• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa o akıntı hamileliğimin başından beri bende de var. Hemde hamile kalmadan önce mantarım vardı az miktarda tedavi için fitil vermişti doktor ama hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmayı kestim tabi ve birdahada üstüne durmadım . Ama akıntılarım sürekli oluyor ve çoğu zamanda koyu :( :18:

benımde oyle koyu kıvamda renk anarmol degıl yanı yada kahve rengımsı degıl beyaz akıntı ama hersey yolunda dıyor dktor ıncelemerde gercı ben akıntımvaar demedım hıc :(:(

BU ARADA HAATTA OKADAR KOYU KIVAMDAKI BUYUK TUVALETE CIKTIGIM ZAMN KUSURA BAKAMAYIN SOLE DIYIM ZORLANM OLDUGUNDA TUVALETTE KATI KOYU KIVAMDA GELIYOR AKINTI VE UZUYO OKADar yogun ynıı:53::53:

o erken dogum habercisi olan akinti kesin baska bi sekildedir. hepimizde zaten beyaz kokusuz bi akinti yokmu hamileligimizin basindan beri topluca erkenmi dogurucaz:))

Avent biberonlar BPA içermeyen iki farklı maddeden üretilmektedir. Polietersülfon (PES) biberonlar ekstra dayanıklı ve bal rengidir. PP biberonlar ise yarı transparan ve hafif beyazımsıdır.

Aralarındaki fark ise şöyle: PES daha dayanaklı ve daha uzun ömürlü bir malzemeyken, PP ise daha yumuşak bir malzemedir. Daha yumuşak olduğu için daha kolay yıpranabilir ve antikolik valfin çalışması için biberon emziğini biberona takarken araya bir adaptör halkası konulması gerekir.

Ancak koliği engellemek ve kullanım açısından iki biberon arasında aslında hiçbir fark yoktur.

Sevgiler.

gözdecim çok özledim seni yaw...siteye arada sırada girsem de senin yokluğun belli oluyor kıssssssss;)
günün her saatinde her zaman senden bişiler oluyordu topicte...keyfin iyi olsun da gerisi no prb ...bizler de genelde iyiyiz teyzesi...kıjııım ve ben öpüos siziiii:)

yaaa bayanlar sorumv olacak aklıma takıldı cokk erken dogum oldugunda tahmını dogum tarıhımızden 1 ay 2 ay once dogum gerceklesecegı zaamn ılla erken dogumda sezeryanmı oluyor erken dogumda normal dogum olmuyormu bılgısı olan paylassabılırmı konu acıcam yoksa bu konu hakkında

mrb bende sizler gibi ağustosta anne olucam inşallah
izmirde olan var mı aranızda.:49:
canım, hoş geldin. umarım sağlıklı bir bebek eline alırsın.
bende izmirde oturuyorum ama burda birkaç kişi izmir den ve izmir yakınından olan var. bu arada bebeğin cinseyeti belli mi? ismine ve hastaneye karar verdin mi?

Son düzenleme:
gözdecim çok özledim seni yaw...siteye arada sırada girsem de senin yokluğun belli oluyor kıssssssss;)
günün her saatinde her zaman senden bişiler oluyordu topicte...keyfin iyi olsun da gerisi no prb ...bizler de genelde iyiyiz teyzesi...kıjııım ve ben öpüos siziiii:)

hihih bende seni cok ozledimmmmmmmmmmmm. sorma valla simdi dahada iyi anliorum degerinizi ne kotu zamanlarimda tanismisiz nasil sayenizde neler atlatmisim. ne zormus meger yanliz olmak. bizde iyiyiz kijimla teyzesi. bol bol protein aldik daha bi saglam tekmeliyoruz. kojaman opucukler bizdende sana ve prensese.

