• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorum ki, benim sağ göğsümün hemen altı evdeyken de oluyor hatta inanır mısın gece uykudan uyanıyorum bu agrı yüzünden.. doktora da anlattım ama anlamadı mı sanki ne bilemiyorum

bendede var aynı sorun kızlar sol göğsümün altında oluyo benimde bıçak sokuyorlar sanki kasılıp kalıyorum :( devamlı masa başında oturuyoolduğum iiçndir belki diyorum ama dr sorucam bende bu gidişimdee

venüs bende de genel olarak sık sık ağrı oluyor ama dinlenince geçiyor..bugün çok fenayım aslında,kaslar,karın,bel.öğleden sonra kaçasım var...sen de dinlenmeye çalış canım..

kızlar kemik ağrınız oluyor mu
böyle çatı kemiklerinde desem sanırım yerini anlatabilirim
gece gündüz ağrır oldu benim normal midir korkmaya başladım ilk oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle bişey
benim de bir kez oldu canım hem de hamilelikler farklı olabiliyor bence çok bir ağrı değilse normal.
Ya aslında bize sabahları biraz müsama göstermeleri lazım. Sabah sabah yollara düşüyoruz. :1:

Kızlar ben her sabah kantinden poğaça alıyorum. Siz evdemi kahvaltı yapıyorsunuz?

evet canım kahvaltısız çıkmıyorum ama 2 bardak açık çay da içiyorum ben çaya düşkün değilim ama kahvatıda arıyorum
günaydın kızlar
ben de 27. haftamdayım da artık dayanılmaz hale gelen bir sorunum var sizinle paylaşmak istedim
20. haftadan sonra başlayan sağ kaburgamdaki batma hissi yaklaşık 2 haftadır sürekli olan ve canımı cok yakan bir acıya dönüştü.öyle ki sanki ezilmiş gibi aslında bakınca morarma gibi bişey yok ama nasıl anlatılır bilemniyorum artık batma yanma hissi ve hiç ara vermeyen bir acı
buna benzer bişey yaşayan var mı- umarım yoktur- veya bi çözüm önerebişecek kimse:(

canım bence doktoruna danış bu kadar şiddetli ve devamlı olması danışılmalı bence. benim de bebebk bir yerde toplanıp sertleşiyor itiyor gibi oluyor ama ara ara normal gibi geliyor sormadım doktora da umarım tam zamanında doğum olur.
gece rüyamda muayene olmaya gidiyorum beni sezeryan yapıyorlar nasıl ağlıyorum yaşamaz 6 aylık bebek yaşamaz ki diyorum ayyy çok kötüydü ama bebeğimi görüyorum melek gibidi. bu rüyadan sonra gelince erken doğum yazılarını da okuyunca tırstım

günaydın kızlar. kanım 11e düşmüş hem de kan hapı kullandığım halde ben de sabahları pekmez yemeye başladım kilo yapar zaten yeterince almaya başladım ama önemli olan sağlık

günaydın kızlar. kanım 11e düşmüş hem de kan hapı kullandığım halde ben de sabahları pekmez yemeye başladım kilo yapar zaten yeterince almaya başladım ama önemli olan sağlık

Canım kendin mi yaptırdın testi. Bana hiç kan testi filan yaptırmıyor doktor..

Ya aslında bize sabahları biraz müsama göstermeleri lazım. Sabah sabah yollara düşüyoruz. :1:

Kızlar ben her sabah kantinden poğaça alıyorum. Siz evdemi kahvaltı yapıyorsunuz?

gunaydiiinnnn,

cnm ben 6.10'da kalkiyorum 6.45 de evden cikiyorum;
evde kahvalti yapamiyoum

ama bizim sirket yemekhanesinde kahvalti da oluyor, acik bufe gibi nerdeyse,
ben ordan bisiler aliyorum(domates, salatalik, peynir, yumurta vss )) yaninda da simit yiyorum soylemesi ayip

gunaydiiinnnn,

cnm ben 6.10'da kalkiyorum 6.45 de evden cikiyorum;
evde kahvalti yapamiyoum

ama bizim sirket yemekhanesinde kahvalti da oluyor, acik bufe gibi nerdeyse,
ben ordan bisiler aliyorum(domates, salatalik, peynir, yumurta vss )) yaninda da simit yiyorum soylemesi ayip

