ben ise hiiic masraf etmesinler istiyorum, yeter ki karismasinlar.iste valla canim yaaa alsin torunu icin biraz masrafa girse ne olur ki benim ki elini cebine sokmus degil bundan sonra sokucagini da sanmiyorum gerci istemiyorum da sonra onlar alirlarsa söz hakkina sahip olucaklar ben bebegimle ilgili hic biseye karissinlar istemiyorummm
ya kizlar asil seytan benim icime kacti herhaldeee
var tabii cok da ucuz bir sey. fotografini bulunca gonderirim, ama TOEFL sinavina girdiysen, orada verilen kulakliklardan.haha canim benim nbayildimmmm. nerden bulucaz bu kulakliği hiç varmi sitesi falan. bu arada ben yazdiklarini binbir hevesle alexle paylasirken bana ne dedi koparsin. yaa evet güzel gözüküyor ama bu ülkelerde intahar oraninin en yüksek olduğu ülkeler. bebekleri küçücükken konsere götürüp heavy metal dinlettikleri için olmasin dedi hahahah
kizlar varya gene nasil ağladim anlatamam. alexin fanlarindan biri bizim yağli boya tablomuzu yapmis. biride bebeğe oyuncak bi ayi almis kocaman. ama ikiside onu backstage e birakmislar utanip. yanina bile gelememisler. alex dedi ağlayacaktim az daha. bende çok kötü oldum. yaa bazi insanlarin nasil kalpleri var. cidden ne kadar mutlu ettiler bizi.
efsung cnm balik hafizam benim malesef sana uyku seti icin net bir cevap vermeme izin vermio ama 45-50 tl gibi bisey hatirliorum... Faturaya bakip kesin bise solerim cnm :)) ama icinde carsafi, battaniyesi ve korkuluk koruyucusu var...
eyeszaycnm bence babanin sozunden cikma ya tabiki dieride esin ama ne olursa olsun hepimiz icin gecerli yarn obur gun her zmn tek yanimizda olcak kisiler ailemiz o yuzden kirma onu ve ruizasini almadan giitme bence...
Bu arada massallahin varmis sekerimumarim kizin da senin kadar guzel olur...
ben ise hiiic masraf etmesinler istiyorum, yeter ki karismasinlar.
var tabii cok da ucuz bir sey. fotografini bulunca gonderirim, ama TOEFL sinavina girdiysen, orada verilen kulakliklardan.
he he heee alex. hakli :) burada herkes bunalimda ama sebebinin konserler oldugunu sanmiyorum:) burada gunes anca 3 ay, onun disinda hava hep kapali, insanin ici daraliyor, bunalima girmeleri gayet dogal. mesela calistigini dusun, sabah ise giderken hava karanlik, kisin 3te karariyor hava, isten ciktiginda yine karanlik hava karsiliyor seni. ogrenci isen de aynisi.... yani kisin gercekten hep karanlikta yasiyor insanlar halbuki gunes isigi insanda mutluluk hormonunun salgilanmasini sagliyor, e gunes gormeyince bunalim takiliyorlar, intiharlar, soguk kimseyle konusmayan robot gibi insanlar... ben ki cok hareketliyimdir, kisin bende robot gibiydim. yaz gelsin esimle bunlarin acisini cikarmayi planliyoruz :):):):)
ne guzel insanlar var iste yaaaa,insan duygulanir tabii:)
kaynanayı ne yapmalııııııııııııııııııııı
benım kız sımdıden kaynanaya antıpatı duymustur heralde heuueheuheuehueheueh
duysun vallahı yerıdır. her neyse kızlar tesaduf buldum kiraz baby e ınternetten bı bakın derım ben.
ilk zamanlarda fazla masraf yapmak ıstemeyenler ıcın uygun bır site gibi geldi gozume. gercı daha arastırmalarım suruyor. tabı idil baby gıbı kalıte beklemıyorum ama okadar fazlada durumum yok acıkcası.
çok saol canim benim. bende babami bekliorumda bi değismiyor karari
hehe bende ayni cevabi verdim canim. günesin az olduğu ülkelerde intahar orani daha fazla oluyor onunla ilgisi var dedim. sen yine iyi dayanmissin bana istanbulda bile afakanlar basiio bazen.
aynen yaa bende diyorum bu kiz babanneyi dedeyi hic sevmicek ama sevmese hiiiic üzülmem hatta memnun olurum cünkü onlar bunu hakediyo hamileligimin ilk zamanlarinda onlar yüzünden az gözyasi dökmedim bebegimi de üzdüler beni de simdi dogunca o da onlari üzsün istiyorummm ben cok mu kötüyüm yaa ama hakediyo bunlar di mii
benım kız sımdıden kaynanaya antıpatı duymustur heralde heuueheuheuehueheueh
duysun vallahı yerıdır. her neyse kızlar tesaduf buldum kiraz baby e ınternetten bı bakın derım ben.
ilk zamanlarda fazla masraf yapmak ıstemeyenler ıcın uygun bır site gibi geldi gozume. gercı daha arastırmalarım suruyor. tabı idil baby gıbı kalıte beklemıyorum ama okadar fazlada durumum yok acıkcası.
