slm bende izmirdenim evet dediğin gibi kent hastanesi uçuyo bir yakınım 1 ay önce doğum yaptı 4000 ödediler

bende şimdiden düşünmeye başladım nerde yapsam diye ahmet suphi toprak doktorum istediğiniz bir hastanede olabilir dedi bende hastane araştırması yapayım diyorum
canım, özel hastanelerden en uygunları karatşla gazi geliyor. ikisi 2000 civarında. çınarlıda 2500. kent zaten biliyon

benim doktorum hem çınarlıya bağlı, hemde karataşa. bu arada, ikiside çok eski hastaneler. hele karataşın içine girdiğinde bu hastaneye insan bir bakım yapar demeden duramıyon. ancak iki hastanede doğum konularında iyi biliniyor. tabi çınarlı akla gelen ilk oluyor. bide kent hastanesi çoğu zaman sezaryen yaptırıyormuş
simay, sanki daha iyi. ama senin önceden düşündüğün isimler vardı, onlar sanki daha iyiydi. hele birisi defneydi.
Herkese merhaba, aylar sonrada olsa katıldım galiba aranıza. keşke daha önce bulsaydım. çnkü ikinci ayımdan beri devamlı yatıyorum ewde. 3 kez kanamam oldu düşük tehlikesini atlatınca şimdi erken doğum riskiyle karşı karşıyayım. Yılların sporcusu ben, günlük 15 dk yürüyüs bile yapamıyorum

burada oyalanmak iyi gelecek bana..
Çok fazla okuyamadım yazıları, son sayfalara göz gezdirebildim biraz. Uyku problemi olanlara kesinlikle yatmadan önce şekerli ılık süt ve hamile yastığı öneriyorum. Bu kadar rahat bir şey olamaz bir de reflüm rahatsızlığım var, ona bile iyi geldi.. Hamile yastığı olmasa da yan pozisyonda bacak aranıza bir yastık almanızı öneririm...
hoşgeldin, canım. umarım sorunsuz bir doğumun olur ve güzel bebeğini kucağına alırsın
bayaanlarrrrr 24 haftalık olduk seker yuklemeı seker testı olmadım ben gecmı kaaldım gec kalmadıysam nekdar zamanım kaldı b ılgısı olan cok onemlı mı seker testı hanı tetenoz asına okadar onemı yok dedık seker yuklemesıde ole bıseymı??
zaten,şeker yüklemesi 24ten başlıyor. o yüzden hala zamanın var ve bence yaptırmanda fayda var. hem kendin için önlem almış olursun.
Canım geçenlerde paşabahçenin bardaklarına baktım. Beğendim bir modeli...
Birde pembe tüylü lastikli toka alıp bardağın alt kısmınına geçiricem. Aklımda bu var benim... Bir tane de sürahi için yapıcam. Lastikleri çıkarıp bardakları yıkarız. Sonra lastikleri tekrar takarız
bu fikrin çok güzelmiş:) bende öyle bir şeyler yapayım baren. söylediğin için sagol:)
canım, bebşin odası hayırlı olsun. çok güzel oldu. halılar, perdeler çok güzel uydurmuşsun. hele şu perden çok hoşuma gitti. bende o desenin aynısını panosunu aldım:) ama daha hagi tarafa asacağımı karar veremedim:) umarım oğlun odasında hep mutlu zamanlar geçirir:)
slm kızlarr..ben pek iyi değilim dün geceden beri

( karnım çok sert ve şiş.ağrıyorda üztelik.dr randevum cumartesi benim d r çok yoğun öncede almaz ki..bunu bile 2 hafat önceden aldım randevuyu.yarın sabah sağlık ocağına gidicem ebeme bi danışayım ona göre acilden falan girerim artık..inş sorun yoktur.bebeğim tüm vücudunu karnıma dat-yoıyor ve baskı yapıyor kramp gibi napıcamı bilmiyorum...

43: at-yrıca kasıklarımda şiş gibi sankiii...

( bunlar normal mi ki bilemiyorum benimnle günleri yakın ve aynı olanlarda da var mı bu şikayet ?
canım, hiç endişelenme. aynısını birkaç defa yaşadım. sert oluyor ve içinden patlayacak gibi bir ağrı oluyor. göbeğimiz geriliyor (karpuzumuz büyüyor ya

) zaten doktoruma sorduğumda bana direk uzanmama tavsiye etmişti, bide bir tane ağır kesici yazdırmıştı ama ben almadım
bende loyadan aldım cnm ümranıye çarsıda loya var oradan
cok guzel seyler var pahalısı da var ama ucuz şık seylerde bulabılıyosun
cuma gunu (yarın ) yenı urunler gelıcekmıs guzel bısey daha bulursam 1 tane daha almayı dusunuyorum suan 1 gecelık +sabahlık + pıjama tkmı aldım yetermı sence ?
bence yeter. zaten, doğum sonrası bir gecelik lazım, malum direk rahat rahat giyinilmiyor. sonrada pijama giyilir. ama anneler hep sabahlığı öneriyorlar çünkü yürütüyorlarmış, o zaman lazım oluyor. bende o zaman için güzel sabahlık olan bir pijamı takımı alacağım, malum fotoğraf çekilecek

bide o takıma yakın gecelik. ama şimdi giymek için bir kaç pijama daha almak istiyorum çünkü benim pijamalar üstüme olmuyor artık.
slm güzel anneler bugun cok yorgun hıssettım kendımı yattım 3 saat anca okudum yazdıklarınızı
bızde dün oglusumun dedesıyle baybmoon dan park yatak aldık resmını yukerım
yatak 70*110 150 tl + kanz vıskolex yatak 75 ten 60 a dustu + sevıbayb uyku setı 125 ten 100 e dustu pazarlık pazarlık 310 a aldık hepsını mavı lacivert rengı yanlız uyku setı kırmız aldım guzel bı renk yoktu esımde erkek cocuga kırmızı olmaz degıstır dıyor

(
bizde bole işte yarın resım yuklıcem bakalım ınşş :)
canım, bebişin güle güle kullansın:) tatlı uykular görsün:)
Benim arkadaşım da birkaç hafta önce Gazi'de doğum yaptı. normal doğum 1 gece kaldı. doktor+hastane ücreti 2000 ödedi. benim de doktor randevum haftaya.sorucam bakalım hangi hastaneyi söyleyecek bize.
doğuma, senin doktorun girecek dimi? çünkü kendi doktorun girince fiyat değişiyormuş. galiba daha uyguna geliyor