Canım ne güzel şirketmiş öyle:1:

Bizimde kantinde peynir, domates, zeytin filan satılıyor ama ben almıyorum. Aslında akşamdan hazırlayabiliriz. Ben bir ara yapıyordum aslında. Yine başlamalıyım...

merhaba arkadaşlar, bende yeni katıldım aranıza, bende ağustos annelerinden olacam Allah nasip ederse :) size birşey sorabilirmiyim, biz de 22. haftadayız ama ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum :( sizce normal mi, yoksa geç mi kaldık.. geçen hafta doktoruma sordum bu iki hafta içinde hissedersin artık merak etme dedi ama ben yinede panik oluyorum düşününce, siz kaçıncı haftada hissetmiştiniz ?

Meyra - MeyraFanClub
kızlar bu siteye üye olarak bebeğinizin ismine özel ninni indirebilirsiniz.
ben indirdim ve hergün oğluma dinletiyorum :emir_bebek:
Doğumdan sonrada dinletin bizde bazen işe yarıyordu uyuyordu hatta teybe filan kaydedin ...

Eki Görüntüle 186465

kızlarrr merhabaaa,oğluşumun odasının son halini sizlerle paylaşmak istedim,beğenecekmisiniz bakalım :D:nazar::emir_bebek:
çok güzel allah huzurla uyumak nasip etsin köşede beşik gördüm gibi kaça aldın cnm nereden ve onun daha detaylı fotosunu koyarmısın ?? Tşk...

slm kızlarr..ben pek iyi değilim dün geceden beri :(( karnım çok sert ve şiş.ağrıyorda üztelik.dr randevum cumartesi benim d r çok yoğun öncede almaz ki..bunu bile 2 hafat önceden aldım randevuyu.yarın sabah sağlık ocağına gidicem ebeme bi danışayım ona göre acilden falan girerim artık..inş sorun yoktur.bebeğim tüm vücudunu karnıma dat-yoıyor ve baskı yapıyor kramp gibi napıcamı bilmiyorum... :((:43: at-yrıca kasıklarımda şiş gibi sankiii... :(( bunlar normal mi ki bilemiyorum benimnle günleri yakın ve aynı olanlarda da var mı bu şikayet ?
Geçmiş olsun cnm kramp gibiyse druna söyle magnezyum başlar büyük olasılıkla..

merhaba arkadaşlar, bende yeni katıldım aranıza, bende ağustos annelerinden olacam Allah nasip ederse :) size birşey sorabilirmiyim, biz de 22. haftadayız ama ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum :( sizce normal mi, yoksa geç mi kaldık.. geçen hafta doktoruma sordum bu iki hafta içinde hissedersin artık merak etme dedi ama ben yinede panik oluyorum düşününce, siz kaçıncı haftada hissetmiştiniz ?

Hoşgeldin cnm ben erken hissetmişştim malum 2.olunca bazı kilolu anneler daha geç hisseder diyorlar dı eğer kilon varsa ondan olmuş olabilir cnm...

günaydın kızlarrr
kaç gündür yoktum.. bilgisayarım bizim forumu açmıyodu deli oldum yaaa... şimdi geriye doğru biraz okudum.
herkes iyi sanırım çok mutlu oldum

bizim de bugün kontrolümüz var, babamız geldi sabah, işe bıraktı bizi, yarın da ev falan bakçaz :46: :46:

ağrılardan bahsetmişsiniz benim de göbek deliğimin sağında dayanılmaz bi ağrı oluyo ayakta kalınca. bugün dr a sorcam. geçen akşam ağrıyodu elimi süremiyodum.. bakalım ne dicek dr.

ben de uzun araştırmalar sonuca fatih üniversitesinde bi prof bayan buldum ona görüncem, doğum da normal 1100 sezeryan 1600 dediler. bakalım bugün ayrıntılı konuşçam.

dua edin teyzeleri oğluşuma iyi olsun..

