• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar havayı güzel buldum kuaföre gittim ,yürüyüş yaptım, alışveriş yaptım :. buaralar hep kendime çalışıyorum yalnız...

mermerşahi modellerinizi bitince koyar mısınız topiğe bakıp ben de yapmaya çalışayım nasıl oluyo merak ettim.

yarencim orda fiyatlar çok iyiyimiş.. ya ben de sürekli gelicek birini bulmuştum ne güzel .. kadıncağızın problemleri varmış. bnm temizlik başka bahara kaldı galiba..

azracım geçmiş olsunn tatlım aradan çıkardın ne güzel.. gez bakalım oğluşunla

günaydın kızlar
bende size temizlikle ilgili soracaktım
domestos , cif kullanıyormusunuz kokusu bebeğe zarar verirmi?

canım ben tuvalete domestos dökmeden rahat edemiyorum..
benimkisi hastalık derecesinde hafta da en az 2 kere domestos dökerim wcye..
lavaboyu cifle temizlerim
mutfak da da elimin altında hep cif var..
çok solumadan işimi halledip çıkıyorum tülbent bağlayabilirsin mesela kokuyu duymamak için, fazla temas makbul değil tabi hamile olmasak bile..ellerini çok iyi dezenfekte etmelisin kullandıktan sonra

canım ben tuvalete domestos dökmeden rahat edemiyorum..
benimkisi hastalık derecesinde hafta da en az 2 kere domestos dökerim wcye..
lavaboyu cifle temizlerim
mutfak da da elimin altında hep cif var..
çok solumadan işimi halledip çıkıyorum tülbent bağlayabilirsin mesela kokuyu duymamak için, fazla temas makbul değil tabi hamile olmasak bile..ellerini çok iyi dezenfekte etmelisin kullandıktan sonra

canım daha öncede yorumda bulundum yine yazayım ben maske ve eldiven takıyorum..öneririrm.

istanbuldaki temizlikçi fiyatları nasıl arkadaşlar? hem neler yapıyorlar..?

canım daha öncede yorumda bulundum yine yazayım ben maske ve eldiven takıyorum..öneririrm.

haklısın..maskede kullanılabilir..eldivenle ben pek iş göremem de :26:
istanbulda temizlikçiler 80-100 arası geliyorlar..
cam yer kapı wc temziliği
toz alma..fayans silme vs işler yapıyorlar..

kızlar bende kraft twisti inceledım ama beğenmedim oturma yerı falan guzel deıl arabada ağır bıraz ben pıerre cardın as 705 a teravel sıstem alıcam cok hafıfı bır araba cok kullanıslı ozellıklerıde çok guzel ben tavsıye ederım ama bır ınceleyın bebegım oturacağı yerde boyun koruma var kuması cok guzel bebeğin rahat etmesı için hersey dusunulmus bırdce araba cok hafıf pusetsız 6,5 kılo pusetle beraber 9 kılo olması lazım bakın ınceleyın

Chicco Lite Way Baston Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr

bizim arabamız da bunun mavisi..hem bebekken hem de şimdi çok kullanışlı..rüzgarda yağmurda kullanmak için üstüne şeffaf kılıfı var..kış için tulum gibi bi parçası daha var..tek dezavantajı tek yönlü olması,güneşi arkaya almak için gerekli bence..onda da şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım çünkü hep avmlerde kullandık..

puseti de (ana kucağı mı neyse işte elde taşımak için olan :)) görümceme vermiştik,tekrar satın almamız gerekecek..buna uygun bişey alırım artık..

pierre cardin de çok güzelmiş ya,dediğin gibi hafif duruyo sanki..hafif olması gerçekten çok çok önemli kızlar..

bizim sirketteki bi arkadas bebegine bikac ay once cift yonlu araba almisti,
simdi cok agir kullanamiyoruz diyor, bebegi daha 4 aylik, baston araba arastiriyor almak icin.

en guzeli bastan hafif bi model secmek sanirim.

ben de cok kararsizim araba konusunda

haklısın..maskede kullanılabilir..eldivenle ben pek iş göremem de :26:
istanbulda temizlikçiler 80-100 arası geliyorlar..
cam yer kapı wc temziliği
toz alma..fayans silme vs işler yapıyorlar..

