• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam teyzoşlarıı...
biz bugün 8 saat ders verdik...bedenen ve ruhen yorgunuz..babamız da gelecek ..yemek olayına el atmak lazım...üstümü çıkaramadım daha düşünün ..hiç halim yok offffffffffffffff...daha 2 sınıfa sınav sorusu hazırlayacağım....çalışmayan teyzoşlara özeniyorum şu sıra ;)
görüşürüz...öptük kıjımlaaaaaaaaa muahhh:)

hoşgeldin cnm..
yemeğini yap ye ve daha sonra yat uzan yorgunluğunu at cnm...

arkadaşlar bebek odasında bilgisayar olması hakkında ne düşünüyorsunuz....yani mutlaka zararlıdrı..ama ben nereye koyacam bu bilgisayarı bilemedim..dr.ada sorcam çok tehlikelise mecburen biyere çıkarcaz...net bağlantısını iptal etsek yinede kasanın monitörün vb. zararı olurmuki acaba? mümkün olsa hemen çıkarcam bu odadan..yorumlarınızı bekliyorum...

Kizlar mermersahin dediginiz nasil bir bez? Keten gibi falan mi? Bir de nasil kullaniliyor ki havlu niyetine? Ben yanlis mi anladim acaba?

arkadaşlar bebek odasında bilgisayar olması hakkında ne düşünüyorsunuz....yani mutlaka zararlıdrı..ama ben nereye koyacam bu bilgisayarı bilemedim..dr.ada sorcam çok tehlikelise mecburen biyere çıkarcaz...net bağlantısını iptal etsek yinede kasanın monitörün vb. zararı olurmuki acaba? mümkün olsa hemen çıkarcam bu odadan..yorumlarınızı bekliyorum...

Butun elektrikli cihazlarin zarari vardir, olmamasi daha iyi olur bence. Gerci monitorun falan yaydigi radyosyon guvenli limitler icindeymis,zaten wireless modemi kapatayim desen bile etraftaki baz istasyonlari yeterince etkiliyor bizi. Ama ses olmasin odasinda falan dersen koyma bence. Ama doktorlar ya da uzmanlar zarari yok derler diye dusunuyorum.

Kızlar biz doktordan geldik.
İdrar yollarındaki iltihap için antibiyotik yazdı, kullanacam mecburen yoksa erken doğumu tetikler dedi, yani tedavi edilmezse.
Minik kızım minikliğine devam ediyor hala ölçüleri olması gerekenden küçük, 1 hafta gibi geriden geliyor, 660 gr. Ama doktor hiç önemli değil dedi, ben de takmıyorum kafama...
Bu arada bu ay 4 kilo almışım, dikkat etmeye başlaycam artık, gerçi bunun 2 kilosunu sırf geçen hafta mardin,urfa, antep gezimizdeki yemeklerden almışımdır, bayaaa bi yedim yani :1:
Eleviti kestik, iştahını açıyordur dedi, zaten hergün almıyordum. artık hergün düzenli kalsiyum+magnezyum+D vitamini olan opsteocare kullanacam. Bir de demir ilacına devam.
Bizdeki gelişmeler böle:emir_bebek:

Kizlar mermersahin dediginiz nasil bir bez? Keten gibi falan mi? Bir de nasil kullaniliyor ki havlu niyetine? Ben yanlis mi anladim acaba?

Canım bildiğimiz tülbent gibi, yani namaz başörtüleri olur ya beyaz onun gibi. Bunu havlu olarak değil de havlunun içine koyarak kullanın diyorlar. Suyu daha hızlı emiyor diye sanıyorum. Bir de kafasını fln bununla kurulamak gerekiyormuş.
Yani havluyu bir yere serdiğini üzerine de mermerşahini serdiğini düşün bu şekilde kullanıyor.
Bir de kusmuk bezi niyetine fln, bebişin gazını çıkaırken omzuna alıyorsun, ya da bir yere yatırdıysan yüzükoyun ya da yan ağzının altına seriyosun ki öyle üzerimizdeki kıyafetlere ya da koltuğa fln sürülmesin ağzı diye.

