2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aman ne biliyim. hepsi krem rengi. annem söledi benimde sora gittik lohusa geceliği pijamasi diyince bu krem rengi seyi veriolar. normal hayatta asla giymeyeceğim modellerdide o kadar gez dolas sonunda güzel bisey buldum. genelde v gibi oluyor bide önden açiliyor kolay emzirmek için ama benimki öle değil daha değisik.

şimdi baktım da civilde ne güzel giysiler varmış, artık tr de her şey ayıcıklı böcekli diye düşünmeye başlamıştım...

yok yok civil benim gittiğim en iyi yerlerden biri. fatihteki özellikle. her zevke hitap ediyor. o ayicikli falanlardanda var ama iyi arayinca çok güzel çok sade seyler bulabiliyorsun. benim aldiklarim hep öle sade hos seyler.

güle güle giysin kizin aldiklarini :) bizde alisveris icin türkiyeye gelmeyi bekliyoruz kizimla istanbul gezmeleri yapicaz :))

ohh ohhh sen buraya geliceksin ben athinaya gideceğim kuzumD civile mutlaka git. bide max diye biyer var orasi favorim kiyafetleri çok güzel.

bu arada bebek bakım çantasının normal çantalardan farkı ne ki? bazılarında izotermal özelliği var, o gerekli bir özellik mi mesela? normal, sıradan spor bir çanta kullansam daha rahat etmez miyim?

valla ben jane rider in çantasi var onu yada benim nike bi çantam vardi 4 yil öncesinin modasi ama gerçekten çok güzel pembe mor kirmizi renkleri var. onu kullanicam. civilde aslinda çok hos bi çanta gördüm ama dedimyeter gözde abarti masraf yapma.

ohh ohhh sen buraya geliceksin ben athinaya gideceğim kuzumD civile mutlaka git. bide max diye biyer var orasi favorim kiyafetleri çok güzel.

:) sen paskalyada gidiyosun bende paskalya bitsin sonra gelicem kocacigimi evde oldugu günler fazla yanliz birakmiyim diye giderim dedigin yerlere ama magazalari nerelerde onlara bakmam lazim avrupa yakasinda olmasi benim icin daha iyi olur

kizlar baska bisey daha. bu otribebeyi aldim ben burun aspiratorunu ama bu 3 kullanimlik yahu. çok pahaliya gelicek her defa bunu almak. normal bi aspirator alsak olmuomu.

:) sen paskalyada gidiyosun bende paskalya bitsin sonra gelicem kocacigimi evde oldugu günler fazla yanliz birakmiyim diye giderim dedigin yerlere ama magazalari nerelerde onlara bakmam lazim avrupa yakasinda olmasi benim icin daha iyi olur
iliğini:

hahahahahahahahahah kiz allah iyiliğini:))) birakma tabi hehe.

gez gez sıkı bir programla istanbul 'un altını üstüne getirip ihtiyacın olan her şeyi alabilirsin umarım :) hatta benim içinde gez

kizlar baska bisey daha. bu otribebeyi aldim ben burun aspiratorunu ama bu 3 kullanimlik yahu. çok pahaliya gelicek her defa bunu almak. normal bi aspirator alsak olmuomu.

3 kullanımlık olması cidden az değil mi? daha mı güvenli oluyor???

kids_go sen hastaneyi gezmiştin, hastane kapılarında bebeğimiz oldu falan diye süslü yazılar var mıydı ? :)

iliğini:

hahahahahahahahahah kiz allah iyiliğini:))) birakma tabi hehe.

:)))) yaa birakamiyorum ki böyle üzgün üzgün bakiyo kiyamiyorumm gitmek zor geliyo ama hem ailemi görmek hem biraz stres atmak hem de kizimin ihtiyaclarini almak icin gitmem lazim biraz da özlese fena olmaz hani :)))

