• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben meleğime oda yapacam kızlar
hemde yatağını büyüyen yatak alıcam ilerdede kullanır dolabınıda öyle cicili bicili değilde beyaz ve şık bişi seçicemki ilerleyen senelerdede rahat kullanılsın diye...
ben ilk günden odasında yatıracağım odada ayrıca köşe koltuğumda var bende orada yatarım diye düşünüyorum,ama ayrıca oturma odamda ve salonumdada kullanmak için bitane sallanan beşik alıcam gündüzleri için...

hemde yatağını büyüyen yatak alıcam ilerdede kullanır dolabınıda öyle cicili bicili değilde beyaz ve şık bişi seçicemki ilerleyen senelerdede rahat kullanılsın diye...
ben ilk günden odasında yatıracağım odada ayrıca köşe koltuğumda var bende orada yatarım diye düşünüyorum,ama ayrıca oturma odamda ve salonumdada kullanmak için bitane sallanan beşik alıcam gündüzleri için...

yerin musaitse yap tabi cnm.
bod odam olsa ben de dusunmem yaparim

oda konusunda ciddi kararsızlardan biri de benim..
boş odam var takımı al koy beyaz sade bir takım düşünüyorum sonrasında kullansın diye..
yanımda aynı odada yatırmak istemiyorum..
bi yandan da kendi seçse beğense de sonra oda alsak diye düşünüyorum
iyice karıştı kafam :26::52:
bir de takımlar tek beşikten daha uyguna geliyor..
çocuğun eşyaları da olacak nereye koyucaz onca şeyi

sende mi benim gibi daha sonradan yapacaksin odasini canim ?

canım misafir odası/ ütüodaso olarak kullandığım bi oda var onu bebeek odasına dönüştürücem yatak var beyaz dolap var.. şimdilik küçük bi yatak alıcam, bebiş büyüsün ona göre odaya uygun sadece beyez karyola almayı düşünüyorum. 3-4 yaşına gelince araba şeklinde olan yatakla değiştiririm diyorum. benim planlar bööle allah nasip ederse.. şimdilik fazla oda masrafı olmuycak gibi görünüyo..

aynen bende senin gibi düşünyorum.. renkli mobilya almayı düşünmüyorum nasılsa o odayı süslerle nevresimlerle filan renklendiririm diye düşünüyorum. mobilyalarım beyaz olucak inşallah. duvarları yarıya kadar beyaz mavi çizgili duvar kağıdı yarısıda şöyle açıkk bir mavi renkle boyatmak istiyorum ve tabi mavi tonlarında bir perde ... ayyy düşündükçe heyecanlanıyorum. inşallah hepimizin gönlüne göre olur. tabi ilk aylarda yanımızda yatıcak bebeğimiz onun içinde sallanan bi beşik alıcaz nasipse.

yerin musaitse yap tabi cnm.
bod odam olsa ben de dusunmem yaparim
boş odam olmasa bende senin dediğin gibi bişiler yapardım cnm
aynen bende senin gibi düşünyorum.. renkli mobilya almayı düşünmüyorum nasılsa o odayı süslerle nevresimlerle filan renklendiririm diye düşünüyorum. mobilyalarım beyaz olucak inşallah. duvarları yarıya kadar beyaz mavi çizgili duvar kağıdı yarısıda şöyle açıkk bir mavi renkle boyatmak istiyorum ve tabi mavi tonlarında bir perde ... ayyy düşündükçe heyecanlanıyorum. inşallah hepimizin gönlüne göre olur. tabi ilk aylarda yanımızda yatıcak bebeğimiz onun içinde sallanan bi beşik alıcaz nasipse.

banada böylesi mantıklı geliyo cnm düz beyaz mobilya aksesuarları tülü duvar kağıdı cibinliği pembe olarak dşünüyorum,herşey nasip kısmet..

$1.webp

eklendimi bilmiyorum ama bu odayı çok beyeniyorum kızlar..:93:

Eki Görüntüle 184964

bende internetten araştırmalarımda bu takımı beğenmiştim cnm
ama fiyatı konusunda bi bilgim yok
hatta kocişe gösteripte dolabının camlarını şöyle falan yaptırırız demiştim:1:
maskoya gidip bi araştırıcam içimize sineni alıcaz kısmetse..

