kizlar bu arada ben naptim inanmayacaksiniz. biletimi book ettim pazartesiye. annem dedi git yoksa babanin inadini biliosun. kiskançlik yapio sende böle mülayim olunca hiç razi olmicak dedi. sen gidince torunumu kizimi göremicem korkusu ile gelsinler dicek nede olsa dedi. valla annemdeki cesaret bende yok. bu annem babami terketti bikere yazlik almassan bana evi terkederim dedi. babam halama para vermisti borç ona kizip. sora babam inat etti annemde etti 3 ay ayni evin içinde konusmadilar. sora baristirdilar bunlari babamda yazliği aldi. gerçi bende erkekler konusunda öleyim cesaretliyim rest çekiorum ama babama kiyamiorum iste. ama dediği gibi annemin kiskançlik yapiyor birazda ben bölece durursam galiba yollamicak beni hiçD
vaaaayyy anneye bak beee süper valla çok severim cesur kadınları :)))
ptt kargo süper olmuş gümrük ödememek için herşeyi paketinden çıkar sanki kullanılan eşyalarmış gibi olması gerek mesela arbayı yanına al hem büyük parça hemde onu uçakta veriyosun ya kiloya sayılmaz ondandiğer seylerrde ölee paketler hediye paketleri falan olmasın yani dikkat çeker neticede gümrükte bakacaklar yani :))
bu arada kargoyu sordurduk. ptt çok ucuz. onla göndericez ama tek sorun gümrüğe tabi esyalar. bakalim hangileri gümrüğe tabi.
AH AH basıma neler geldi kendi ilacım die annemin tansiyon hapını içmişim..aradan 20 dk gecince farkettim.. ama iş işten gecmişti... aramadıgım dr kalmadı bişey olmaz dediler bol sıvı al..artık yapcak bişey yok dediler.. korkma bi zararı yok deselerde.. ben hala korkuorum.. 1 saati gecmeden istifrar da ettim.. inşş bişey olmaz dimi kızlar...şaka gibiyim ya yapmadıgım bi bu kalmıştı.. aptalım ben aptal
yazdim yazdim yazdim, sildim. hepsi asagi yukari ayni gyzelim, sen en az zararla nasil kurtulurum onu dusun, oyle konustugunda usulca kalk, ortami terket. duyma yani.
ama bizi kizdiran uzen bu duygulari cocuklarimiz yasamasin cunku onlarin sorunlari bizimle demek istemistim ben. biz iyi dusunmeye calisalim ki cocuklarimiz da iyi dusinsunler, bizim sorunlarimiz yuzunden uzulmesinler, mutlu mutlu oynasinlar...
Canım umarım hersey gönlünce olur babanla da hersey yoluna girer bı an önce aynen bizimkilerde de daha torun dogmadan torunu fazla görememe üzüntüsü başladı :) şimdiye kadar beni ozluyolardi bundan sonra benim pabucum dama atilicak saniri
:) gümrüğe neler tabi bende pek bilmiyorum ama sanırım daha çok değerli eşyalar altın vb. Gümrüğe tabi oluyo ama sen yine de araştır iyice
Böyle konularda konuşmak care değil ki canım neler olucak olaylar nasıl gelisicek bilemiyo insan ama ben bu seyleri kendi annem ve babannemde de yaşadığım icin biliyorum annem bugüne kadar bı kez olsun babannemi kotulememistir bana ama cocukta olsa kimin yapmacik sevdiğini anliyo neyse yaaa bunları düşünmek beni stres yapıyo kızım da huzursuz olmasın :) bu konuların sonu yok...
saol cnm. isallah valla oda bi kendine gelir artik. valla bende bilmiyorum hiç. yarin gümrüğü arayip sorucam bakalim. nasil olucak.
bende hatirladikca kotu oluyorum, en iyisi bu konuyu kapatmak. bari hamileligimiz guzel gecsin, her sey olacagina varacak zaten.