bu arada o kadar çok hareket ediyo ki oğlum geçen akşam korktum annemi aradım yaa.. delirmiş gibiydi. annem de ne güzel dedi hareket ediyo kokma... ben çok tembelmişim günde 1-2 defa kıçımı oynatırmışım annem hep dr a gider kalbim atıyo mu diye baktırırmış korkudan, 10 senelik tedavi sonrası olmuşum da :2: benimki de artık deli ediyo napıyo bilmiyom da :9:

Canım ben 18. haftada hissetmiştim. Zayıf isen daha erken hissediyorsun. Normalde 22. haftada hissediliyormuş..

kıssssssslarrr...e-bebekde şu uyku setini çok beğenmiştim,markası funnababy,nette sitelerini buldum belki siz de bakmak istersiniz modellere....anneme de mesajı verdim..herhalde kıjımaa şu seti alacağımm...sizce nasıl??
Daisy Uyku Seti | Funnababy
şu modeli de beğenmiştimmmm
http://www.funnababy.com/urun_detay.asp?id=380&kampanya=&model=Luna Elegant

bi de uykumuz gediiiiiiiiiiiii...ufaktan yatalım....malum sabah erkenden kalk işeee koyullllll....öptükkkkkkkkk;)

Cnm ben dun aksam e-bebek ten funnababynin bu seninde begenmis oldugun elegant in uyku setini bide ayriyetten polar battaniyesini aldim park yatak icin... Bunun bi kalitesini goriim kendi odasindaki yatak icin zaten 3 ay sonra gecirecegimden oraya daha sonra oraya da alirim die dusundum... Bu takim bana daha sIk geldibide park yatak bizim yasam alaninda olcagi icin herkes daha cok onu gorcek SIk olsun istedim :)

günaydın kızlarrr
kaç gündür yoktum.. bilgisayarım bizim forumu açmıyodu deli oldum yaaa... şimdi geriye doğru biraz okudum.
herkes iyi sanırım çok mutlu oldum

bizim de bugün kontrolümüz var, babamız geldi sabah, işe bıraktı bizi, yarın da ev falan bakçaz :46: :46:

ağrılardan bahsetmişsiniz benim de göbek deliğimin sağında dayanılmaz bi ağrı oluyo ayakta kalınca. bugün dr a sorcam. geçen akşam ağrıyodu elimi süremiyodum.. bakalım ne dicek dr.

ben de uzun araştırmalar sonuca fatih üniversitesinde bi prof bayan buldum ona görüncem, doğum da normal 1100 sezeryan 1600 dediler. bakalım bugün ayrıntılı konuşçam.

dua edin teyzeleri oğluşuma iyi olsun..

bu arada o kadar çok hareket ediyo ki oğlum geçen akşam korktum annemi aradım yaa.. delirmiş gibiydi. annem de ne güzel dedi hareket ediyo kokma... ben çok tembelmişim günde 1-2 defa kıçımı oynatırmışım annem hep dr a gider kalbim atıyo mu diye baktırırmış korkudan, 10 senelik tedavi sonrası olmuşum da :2: benimki de artık deli ediyo napıyo bilmiyom da :9:

merhaba, inş. bi sıkıntı yoktur, ama bizde geçen hafta evi taşıdık, çok ayakta kalıp yorulmuştum , benim de göbek deliğimde ağrı olmuştu, iki gün sonra geçti,biraz dinlenirsen inş. senin de geçer,

birde bende fatih hastanesine gitmeyi düşünüyorum, doktorunun ismini öğrenebilirmiyim, ben aslında lina kadın sağlık merkezine gidiyorum, ama doğumda özel hastanelerle anlaşıyorlar, bu yıl medicana ve hrs ile anlaşmışlar, fiyatları çok yüksek geldi bana, normal 2200, sezeryan 2700 dedi, bende bu yüzden fatih hastanesine mi gitsem diyorum, o yüzden doktorunun adını merak ettim, fiyatları daha uygun en azından..