Son düzenleme:
kizlar ya,
simdi mayis anneleri topiklerini gezdim de biraz,
son anlar tabi tum hazirliklar bitmis,
dunya kadar ciciler alinmis, odalar duzulmus; gecelikler cantalar hepsi tamam

cok guzel odalar yapmislar bebislerine, biraz icim burkuldu ben oda yapamiyorum diye :-((

ama ornegin; benim abimler yapti yigenime, inanin hala park yataginda yatiyor; alisamadi karyolasina bi kere bile yatmadi,
simdi 3 yasina geldi yigenim; eger oda yapmamis olsalardi simdi gider cilegin arabali takimlarindan vs alirlardi, anlardi da artik..
ben de 3 yasinda kizima cindyli falan prenses odadi gibi bir oda yaparim diyorum ama:26:

Ben de bugün öyle bir topik gezdim, nisan anneleriydi, yaptıkları odaların resimlerini çekmişlerdi, halı perde, süsler fln o kadar güzeldi ki benimde için gitti yapamıyorum diye:((

Ben de perde ve halı bakayım bari belki havesimi alıırım bu şekilde...

arkadaşın dediği gibi mayıs annelerini gezdim çok güzel ciciler almışlar..birde şaşırdım arkadaşlar mayıs annelrinden 10 kişi doğum yapmış hatta martın ilk haftası doğum yapan var:26:heycan bastı bian:53:2 ay önce gelmiş:52:hazırlıklı olalım.....

İdrar yollarındaki iltihap için antibiyotik yazdı, kullanacam mecburen yoksa erken doğumu tetikler dedi, yani tedavi edilmezse.
Minik kızım minikliğine devam ediyor hala ölçüleri olması gerekenden küçük, 1 hafta gibi geriden geliyor, 660 gr. Ama doktor hiç önemli değil dedi, ben de takmıyorum kafama...
Bu arada bu ay 4 kilo almışım, dikkat etmeye başlaycam artık, gerçi bunun 2 kilosunu sırf geçen hafta mardin,urfa, antep gezimizdeki yemeklerden almışımdır, bayaaa bi yedim yani :1:
Eleviti kestik, iştahını açıyordur dedi, zaten hergün almıyordum. artık hergün düzenli kalsiyum+magnezyum+D vitamini olan opsteocare kullanacam. Bir de demir ilacına devam.
cnm geçmiş olsun iltihabın varmış
benimde çok akıntım oluyo bunun için idrar tahlili yaptırdım dr uma perşembe gösterecem,lab. kıza gösterdim çok az iltihab var buda hamilelikte olur dedi..ama akıntının erken doğuma yol açtığını bildiğim için korkuyorumda..
arkadaşın dediği gibi mayıs annelerini gezdim çok güzel ciciler almışlar..birde şaşırdım arkadaşlar mayıs annelrinden 10 kişi doğum yapmış hatta martın ilk haftası doğum yapan var:26:heycan bastı bian:53:2 ay önce gelmiş:52:hazırlıklı olalım.....
evet bende mayıs annelerini takipteyim doğum yapanlar var
korkulu aylar bizi bekliyo:18:

cnm geçmiş olsun iltihabın varmış
benimde çok akıntım oluyo bunun için idrar tahlili yaptırdım dr uma perşembe gösterecem,lab. kıza gösterdim çok az iltihab var buda hamilelikte olur dedi..ama akıntının erken doğuma yol açtığını bildiğim için korkuyorumda..

evet bende mayıs annelerini takipteyim doğum yapanlar var
korkulu aylar bizi bekliyo:18:

Akintinin erken doguma yol actigina emin misiniz? Benim cok akintim var, hamileligimin basindan beri de ayni, beyaz sari renkte...

Akintinin erken doguma yol actigina emin misiniz? Benim cok akintim var, hamileligimin basindan beri de ayni, beyaz sari renkte...

evet cnm
ben dr uma akıntım olduğun u söyledim hiç şiddetini azmı çokmu demeden fitil yazalım dedi
akıntı erken doğuma sebep olabilirmiş öyle dedi...
ama yinede kesilmedi akıntım devam ediyo..