yaw kızlar bendemı bır tuhaflık var. ben hıc değilmedim. yanı alınganlık sınırlılık falan yok bende. hamılelıkten once nasılsam öyle devam edıyorum. allahtan olmadım cunku benım kocıs cekemez hıc oyle seyleri. ya allah dağına gore kar verıyor. yada sızın kocıslere nasınız gecebılıyor:)))))
anammm keske benımkınede nazım gecseydı azcık sımarırdım ne guzel:)
yaaa ama 2 yıl falan emzirmek istiyoruz peki o şey nasıl olacak anladın sen onu :))canım bildiğim kadarıyla babanın tadına bakması haram da anneninki değil.bu arada tadı çok kötüymüş bakan arkadaşlar öyle diyo.
geçmiş olsun canım doktoruna sormuşsun takma kafana artıkAH AH basıma neler geldi kendi ilacım die annemin tansiyon hapını içmişim..aradan 20 dk gecince farkettim.. ama iş işten gecmişti... aramadıgım dr kalmadı bişey olmaz dediler bol sıvı al..artık yapcak bişey yok dediler.. korkma bi zararı yok deselerde.. ben hala korkuorum.. 1 saati gecmeden istifrar da ettim.. inşş bişey olmaz dimi kızlar...şaka gibiyim ya yapmadıgım bi bu kalmıştı.. aptalım ben aptal
düşünme sevin evet :)) aklına gelmeyen çoook güzel şeyler yaşarsınız inşallah ordapofff valla içim bi garip. düsünmiyim ama artik seviniyim dimi. bebisimizle babamiza kavusuos. bide bebeğimle çekim yapicaktik ne güzel ani olucakti kizimla bana oda kaldi(
bende var var.. huysuzum, nazlıyım, sürekli kendime acır bi halim var :)) kociş desen dengesiz.. bazen daha çok ağlatıyo beni bazen de fazla ilgi gösteriyo.. aslında beni bu hale getiren o..:84:aynen bende de henuz ruhsal bi degisiklik yok
bizde iyiyiz mideyi saymazsak bugün beslenme uzmanım renie yerine gaviscona geçirdi her yemekten önce 2 kaşık içicem inşallah iyi gelir yaaa
ha bu arada bilen varmı benim bu beslenme uzmanım bana bi dünya ilaç içiriyor hatta peynire yüklenme ayran yoğurt tüket ma peynire yüklenme dedi aslında beslenmem kötü olsa bile aldığım haplarla bebegi desteklediğimi söylüyor bilmiyorum yaaa kafam çook karışık arkadaşımda aynı ilaçlardan içmişti bebekleri gayet akıllı sağlıklı su an da ( o coraspin içmedi falan bazı farklar vardı işte )
ne mi içiyorum
sabah
1ferro sanol
1elevit
1coraspin
1glucopage
2 omega3
1osteocare
2kşk gaviscon şurup
öğlen
1/2 glucopage
2kşk gaviscon
akşam
1/2 glucopage
2kşk gaviscon
2 omega3
1 osteocare
kizlar bu arada ben naptim inanmayacaksiniz. biletimi book ettim pazartesiye. annem dedi git yoksa babanin inadini biliosun. kiskançlik yapio sende böle mülayim olunca hiç razi olmicak dedi. sen gidince torunumu kizimi göremicem korkusu ile gelsinler dicek nede olsa dedi. valla annemdeki cesaret bende yok. bu annem babami terketti bikere yazlik almassan bana evi terkederim dedi. babam halama para vermisti borç ona kizip. sora babam inat etti annemde etti 3 ay ayni evin içinde konusmadilar. sora baristirdilar bunlari babamda yazliği aldi. gerçi bende erkekler konusunda öleyim cesaretliyim rest çekiorum ama babama kiyamiorum iste. ama dediği gibi annemin kiskançlik yapiyor birazda ben bölece durursam galiba yollamicak beni hiçD
bu arada kargoyu sordurduk. ptt çok ucuz. onla göndericez ama tek sorun gümrüğe tabi esyalar. bakalim hangileri gümrüğe tabi.
