2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bişi olmaz merak etmez hem çıkarmış hemde bolsu tüketmişsin kafaya takma sakın canım :)

hadiii öpüldünüzzz iii gecelerrrr biz tükkanı kapatıyoruz :))))))

Böyle konularda konuşmak care değil ki canım neler olucak olaylar nasıl gelisicek bilemiyo insan ama ben bu seyleri kendi annem ve babannemde de yaşadığım icin biliyorum annem bugüne kadar bı kez olsun babannemi kotulememistir bana ama cocukta olsa kimin yapmacik sevdiğini anliyo neyse yaaa bunları düşünmek beni stres yapıyo kızım da huzursuz olmasın :) bu konuların sonu yok...

saol cnm. isallah valla oda bi kendine gelir artik. valla bende bilmiyorum hiç. yarin gümrüğü arayip sorucam bakalim. nasil olucak.

bende hatirladikca kotu oluyorum, en iyisi bu konuyu kapatmak. bari hamileligimiz guzel gecsin, her sey olacagina varacak zaten.

saol cnm. isallah valla oda bi kendine gelir artik. valla bende bilmiyorum hiç. yarin gümrüğü arayip sorucam bakalim. nasil olucak.

Sor bı bakalım bizim de aklımızda bulunsun bana da lazım olabilir ordan dönerken :)

bende hatirladikca kotu oluyorum, en iyisi bu konuyu kapatmak. bari hamileligimiz guzel gecsin, her sey olacagina varacak zaten.

Aynen canım ilk zamanlar kötüydü bu yüzden zaten şimdi geri kalanı güzel geçsin bari :)

Neyse kızlar biz kaçtık zaten zar zor yazıyorum telden iyi geceler

pofff valla içim bi garip. düsünmiyim ama artik seviniyim dimi. bebisimizle babamiza kavusuos. bide bebeğimle çekim yapicaktik ne güzel ani olucakti kizimla bana oda kaldi(

aynen bende de henuz ruhsal bi degisiklik yok

canım bildiğim kadarıyla babanın tadına bakması haram da anneninki değil.bu arada tadı çok kötüymüş bakan arkadaşlar öyle diyo.
yaaa ama 2 yıl falan emzirmek istiyoruz peki o şey nasıl olacak anladın sen onu :))
geçmiş olsun canım doktoruna sormuşsun takma kafana artık

pofff valla içim bi garip. düsünmiyim ama artik seviniyim dimi. bebisimizle babamiza kavusuos. bide bebeğimle çekim yapicaktik ne güzel ani olucakti kizimla bana oda kaldi(
düşünme sevin evet :)) aklına gelmeyen çoook güzel şeyler yaşarsınız inşallah orda
aynen bende de henuz ruhsal bi degisiklik yok
bende var var.. huysuzum, nazlıyım, sürekli kendime acır bi halim var :)) kociş desen dengesiz.. bazen daha çok ağlatıyo beni bazen de fazla ilgi gösteriyo.. aslında beni bu hale getiren o..:84:

Son düzenleme:
bide yeni yazılan şeyler düzenleniyo hemen mesaj düzenleme paneli açılıyo diğerleri düzenlenmiyo arkadaşlar, nasıl olacağını bileniniz var mı?

Günaydınn fıstıklarr..
Ay dünden beri ne bol muhabbet olmuş maşşallahhh oku oku bitiremedim..
Eyeszay fıstıııkkk gibiisn maşşallhhh..

Güzeller bügün mothercarede %50 indirim vaar. Ben akşam gidicem bi bakayım ne ne kadar. Sizin de aklınızda bulunsunn

günaydın güzel anneler..
aa bu sabah ilk kez erekn kalktım ne güzel oldu be şuan bile çok zinde hissediyorum kendimi
bu topikteilk defa geçmiş olarak 1 sayfa okuyorum normalde bi 10 15 okuyodumda bu ii oldu...

Günaydın herkeseeee,
Dün gece baya bir kaynatmışsınız, anca okudum bitirdim...

Canım süt, yoğurt fln az mı tüketiyorsun, benim doktorum da süt içemiyorsan osteocare yazacağım, içiyorsan gerek yok dedi, ben de siz yazın ben içemediğim zamanlarda alıyorum sadece. Sen günde iki tane alıyorsun.

Bir de omega 3 olarak ne alıyorsun, hangi ilaç yani?2 tane çok değil mi?? Bana solgar yazdı, onu da balık yemediğin hafta al dedi. Benim doktor sürekli ilaç kullanımına karşı galiba, beslenmede yetersizlik durumunda kullan diyor.

Canım sen şimdi temelli gidiyor musun? Yoksa paskalyadan sonra dönecek misin??

akşam yanlış mesaj atmışım sana uykum gelmiş demkki:))
ptt kargo süper olmuş gümrük ödememek için herşeyi paketinden çıkar sanki kullanılan eşyalarmış gibi olması gerek mesela arbayı yanına al hem büyük parça hemde onu uçakta veriyosun ya kiloya sayılmaz ondandiğer seylerrde ölee paketler hediye paketleri falan olmasın yani dikkat çeker neticede gümrükte bakacaklar yani :))
bu arada kargoyu sordurduk. ptt çok ucuz. onla göndericez ama tek sorun gümrüğe tabi esyalar. bakalim hangileri gümrüğe tabi.

gene yanlış olmuşşş önceki mesajda senin yazdığının içine gömmüşüm büyük başarı :)))

