2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eyeszay buradaki anneleri gordukten sonra annelige bakis acim degisti, bir kere son derece rahat ve bizim gibi asiri korumaci degiller. anne ne yapmak istiyorsa bebek de gayet tabii ona eslik edebilir gorusundeler, o yuzden kanguru tercih ettim bende. gec saatte de olsa cocuklar konserlere katiliyor bahsettigim kulaklik ile... ama tabii bazilari uyuyor kucakta, bazilari anneyle dans ediyor, bazilari anneyle zipliyor. alisiyorlar heralde hic aglayan zirlayan gormedim, ama tr de cok zirlayan bebek gordum. buradaki bebeklerde cok aglamiyorlar isin garibi. basta kucakta uyuyan bebekleri gorunce yazik yaaaa diyorduk, simdi cok gordugumuzden midir nedir dogal ve dogru olan buymus gibi geliyor. ben daha gencim, 2-3yil eve kapanirsak ohoooo hayat gecr ki, o da bizimle gezse, eglense... en dogrusu bu bizce. artik seyehat planlarimizi ertelemek yerine onu da dahil etmeye karar verdik. ha aglar ve berbat bir tatil gecirirsek ne olur ki? ya da konserde aglarsa? zaten sen onde olursun, cok bunalirsaniz eve donersiniz...

soguk bir ulke oldugu icin ve bebekler alissin diye belkide yagmur yagsa bebek arabasini kapatmiyorlar, bebek islaniyor, yagmura dokunmaya calisiyor,yagmuru kesfediyor, cokndegistim ben asiri korumaci olmak istemiyorum ama ne kadarini basarabilecegim yasayip gorecegiz

cok garipnaynen icime seytan kacmis gibi hissediyorum, allahtan esim cok anlayisli agzimdan ne cikarsa ciksin beni rahatlatiyor zaten kisa suruyor icimdeki seytanin aktiflesmesi. biz anne olacagiz ve anneler oyle bebegi ve bizi uzecek durumlara kolay kolay pabuc birakmaz aslinda, mantigimda kontrol edebilecegimi soyluyor ama o seytan komplonteorileriyle aklimi basimdan aliveriyor. simdiki komplo teorimiz ya kayinvalidem dogumuma gelmek icin hazirlik yapiyorsa??? sanirim bu en son isteyecegim seydir, lutfen gelmez deyin kizlar yaaaa o, bebegim ve ben yok yok gelmez...

dogumdan sonraki donem insallah kimse uzuuuuun bir sure bizinrahatsiz etmez de biraz rahatlariz ama biliyorum herkes bebegi gormek isteyecek. yahu bebek dunyaya yeni gelmis, ulkendegistirmis, azicik bekleyin kardesim yaaaa...

kizlar bu arada kafein, bebegin gelisimini durdurdugu icin onerilmiyormus ama doktorlar izin veriyor. yine de cok caniniz cekmiyorsa icmeyin derim.yani arada icin... benim istiyor aslinda ama benligim izin vermiyor cok garip bir sekilde... kokluyorum sadece...

Canım elektrikli ve manual arasında ne fark varki.. Birisi otomatik çekme yapıyor, diğeri elle..

Ben elektrikli almayı düşünüyordum ama araştırıcam:44:
tabı arastırmadan almamak gerek. enı anne oluyoruz gaza gelmemek lazım :) heveslenip hemen alıyoruz vallahı. eskiden boyle seylermı varmış. ahhh ahhh kadınlık o zaman kadınlıkmıs ıste.şimdi bize herşey hazır oh

canim sen kayinvalidene getir diye söylediysen ondan demistir ben kendikimden biliyorummmm
dur bıdahakı konusmamızda ıstıyeyım sırf masraf olsun dıye

yaw kızlar bendemı bır tuhaflık var. ben hıc değilmedim. yanı alınganlık sınırlılık falan yok bende. hamılelıkten once nasılsam öyle devam edıyorum. allahtan olmadım cunku benım kocıs cekemez hıc oyle seyleri. ya allah dağına gore kar verıyor. yada sızın kocıslere nasınız gecebılıyor:)))))
anammm keske benımkınede nazım gecseydı azcık sımarırdım ne guzel:)

ben çalışmıyorum cnm...hiç bu konuyu araştırmamıştım,hani neden bu kadar çok üztüne düşüyosunuz diye merak ettim..
bilgi verdiğin için sğl cnm...
bilgi verdiğin için sğl cnm,mantıklı geldi açıkcası araştırmadığım için bi sorayım dedim...
kızlar bu arada şuanlık eşlerimizden 2 katı sevgi görüyoruz doğumdan sonra teke düşecek :84:

çok gzel bişi yaaa

canım ben kafeinsiz nescafe aldım. ama onuda dıkkatlı ıcıyorum. kahve bende bağımlılık derecesındeydı, doktor ıcebılırsın demesıne ramen kafeinsiz olandan alıdım. yınede elimden geldiğince içmemeye calışıyorum tabı. bak ama gelısımı durdurduğunu bılmıyordum. sadece rahımı kasıyor dıye bılıyordum.

dur bıdahakı konusmamızda ıstıyeyım sırf masraf olsun dıye

iste valla canim yaaa alsin torunu icin biraz masrafa girse ne olur ki benim ki elini cebine sokmus degil bundan sonra sokucagini da sanmiyorum gerci istemiyorum da sonra onlar alirlarsa söz hakkina sahip olucaklar ben bebegimle ilgili hic biseye karissinlar istemiyorummm

ya kizlar asil seytan benim icime kacti herhaldeee

kaynanayı ne yapmalııııııııııııııııııııı

kizlar konunun disina cikicam ama birara cevaplarsiniz;

bu medelanin 2 cesidi var,
biri mini elektrikli diye geciyor 140 tl
digeri swing diye geciyor 300 tl

bizim almamiz gereken onerilen mini olan diy mi?
digeriyle farklari neymis ki ??
ben swing aldım masaj özelliğide var olduğu için :)
ay kızlar aksama ne yemek yaptınız yaw. of hergun aynı ısler
eski yemeklerden bir menü olacak :))
ben de swing aldım :))) kardeş kardeş sağarız artık :)))) ehuehuehu
ya bu süper bişi ben duydum bunu mothercare joker ebebk gibi yerlede var sanırım bu yada benzerini birileri yazmıştı yanılmıyorsam bi araştıralım çok kullanışlı olacaktır bence :))
ama anne ne yerse süt de o tadda oluyor diye biliyorum ben :??

aman allah korusun sakın olmasın ya (

ya ne güseeeellll çok özeniyorum böyle tiplere umarım olabilirim

eyeszaycimmmmm gerçekten çok hoş bi hatunsun :))) allah kızına çirkin şansı versin ama fiziği sana benzesin :))) ben zaten 174 boy ve 49 kilodan çakmıştım :)))))hııııımmmm bizden kaçmaz :))

sterilizatör olayında ben arkadaşıma 3 yıl önce weeweell aldım ikizleri için içi genişti bide çok memnun kalmış hatta bana geri verecek kullaniim diye :)))) aldım verdim oldu :))

haha canim benim nbayildimmmm. nerden bulucaz bu kulakliği hiç varmi sitesi falan. bu arada ben yazdiklarini binbir hevesle alexle paylasirken bana ne dedi koparsin. yaa evet güzel gözüküyor ama bu ülkelerde intahar oraninin en yüksek olduğu ülkeler. bebekleri küçücükken konsere götürüp heavy metal dinlettikleri için olmasin dedi hahahah.

canim benim çok saollll.. ayy yerim ben onun temesini patisini oyyyyyy masallahh özletme kendini gel arada. bebeçeyiz bisi diye biyuer var oraya girmeden bisi alma havuzlu handa

ayy çok merak ediorum vallaD:

valla sorma bi sakinlesse. bu arada koptum inek yavrulari daha sansli hihihi

saol cnm benim.

kaynar kazana değil cayır cayır yakmalı ayyyy çokk acımasızım kızım sen duyma bunları

benım kız sımdıden kaynanaya antıpatı duymustur heralde heuueheuheuehueheueh
duysun vallahı yerıdır. her neyse kızlar tesaduf buldum kiraz baby e ınternetten bı bakın derım ben.
ilk zamanlarda fazla masraf yapmak ıstemeyenler ıcın uygun bır site gibi geldi gozume. gercı daha arastırmalarım suruyor. tabı idil baby gıbı kalıte beklemıyorum ama okadar fazlada durumum yok acıkcası.

kizlar varya gene nasil ağladim anlatamam. alexin fanlarindan biri bizim yağli boya tablomuzu yapmis. biride bebeğe oyuncak bi ayi almis kocaman. ama ikiside onu backstage e birakmislar utanip. yanina bile gelememisler. alex dedi ağlayacaktim az daha. bende çok kötü oldum. yaa bazi insanlarin nasil kalpleri var. cidden ne kadar mutlu ettiler bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…