bu arada kızlar buğün detaylıya girdim. kızımı gördüm. herşeyi çok iyimiş. gelişimi, kalp atışı, organları falan - hepsi düzgünmüş:79: gerçek doktor yüzünü çekene kadar baya bir uğraştı, bir türlü bizim tarafımıza dönemiyordu:) doktor zaten ultrasyon cihazıyla karnıma vurup duruyordu, bizimkide tepki olarak sağ tarafıma ayağıyla vuruyordu:) yani sessiz kalmıyor:1:
kızımız 567 g. annesi babası gibi biraz kısa boylu olacak gibi:) bide ha biri ağzını açıp kapatıyordu. bu arada kız olacağı 4 söyleyiş. yani, sagolsun, kızım oranı buranı göstermekten hiç çekinmiyor:1: daha 16 haftada cinsiyetini öğrenmiştim:)
bunlarda sıpamın resimleri:
$kızımız1.webp$kızımız.webp$kızımız3.webp$kızımız2.webp$kızımız4.webp

yaaa bayanlar sorumv olacak aklıma takıldı cokk erken dogum oldugunda tahmını dogum tarıhımızden 1 ay 2 ay once dogum gerceklesecegı zaamn ılla erken dogumda sezeryanmı oluyor erken dogumda normal dogum olmuyormu bılgısı olan paylassabılırmı konu acıcam yoksa bu konu hakkında
yok, canım, 6 aydan sonra erken doğumun olsada, umarım olmaz, yapay sancılar getirerek normal doğumu yaptırıryorlar. yani için rahat olsun. zaten erken doğumla falan canını sıkma. herşey umarım iyi olacak

hihih bende seni cok ozledimmmmmmmmmmmm. sorma valla simdi dahada iyi anliorum degerinizi ne kotu zamanlarimda tanismisiz nasil sayenizde neler atlatmisim. ne zormus meger yanliz olmak. bizde iyiyiz kijimla teyzesi. bol bol protein aldik daha bi saglam tekmeliyoruz. kojaman opucukler bizdende sana ve prensese.
eyeszay, yunanistana bir gittin, kendinden hasret bıraktın bizi:) evinizi nasıl yerleştirebildini mi? ooh, ne güzel, şimdi eşinle kızına bol bol eşya alırsınız. bu arada, annenin verdiği çeyizliği ne yaptın:1:

bu arada kızlar buğün detaylıya girdim. kızımı gördüm. herşeyi çok iyimiş. gelişimi, kalp atışı, organları falan - hepsi düzgünmüş:79: gerçek doktor yüzünü çekene kadar baya bir uğraştı, bir türlü bizim tarafımıza dönemiyordu:) doktor zaten ultrasyon cihazıyla karnıma vurup duruyordu, bizimkide tepki olarak sağ tarafıma ayağıyla vuruyordu:) yani sessiz kalmıyor:1:
kızımız 567 g. annesi babası gibi biraz kısa boylu olacak gibi:) bide ha biri ağzını açıp kapatıyordu. bu arada kız olacağı 4 söyleyiş. yani, sagolsun, kızım oranı buranı göstermekten hiç çekinmiyor:1: daha 16 haftada cinsiyetini öğrenmiştim:)
Eki Görüntüle 185128 Eki Görüntüle 185127 Eki Görüntüle 185130 Eki Görüntüle 185129 Eki Görüntüle 185131

Ayyy çok şeker canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim, gözün aydın. Ben de kızımı çok özledim görmek için sabırsızlanıyorum....

Ayyy çok şeker canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim, gözün aydın. Ben de kızımı çok özledim görmek için sabırsızlanıyorum....
sagol canım. umarım seninde herşeyi güzel çıkar, sende güzel kızını görürsün:) darısın zaten burdaki detaylıyı yaptıracak olanlara.
ama şu 4 haftadır çok merak ediyordum, kızımın herşeyi iyi mi acaba. hele ultrasyona bakan bayanda beni o zaman kordonla ilgili korkutmuştu. ama hiçbir sorunu yokmuş, boşuna stres yapmıştım. o yüzden gerçekten kafana çok takmayacakasın:)

Eki Görüntüle 185128 Eki Görüntüle 185127 Eki Görüntüle 185130 Eki Görüntüle 185129 Eki Görüntüle 185131

ayyy masallah sunun sirinligine bak:nazar::nazar::nazar:

yok, canım, 6 aydan sonra erken doğumun olsada, umarım olmaz, yapay sancılar getirerek normal doğumu yaptırıryorlar. yani için rahat olsun. zaten erken doğumla falan canını sıkma. herşey umarım iyi olacak

eyeszay, yunanistana bir gittin, kendinden hasret bıraktın bizi:) evinizi nasıl yerleştirebildini mi? ooh, ne güzel, şimdi eşinle kızına bol bol eşya alırsınız. bu arada, annenin verdiği çeyizliği ne yaptın:1:

canim yeni geldik atinaya ev heryerde cunku diger tutacagimiz buyuk evin sahibi evi vermekten vazgecti:(((( simdi tabi gene ev bakioruz mecburi ama esimin annesi herseyi kutulara koymus az bisey kalmis tasinacak gibi ondan bu evdede duzen yok:) nasil olucak hic bilmiorum. ceyizleri kutulara koydum evimizi tuttugumuzda annem yollayacak kolileri.