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm.

yanliz inanilmaz ozledim sizleri varya bi firsat olmadi sole saatlerce yazisiyim. biz dun gece geldik athinaya simdi gitti babamiz provayada anca bende sizlere yazabiliyorum. paskalyada er onune gelen yedirdigi icin sanirim bi 5 6 kilo almam disinda hersey ok hehehe. butun yemedigim etleri telafi ettiler. prensesimizde oksijen falan uyutmadi 3 gece bizi tekmelemekten. bizde hersey guzel sizleri merak ediyorum asil haberleriniz nasil herkesler iyimi?

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm.

yanliz inanilmaz ozledim sizleri varya bi firsat olmadi sole saatlerce yazisiyim. biz dun gece geldik athinaya simdi gitti babamiz provayada anca bende sizlere yazabiliyorum. paskalyada er onune gelen yedirdigi icin sanirim bi 5 6 kilo almam disinda hersey ok hehehe. butun yemedigim etleri telafi ettiler. prensesimizde oksijen falan uyutmadi 3 gece bizi tekmelemekten. bizde hersey guzel sizleri merak ediyorum asil haberleriniz nasil herkesler iyimi?

hoşgeldiiinnnn çoook osledikkk seniii... özetleyeyim hepimiz genel olarak iyiyizzz çok şükür.. oohhh afiyet şeker olsunnn yarasınnn kuzunaa..

geçmiş olsunn canımm hepimizin iştahı açıldıı amaaannn keyfini çıkaralım biraz da veririz sağlıklı olalım bebişler iyi olsun.. minik kızını da yerim bennn annesi bi ısırağa izin verirse .

hoşgeldiiinnnn çoook osledikkk seniii... özetleyeyim hepimiz genel olarak iyiyizzz çok şükür.. oohhh afiyet şeker olsunnn yarasınnn kuzunaa..

hehe valla bende ole. gelen giden bir kalabalik butun herkes geldi gitti bi oturamadim basina. cidden ama ozledimmmmmmmmmm hepinizi. sevindim herkesin iyi olmasina.

uff arkadaşlar bende bebeğime oda yapamıyacam..

küçük bir odamız var aslında ma orda kitaplık ,pc, dolap bide yatak var. eşim diyor pc yi ordan kaldırıp bebeği o odada yatıralım diyor, söyldedikleri mantklı, ama bende bebeğime yeni yatak almak istitoyrum nasıl olsa 6-7 ay yatak odamızda yatağında yatar diyorum, ama öyle yaparsam yeni alacağım yatağı sonra koyacak yerimiz yok :84:

eşimin dediği mantıklı ama öbür taraftanda hevesleniyorum bebğimin kendi yatağıo olsun istiyorum,, anlayacağınız ne yapacağıma kara veremedim :26:

AKINTI ERKEN DOGUM BELIRTISİMİİİİ :kkk:COK GELIYOR BENDENNNN KATI AKINTI HEMDEE ERKEN DOGUM HABERCISIMI OLUYO EMINMISINIZ ARKDASLARRRR

canım bence hiç düşünmeyin, mutlaka uygun biyer bulursunuz bilgisayar için ama sakın bebeğin yanında durmasın... oturma odanız varsa oraya alabilirsiniz yada salona hiç olmadı yatak odasında bir yer açarsınız :34:

AKINTI ERKEN DOGUM BELIRTISİMİİİİ :kkk:COK GELIYOR BENDENNNN KATI AKINTI HEMDEE ERKEN DOGUM HABERCISIMI OLUYO EMINMISINIZ ARKDASLARRRR

yaa o akıntı hamileliğimin başından beri bende de var. hemde hamile kalmadan önce mantarım vardı az miktarda tedavi için fitil vermişti doktor ama hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmayı kestim tabi ve birdahada üstüne durmadım . ama akıntılarım sürekli oluyor ve çoğu zamanda koyu :( :18:

Back
X