oda konusunda ciddi kararsızlardan biri de benim..
boş odam var takımı al koy beyaz sade bir takım düşünüyorum sonrasında kullansın diye..
yanımda aynı odada yatırmak istemiyorum..
bi yandan da kendi seçse beğense de sonra oda alsak diye düşünüyorum
iyice karıştı kafam :26::52:
bir de takımlar tek beşikten daha uyguna geliyor..
çocuğun eşyaları da olacak nereye koyucaz onca şeyi

canim bebegin cok esyasi oluyor,
bos odan varsa bir dolap yaptir +besik / park yatak alirsin, bebegin tum esyasi toplanmis olur

biz 2 metrelik 4 kapili dolap yaptiriyoruz; koridorum musait, koridordaki potmantomun hemen bitisigine ve onun ayni rengi yapilacak,
distan bakinca potmantonun devami gibi olacak ama ici bolme bolme olacak, bebegimin tum esyasini alir tahminim.
park yatagi da aldik;
ilk aylar yatak odamda durur sonra da kucuk odam var oraya koyarim.
benim kucuk odamda kose koltuk+bilgisayar masasi+minik bir lcd tv var;
besige yer var ama oda takimi icin yer yok

bebegim 3 yasina gelene kadar esyalar eskir, cikaririm, kizima prenses odasi alirim insallahh

biraz karisik anlattim ama durumum boyle

canım misafir odası/ ütüodaso olarak kullandığım bi oda var onu bebeek odasına dönüştürücem yatak var beyaz dolap var.. şimdilik küçük bi yatak alıcam, bebiş büyüsün ona göre odaya uygun sadece beyez karyola almayı düşünüyorum. 3-4 yaşına gelince araba şeklinde olan yatakla değiştiririm diyorum. benim planlar bööle allah nasip ederse.. şimdilik fazla oda masrafı olmuycak gibi görünüyo..

cok iyi fikir cnm;
zaten dolap varmis, koy yanina bi besik,
simdi oda takimina marf etme, o dolabin eskir 3 seneye senin de, cikarirsin yatagi dolabi vs, mis gibi takim alirsin

beyaz mobilya zaten daha guzel duruyor renklilerden.
guzel fikir cnm seninki de

bende internetten araştırmalarımda bu takımı beğenmiştim cnm
ama fiyatı konusunda bi bilgim yok
hatta kocişe gösteripte dolabının camlarını şöyle falan yaptırırız demiştim:1:
maskoya gidip bi araştırıcam içimize sineni alıcaz kısmetse..

bu takımın fiyatı konusunda bnimde bi bilgim yok ama.. 2.000 - 2.500 arası içimize sinen bişey buluruz gibi geliyor bana..

boş odam olmasa bende senin dediğin gibi bişiler yapardım cnm

banada böylesi mantıklı geliyo cnm düz beyaz mobilya aksesuarları tülü duvar kağıdı cibinliği pembe olarak dşünüyorum,herşey nasip kısmet..

cok hos olur

Eki Görüntüle 184964

cok guzell , mayis annelerinden birisi almis boyle bir takim
mavi tuller, uyku setleri ile falan super olmuss

oda gerekli olmuyo ama dolap mutlaka gerekli oluyo..ben de dolap almışken oda takımı alalım bari diye aldık..daha 1 gece yatmışlığı yok..:1: yatak odasındaki park yatakta yatıyo burak,gece de pek uyanmıyo ama ben kıyamıyorum ayrı odada yatmasına :( kardeşi doğduğunda park yatağı cocuk odasına alıp ikisini de odasında yatırmayı düşünüyorum..bakalım yapabilecekmiyim..

ben de çıkıyorum kızlar iyi akşamlar..

2 gündür başım ağrıyor ya üff..ağrı kesici içtim,geçti gibi oldu yine başladı..:(

O alıştırma ile alakalı kızlar size odasına gidip gelmek zor gelirse yanınıza alırsınız
ben hep odasında yatırdım şimdide hamişim diye başında duramıyorum diye
beraber yatıyoruz uyuyunca gene yatağına yatırıyorum, ama bu sefer oda yapmayacam
beşik alıcam 1 sene aynı odada oluruz seneye de genç yataklardan alırım,oğlişimin ki
büyüyebilen keşke öyle almasaydım dediğim anlar oluyor arabalı yataklar yüzünden...

selam teyzoşlarıı...
biz bugün 8 saat ders verdik...bedenen ve ruhen yorgunuz..babamız da gelecek ..yemek olayına el atmak lazım...üstümü çıkaramadım daha düşünün ..hiç halim yok offffffffffffffff...daha 2 sınıfa sınav sorusu hazırlayacağım....çalışmayan teyzoşlara özeniyorum şu sıra ;)
görüşürüz...öptük kıjımlaaaaaaaaa muahhh:)

Back
X