:))) ben soyak a kapısı tarfaındayım:)) sen nerdesin canım :))ay çok heycanladım..bizde 3. etap....ama ben buralarda hiç hamile görmedim
amaaan boşverrr yaaaa sonradan da ilgisiz olurlarda bi işe yarar belki benim kayınpeder falan da daha hiç armadı beni kayınvalidem de 3-4 kere aradı okdar benim aramamı bekliyolar sanırım yıllardır sadece ben ararım beni hiç aramazlar amaaan boş verrr yaaaa valla doğum sonrasıda uzak olsunlar diyorum ben :)valla bende son ayları..olmadı doğumu bekliyorum bakalım.ne takacaklar.....takmaları bişey değilde ilgisiz davranmaları beni üzüyor...ben evleneli 5 yıl olcak..sürekli bebek te bebek... bebek te bebek dediler...eee şimdi ne soru var ne sual..ne hazırlık...
ahahahahhahah bende de oldu :))ben altıma bile kaçırıyorum..gülsemmi ağlasammı ...ama dr. normal dedi.
:))) ben soyak a kapısı tarfaındayım:)) sen nerdesin canım :))
amaaan boşverrr yaaaa sonradan da ilgisiz olurlarda bi işe yarar belki benim kayınpeder falan da daha hiç armadı beni kayınvalidem de 3-4 kere aradı okdar benim aramamı bekliyolar sanırım yıllardır sadece ben ararım beni hiç aramazlar amaaan boş verrr yaaaa valla doğum sonrasıda uzak olsunlar diyorum ben :)
ahahahahhahah bende de oldu :))
migrosa yada camiyemi yakınsın..bende yürüyüş parkurun üst tarafındayım
migrosa yakın yani migrosun oarka tarafı gibi oluyo senin yürüyüş parkurudediğin neresi
gögüs pedi ne almak gerekti arkadaşlar :?
migrosa yakın yani migrosun oarka tarafı gibi oluyo senin yürüyüş parkurudediğin neresi
gögüs pedi ne almak gerekti arkadaşlar :?
hani 3. etap köprü gibi geçit var...gül durağı...tam evin önünde bahçeşehir koleji var...sen sağlık ocağının alt tarafındasın sanırm...
ya bundan bende almak istiyorum doğumdan sonra göğüs uçları çok yara olıuyomuş kan bile gelebiliyomuş
ya benimde uc yok anneminde öyleymiş yara olmuş yani o yüzden alim diyorumda bilmiyorum işte ?
bende de yok uç ucu geçtim göğüs bile yeni oluyo şu anda anca 80 dir belki belki o kadar bile yoktur yazık çocuğum aç kalmasın diye alayım diyorum bende
oo belli olmazicanım küçük falan ama çok süt olabilır canım:)
evet canım da ben senin yeri tam anlamadım bu atakent city nin arkası mı oluyor yoksa happy center tarafımı kolejin yerini bilmiyorumda :)
slm fıstıklar ben geçmişi okumaktan sizi kaçırıyomm :)) bugün geçmişi atladım..ama göğüs ucuyla ilgili konuşulmuş sanırım.
canım nerden ve nekadara aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?