Hoşgeldin cnm ben erken hissetmişştim malum 2.olunca bazı kilolu anneler daha geç hisseder diyorlar dı eğer kilon varsa ondan olmuş olabilir cnm...[/QUOTE]

hoşbuldum teşek. ederim, evet ya kesin benim ki o yüzden, rejime mi girsem acaba :)

bendede var aynı sorun kızlar sol göğsümün altında oluyo benimde bıçak sokuyorlar sanki kasılıp kalıyorum :( devamlı masa başında oturuyoolduğum iiçndir belki diyorum ama dr sorucam bende bu gidişimdee

Ben sormuştum, inanılmaz bir acı, yastığa sarıldım iki büklüm oldum resmen. göğsün altında ve hafif dışarı doğru bir kasılmaysa gaz toplanmasıymış.

slm kızlarr..ben pek iyi değilim dün geceden beri :(( karnım çok sert ve şiş.ağrıyorda üztelik.dr randevum cumartesi benim d r çok yoğun öncede almaz ki..bunu bile 2 hafat önceden aldım randevuyu.yarın sabah sağlık ocağına gidicem ebeme bi danışayım ona göre acilden falan girerim artık..inş sorun yoktur.bebeğim tüm vücudunu karnıma dat-yoıyor ve baskı yapıyor kramp gibi napıcamı bilmiyorum... :((:43: at-yrıca kasıklarımda şiş gibi sankiii... :(( bunlar normal mi ki bilemiyorum benimnle günleri yakın ve aynı olanlarda da var mı bu şikayet ?

Bende de varrrrrrr. Arkadaşım endişelenme, braxton hicks dedikleri kasılma bunlar olsa gerek. çok yürüdüğümde ya da ayakta kaldığımda oluyor benimde, ama dinlenince geçiyor. Hatta o kasılma ve sertleşmenin olduğu zaman uzun süre hareketlerini de hissetmiyorum. Haftaya yine de sorarım doktora, bakalım sana sağlık ocağından ne diyecekler

günaaaaydın annecikler herkesler iyidir umarım biz iyiyiz :)) sabah tnt de yankı yazgan çocukların gelişim aşam baalarından bahsediyordu bebeklerimiz büyümeye başladığın ona birini sorarsak mesela baba nerde ? dediğimizde gözüyle parmagıyla eliyle göstermeliymiş çünkü küçükte olsa iletişim kuran varlıklar olduğumuzu unutmamalıymızşız sadece anne sütü beslenme kilosu na değil bu tarz iletişim kurma yeteneklerinide takip etmeliymişiz tabii bu konu oldukça ayrıntılı bi kitap okumak ister sanırım :)))gözleriyle takip etmesi sese tepki vermesi ... gibi davranışlar

Kızlar günaydın...
ayay84 ,Odalası düzülmüş oğlunun ne güzel, tamamlanmış çoğu şeyiniz:))

Canım ben de evde yapmıyorum, ilaç alıyorum kalkınca 1 saat sonra yemem gerekiyor. poğaça yerine evde sandviç yapsan. Ben öyle yapıyorum içine domates biber peynir zeytin ne bulursam koyuyorum :1: Biraz kahvaltı tabağının ekmek içine sığdırılmışı gibi oluyor:9:
Yumurtayı fln sadece haftasonu yiyebiliyorum zaten, hafta içi de daha dengeli yemeye çalışıyorum.

günaydın kızlar
ben de 27. haftamdayım da artık dayanılmaz hale gelen bir sorunum var sizinle paylaşmak istedim
20. haftadan sonra başlayan sağ kaburgamdaki batma hissi yaklaşık 2 haftadır sürekli olan ve canımı cok yakan bir acıya dönüştü.öyle ki sanki ezilmiş gibi aslında bakınca morarma gibi bişey yok ama nasıl anlatılır bilemniyorum artık batma yanma hissi ve hiç ara vermeyen bir acı
buna benzer bişey yaşayan var mı- umarım yoktur- veya bi çözüm önerebişecek kimse:(

Bende de sol göğsümün altında sıkışma oluyor sanki kemik batıyor gibi, ama özellikle yemeklerden sonra oluyor ben de, sürekli değil. Ben de bebek büyüdüğü için baskı yapıyor diye düşünüyorum.
Ama senin sürekli ve çok şiddetli ise sormanda fayda var.

Back
X