• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haha olurmu teyzesi ne sirin o. hepsi guzel bebeklerin.

valla zaten bana kimse bisey yaptirmiyor. benimde naz yapma simarma zamanim bole gelicekmis demekki. bencede bi tutsak evi hemen yerlesirizde biz kararsizliktan butun guzel evleri kacirioruz. yarinda gormeye gidicez bakalim isallah bebisin sansina buluruz guzel bisey.
inşallah, canım, böyle adınlık şeker mi şeker bi ev bulursunuz. büyük olmasınada bile gerek yok sadece 3nüzün mutlu olabileceğiniz köşe olsun yeter:):)

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
venus43,
Bikesha,
eyeszay+

saat 01:01 :)) tek uykusuz ben d eğilmişim:)) ama ben yatıyorum şimdi kızlar bugün epey yoruldum gezmekten akşamda annemlerdeydik ablamın çocukları çok gürültü yaptı :)) neyse hadi iyi geceler öpüldünüz...:16:
sende terk et bizi:58: iyi uykular sana:)
bu arada, bende sabah şeker yüklemesi yapıldı, bir sorun çıkmadı. ama limon katsamda pekde iğrenç bir şeydi.
bu arada, şu 1 ziyaretçi kim acaba? bak bu yaz ne yaptığını biliyorum:):)

Son düzenleme:
günaydın kızlar

izmirdeki arkadaşlar benim acilen abiye kıyafete ihtiyacım var haftasonu kemeraltı ve öankayayı dolaştım bir de agoradaki gebe ye gittim ama bişey bulamadım. çok şık ve klasik bir elbise de olabilir nerden bulabilriim?

Kizlar mermersahin dediginiz nasil bir bez? Keten gibi falan mi? Bir de nasil kullaniliyor ki havlu niyetine? Ben yanlis mi anladim acaba?

ince beyaz tulbent gibi cnm,
hem havlunun icine seriliyor ,
hem bebege agiz mendili yapiliyor bunlardan, cok yumusak oldugu icin bebegin agzini ancak bununla silebiliyorsun, islak mendil ya da normal mendil surulmuyor bebegin agzina
agzinda pamukcuk olunca da bu mendillerle temizleniyormus

Kızlar biz doktordan geldik.
İdrar yollarındaki iltihap için antibiyotik yazdı, kullanacam mecburen yoksa erken doğumu tetikler dedi, yani tedavi edilmezse.
Minik kızım minikliğine devam ediyor hala ölçüleri olması gerekenden küçük, 1 hafta gibi geriden geliyor, 660 gr. Ama doktor hiç önemli değil dedi, ben de takmıyorum kafama...
Bu arada bu ay 4 kilo almışım, dikkat etmeye başlaycam artık, gerçi bunun 2 kilosunu sırf geçen hafta mardin,urfa, antep gezimizdeki yemeklerden almışımdır, bayaaa bi yedim yani :1:
Eleviti kestik, iştahını açıyordur dedi, zaten hergün almıyordum. artık hergün düzenli kalsiyum+magnezyum+D vitamini olan opsteocare kullanacam. Bir de demir ilacına devam.
Bizdeki gelişmeler böle:emir_bebek:

demek ki citi piti bi kiz olacak annesiii :16:

arkadaşın dediği gibi mayıs annelerini gezdim çok güzel ciciler almışlar..birde şaşırdım arkadaşlar mayıs annelrinden 10 kişi doğum yapmış hatta martın ilk haftası doğum yapan var:26:heycan bastı bian:53:2 ay önce gelmiş:52:hazırlıklı olalım.....

evet cnm yaa, vakit giderek daha hizli ilerliyor sanki bizim icinde; 6,5 aylik olan arkadaslar var aramizda :53:

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm.

yanliz inanilmaz ozledim sizleri varya bi firsat olmadi sole saatlerce yazisiyim. biz dun gece geldik athinaya simdi gitti babamiz provayada anca bende sizlere yazabiliyorum. paskalyada er onune gelen yedirdigi icin sanirim bi 5 6 kilo almam disinda hersey ok hehehe. butun yemedigim etleri telafi ettiler. prensesimizde oksijen falan uyutmadi 3 gece bizi tekmelemekten. bizde hersey guzel sizleri merak ediyorum asil haberleriniz nasil herkesler iyimi?

hosgeldin cnmm,

keyfinin yerinde olmasina cok sevindimm

bizler iyiyiz,
ben dun az su icmistim biraz da ince giydim usuttum sanirim, hafif kasigim agriyor dunden beri ama gecer sanirim..

uff arkadaşlar bende bebeğime oda yapamıyacam..

