• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kasıklarımda ağrı sadece iki kez oldu ama hala idrarımı yaptıktan sonra yanma gibi bir his oluyor sonra geçiyor. anlatamadım sanırım ama...

iltihaplanma hamilelikte çok sık karşılaşılan bir durum.doktor kontrolun ne zaman yakında mı?hani bi test yapsa gerçi pek ilaçta veremiyolar sadece bi antibiyotik varmıs hamileler için

bende de acayip mide yanması var :43:

Son düzenleme:
iltihaplanma hamilelikte çok sık karşılaşılan bir durum.doktor kontrolun ne zaman yakında mı?hani bi test yapsa gerçi pek ilaçta veremiyolar sadece bi antibiyotik varmıs hamileler için

bende de acayi mide yanması var :43:

kontrolüm bir ay sonra :( ağrılarımın hangisi normal hangisi değil anlayamıyorum ki...

mide yanması da kötüdür,yemekten sonra hemen uzanmayın diyorlar başka ne iyi gelir bilmiyorum...

kontrolüm bir ay sonra :( ağrılarımın hangisi normal hangisi değil anlayamıyorum ki...

mide yanması da kötüdür,yemekten sonra hemen uzanmayın diyorlar başka ne iyi gelir bilmiyorum...

aynen öyle bende kendimi çok dinlememeye çalışıyorum.benim bebiş düz yatıyo o pozisyonda çok kasıkve bel ağrısı yaparmıs ben de önemsemiyorum ağrıları.ama Allah korusun ciddibirşe olsa da anlayamayacağım

bence sen biraz daha sabret devam ederse doktorunu danıs

Son düzenleme:
aynen öyle bende kendimi çok dinlememeye çalışıyorum.benim bebiş düz yatıyo o pozisyonda çok kasıkve bel ağrısı yaparmıs ben de önemsemiyorum ağrıları.ama Allah korusun ciddibirşe olsa da anlayamayacağım

bence sen biraz daha sabret devam ederse doktorunu danıs

evet, zaten canım yanmıyor sadece endişe ediyorum idrar yolu iltihabı olduysam diye.... pazartesiyi bekleyeyim en iyisi....

tam olarak nerede?

valla eskiden y london vardi onun karsilarina denk geliyor heralde. böle kocaman 4 5 katli biyer iki kati çocuk en alt katinda bebek reyonu var inanilmaz.

bende çok gezindiğim zaman aşağı doğru baskı oluyor..ağrı oluyor..fazla gezme canım..az az gez...başta düşük yapıcam diye korkuyodum şimdide allah korusun suyum gelir erken doğum yaparım diye korkuyorum....dikkat et canım...bu arada aldıklarının fotosunu eklesende bizde görsek...güle güle kullansın bebişin....:nazar:

aynen aynen bende öle. inan dedim tamam kesin suyum gelicek simdi doğurucam burda. ama nasil bir sanci yürüyemedim. bide ben hep yanlizda geziyorum napicağimi sasirdim. acaba idrar torbasi o kadar saat sikistiği içinmiydi sanci. anlamadim ki bu iki oldu ama çok gezmekten sanci.

@onlysmile henüz oluşmadı beklemekteyiz...:59:

@eyeszad tam olarak neren ağrıyor?kemiklerin falan mı yoksa kasıklarmı???:26:

yok kemik değil bildiğin sanci. hani idrar kesesi olabilir belki baski yapmasindan dolayi. karnim ağirlasiyor bi an yukari kaldirmak istiyorum. anlamadim değisik bisey. ama cidden yürüme olayini astim yani ben.

gerinmek zararli mi kizlar yaaaaa ??? hic mi gerinmemeliyim? hani sabah uyaninca gerinirsin ya onu kastediyorum ama anlatabildim mi bilmiyorum.
Bende geriniyodum dr m bisi olmaz dedi ;)
cnm tam 21 haftalik olucam yarin
21-23. haftalarda yapiliyormus zaten

ben bagdat caddesi fetus'a gidicem.
260 tl

bir de birseye dikkat edin kizlar;
ayrintili ultrason diyince bazi hastaneler evet bizde var diyorlar ve normal kadin dogum uzmani yapiyor;
ama 2.duzey ultrason diye sorun ve perinatoloji uzmaninin yapmasi gerekiyor bunu..
yoksa kendi doktorunuz da bakar

