizde moral vermeye gidices..
hadi hayırlısı bakalım
çom uzun yolsa doktorun izin vermeyebilir canım doktoruna sor
geçmiş olsun bu arada. niye tıkanmış ki çok merak ettim :26:
ay yanlış bilmiyorsam kötü o ya operasyonla açıyorlar sanırım
çünkü süt akmazsa ateş sıtma gibi yapar çok zordur sütü çoksa
inş.hemen düzelir hani ilk olsa tamamda 3.de mi tıkanmış yazık
yüce rabbim hep isteyenlere verse keşke bebişleri
cnm kaç saatlik yol dinlene dinlene gidersin
kendini yorgun hissetmiyorsan ben 5-6 aylıkken bursaya gitmiştim
sorun yaşamamıştım cnm ama yol çok uzunsa dr bir danış daha başındasın cnm
sezeryanla bir ilgisi yoktur cnm sanmam
bende bu doğumdan sonra spiral taktırıcam herhalde 3.yü kaldıramam kesin
cnm kaç saatlik yol dinlene dinlene gidersin
kendini yorgun hissetmiyorsan ben 5-6 aylıkken bursaya gitmiştim
sorun yaşamamıştım cnm ama yol çok uzunsa dr bir danış daha başındasın cnm
sezeryanla bir ilgisi yoktur cnm sanmam
bende bu doğumdan sonra spiral taktırıcam herhalde 3.yü kaldıramam kesin
canım bende 15 tatil dönüşü 20 saat otobüs yolculuğu yapacağım mecburum uçakla gelmek isterim ama uçak daha tehlikeli galiba nasıl olacak bilmiyorum off ya 12 haftalık olacak o zaman bebek
3 aylıkken düşük riski azalmış olur canım,çok sorun olacağını sanmam.için rahat olsun
kızlar günaydın içim çok tuhaf ilk hamileliğimde öyle mutluydum ki hiç kimse hiç birşey beni üzemiyordu o bebek benim hayatımı değiştirmişti ama malesef onu kaybettim şimdi tuhaf bir şekilde mutlu değilim sanki bunada bişey olacakmış gibi geliyo çok bağlanmayım diyorum kendi kendime sonrada üzülüyorum buda benim yavrum neden böyle duygular içindeyim bilmiyorum moralimda bozuk kesemiz 23 mm ama 6+4 te bebiş gözükmedi ya boş gebelikse diyorum ooff ya ne kadar zormuş anne olmak allahım
günaydın canım, benımde ilk hamileliğim ağustos ayında kimyasal gebelikle son buldu inşallah bu bebeğimi ağustos ayında kucağıma almak nasip olur.bende senin gibiyim çok sevinemiyorum her tuvalete gittiğimde kan var mı diye korkuyorum..biraz sancım olsa yine düşüyor diyorum.allahım sen bu mucizeleri bize emanet et yarabbim :26:
günaydın
benim de içim öyle tuhaf
ben de ilk gebeliğimde kalp atışlarını duyamamıştım.
bu sefer duydum çok şükür ama yine de biraz daha zaman geçmeden içim rahat etmeyecek.
bu arada ben cumartesi gittim doktora. karnımdan baktı benim de keseyi gördü bebeği göremedi.sonra vajinal baktı öyle gördü canım. umarım senin de ordadır bebeğin.
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı olsun bebişleriniz. Sizi çok iyi anlıyorum. Bende Ocak ayında erken doğumla 4,5 aylık ikizlerimi kaybettim. Bir gün önce doktor herşey çok iyi dedikten sonra ertesi gün hastaneye zor yetiştim. Şimdi meleklerimin kardeşine hamileyim ve bu bebektede düşük riskim var. Sürekli dua ediyorum Allaha. Ona birşey olmasın diye. şimdiden ona da çok bağlandım. Bebeğinizi sevin kızlar, sürekli konuşun onunla. Bakın görceksiniz herşey yolunda gitcek zamanında sağlıkla kucağınıza alacaksınız. İyi şeyler düşünün iyi olsun. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.AMİNNN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?