küçük bir odamız var aslında ma orda kitaplık ,pc, dolap bide yatak var. eşim diyor pc yi ordan kaldırıp bebeği o odada yatıralım diyor, söyldedikleri mantklı, ama bende bebeğime yeni yatak almak istitoyrum nasıl olsa 6-7 ay yatak odamızda yatağında yatar diyorum, ama öyle yaparsam yeni alacağım yatağı sonra koyacak yerimiz yok :84:

eşimin dediği mantıklı ama öbür taraftanda hevesleniyorum bebğimin kendi yatağıo olsun istiyorum,, anlayacağınız ne yapacağıma kara veremedim :26:

canim bir muddet yaninizda kalsin,
sonra pc ve ordaki yatagi kaldirirsiniz , 2-3 yasina gelince mesela guzel bir takim alip oda yaparsiniz.
kitaplik kalabilir yine orda.

o erken dogum habercisi olan akinti kesin baska bi sekildedir. hepimizde zaten beyaz kokusuz bi akinti yokmu hamileligimizin basindan beri topluca erkenmi dogurucaz:))

tabi bence de,
bizde ki fizyolojik akinti,
hamilelikten

bu arada kızlar buğün detaylıya girdim. kızımı gördüm. herşeyi çok iyimiş. gelişimi, kalp atışı, organları falan - hepsi düzgünmüş:79: gerçek doktor yüzünü çekene kadar baya bir uğraştı, bir türlü bizim tarafımıza dönemiyordu:) doktor zaten ultrasyon cihazıyla karnıma vurup duruyordu, bizimkide tepki olarak sağ tarafıma ayağıyla vuruyordu:) yani sessiz kalmıyor:1:
kızımız 567 g. annesi babası gibi biraz kısa boylu olacak gibi:) bide ha biri ağzını açıp kapatıyordu. bu arada kız olacağı 4 söyleyiş. yani, sagolsun, kızım oranı buranı göstermekten hiç çekinmiyor:1: daha 16 haftada cinsiyetini öğrenmiştim:)
bunlarda sıpamın resimleri:
Eki Görüntüle 185128 Eki Görüntüle 185127 Eki Görüntüle 185130 Eki Görüntüle 185129 Eki Görüntüle 185131

oyy masallahhhhh, son resimd e esniyor mu ne, cok tatli masallahhh:nazar:

günaydın kızlar

izmirdeki arkadaşlar benim acilen abiye kıyafete ihtiyacım var haftasonu kemeraltı ve öankayayı dolaştım bir de agoradaki gebe ye gittim ama bişey bulamadım. çok şık ve klasik bir elbise de olabilir nerden bulabilriim?

internetten ebru maternity ye bi bak istersen,
1 gun icinde de gonderiyorlar

Kızlar biz doktordan geldik.
İdrar yollarındaki iltihap için antibiyotik yazdı, kullanacam mecburen yoksa erken doğumu tetikler dedi, yani tedavi edilmezse.
Minik kızım minikliğine devam ediyor hala ölçüleri olması gerekenden küçük, 1 hafta gibi geriden geliyor, 660 gr. Ama doktor hiç önemli değil dedi, ben de takmıyorum kafama...
Bu arada bu ay 4 kilo almışım, dikkat etmeye başlaycam artık, gerçi bunun 2 kilosunu sırf geçen hafta mardin,urfa, antep gezimizdeki yemeklerden almışımdır, bayaaa bi yedim yani :1:
Eleviti kestik, iştahını açıyordur dedi, zaten hergün almıyordum. artık hergün düzenli kalsiyum+magnezyum+D vitamini olan opsteocare kullanacam. Bir de demir ilacına devam.
Bizdeki gelişmeler böle:emir_bebek:
Geçmiş olsun cnm bebekte sorun olmasında gerisini drlar hallediyorlar takma kafanı cnm....
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm.

yanliz inanilmaz ozledim sizleri varya bi firsat olmadi sole saatlerce yazisiyim. biz dun gece geldik athinaya simdi gitti babamiz provayada anca bende sizlere yazabiliyorum. paskalyada er onune gelen yedirdigi icin sanirim bi 5 6 kilo almam disinda hersey ok hehehe. butun yemedigim etleri telafi ettiler. prensesimizde oksijen falan uyutmadi 3 gece bizi tekmelemekten. bizde hersey guzel sizleri merak ediyorum asil haberleriniz nasil herkesler iyimi?