2.duzey ult.un ozelligi perin.uzmanlarinin yapmasiymis,

benim doktorum buna dikkat et demisti
gebelik.org'da da yaziyor
Ayy hadi guzel haberlwrini bekliyoruz ;))
Cnm ben carsamba gunu gitmistim torium daki mothercare e yine ayni indirimler vardi... Zaten anladiim kadariyla en cok satilan urunlerde kesinlikle indirim olmuo... Ama bu bazi urunlerdeki yari yariya indirimler pirlantali urunler fln yine vardi...
Cicilerini gule gule giydir bebisine :)))

Cnm kopyaladim iletisim bilgilerini buyrunuz efemmm :)
”0216 386 38 13 numaralı telefonu arayarak ya da info@dharmailac.com adresine eposta göndererek kayıt yaptırabilirsiniz”
Sagol canim ya esimi ikna edersem gidicem burdan taaaaa umraniye bayaa bi mesafe yani sofore ihiyacim olur :)))
geç bir cvp oldu ama size tavsiyem son ana birsey bırakmayın. çevrenizdekiler daha erken de dese aldırmayın hazırlayın çantanızı çünkü her an sürpriz yapabiliyorlar. kızım 36 haftalık doğdu mesela. yıkanacak ütülenecek hersey bitmiş olmalı 7 ay bittiğinde bence. hem ağırlaşınca iş yapmak ve alışveriş de zorlaşyor ki ben toplamda 3,5 kilo aldığım halde bunu söylüyorum.
doğumdan hemen sonra göğüs ucu çıkarcı (göğüs ucum vardı ama ilk süt çok az geliyor ve değerli olduğu için pompayla ziyan olur) ve göğüs kalkanı (yara olmasını önlüyor) çoook işime yaradı. kıyafet çok almayın hemen küçülüyor deselerde ben sonradan çok almak zorunda kaldım çünkü kusmuktu kakaydı derken yıkayıp kurutana kadar sıkıntı oluyor, 3 full hastane çıkışı vardı sonradan 5li olanlardan 4-5 tane daha aldık. bir de ağız bezi inanılmaz çok gidiyor. bebek bezi stoklamadım hiç ona rağmen 1 ve 2 numaralardan yarımşar paket kaldı elimde, çok çabuk numara atlıyorlar.
veee şuna da hazırlıklı olmak lazım, lohusa dönemi çok hassas oluyor insan ve 3 ay oldukça zor geçiyor. o minik insanın tamamen anneye muhtaç olduğunu düşününce hersey kolaylaşıyor ama :)
aklıma ilk gelenler bunlar, sorularınız olursa fırsat buldukça seve seve cevaplarım...
Ay valla cok iyi oldu herkes bisi diyor ama cocugu olmayan kisiler yani
Arada gene yaz boyle seyleri bize faydasi oluyor zira
Hosgeldin bu arada :))
canım bende aynı şeker ilacını kullanıyorum.sabah yarım akşam yarım..senin şekerin kaç çıkmıştı? nezmaandır kullanıyorsun bu ilacı?
Ben erken kullanmaya basladim cok yuksek degildi ama surEkli aclik hissi vardi ondan kullanmaya basladim sekerim yuksek degildi ama insulin direncinden basladik haftaya seker yuklemesi yapicaz bakalim simdiye kadar 5 kilo aldim 2 haftadirda acyip istahim acik acayip tatli cekiyor canim 1 aydir falan sabah aksam yarim kullaniyorum ama dr yabi beslenme uzm ve aile hekimi olan dr m sabah 1 ogle aksam yarim kullan dedi :)) sen nasil kullaniyosun ;))

bende de acayip mide yanması var :43:

Canim bende de mide cok buyuk problem renie duo mide asitinindengeliyomus kullaniyodum yemeklerden once kesmedi simdi bugun gaviscon aldim reflu icinmis dr tqvsiyesi ile kullaniyorumnzaten gebelerde kullanabilir dr na sor kullan biraz rahatlarsin :)

Gunaydin kizlarrr :))

Ben pek erkenciyim bu sabah... Ama bu aralar uykum kacio sabahlari uyuyamiorum...