Canım bana gelen bayana haftada 40 TL veriyorum. Yarım gün geliyor...
Sabahtan arkadaşıma geliyor, öğleden sonra bana...

ne tarafta oturuyorsunuz?şuan fiyat araştırıyorum ama eşim kesin ben yaparım diyor.herzman konu açıldığında ben yaparım diyor:9:ciddende yaptığı zaman benden iyi yapıyor:9:zaten halıları yıkamaya vercem haziran temmuz gibi perdelride eşim çıkarır ben makiney atarım camları koltujlarıda eşim siler...temizlikçiye gerek kalmaz.ama ne olur ne olmaz..cayarsa aklımda bulunsun temizlikçi ....zaten ona bişey dedim mi aa daha temiz ne varki diyor :9:

iyi kız yapıyomuş eşin..hazır yapıyoken bol bol yaptır şimdi..ilerde bıkar da yapmazsa..

ben artık hiç karıştırmıyorum eşimi..önceden ben yaparken,yoruldum diyince,niye kendin yapıyon,çağır birini yapsın diyodu..o ara ara aldığım dönemde de,ne gerek vardı çağırmaya,biz yapardık diyodu :37: ondan söz alıyodum şu akşam halıları silelim diye, o akşam gelince kaytarıyodu :)

Chicco Lite Way Baston Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr

bizim arabamız da bunun mavisi..hem bebekken hem de şimdi çok kullanışlı..rüzgarda yağmurda kullanmak için üstüne şeffaf kılıfı var..kış için tulum gibi bi parçası daha var..tek dezavantajı tek yönlü olması,güneşi arkaya almak için gerekli bence..onda da şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım çünkü hep avmlerde kullandık..

puseti de (ana kucağı mı neyse işte elde taşımak için olan :)) görümceme vermiştik,tekrar satın almamız gerekecek..buna uygun bişey alırım artık..

pierre cardin de çok güzelmiş ya,dediğin gibi hafif duruyo sanki..hafif olması gerçekten çok çok önemli kızlar..
alımınyum sıstem olarak geçıyo zaten satıcı bana bunu onerırım dedı bunu gorunce dıgerlerı aklına bıle gelmeyecek dedı evet gercektende cok ama cok hafıf cıft yonlu kapanması yonunu değiştirme tek elle yapılıyor tutma yerınde düğme var oradan kapanıyo ve yonude oradan değişiyor be cok begendım evet senın kıde cok guzelmıs ama dedıgın gıbı bır tek tek yonlu olması dezavantaj ama guzel araba gule gule kullansınlar bebişlerimiz bende mavisini alıcam

iyi kız yapıyomuş eşin..hazır yapıyoken bol bol yaptır şimdi..ilerde bıkar da yapmazsa..

ben artık hiç karıştırmıyorum eşimi..önceden ben yaparken,yoruldum diyince,niye kendin yapıyon,çağır birini yapsın diyodu..o ara ara aldığım dönemde de,ne gerek vardı çağırmaya,biz yapardık diyodu :37: ondan söz alıyodum şu akşam halıları silelim diye, o akşam gelince kaytarıyodu :)

ben elimden geldiğince rica etmek istemiyorum ondan.çok yoruluyor.ama doğum öncesi detaylı bi temizlik gerekliyor.ve ağırlaşıcaz.zaten pazarlık yapıcam gerçi daha önce yapmıştım vazgeçmezse yapacaklarını biliyor....vazgecrse temizlikçi çağırırım..temizlik konusu açıldığında her yer temiz ne var diyor..beni sinir ediyor...kendide yapmak istemiyor benimde yapmamı istemiyor.ama iş başa düşünce yapıyor..evin işi gözümde büyüyor..yapacak halim olsa yani hamile olmasak hiç bu kadar düşünmem.hemen başlarım işlere...

boşver o zaman yapsa da dır dır eder belki..yine sinirlenirsin..en iyisi bul birini,başında durarak yaptırırsın, mis gibi olur..dırdırsız ve sinirsiz :) normal temizlikte yine eşine yaptırırsın son zamanlarında..