Hoşgeldin cnm özledik seni...
uff arkadaşlar bende bebeğime oda yapamıyacam..

küçük bir odamız var aslında ma orda kitaplık ,pc, dolap bide yatak var. eşim diyor pc yi ordan kaldırıp bebeği o odada yatıralım diyor, söyldedikleri mantklı, ama bende bebeğime yeni yatak almak istitoyrum nasıl olsa 6-7 ay yatak odamızda yatağında yatar diyorum, ama öyle yaparsam yeni alacağım yatağı sonra koyacak yerimiz yok :84:
eşimin dediği mantıklı ama öbür taraftanda hevesleniyorum bebğimin kendi yatağıo olsun istiyorum,, anlayacağınız ne yapacağıma kara veremedim :26:

Cnm o yatağın üzerine güzel bir cibinlik al halı ve avizeyi değiştir, güzel yapıştırmalarla duvarları süsle eski olduğu anlaşılmaz , eğer kitapları başka bir yere koyma şansın varsa oraya da oyuncaklarını koy al sana şirin bir çocuk odası...

bu arada kızlar buğün detaylıya girdim. kızımı gördüm. herşeyi çok iyimiş. gelişimi, kalp atışı, organları falan - hepsi düzgünmüş:79: gerçek doktor yüzünü çekene kadar baya bir uğraştı, bir türlü bizim tarafımıza dönemiyordu:) doktor zaten ultrasyon cihazıyla karnıma vurup duruyordu, bizimkide tepki olarak sağ tarafıma ayağıyla vuruyordu:) yani sessiz kalmıyor:1:
kızımız 567 g. annesi babası gibi biraz kısa boylu olacak gibi:) bide ha biri ağzını açıp kapatıyordu. bu arada kız olacağı 4 söyleyiş. yani, sagolsun, kızım oranı buranı göstermekten hiç çekinmiyor:1: daha 16 haftada cinsiyetini öğrenmiştim:)
bunlarda sıpamın resimleri:
Eki Görüntüle 185128 Eki Görüntüle 185127 Eki Görüntüle 185130 Eki Görüntüle 185129 Eki Görüntüle 185131

Çok tatlı maşallah ben renkli çektirmedim bende bu kadar net fotolar yok maşallah bebişine....

Herkese günaydınnnnn

Eki Görüntüle 184964

eklendimi bilmiyorum ama bu odayı çok beyeniyorum kızlar..:93:

Meltem Modler | Bebek Odalar - Safari - Erkek

günaydın güzel annelerr,bende oğluma bu odayı aldım,tavsiye derim beyaz düşünenlere,göründüğü gibi geldi kullanılan malz. çok kaliteli dolabı falan kullanışlı,yatağı büyüyebiliyor stickerlarda çıkabiliyor ilerde istediğini yapıştırır oğlum :D
bu hafta perdemiz gelecek oda bitince resmini çeker paylaşırım sizlerlee

çok güzelmiş ayay84 güle güle kullansın bebişin,sağlıkla uyusun yatağında,güzel güzel oyunlar oynasın..

mano MARINA BEBEK ODASI

bizim de odamız bu şekilde...beşik büyüyebiliyo..büyümüş halinden şimdiden yaptırsam da odaya koysam mı diye düşünüyorum..aynı modelden 2 yataklı oda olmuş olacak :) sonuçta ikisine ayrı oda yapamam,aynı odada kalıcaklar..dolap 3 kapılı,ikisine de yeter sanırım..

günaydın kızlar. dün baya bişeyler konuşmuşsunuz. akıntı işi bende de hep var doktor hep tek kullanımlık fitil veriyordu bu defa 6lı verdi kullandım ama değişen bişey yok. zaten hamilelikte akıntı olurmuş kaşıntı koku olmasın çok da mühim değil çok takmıyacağım artık onu. bebek odası ben de beyaz yapacağım hatta modellere bakıyorum benim eşim mobilya öğretmeni ona yaptıracağım için istediğimi seçmeye çalışıyorum.

Kizlar mermersahin dediginiz nasil bir bez? Keten gibi falan mi? Bir de nasil kullaniliyor ki havlu niyetine? Ben yanlis mi anladim acaba?

canım ince yumuşak tülbent diyebiliriz..
bebeğin ağzını silmek için, bebeği yıkamak için falan kullanılıyor.
ben de alıcam..

Meltem Modler | Bebek Odalar - Safari - Erkek

günaydın güzel annelerr,bende oğluma bu odayı aldım,tavsiye derim beyaz düşünenlere,göründüğü gibi geldi kullanılan malz. çok kaliteli dolabı falan kullanışlı,yatağı büyüyebiliyor stickerlarda çıkabiliyor ilerde istediğini yapıştırır oğlum :D
bu hafta perdemiz gelecek oda bitince resmini çeker paylaşırım sizlerlee

arkadaşım da meltem mobilyadan aldı çok memnun canım çok kaliteli gülerek kullan

Back
X