iyi geceler kızlar..rahatlar huzurlar yerindemi?
kızlar tamm magazıncı oldunuz masallah bısı kaçmıyo sızden :))))aaa valla o,
ben tanimiyodum o isimde bir model de simdi googledan arastirdim;
tum hayat hikayesi uyuyor valla
tanimis olduk)))
eyeszay cnm sen burdaki iletilerinde cok isim kullandin; eski msjlarini edit yapip alex.. un ismini falan silsen mi acaba?
simdi o dedikodunu yapigini soyledigin kisiler vs ya da baskalari googledan ismini arattiklarinda bu iletilerini bulabilirler
bizde iyiyiz mideyi saymazsak bugün beslenme uzmanım renie yerine gaviscona geçirdi her yemekten önce 2 kaşık içicem inşallah iyi gelir yaaa
ha bu arada bilen varmı benim bu beslenme uzmanım bana bi dünya ilaç içiriyor hatta peynire yüklenme ayran yoğurt tüket ma peynire yüklenme dedi aslında beslenmem kötü olsa bile aldığım haplarla bebegi desteklediğimi söylüyor bilmiyorum yaaa kafam çook karışık arkadaşımda aynı ilaçlardan içmişti bebekleri gayet akıllı sağlıklı su an da ( o coraspin içmedi falan bazı farklar vardı işte )
ne mi içiyorum
sabah
1ferro sanol
1elevit
1coraspin
1glucopage
2 omega3
1osteocare
2kşk gaviscon şurup
öğlen
1/2 glucopage
2kşk gaviscon
akşam
1/2 glucopage
2kşk gaviscon
2 omega3
1 osteocare
aynen canım yaaa bende cok ıstemıstım teyzem vermemıstı. yahu merak edıyorum tadını. bırde benım eşim çok kahve ıcer. bazen evde sut kalmıyor. diyorkı oh oh sut makınamızda olacak.
ey allahım o zaman sut kardesı olmazlarmı hueheuhe ama ben kararlıyım tadına bakıcam. gunah değildir heralde dimi???
bizde iyiyiz mideyi saymazsak bugün beslenme uzmanım renie yerine gaviscona geçirdi her yemekten önce 2 kaşık içicem inşallah iyi gelir yaaa
ha bu arada bilen varmı benim bu beslenme uzmanım bana bi dünya ilaç içiriyor hatta peynire yüklenme ayran yoğurt tüket ma peynire yüklenme dedi aslında beslenmem kötü olsa bile aldığım haplarla bebegi desteklediğimi söylüyor bilmiyorum yaaa kafam çook karışık arkadaşımda aynı ilaçlardan içmişti bebekleri gayet akıllı sağlıklı su an da ( o coraspin içmedi falan bazı farklar vardı işte )
ne mi içiyorum
sabah
1ferro sanol
1elevit
1coraspin
1glucopage
2 omega3
1osteocare
2kşk gaviscon şurup
öğlen
1/2 glucopage
2kşk gaviscon
akşam
1/2 glucopage
2kşk gaviscon
2 omega3
1 osteocare
ne mi içiyorum
sabah
1ferro sanol
1elevit
1coraspin
1glucopage
2 omega3
1osteocare
2kşk gaviscon şurup
öğlen
1/2 glucopage
2kşk gaviscon
akşam
1/2 glucopage
2kşk gaviscon
2 omega3
1 osteocare
ayyy oku oku anca bitti yaaa( bugün okul zor geldi bana biraz.birde sevmediğim iş arkadsaşları olunca ızdırap yani..neyseee ...
eyesnazz kıs en tatlı hamile manken :)) sen zaten demiştin hep benim mesleğim vücudümla , bozulmamalı falan diye.hatta doğum foroğrafçısı muhabbetinde de beni öçekecek çok arkadaşım var gönüllü falan demiştin.nasıl hafıza ama ben anlamıştım model olduğunu ama hiç bakmamışım.hoşş soyismini bilmiyoduk:)) şimdi baktım çok güzelmişsin.eşimede demiştim , (bi taraftan avrupa ağırlık şampiyonasına bakıyor) ne dedi biliyomusun :)) , hadi sosyeteden de arkadaşın olduuu ayyy koptum yaa.
kızlar bu arada face teki grup için dediklerinize katılmıyorum...
orada faul olmadığınız için konuşmaları anlamamış olabilirsiniz...
bence çok yararlı orasıda çok güzel paylaşımlar var...
osteocare dvitemini magnezyum kalsiyumfalan varcanım ne kadar çokmuş yaa..hele omega yı hem sabah hem öğle 2 şer tane almana çok şaşırdım.ben günd e bi tane alıyorum..gaviscon benimd e var ama bunu ihtiyaç duyduğumda ( midem çok çok kötü olunca) alıyorum.osteocare ve glucopage yi h,iç bilmiyoruym.onlar ne??ben eleviit , çoraspin, omega 3 sabahları akşmam üzeride kan şurubum var onu a lıyorum.calsiyumda verdiler suya eriyen ama onu pek almıyorum..