:)))) yaa birakamiyorum ki böyle üzgün üzgün bakiyo kiyamiyorumm gitmek zor geliyo ama hem ailemi görmek hem biraz stres atmak hem de kizimin ihtiyaclarini almak icin gitmem lazim biraz da özlese fena olmaz hani :)))

he heee :) bence iyi olur, emin ol özlüyorlar :) ama sen de özlüyorsun, bende bir kaç kez gitmiştim türkiye'ye çok duygusal konuşmalar geçiyordu aramızda, tabii dayanamayıp telefonla konuştuğumuz için o duygusal konuşmalar fazlasıyla kabarık telefon faturaları olarak geri döndü bize :)

hem aileni görmek de kısa süreliğine olsa da iyi geliyor insana :) dönerken de eşini göreceğin için mutlu dönüyorsun, gitmek de dönmek de güzel yani :)

kids_go sen hastaneyi gezmiştin, hastane kapılarında bebeğimiz oldu falan diye süslü yazılar var mıydı ? :)

gezerim canim senin icin de :)

yok canim ya burdaki hastanelerde öyle odalari süsleme falan yok bilmiyorum kendin süslemek istesen yapabilir misin onu sormak hic aklima gelmedi zaten özel olmadigi icin tek kisilik odada kalinmiyo bi aksilik olmazsa norma dogum olursa tek kisilik odada kalirim da sezeryan da bi hafta yatirdiklari icin fatura baya kabarik oluyo :)

doğum ücretsiz değil mi almanya da?

şimdi anladım tek kişilik odada kalırsan ücretli yazmışsın da ben anlamamışım

Son düzenleme:

:) bende gecen sene gitmistim dedigin gibi cok duygusal konusmalar oluyo normalde hic mesaj atmayan insan o zaman sürekli biseyler yaziyodu simdi hamileyim ya bi de hic göndermek istemiyo aslinda :)))) suan gercekten hem ailemi görmeye hem de bi hava degisikligine gercekten cok ihtiyacim var

ücretsiz canim allahtan yoksa kim bilir ne kadar isterler bilmiyorumm :) ama tek kisilik oda istiyosan geceligi 150 euro ödemek zorundaymissin bunu sigorta karsilamiyo cünkü dedigim gibi normal dogum olursa 2-3 gece hem rahat etmek hem gelen gidenin yogunlugu nedeniyle tek kisilik odayi düsünüyoruz ama sezeryanda 7 günden önce cikarmadiklari icin o kadar parayi ödemek istemiyorum acikcasi

Son düzenleme:

bende eşim olmadan uçağa binmeye korkuyorum hamile kaldığımdan beri, sanki bir şey olsa uçakta o kurtaracak beni :) ne alakaysa :):) binemiyorum ama... inşallah mecbur kalmam.

bende eşim olmadan uçağa binmeye korkuyorum hamile kaldığımdan beri, sanki bir şey olsa uçakta o kurtaracak beni :) ne alakaysa :):) binemiyorum ama... inşallah mecbur kalmam.

sanirim o bende de var suan simdiye kadar hic böyle bi korkum yoktu ama simdi aynen dedigin gibi tek basina bisey olursa düsünceleri beynimde dolaniyoo offff napicam bilmiyorum

sanirim o bende de var suan simdiye kadar hic böyle bi korkum yoktu ama simdi aynen dedigin gibi tek basina bisey olursa düsünceleri beynimde dolaniyoo offff napicam bilmiyorum

merak etme bir şey olursa hemen müdahale ederler sana, istersen hamile olduğunu da belirt uçağa binince.
check-in de hamile olduğunu farkederle muhtemelen, uçağa binmesine engel yoktur diye bir yazı isterler mi ya da alacak mısın? gerçi 5 aylıkta istemiyor da olabilirler ama bakmışsındır zaten.
bir de kontrolden geçerken x-ray değil de şu üzerinde metal dedektörü olup olmadığını gösteren cihaz(adı gelmedi aklıma şimdi :) ) ondan geçecek misin, hamileyim arayın mı diyeceksin :) ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum da :) zararı yokmuş aslında ama hamilelik hakkını kullanıp geçmek istemiyorum deme hakkın varmış da :)

farketmemeleri biraz zor olur herhalde göbisim masallah saklanicak gibi degil :) 28.haftaya kadar istemiyolar rapor ondan sonra istiyolar sorduk biz mutterpass diye bi defterim var doktor her kontrolde biseyler yaziyo onun yanimda olmasi gerekiyo sadece valla o dedigini bende düsünüyorum gecsem mi gecmesem mi diye belki o gün bi sansimi denerim gerci almanlar bu konuda yeterince katilar hamile falan dinlerler mi bilmiyorum :)

neyse canim ben kactim uykumuz geldi kizimla :) iyi geceler

evet almanya(berlin) havaalanındaki kontrol bir hayli garipti, alman hosteslerde çok garipti aslında. ama sen anne adayısın , istiyorsan aramalılar ama bilmiyorum

iyi geceler canım....