Son düzenleme:
ya ben nediyorum biliyomusunuz kimse çocuğuma ben bakarım demesin gerek yok zorlanırım ama olsun kimseninde ki annem dahil nazını kaprisini çekmem bu çok zor bişi arkadaşlarımdan biliyorum benim annem başta gelicek ama kayınvalidem 7 aylık yapmadan falan bahsediyor benim için kabus olan bu bakmamsı değilde bakması yani gelsin 1-2 hafta baksın ki çocuguma değil evin yemegine işine baksın sonra tıpış tıpış gitsinler :))
seni gidi seniiii akşam bendebn sonra kırmızı noktalar olmuş:)))
bide yeni yazılan şeyler düzenleniyo hemen mesaj düzenleme paneli açılıyo diğerleri düzenlenmiyo arkadaşlar, nasıl olacağını bileniniz var mı?
ya bende dün baktım ama bulamadım bişi mesajı komple silme vz bulamadım valla bu topicin yöneticisi kim o halledemezmi rica etsen ya binlerce sayfa arasında kaybolurmu desek :?

tüketiyorum ama belkide az geliyodur onlara öğle ve akşam birer bardak ayran yada bir kase yogurt sabah süt+peynir
omega3 üm seven seas

temelli gidiyoooo şekerim atinadan yazacak bize :))

eyeszay atinadan bildiriyor :))

Son düzenleme:
ya bu ilaç konusunda anne nin reservleri tükenmesi diye sanırım çok dikkat ediliyo sanırım bende şeker old. erken tespit edildi onun dışında haytım spor yapmamış biriyim bide balık hiç yiyemiyodum hamileliğimin başında suan arada bir yiyiorum ama yeterli görmüyo drum adam bide aile hekimi ve beslenme uzmanı mesela gecen gün muayenede hemen bi böbrek kontrolü yaptı hızla kaldır indir yaptı ayaga kaldırdı falan hemen tnasiyonumu ölçtü ani değişiklik olsaydı böbrekten şüphe edecekti ama fark olmadı varislerimede bakıyor kalp tansiyon şeker yani herşeyimi o kontrol ediyor kendi jinekologumdan çok onunla görüşüorum zaten :)) asıl dr um o gibi :)))
arkadaşım 6 ayda ona gitmişti ikiz gebelik şeker çıkmıştı son 3 ya kilo almadı hiç 11 kilo ile ikiz doğurdu ve bebklerin toplamı 6 kiloya yakındı yani ikiz için iyi değerler :))
zaten onun tavsiyesi ile gittim hatta psiklojimlede ilgileniyo herşey var bide ünlü bir kliniğin dr u olduğundan milletin bi bildiği var diyorum açıkçası

anladım canım...
Reha Muhtar gibi, eyeszay atina'dan bildiyor der artık mesajlarında

Günaydın güzel anneler ve minik melekleri,

Bi kaçgündür pek yazamadım ama arar ara takip ettim ne çok kaynatmışsınız yaa oku oku bitmedi. Tabii biçok şeyi unuttum aklımda kaldığı kadarıyla;
eyeszay, canım sonunda gitmeye karar verdin, hakkından hayırlısı umarım her şey senin için çok güzel gelişir. Babanı en iyi annen tanır ve ikna eder, annen git demişse vardır bi bildiği, zaten bu kırgınlık ta fazla uzun sürmez merak etme. Bu arada harbiden hoş hatunsun, arada resimlerine fıstık gibisin, manken gibisin derdik doğruymuş :))))
efsung , canım ne kadar çok ilaç alıyorsun öyle şaşırdım, ben sadece megadyn alıyorum o kadar, çok balık yiyemiyorum ama onuda ceviz, badem ve roka yiyerek telafi etmeye çalışıyorum.
Bu arada bol bol kayınvalidelerden konuşulmuş, kızlar şimdiden olabilecekleri düşünüp canınızı sıkmayın, evet herkes herkesi sevip iyi anlaşmalı diye bir kural yok ama herzaman pozitif düşünmeye çalışın. En azından bebişlerinizin iyiliği için. Benim de eşim haftaya amerikaya gidecek iş için,15 gün ayrıyız yani ( Annem Almanyada ablamın yanında, yanlız kalmak istemedim için biz de kayınvalidemi çağırdık (ayrı şehirlerde yaşıyoruz) iyi insandır, bir problem yaşayacağımızı zannetmiyorum.

Günaydın kızlar, dün sohbete katılamadım Eminönündeydik. Öyle güzel şeyler aldık ki anlatamam. Önce bebek şekerlerini aldık 100 tane biberon şeklinde olanlardan aldık ama tülünü magnetini falanda aldık buzdolabı süsü haline getireceğiz. 30 tane falanda nazar boncuklu uzun saplı olan yine buzdolabı süsü haline gelecek olanlardan aldık. Kapı süsleri, balonlar aldık.

Havuzlu Hana gitmedik çünkü yağmur başladı Kürkçü Handa gezdik;gemici desenli hastane çıkışı aldık,kadife battaniye-çıtçıtlı bodyler-tulumlar-ince pijamalar-penye yelekler ve banyo havlusu aldık. Fiyatlar neredeyse her yerle aynı bi avantajı var pazarlık yapabiliyorsun. Aldıklarımız sanırım 200tl civarı tuttu.
Lohusa pijamalarına ve çantalara baktık bir fikir edinelim diye. Çünkü kısa kollu pijamalar pek yoktu henüz.

Daha güzel bir havada diğer eksiklerimi tamamlamak için Havuzlu Hana gideceğim ne de olsa alınacak çok şey var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…