bence keşke besinlerden alabilsekte bu vitaminlere ihtiyaç duymasak..
ne kadaaaa uzun bi liste yaw...ben 2 ilaç alıyorum bi demir(gynofer....),bi de osteoca.....seninkinden işte ...eleviti felan çoktaan bıraktırdı doktoyyy....
kızlar anca bitti işler, ben yatıyorum,sabah 9.15de doktorda olacağım..bakalım ne dicek doktoyumuzz...umarım ağrılarım bi sorunun işareti değildir...dualarınız benle olsun emi ,kaçtık biz canlar...ii gecelerrr...
canım bende bebeğimin sevgi dolu bi cocuk olmasını isterim tabi ki ama benim kaynanam herseyin kendi istediği gibi olmasını isteyen biri oğlunu idare ediyo da ben istemiyorum hayatıma karışmasını ayrıca benim aileme karsı olan saygısızlığı bende onlara karsı saygı sevgi bırakmadı sonuçta bende yumurtadan çıkmadım yani offff neyse bu konuları tekrarlamak bileben o negatif duygularimin bebegime gecmesini istemiyorum. hem kotu insan olmadiklari icin hemde sorun varsa benimle onlar arasinda, ben cozmeliyim ve elbetteki bebegime huzurlu bir yasam alani yaratmaliyim, bebegim ise sevgi dolu olsun icinde hic negatif duygu olmasin istiyorum. Allahin izniyle sorunlari asacagiz insallah, elbet bir yol bulurum ben, kendime huzur duydugum bir yasam alani oyle yada boyle yaratirim, -Allahin da izniyle tabii...
kızlar senerde katılıyorum valla cocuklar sevildiklerini bilmeli hissetmeliler daha sağlıklı oluyolar o zaman ben onlarla konuşmasamda çocuğumu sevsinler isterim yani zira ben benzer durumu yaşadım annem pek hoşlanmasada babaannem dedeim amcalarım hep sevdiler ve bunu küçükken gerçekten hissederdim halada severler beni :)) şimdi benim eltim kızını babanne ve dede den soğutuyor ama bence çok yanlış kız kayınvalidemin dedikodusunu yapıyo bana çok acı verici gerçekten 10 yaşında bir kız neticede
YA çok tuhaf ben de çok mu bencilim diye düşünüyordum ama genel olarak sanırım hepiimiz bebeklerimizle baş başa kalabilme hayali kuruyoruz. :)) Malesef bu konuda çok anlayışlı bir toplum değiliz. Muhtemelen benim kayın validemde doğuma gelecek ya o değil de kayın peder gelmese keşke. Kayın validem yardımcı olur ( onunla tek sorunumuz fazla patavatsız) ama kayınpeder evdeyken rahat edemem.
:)))))) benim eşimin aileside ancak gelip kalsınlar hiçbir şeye karışmasınlar. Ev aldık, ev hediyesi pazar aldığı tek kişilik çarşaf getirdi. Ama en çok ukalalıkları ile eşimin ablası sinir ediyor beni. Off neysee bu konulara girmeyelim. şeytan içimde tura çıktı
slm canım ama bence sen pc ni değiştir.
Umarım bundan sonra çevrenizde hep böyle güzel kalpli insanlar olur
Bende herşeyi bebişimle yapmak istiyorum. senerd' ın dediği gii yurtdışında insanlar herşeye çocuklarınıda katıyor buna bayılıyorum.
kizlar bu arada ben naptim inanmayacaksiniz. biletimi book ettim pazartesiye. annem dedi git yoksa babanin inadini biliosun. kiskançlik yapio sende böle mülayim olunca hiç razi olmicak dedi. sen gidince torunumu kizimi göremicem korkusu ile gelsinler dicek nede olsa dedi. valla annemdeki cesaret bende yok. bu annem babami terketti bikere yazlik almassan bana evi terkederim dedi. babam halama para vermisti borç ona kizip. sora babam inat etti annemde etti 3 ay ayni evin içinde konusmadilar. sora baristirdilar bunlari babamda yazliği aldi. gerçi bende erkekler konusunda öleyim cesaretliyim rest çekiorum ama babama kiyamiorum iste. ama dediği gibi annemin kiskançlik yapiyor birazda ben bölece durursam galiba yollamicak beni hiçD
bu arada kargoyu sordurduk. ptt çok ucuz. onla göndericez ama tek sorun gümrüğe tabi esyalar. bakalim hangileri gümrüğe tabi.