hehe git gittt mutlaka...özellikle bebişinin odasını felan süslemek,,şeker felan yaptırmak(ben lavantalı sipariş verdim),kapı süsü felan onları da al...kampanya var süslü bebekde acayip ucuza gelio aldıkların...

bu arada ayrıntılınla ilgili güzel gelişmeleri okudum...Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi kızlarrr

hehe evet yaa...bi de kıyafetler piyasada biçok yerden pahalı ve güzel gelmedi bana...tek tük aldı annanesi ama ben aaaaaaaaaaaa diip de almadım giysi...başka şeylerini temin ettik daha çok...ben de lohusa pijaması aldım bugün ama vallaha pembiş aldım ben...alt,üst ve sabahlıktan oluşan cici bi takım bence....normalde 90liraydı ama nakitte 63'e geldi(havuzluhandan aldım onu da )...bi de lohusa geceliği ve sabahlık takımlarından alcemmm...haa bi de lohusa tacı alıces dimi hihihihih
biz keyif yapıos kızımla...kaçtık..görüşürüz....babay

Canim dr um biliyor bisi demedi ama bir daha sorarim yine bana da cok geldi bu kadar ilac omega 3 de seven seas kullaniyorum :)

Seven seas inkini de günde 2 defa max. veriyoruz. Sen dr. mutlaka danış.

Dikkat et kendine canım. Gerçi bende dün İstanbul a geldim kuzenim eylülde evlenecek ona gelinlik bakmaya. 12:00 de çıktık evden 23:00 da geldik. Ölüyorum yorgunluktan. Bütün yeme içme düzenim hepsi bozuldu. Oğlumdan özür dileye dileye bir hal oldum

slm kızlar bende hamileyim tahmini doğum tarihim 15 ağustos ve bebeğim kız isim düşünüüyoruz şimdi karar veremedik....

Merhana canım. Benim kızım olsa alternatiflerim derin, öykü, ayça idi ama karar verdiğim isim doraydı. kısmet değilmiş . LŞimdi oğlumuza eşim Demir adını uygun gördü bense ege diyorum bakalım ne olacak :)))

zannetmiyorum ama su tüketimin arttıktan sonra kilerde de yanma hissi oluyorsa dr. a git derim.

birde kızlar beslenme konusunu danışmak istiyorum size ben çok fazla bişi yiyemiyorum mesela yumurta balık vs çok zararı olurmu bebeğime bugünlerde aşırı vicdan azabı duyuyorumda

Canım o zaman mutlaka omega 3 takviyesi al diyeceğim ama sen normal haplarını bile almıyormuşsun. Bence onları da al. Ben beslenme uzmanıyım, çok dikkat ediyorum yememe içmeme ama ona rağmen demir hapı ve multivitaminimi alıyorum.

Güzel günlerde eskitin aldıklarınızı :)))

Ya demek 13:30 daydı. Ama işte ben recep has a karar vermiştim. o da 23. haftada istiyor. 30 nisanda randevumuz.

Ben varım canım 30 nisan da daha :)))

Canım güzel günşlerde giysin prensesin. Ya gerçi alacak birşey kalmamıştır kıyafet açısından ama marks& spencer da o kadar harika şeyler var ki kızlar için. birtane sandalet vardı 0 -3 ay için aklıma geldin. Hatta alayım dedim ama nasıl vereceğim diye düşündüm.

bu arada bebek bakım çantasının normal çantalardan farkı ne ki? bazılarında izotermal özelliği var, o gerekli bir özellik mi mesela? normal, sıradan spor bir çanta kullansam daha rahat etmez miyim?

Ben sırt çantası kullanmayı düşünüyorum.

Hadi yaaa! ben de deli gibi onu arıyorum. O zaman 1 tane ondan bir tanede her ihtimale karşı normalinden almak lazım :/

evet yaa ne biliyim. benim bildiğim her dakika temizliyorlar. en azindan her gün. e bu 3 günde biticek. fiyatida 16 lira. nasil olucak anlamadim.

haha bencede canim özlesin gayet güzel olur. ama biliomusun sen daha az özleyeceksin. simdi bizde bebek varya. biz daha rahat oluyoruz. onlar daha çok özlüyor.

canim skype yokmuydu yaa bizim uyurken bile skype açik:)

yaa uçakk demee pazartesi binicem yanliz(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…