2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
kızlar, biz yatıyoruz. yarın erkenden kalkmamız gerekiyor. hepinize iyi geceler, bebişlerde uyusunlar, büyüsünler:)

aaaa dur bende bakiyim yarin buna. gerci babamiz bebisimize ozel sarki yapti ama dinlesin cesitli cesitli. isallah yarin erken girebilirim herkesi cok ozledim. hadi opuldunuz kizlar iyi geceler.

Günaydın kızlarr..
Sabah sabah geldik yine işe, pofff:37:
Nasılsınız??

Ben cuma günlerini çok seviyorum:52:

aaaa dur bende bakiyim yarin buna. gerci babamiz bebisimize ozel sarki yapti ama dinlesin cesitli cesitli. isallah yarin erken girebilirim herkesi cok ozledim. hadi opuldunuz kizlar iyi geceler.

Eyeszay; canım sen nerelerdesin ya, hep geceleri geliyorsun. O zamanda biz yokuz... Gündüzleri gelde, konuşalım accık:16:

Günaydın kızlarr..
Sabah sabah geldik yine işe, pofff:37:
Nasılsınız??

Ben cuma günlerini çok seviyorum:52:

Eyeszay; canım sen nerelerdesin ya, hep geceleri geliyorsun. O zamanda biz yokuz... Gündüzleri gelde, konuşalım accık:16:

günaydın fıstık biz açıyoz topiği her gün...

herkese güzelll cumalarrr yaşason hafta sonu..

Evet canım, çalışanlar olarak, ilk biz burdayız. Diğer hamişler mışıllll mışılll uyuyorlar:59:

.. gerçi ben ayakta uyuyorum aslında bugün kararlıyım verimli çalışmaya..

ben de kantinciyimm sabah 15 dakkika daha uyumak daha güsel geliyo..

Son düzenleme:
Canım çok güzelmiş.. Güle güle kullansın oğluşun...Bu model resim değil dimi? Gerçek odası???

teşekkür ederim canımmm,ewt gerçek odası,bikaç eksik kaldı onlarıda tamamladıktan sonra artık oğluşumu bekliyeceğiz :1:

Süper yaa, şimdiden herşey hazır...

Off ya bana herşey erken gibi geliyor.Hala alıştıramadım kendimi galiba:44:

günaydın kızlar
ben de 27. haftamdayım da artık dayanılmaz hale gelen bir sorunum var sizinle paylaşmak istedim
20. haftadan sonra başlayan sağ kaburgamdaki batma hissi yaklaşık 2 haftadır sürekli olan ve canımı cok yakan bir acıya dönüştü.öyle ki sanki ezilmiş gibi aslında bakınca morarma gibi bişey yok ama nasıl anlatılır bilemniyorum artık batma yanma hissi ve hiç ara vermeyen bir acı
buna benzer bişey yaşayan var mı- umarım yoktur- veya bi çözüm önerebişecek kimse:(

.. gerçi ben ayakta uyuyorum aslında bugün kararlıyım verimli çalışmaya..

ben de kantinciyimm sabah 15 dakkika daha uyumak daha güsel geliyo..

Aynen bana da öyle geliyor. Hafta sonları da 08:30 da kalkıyorum. Çok fazla da uyuyamıyorum...

Esasında kendiliğinden uyanmak güzel:34:

günaydın kızlar
ben de 27. haftamdayım da artık dayanılmaz hale gelen bir sorunum var sizinle paylaşmak istedim
20. haftadan sonra başlayan sağ kaburgamdaki batma hissi yaklaşık 2 haftadır sürekli olan ve canımı cok yakan bir acıya dönüştü.öyle ki sanki ezilmiş gibi aslında bakınca morarma gibi bişey yok ama nasıl anlatılır bilemniyorum artık batma yanma hissi ve hiç ara vermeyen bir acı
buna benzer bişey yaşayan var mı- umarım yoktur- veya bi çözüm önerebişecek kimse:(

Canım benimde sırtımın sol tarafında acayip ağrı oluşuyor. Kürek kemiğimin altında. Batıyor sürekli...

Bilgisayar kullanmaktan olduğu anladım, pc başındayken düzgün oturuş pozisyonunda olamıyorum. Birde mouse sol elle kullanıyorum. Hafta sonları bu ağrı olmuyor, ayrıca da akşamları uzanınca geçiyor.

Aynı yerden mi bahsediyoruz bilmem ama yatış, oturuş pozisyonundan olabilir...

aminn hepimizinki inş.,ayrıca teşekkür ederimm,panodan bende aldım stickerlar falan var ama asmadım daha onları,eşimde dalga geçiyo en yakın arkadaşı ayı olacak diye :D ama benim çok hoşuma gidiyordu istediğim gibide döşedim çok şükür,Allahım herkese nasip etsin

Son düzenleme:
Canım benimde sırtımın sol tarafında acayip ağrı oluşuyor. Kürek kemiğimin altında. Batıyor sürekli...

Bilgisayar kullanmaktan olduğu anladım, pc başındayken düzgün oturuş pozisyonunda olamıyorum. Birde mouse sol elle kullanıyorum. Hafta sonları bu ağrı olmuyor, ayrıca da akşamları uzanınca geçiyor.

Aynı yerden mi bahsediyoruz bilmem ama yatış, oturuş pozisyonundan olabilir...

bilmiyorum ki, benim sağ göğsümün hemen altı evdeyken de oluyor hatta inanır mısın gece uykudan uyanıyorum bu agrı yüzünden.. doktora da anlattım ama anlamadı mı sanki ne bilemiyorum

Süper yaa, şimdiden herşey hazır...

Off ya bana herşey erken gibi geliyor.Hala alıştıramadım kendimi galiba:44:

:) ya da ben biraz erken başladım :D yazın belki koşturamam sıcaklarda diye önceden bitirmek istedim aslında,iyiyken herşeye kendim gidip bakabiliyorum,hazirandan sonra nasıl olacağımız meçhul :) ama güzel bi duygu yaa durup durup odasına giriyoruz eşimle eşyalarına kıyafetlerine falan bakıyoruz gören deli der herhalde :D

günaydın kızlar..

ayay84 odanıza bayıldım,güle güle kullansın minik paşa..

hippy ben de ilkini beğendim ama çok pahalı değil mi ya..siz ekledikçe ben eksiklerimi buluyorum :) benim de almam lazım uyku seti..park yatakta var ama odasındaki beşikte yok..

Back
X