inş hakkında herseyın hayırlısı olur annen babanı senden daha ıyı bılır canım ne yapıp yapmayacağını hem anne ve babalar çocuklarına kıyamazlar hep affederler babanda yumuşar canım zamanla hıc merak etme herseyın hayırlısı olsunkizlar bu arada ben naptim inanmayacaksiniz. biletimi book ettim pazartesiye. annem dedi git yoksa babanin inadini biliosun. kiskançlik yapio sende böle mülayim olunca hiç razi olmicak dedi. sen gidince torunumu kizimi göremicem korkusu ile gelsinler dicek nede olsa dedi. valla annemdeki cesaret bende yok. bu annem babami terketti bikere yazlik almassan bana evi terkederim dedi. babam halama para vermisti borç ona kizip. sora babam inat etti annemde etti 3 ay ayni evin içinde konusmadilar. sora baristirdilar bunlari babamda yazliği aldi. gerçi bende erkekler konusunda öleyim cesaretliyim rest çekiorum ama babama kiyamiorum iste. ama dediği gibi annemin kiskançlik yapiyor birazda ben bölece durursam galiba yollamicak beni hiçD
bu arada kargoyu sordurduk. ptt çok ucuz. onla göndericez ama tek sorun gümrüğe tabi esyalar. bakalim hangileri gümrüğe tabi.
kizlar bu arada ben naptim inanmayacaksiniz. biletimi book ettim pazartesiye. annem dedi git yoksa babanin inadini biliosun. kiskançlik yapio sende böle mülayim olunca hiç razi olmicak dedi. sen gidince torunumu kizimi göremicem korkusu ile gelsinler dicek nede olsa dedi. valla annemdeki cesaret bende yok. bu annem babami terketti bikere yazlik almassan bana evi terkederim dedi. babam halama para vermisti borç ona kizip. sora babam inat etti annemde etti 3 ay ayni evin içinde konusmadilar. sora baristirdilar bunlari babamda yazliği aldi. gerçi bende erkekler konusunda öleyim cesaretliyim rest çekiorum ama babama kiyamiorum iste. ama dediği gibi annemin kiskançlik yapiyor birazda ben bölece durursam galiba yollamicak beni hiçD
paskalya persembe basliyor degil mi? hayirli olsun insallah mutlu olursunuz:) ne guzel bir haber :)esinin haberi var mi? eminim mutlu olmustur:)pazartesiye de az kaldi :)
bu arada hangi kargo ile gondereceksin? belki buraya da uygundur, benim de gondermem lazim esyalarimi... olmadi her seyi birakacagim burada...
inş hakkında herseyın hayırlısı olur annen babanı senden daha ıyı bılır canım ne yapıp yapmayacağını hem anne ve babalar çocuklarına kıyamazlar hep affederler babanda yumuşar canım zamanla hıc merak etme herseyın hayırlısı olsun
kız maşallah valla annendeki cesarete hayran kaldım...ee gidiyosun yani kesin ne güzel
ama babanda bana veda etmeden gittin diye iyice kızmasın beni es geçti diye...
ayy hadi inş herşey yoluna girer...
AH AH basıma neler geldi kendi ilacım die annemin tansiyon hapını içmişim..aradan 20 dk gecince farkettim.. ama iş işten gecmişti... aramadıgım dr kalmadı bişey olmaz dediler bol sıvı al..artık yapcak bişey yok dediler.. korkma bi zararı yok deselerde.. ben hala korkuorum.. 1 saati gecmeden istifrar da ettim.. inşş bişey olmaz dimi kızlar...şaka gibiyim ya yapmadıgım bi bu kalmıştı.. aptalım ben aptal
yazdim yazdim yazdim, sildim. hepsi asagi yukari ayni gyzelim, sen en az zararla nasil kurtulurum onu dusun, oyle konustugunda usulca kalk, ortami terket. duyma yani.canım bende bebeğimin sevgi dolu bi cocuk olmasını isterim tabi ki ama benim kaynanam herseyin kendi istediği gibi olmasını isteyen biri oğlunu idare ediyo da ben istemiyorum hayatıma karışmasını ayrıca benim aileme karsı olan saygısızlığı bende onlara karsı saygı sevgi bırakmadı sonuçta bende yumurtadan çıkmadım yani offff neyse bu konuları tekrarlamak bile
Yoruyo beni valla
Canım yukarıda da yazdığım gibi sevsinler sevsinler de benim kaynanin sevgisi de bı tuhaf bı örnek veririm size annemin yanında diğer torunu icin diğer gelinin cocuğu yani diyo ki ben öyle cocuk falan bakıp sorumluluk alamam canim ister getirirler severim o kadar şimdi böyle bı insana karsı nasıl duygular beslenebilir ki
Bence de canım bu konulara girmemek lazım derin konular
bunlar her insan yaşadığını biliyo...
Bu arada babamiz bilgisayarı bı eline geçirdi bırakmıyo sinir etti bizi telefondan da ne zor yaziliyomus yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?