2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel canım ya rahat olmak en güeli aslında kendini sıksanda rahat olsanda herşey olacağına varıyor sonuçta ama işte önemli olan rahat olmayı başarabilmek sende bunu başaranlardansın ne güzel

canım çok geçmiş olsun

inşallah canım inşallah rabbim yavrularımızı korusun ona emanetler bende ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım onun öncesindede mart ayında 6 haftalık düşük yaptım belkide bunlar yüzünden bu kadar tedirginiz

geçmiş olsun canım.
benim de kahverengi akıntım olmuştu geçen hafta.
doktorumu aradım hemen progestan al dedi günde 3 tane.
ertesi günü gittim 1 hafta ilişki yasak dedi.
daha sonra gelen giden olmadı.
cumartesi tekrar gittim 3 ay devam et ilaca dedi.
ayrıca 3 ay ilişki olmasın dedi.
bu arada senin kanamaya çevirdiyse bi git görün doktora.
ultrasonla bakmasında fayda var canım.

inşallah canım ya bende görmeyi çok isterdim keşke gözüm kapalı kendimi emanet edebileceğim bir doktor olsa burada doktorum bile yok ilçede 2 doktor var zaten bi birine bi diğerine gidiyorum

görürsün inşallah allahın izniyle.
öyle de zor tabii ama napacaksın. hiç yoktan iyidir deyip katlanacaksın

Çok heyecanlıyım kızlar,bugün kesemi göreceğim Allahın izniyle..ve seyahat yapma durumum var otobüsle bir sakıncası var mıdır sizce? görümcem yeni doğum yapmştı pskolojisi biraz bozulmş süt kanalları tıkalıymış ben çocuklarıma bakamıyorum iyi anne olamıyorum diyormuş.bizde moral vermeye gidices..

hadi hayırlısı bakalım
çok uzun yolsa doktorun izin vermeyebilir canım doktoruna sor
geçmiş olsun bu arada. niye tıkanmış ki çok merak ettim :26:

Son düzenleme:
hadi hayırlısı bakalım
çom uzun yolsa doktorun izin vermeyebilir canım doktoruna sor
geçmiş olsun bu arada. niye tıkanmış ki çok merak ettim :26:

evet bugün onuda sorucam..niye tıkanmış bende bilmiyorum soramadımda açıkçası.bu üçüncü çocukları zaten isteyerek olmadı.bide görümcem sınıf öğretmeni evde üç cocuk.biraz işi zor allah yardımcısı olsun

ay yanlış bilmiyorsam kötü o ya operasyonla açıyorlar sanırım
çünkü süt akmazsa ateş sıtma gibi yapar çok zordur sütü çoksa
inş.hemen düzelir hani ilk olsa tamamda 3.de mi tıkanmış yazık
yüce rabbim hep isteyenlere verse keşke bebişleri

evet canım ilk ikisinde bir sorun yoktu.bunda tıkanmış.acaba sezeryanla bir ilgisi var mıdır?ilk ikisi normaldi çünkü tüplerini bağlatmak için sezeryan oldu sonuncuyu...gidip destek olalım inş benim için bir sakıncası yoktur yolculuğn..

cnm kaç saatlik yol dinlene dinlene gidersin
kendini yorgun hissetmiyorsan ben 5-6 aylıkken bursaya gitmiştim
sorun yaşamamıştım cnm ama yol çok uzunsa dr bir danış daha başındasın cnm
sezeryanla bir ilgisi yoktur cnm sanmam
bende bu doğumdan sonra spiral taktırıcam herhalde 3.yü kaldıramam kesin

ilk 3 ay riskli zaten.otobüsle yolculuk yapıcam sanırım bi 10 saat var.bakalım doktor ne derse o oluacak.çalışan anne için 3 tanesi zor 2 tane kararında aslında.sağol canım ilgin için..

canım bende 15 tatil dönüşü 20 saat otobüs yolculuğu yapacağım mecburum uçakla gelmek isterim ama uçak daha tehlikeli galiba nasıl olacak bilmiyorum off ya 12 haftalık olacak o zaman bebek

Bu benim ikinci hamileliğim 14 aylık bir kızım var.ilk hamileliğimde bende herşeyden korkardım. o kadar da hareketli geçti ki anlatamam.Bence böyle olumsuz düşünmeyi bırakın endişelenmekde de haklısınız ama siz dikkat edin gerisini allaha bırakın.Hem allahın izni ile o minik melekler anneye öyle bi tutunuyot ki.rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza versin....

aynen cnm zaten sağlıklı bebek düşmez
sağlıksız olacağına öylesi daha iyi olur bence
seninde baya küçükmüş bizim nisan topiğinde
ocakda şubatda doğuracaklar var

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı olsun bebişleriniz. Sizi çok iyi anlıyorum. Bende Ocak ayında erken doğumla 4,5 aylık ikizlerimi kaybettim. Bir gün önce doktor herşey çok iyi dedikten sonra ertesi gün hastaneye zor yetiştim. Şimdi meleklerimin kardeşine hamileyim ve bu bebektede düşük riskim var. Sürekli dua ediyorum Allaha. Ona birşey olmasın diye. şimdiden ona da çok bağlandım. Bebeğinizi sevin kızlar, sürekli konuşun onunla. Bakın görceksiniz herşey yolunda gitcek zamanında sağlıkla kucağınıza alacaksınız. İyi şeyler düşünün iyi olsun. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.AMİNNN....

günaydın canım hoşgeldin.
çok çok geçmiş olsun.
inşallah bu sefer hepimiz bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…