aynen yaa bende diyorum bu kiz babanneyi dedeyi hic sevmicek ama sevmese hiiiic üzülmem hatta memnun olurum cünkü onlar bunu hakediyo hamileligimin ilk zamanlarinda onlar yüzünden az gözyasi dökmedim bebegimi de üzdüler beni de simdi dogunca o da onlari üzsün istiyorummm ben cok mu kötüyüm yaa ama hakediyo bunlar di mii
ben o negatif duygularimin bebegime gecmesini istemiyorum. hem kotu insan olmadiklari icin hemde sorun varsa benimle onlar arasinda, ben cozmeliyim ve elbetteki bebegime huzurlu bir yasam alani yaratmaliyim, bebegim ise sevgi dolu olsun icinde hic negatif duygu olmasin istiyorum. Allahin izniyle sorunlari asacagiz insallah, elbet bir yol bulurum ben, kendime huzur duydugum bir yasam alani oyle yada boyle yaratirim, -Allahin da izniyle tabii...
babanin gonlunu almadan gidersen sana gonul koyabili ama bazen de kararli davranmaknda lazim... bunun ayarini en iyi sen bilirsin, kararli davran ama baban razi olmadan evi terketme bence.
ah istanbul istanbul oylenozledim ki.... hep donunce sunu yapicam sunu yapicam diye hayaller kuruyordum ama hayal kurmamak lazimmis, kucagimda bebekle gidiyorum simdi, yine de cogu planin ertelenmesi gerekiyor, gece hayati falan olmaz yani artik. bazi arkadaslarim ertelemek yerine atiyorum bebege bir aksam baba bakiyor, anne muzikale ya da sinemaya,tiyatroya gidiyor, tekrari varsa sonraki aksam anne bakiyor ve baba gidiyor eglenmeye. bu bana hic mantikli gelmiyor simdilik, ben onlarla daha cok eglenirim gibi geliyor. onlarla yapabilecegim aktiviteler bulmaya calisiyorum. o zaman yakinmamak lazim di mi:)
bu arada beni su facedeki gruptan silmislerDD
canım, bende hafta sonu ona göz koydum, direk baktığım arabalara göre çok uygun, sempatik ve kullanışlı geldi. siz evde onu açıp baktınız mı? rahat mı nasıl? bide kaça aldınız? izmirde en uygunu 650ye buldum, nasıl sence?
cok garipnaynen icime seytan kacmis gibi hissediyorum, allahtan esim cok anlayisli agzimdan ne cikarsa ciksin beni rahatlatiyor zaten kisa suruyor icimdeki seytanin aktiflesmesi. biz anne olacagiz ve anneler oyle bebegi ve bizi uzecek durumlara kolay kolay pabuc birakmaz aslinda, mantigimda kontrol edebilecegimi soyluyor ama o seytan komplonteorileriyle aklimi basimdan aliveriyor. simdiki komplo teorimiz ya kayinvalidem dogumuma gelmek icin hazirlik yapiyorsa??? sanirim bu en son isteyecegim seydir, lutfen gelmez deyin kizlar yaaaa o, bebegim ve benyok yok gelmez...
dogumdan sonraki donem insallah kimse uzuuuuun bir sure bizinrahatsiz etmez de biraz rahatlariz ama biliyorum herkes bebegi gormek isteyecek. yahu bebek dunyaya yeni gelmis, ulkendegistirmis, azicik bekleyin kardesim yaaaa...
iste valla canim yaaa alsin torunu icin biraz masrafa girse ne olur ki benim ki elini cebine sokmus degil bundan sonra sokucagini da sanmiyorum gerci istemiyorum da sonra onlar alirlarsa söz hakkina sahip olucaklar ben bebegimle ilgili hic biseye karissinlar istemiyorummm
ya kizlar asil seytan benim icime kacti herhaldeee
slm millet nbr nasılsnz
kizlar varya gene nasil ağladim anlatamam. alexin fanlarindan biri bizim yağli boya tablomuzu yapmis. biride bebeğe oyuncak bi ayi almis kocaman. ama ikiside onu backstage e birakmislar utanip. yanina bile gelememisler. alex dedi ağlayacaktim az daha. bende çok kötü oldum. yaa bazi insanlarin nasil kalpleri var. cidden ne kadar mutlu ettiler bizi.
valla ne biliyim bende bilemedim. nuh diyo peygamber demiyor.
evet dediğin gibi bebisi heryere almak daha zevkli. hihi
kizlar bu arada ben gerçekten ne yapacağimi sasirmis durumdayim. simdi alexandros ille paskalyada gel diyor ben seni selanikten aliyim. babamin durumunu biliyorsunuz. hadi diyorum annem babama bisey söler paskalyada gidiyim. bu sefer su biton esyalar var. düsünüyorum diyorum hazir gitmisken bi kismini aliyim. bu seferde uçarak gidemem en fazla 20 kilo götürebilirim o zaman. otobusle gitsem baya bi götürürüm diyorum ama otobusle gidilmez her dakka tuvaletim gelir oturmaktan popom acir. uçakla gitsem hiçbisey götürememis olcam. bebeğin arabasi var. ayy çildiricam valla.
iyi geceler kızlar..rahatlar huzurlar yerindemi?
bu ürünler hangi siteninkiiii
:)) benide silmişler.. hayır yazmıyım diyodum ama dayanamıcam.. zaten o mantığa sahip bi gırupta olmak istemezdim.. birbirlerini övmekten başka bişi yapmadıkları bi guruptu.. bişey kaybettiğimi düşünmüyorum açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?