ayyy masallah sunun sirinligine bak:nazar::nazar::nazar:

canim yeni geldik atinaya ev heryerde cunku diger tutacagimiz buyuk evin sahibi evi vermekten vazgecti:(((( simdi tabi gene ev bakioruz mecburi ama esimin annesi herseyi kutulara koymus az bisey kalmis tasinacak gibi ondan bu evdede duzen yok:) nasil olucak hic bilmiorum. ceyizleri kutulara koydum evimizi tuttugumuzda annem yollayacak kolileri.
bende kızımın resmi ilk gördüğümde, tipsize bak dedim:)
demek ki ev sorunuda çıktı, o kötü oldu. ama ev tutunca insan heyecandan hemencik yerleşiveriyor, yani oda hallolur. sen yeterki kendini çok yorma, bırak babası yapsın:)

bende kızımın resmi ilk gördüğümde, tipsize bak dedim:)
demek ki ev sorunuda çıktı, o kötü oldu. ama ev tutunca insan heyecandan hemencik yerleşiveriyor, yani oda hallolur. sen yeterki kendini çok yorma, bırak babası yapsın:)

haha olurmu teyzesi ne sirin o. hepsi guzel bebeklerin.

valla zaten bana kimse bisey yaptirmiyor. benimde naz yapma simarma zamanim bole gelicekmis demekki. bencede bi tutsak evi hemen yerlesirizde biz kararsizliktan butun guzel evleri kacirioruz. yarinda gormeye gidicez bakalim isallah bebisin sansina buluruz guzel bisey.

ayyy kızlarr saatlerdir okumaya çalışıyorum aklıma bişi geliyo onu armaya dalıyorum bebk arabası lohusa sebeti oda tkm ... bi sürü sey işte :)))
gelişimci ve zynptnc cevaplarınız için teşekkür ederim geçmişi okudum ama aklımda bişi kaldıysa ne oliim :))
ayy bi sürü eksiğim var gibi geliyo bazen bazende amaaan boş ver kasma bu kadar diyorum sallıyorum yani:)))
eyeszayciiimmm ayyy çok sevindim seni görünce ohhh missler gibi tatil modundasın daha :))) ne güseeell günler geciriyosun umarım devamlı olur :))) özledik seni yaaa :)) kızın da iyidir umarım bizde iyiyiz :))
yarın yada öbür gün şeker yüklemsi yaptırıcam ufff o glikozu içmek gözümde büyüyo ne iğrenç yaaa :(((
yarın akşam da kızımı atıl amcası görecek bakalım neler diyecek :))) biliyosunuz amniyo da sorun çıkmadı ama amniyodan beri kızımı da görmedim hiç dr a gitmedim ama biliyorum kızım iyi :)))

neyseee biz kaçalım artık uyuyup sabah ahazırlanalım hem hem tahliller hem okul hem dr oooo çok işimiz var yarına :))
herkese iyi geceler:))

eyszay nasısın canım. :))karnım acıktı bu saatte bişeyler yerken bakayım d edim.:)) nasılsın iyiisindir umarım.

bu arada benim şeker yükleme sonucum temiz çıktı kızlar çok şükür :nazar:
tetanoz aşımıda eşimle berabe r olduk.bend e hafif şilik var azıcıkta ağrı ama çok değil...iyiyim yani..eşimede 5 doz yapılacakmış :9: dalga geçtim durdum bugün onunla hep...doğum senin ne zaman falan diye :)))

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
venus43,
Bikesha,
eyeszay+

saat 01:01 :)) tek uykusuz ben d eğilmişim:)) ama ben yatıyorum şimdi kızlar bugün epey yoruldum gezmekten akşamda annemlerdeydik ablamın çocukları çok gürültü yaptı :)) neyse hadi iyi geceler öpüldünüz...:16:

Back
X