2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa bir ara toprakceylin vardı forumda epeydir sesi çıkmıyor nerde acaba ?

migrosa yakın yani migrosun oarka tarafı gibi oluyo senin yürüyüş parkurudediğin neresi

gögüs pedi ne almak gerekti arkadaşlar :?

migrosa yakın yani migrosun oarka tarafı gibi oluyo senin yürüyüş parkurudediğin neresi

hani 3. etap köprü gibi geçit var...gül durağı...tam evin önünde bahçeşehir koleji var...sen sağlık ocağının alt tarafındasın sanırm...

hani 3. etap köprü gibi geçit var...gül durağı...tam evin önünde bahçeşehir koleji var...sen sağlık ocağının alt tarafındasın sanırm...

evet canım da ben senin yeri tam anlamadım bu atakent city nin arkası mı oluyor yoksa happy center tarafımı kolejin yerini bilmiyorumda :)

slm fıstıklar ben geçmişi okumaktan sizi kaçırıyomm :)) bugün geçmişi atladım..ama göğüs ucuyla ilgili konuşulmuş sanırım.

ben oğluşuma aldığım kıyafetlerin resmini çektim.bil.yükledim.şimdi eklemeye çalışayım bakalım.yapabilcekmiyim :))

evet canım da ben senin yeri tam anlamadım bu atakent city nin arkası mı oluyor yoksa happy center tarafımı kolejin yerini bilmiyorumda :)

ben seni evinin yerini anladım..benim dediğin taraf değil....onur marketten ilerleyince üzerinde atakent 3 etap yazan köprü gibi geçit gibi bişey var hemen onu geçince...otobüs durağı var gül.... karadağ marketi geçince..

canım nerden ve nekadara aldın?

ben daha almadım canım ama magazada ınceledım cok hosuma gıttı bunu alıcam kesın mayısta alırım heralde çok kullanışlı hafif ben manisada oturuyorum ya burada pirre kardın var orada ama cok guzel fıyatıda uygun canım 650 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…