Sagol canim ya esimi ikna edersem gidicem burdan taaaaa umraniye bayaa bi mesafe yani sofore ihiyacim olur :)))

Yaaa beni seminer isini iptal ettim... Dun aksam dusundum fln cok uzak geldi, bi usendim fln bide nette hamile okulunun bi egitimini gordum daha cok kafama yatti... Esim de dier egitimi daha cok begendi bide hamile okulundakine esinle katiliosun yani daha cok kafamiza yatti... Bende dierinden vazcaydim...
Ama bakiorum simdi hava guzel evde oturulmaz , eminonunden su sus pus mevlutluk hastanelik hediyelik seker islerini halletmeyi dusunuorum, hem gobisim cok daha buyumeden onu aradan cikarmak iyi olcak gibi... :))

Canim bende de mide cok buyuk problem renie duo mide asitinindengeliyomus kullaniyodum yemeklerden once kesmedi simdi bugun gaviscon aldim reflu icinmis dr tqvsiyesi ile kullaniyorumnzaten gebelerde kullanabilir dr na sor kullan biraz rahatlarsin :)

gavisconu ben de duydum hamile bi arkadasıma vermiş doktor artık dayanamzsam bende isteyim doktordan :2:

kizlar ben gene ağridan sizidan ölüyorum. sabah çikip aksama kadar gezmekten ben çarsilarda doğurucam bigün. cidden bugün çok fena sanci tuttu ağridan. ayy bana bi özet geçin herkes nasil ne yapiyor valla okuyamiorum gözlerim aciyor.

ben gene bisürü sey aldim. kizlar ümraniyede max diye bir dükkan var. inanamazsiniz. bayildim bebek kiyafetlerine. nihayet varos olmayan güzel kiyafetler gördümde içim açildi. mutlaka o max nerde varsa sizde gidin. bisürü elbise aldim prensesime. hemde ucuz
ben de bugün çok fena baş ağrısı ve kronik olan boyun ağrımda fena artış var bir de yarın veli toplantısı var ayy nasıl dayanacağım bilemiyorum. bir hafta boyunca okul okul çıkışında da seminer vardı bir de toplantı eklediler.

kızlar dün biraz az su içmiştim, sonrasında iki kere lavoboya gittiğimde kasıklarımda çok şiddetli sancı/ağrı oldu. sanki böbreklerimde ağrıdı. idrarımı yaptıktan sonra(yaparken hiçbir şey yok) sanki yanma oluyormuş gibi de hissediyorum. idrar yolu iltihabı olmuş muyumdur sizce??????? :(

canım bol bol su iç ama geçmezse kesin git doktora hamilelikte çok sık oluyor bu durum.

kızlar pazartesi ayrıntılım var 1 aydır bebeğimi görmedim çok çok heyecanlıyım sabah doktorum öğlden sonra ayrıntılı için gideceğim doktorum görecek

Ayy hadi guzel haberlwrini bekliyoruz ;))

Ay valla cok iyi oldu herkes bisi diyor ama cocugu olmayan kisiler yani
Arada gene yaz boyle seyleri bize faydasi oluyor zira
Hosgeldin bu arada :))

Ben erken kullanmaya basladim cok yuksek degildi ama surEkli aclik hissi vardi ondan kullanmaya basladim sekerim yuksek degildi ama insulin direncinden basladik haftaya seker yuklemesi yapicaz bakalim simdiye kadar 5 kilo aldim 2 haftadirda acyip istahim acik acayip tatli cekiyor canim 1 aydir falan sabah aksam yarim kullaniyorum ama dr yabi beslenme uzm ve aile hekimi olan dr m sabah 1 ogle aksam yarim kullan dedi :)) sen nasil kullaniyosun ;))

