2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

birde kızlar beslenme konusunu danışmak istiyorum size ben çok fazla bişi yiyemiyorum mesela yumurta balık vs çok zararı olurmu bebeğime bugünlerde aşırı vicdan azabı duyuyorumda

Çok ayakta durma canım...

Baktın ağrımaya başladı, dinlen hemen.

Valla ben işyerinde bile olsam, hemen ayaklarımı sandalyeye uzatıyorum...

aslında bende çalışmıyorum evdeyim ama evde bi yaramaz daha var onunla ilgilen oyna yemekti falan derken yoruluyorum yinede

birde kızlar beslenme konusunu danışmak istiyorum size ben çok fazla bişi yiyemiyorum mesela yumurta balık vs çok zararı olurmu bebeğime bugünlerde aşırı vicdan azabı duyuyorumda

canım yumurta balık falan bunlar önemli hamilelikte doktorunla bi görüş istersen
yumurtayı börekte krepte falanda kullanabilirsin

aslında bende çalışmıyorum evdeyim ama evde bi yaramaz daha var onunla ilgilen oyna yemekti falan derken yoruluyorum yinede

bende çalışmıyorum bende başka çocukta yok ama kimi zaman oluyo yemek yapacak kadar bile dermanım olmuyo habire yatmak istiyorum bana verilen demir ve vitamin ilaçlarını ben hiç kullanmadım onunda etkisi olurmu

canım yumurta balık falan bunlar önemli hamilelikte doktorunla bi görüş istersen
yumurtayı börekte krepte falanda kullanabilirsin

hergün yumurta yemek zorundamıyım yoksa haftada 2 kere yesem yetermi bugün zorla yedim 1 tane ama balığı napıcam bilmiyorum hiç

göstermediki kendini nerdeyse 3 günde 1 doktora gidiyodum en sonunda doktorumuzda dedi ne kadar nazlıymış bu kız diye o zaman öğrendik kız olduğunu artık

Aslında bende geç öğrendim. 18. haftada...

Bizimkide göstermedi, bağdaş kurmuş, kapamış bacaklarını

Neyse edepli olcak diye kendimizi avutmuştuk

Aslında bende geç öğrendim. 18. haftada...

Bizimkide göstermedi, bağdaş kurmuş, kapamış bacaklarını

Neyse edepli olcak diye kendimizi avutmuştuk

bizimkide bacaklarını kafaya doğru kapayıp çekiyodu bende babası gibi utangaç olcak dedim imkanım olsa nerdeyse eve ultrason alıcam her an görmek istiyorum bebişi ya ah bi ağustos gelse yesem yanaklarını

Çalışmaya başladıktan sonra işine yakın bir yerden tutman mantıklı, ben çayyolunda oturuyorum, işim de bana yakın.

biz de şimdilik eşimin işine yakın bi yerden tutmaya çalışıp ben işe başladıktan sonra emek bahçeliye geçme kararı aldık. wallaha 800 liraya ev baktım bahçelide çok afedersin hayvan bağlasan durmaz. adam kazıklıyolar. şimdi ordan tutsam hem konut hem taşıt kredisi ödüyoruz zaten 1 sene ücretsiz izinde hapse atarlar beni bana temiz çamaşır falan getirirsiniz artık
o sebeplen uzakta ama düşük kiralı bi yer en mantıklısı.

kızlar ya ben yeni yazılan cevapları görmek için napmalıyım habire sayfa yeniliyorum ancak öyle çıkıyo varmı bunun başka yöntemi

bizimkide bacaklarını kafaya doğru kapayıp çekiyodu bende babası gibi utangaç olcak dedim imkanım olsa nerdeyse eve ultrason alıcam her an görmek istiyorum bebişi ya ah bi ağustos gelse yesem yanaklarını

Bende bir an önce doğmasını istiyorum, görmek istiyorum kuzumu

Yeni mesajları görmek için yenileme yapmalısın, başka yolu yok canım

Bende bir an önce doğmasını istiyorum, görmek istiyorum kuzumu

Yeni mesajları görmek için yenileme yapmalısın, başka yolu yok canım

bütün gün boyunca elim karnımda tekme hissetmeye çalışıyorum bazen abartıyormuyum acaba diyorum tekmelemediği zaman çok evham yapıyorum o zaman doğru doktora allahtan hastane yakın

nerey taşındınız canım? sen ankaradamısın?

ben yapamadım bunu ya o linki nereye kopyalıcamı bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…