ne tarafta oturuyorsunuz?şuan fiyat araştırıyorum ama eşim kesin ben yaparım diyor.herzman konu açıldığında ben yaparım diyor:9:ciddende yaptığı zaman benden iyi yapıyor:9:zaten halıları yıkamaya vercem haziran temmuz gibi perdelride eşim çıkarır ben makiney atarım camları koltujlarıda eşim siler...temizlikçiye gerek kalmaz.ama ne olur ne olmaz..cayarsa aklımda bulunsun temizlikçi ....zaten ona bişey dedim mi aa daha temiz ne varki diyor :9:

:) canım ben tuzlada oturuyorum.
80 e geliyorlar..ama çok temizlikçi almam ben eve senede 2 kere desem :71:
kendim yapıyordum çünkü..
ama şimdiden sonra ne olur onu bilmiyorum..
halıları ben de yıkamaya vericem perdeleri de eşimle halledicez..
e silme süpürme zaten ayaktan yaparız her hafta yapıyoruz
cam ve kapı silmeye çağrılabilir aslında bu da yarım gün eder 40 a biter bu iş :51:

boşver o zaman yapsa da dır dır eder belki..yine sinirlenirsin..en iyisi bul birini,başında durarak yaptırırsın, mis gibi olur..dırdırsız ve sinirsiz :) normal temizlikte yine eşine yaptırırsın son zamanlarında..

temizliçi çağırırsam dırdırı bu sefr hiç eksik olmaz daha kötü olur...zaten bana kalsa ben kaç kez çağırmıştım..neyse ben derim ister şunu şunu yap istersen temzilikçi çağırırırm derim.bi pazarlık yaparım....gerçi temzlikçi fiyatlrıda fazla değilmiş..ama bizim o tarfatan bulmam gerek...bizim daha önceki ev 5. kattı ben cam silmiyordum temizlikçi çağıralım diyordum.ben silerim deyip siliyordu:9:ona vereceğin paraı bana ver derdi:9:

:) canım ben tuzlada oturuyorum.
80 e geliyorlar..ama çok temizlikçi almam ben eve senede 2 kere desem :71:
kendim yapıyordum çünkü..
ama şimdiden sonra ne olur onu bilmiyorum..
halıları ben de yıkamaya vericem perdeleri de eşimle halledicez..
e silme süpürme zaten ayaktan yaparız her hafta yapıyoruz
cam ve kapı silmeye çağrılabilir aslında bu da yarım gün eder 40 a biter bu iş :51:

aynı fikirdeyim çaresiz kalırsam temizlikçi çağırırım.dediğin gibi halılar yıkmaya perdelr eşimle ikimiz..koltuk ve camları eşim siler ben belki kapıları dediğin gibi her haftada genel temzilik var......aslında mümkün olsa herşeyi kendim yaparım içime sinmez diye düşünüyorum ayrıca..

kizlar ya,
simdi mayis anneleri topiklerini gezdim de biraz,
son anlar tabi tum hazirliklar bitmis,
dunya kadar ciciler alinmis, odalar duzulmus; gecelikler cantalar hepsi tamam

cok guzel odalar yapmislar bebislerine, biraz icim burkuldu ben oda yapamiyorum diye :-((

ama ornegin; benim abimler yapti yigenime, inanin hala park yataginda yatiyor; alisamadi karyolasina bi kere bile yatmadi,
simdi 3 yasina geldi yigenim; eger oda yapmamis olsalardi simdi gider cilegin arabali takimlarindan vs alirlardi, anlardi da artik..
ben de 3 yasinda kizima cindyli falan prenses odadi gibi bir oda yaparim diyorum ama:26:

kizlar ya,
simdi mayis anneleri topiklerini gezdim de biraz,
son anlar tabi tum hazirliklar bitmis,
dunya kadar ciciler alinmis, odalar duzulmus; gecelikler cantalar hepsi tamam

cok guzel odalar yapmislar bebislerine, biraz icim burkuldu ben oda yapamiyorum diye :-((

ama ornegin; benim abimler yapti yigenime, inanin hala park yataginda yatiyor; alisamadi karyolasina bi kere bile yatmadi,
simdi 3 yasina geldi yigenim; eger oda yapmamis olsalardi simdi gider cilegin arabali takimlarindan vs alirlardi, anlardi da artik..
ben de 3 yasinda kizima cindyli falan prenses odadi gibi bir oda yaparim diyorum ama:26:

aynen katılıyorum canım.. hem o zaman sadece kendi hevesimiz için almış olmuycaz, minikler kendileri seççekler istediklerini..

Back
X