canım bende gecen yıl gizli şker çıktı .ama daha sonra kilo verdim .kilo verirsen düşebilir dediler..daha sonra tekrar ölçülmeden hamile kaldım.dr. bu yüzden 12,-13. hafta şekr yüklemsi yaptı..tokluk 174 çıktı ozaman bana o ilacı verdi sabah akşam yarım kullanıyorum...gecen ay yine yükledik biraz düşmüş ama ilaca devam ediyorum.baştan beri diyet yapıyorum ama son ölçümden sonra sıkı diyete girdim .artık kendime taviz vermiyorum ........ahhhh tatlılar..ahhhh hamur işleri ...gözümün önünde yensede hayır diyorum.bebğimin sağlığı için ..mecburuz.önümüzdeki ay yine ölçüm var..

Kızlar selam...

Zeynepela; benimde başım ve boyun ağrımda artış oldu. Geçen hafta doktora gittim, migren var sende dedi:26:

Sanırım birde boyun fıtığı var, çünkü kolum da uyuşuyor:26:

Kızlar selam...

Zeynepela; benimde başım ve boyun ağrımda artış oldu. Geçen hafta doktora gittim, migren var sende dedi:26:

Sanırım birde boyun fıtığı var, çünkü kolum da uyuşuyor:26:
canım benim sana da geçmiş olsun aman bebeklere bişey olmasın da ne yapalım
benim zaten 3 yıldır geçmeyen boyun ağrım var sol tarafımda bazen de şiddetleniyor artık alıştım yağlarla masaj yapıyorum. bir de bilgisayarcı olunca iş kötü oluyor. bu arada kızlar park yatak düşünenler için yorganlar uyku setleri yorgancıoğlu sitesinde var ben beğendim ama biraz daha araştıracağım hem önce park yatağa karar verip onu da alacağım

selam kızlar
bende ayakta çok durunca kasıklarım çok ağrıyo sertleşiyo sanki
dün acayip sancı girdi zaten çok korktum

canım benim sana da geçmiş olsun aman bebeklere bişey olmasın da ne yapalım
benim zaten 3 yıldır geçmeyen boyun ağrım var sol tarafımda bazen de şiddetleniyor artık alıştım yağlarla masaj yapıyorum. bir de bilgisayarcı olunca iş kötü oluyor. bu arada kızlar park yatak düşünenler için yorganlar uyku setleri yorgancıoğlu sitesinde var ben beğendim ama biraz daha araştıracağım hem önce park yatağa karar verip onu da alacağım

Canım sorma ya aynı dertten muzdaripiz.. Benimde sol tarafım ağrıyor, bende yağlarla masaj yapıyorum... Boynumun bir noktası ağrıyor, kafamı çeviremiyorum.. Sonrada kolum uyuşuyor...
Sıcak tutmakta işe yarıyor...

Mouse kullanmaktan oluyor, bilgisayarcı hastalığı:26:

selam kızlar
bende ayakta çok durunca kasıklarım çok ağrıyo sertleşiyo sanki
dün acayip sancı girdi zaten çok korktum

Çok ayakta durma canım...

Baktın ağrımaya başladı, dinlen hemen.

Valla ben işyerinde bile olsam, hemen ayaklarımı sandalyeye uzatıyorum...:63:

Çok ayakta durma canım...

Baktın ağrımaya başladı, dinlen hemen.

Valla ben işyerinde bile olsam, hemen ayaklarımı sandalyeye uzatıyorum...:63:

günaydın kızlar günaydın diyorum çünkü ancak uyanabşldim oda bebişimin tekmeleriyle ancak kasık ağrılarından bahsetmişsiniz evet benimde çok oluyo ve kimi zaman bacağımı bile kullanamıyorum acaba önemli bişi mi ki

günaydın kızlar günaydın diyorum çünkü ancak uyanabşldim oda bebişimin tekmeleriyle ancak kasık ağrılarından bahsetmişsiniz evet benimde çok oluyo ve kimi zaman bacağımı bile kullanamıyorum acaba önemli bişi mi ki

Canım bazen bende de oluyor, özellikle tuvaletimi tutunca...

Ben pek önemsemiyorum:26:

Back