ya ben nediyorum biliyomusunuz kimse çocuğuma ben bakarım demesin gerek yok zorlanırım ama olsun kimseninde ki annem dahil nazını kaprisini çekmem bu çok zor bişi arkadaşlarımdan biliyorum benim annem başta gelicek ama kayınvalidem 7 aylık yapmadan falan bahsediyor benim için kabus olan bu bakmamsı değilde bakması yani gelsin 1-2 hafta baksın ki çocuguma değil evin yemegine işine baksın sonra tıpış tıpış gitsinler :))canım bende bebeğimin sevgi dolu bi cocuk olmasını isterim tabi ki ama benim kaynanam herseyin kendi istediği gibi olmasını isteyen biri oğlunu idare ediyo da ben istemiyorum hayatıma karışmasını ayrıca benim aileme karsı olan saygısızlığı bende onlara karsı saygı sevgi bırakmadı sonuçta bende yumurtadan çıkmadım yani offff neyse bu konuları tekrarlamak bile
Yoruyo beni valla
Canım yukarıda da yazdığım gibi sevsinler sevsinler de benim kaynanin sevgisi de bı tuhaf bı örnek veririm size annemin yanında diğer torunu icin diğer gelinin cocuğu yani diyo ki ben öyle cocuk falan bakıp sorumluluk alamam canim ister getirirler severim o kadar şimdi böyle bı insana karsı nasıl duygular beslenebilir ki
Bence de canım bu konulara girmemek lazım derin konular
bunlar her insan yaşadığını biliyo...
Bu arada babamiz bilgisayarı bı eline geçirdi bırakmıyo sinir etti bizi telefondan da ne zor yaziliyomus yaaa :)
seni gidi seniiii akşam bendebn sonra kırmızı noktalar olmuş:)))yaaa ama 2 yıl falan emzirmek istiyoruz peki o şey nasıl olacak anladın sen onu :))
geçmiş olsun canım doktoruna sormuşsun takma kafana artık
düşünme sevin evet :)) aklına gelmeyen çoook güzel şeyler yaşarsınız inşallah orda
bende var var.. huysuzum, nazlıyım, sürekli kendime acır bi halim var :)) kociş desen dengesiz.. bazen daha çok ağlatıyo beni bazen de fazla ilgi gösteriyo.. aslında beni bu hale getiren o..:84:
ya bende dün baktım ama bulamadım bişi mesajı komple silme vz bulamadım valla bu topicin yöneticisi kim o halledemezmi rica etsen ya binlerce sayfa arasında kaybolurmu desek :?bide yeni yazılan şeyler düzenleniyo hemen mesaj düzenleme paneli açılıyo diğerleri düzenlenmiyo arkadaşlar, nasıl olacağını bileniniz var mı?
Günaydın herkeseeee,
Dün gece baya bir kaynatmışsınız, anca okudum bitirdim...
Canım süt, yoğurt fln az mı tüketiyorsun, benim doktorum da süt içemiyorsan osteocare yazacağım, içiyorsan gerek yok dedi, ben de siz yazın ben içemediğim zamanlarda alıyorum sadece. Sen günde iki tane alıyorsun.
Bir de omega 3 olarak ne alıyorsun, hangi ilaç yani?2 tane çok değil mi?? Bana solgar yazdı, onu da balık yemediğin hafta al dedi. Benim doktor sürekli ilaç kullanımına karşı galiba, beslenmede yetersizlik durumunda kullan diyor.
Canım sen şimdi temelli gidiyor musun? Yoksa paskalyadan sonra dönecek misin??
ya ben nediyorum biliyomusunuz kimse çocuğuma ben bakarım demesin gerek yok zorlanırım ama olsun kimseninde ki annem dahil nazını kaprisini çekmem bu çok zor bişi arkadaşlarımdan biliyorum benim annem başta gelicek ama kayınvalidem 7 aylık yapmadan falan bahsediyor benim için kabus olan bu bakmamsı değilde bakması yani gelsin 1-2 hafta baksın ki çocuguma değil evin yemegine işine baksın sonra tıpış tıpış gitsinler :))
seni gidi seniiii akşam bendebn sonra kırmızı noktalar olmuş:)))
ya bende dün baktım ama bulamadım bişi mesajı komple silme vz bulamadım valla bu topicin yöneticisi kim o halledemezmi rica etsen ya binlerce sayfa arasında kaybolurmu desek :?
tüketiyorum ama belkide az geliyodur onlara öğle ve akşam birer bardak ayran yada bir kase yogurt sabah süt+peynir
omega3 üm seven seas
temelli gidiyoooo şekerim atinadan yazacak bize :))
eyeszay atinadan bildiriyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?