2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

efsung cnm balik hafizam benim malesef sana uyku seti icin net bir cevap vermeme izin vermio ama 45-50 tl gibi bisey hatirliorum... Faturaya bakip kesin bise solerim cnm :)) ama icinde carsafi, battaniyesi ve korkuluk koruyucusu var...

eyeszaycnm bence babanin sozunden cikma ya tabiki dieride esin ama ne olursa olsun hepimiz icin gecerli yarn obur gun her zmn tek yanimizda olcak kisiler ailemiz o yuzden kirma onu ve ruizasini almadan giitme bence...
Bu arada massallahin varmis sekerim umarim kizin da senin kadar guzel olur...

ben ise hiiic masraf etmesinler istiyorum, yeter ki karismasinlar.

var tabii cok da ucuz bir sey. fotografini bulunca gonderirim, ama TOEFL sinavina girdiysen, orada verilen kulakliklardan.
he he heee alex. hakli :) burada herkes bunalimda ama sebebinin konserler oldugunu sanmiyorum:) burada gunes anca 3 ay, onun disinda hava hep kapali, insanin ici daraliyor, bunalima girmeleri gayet dogal. mesela calistigini dusun, sabah ise giderken hava karanlik, kisin 3te karariyor hava, isten ciktiginda yine karanlik hava karsiliyor seni. ogrenci isen de aynisi.... yani kisin gercekten hep karanlikta yasiyor insanlar halbuki gunes isigi insanda mutluluk hormonunun salgilanmasini sagliyor, e gunes gormeyince bunalim takiliyorlar, intiharlar, soguk kimseyle konusmayan robot gibi insanlar... ben ki cok hareketliyimdir, kisin bende robot gibiydim. yaz gelsin esimle bunlarin acisini cikarmayi planliyoruz :):):):)

ne guzel insanlar var iste yaaaa,insan duygulanir tabii:)

çok saol canim benim. bende babami bekliorumda bi değismiyor karari

hehe bende ayni cevabi verdim canim. günesin az olduğu ülkelerde intahar orani daha fazla oluyor onunla ilgisi var dedim. sen yine iyi dayanmissin bana istanbulda bile afakanlar basiio bazen.

kaynanayı ne yapmalııııııııııııııııııııı

aynen yaa bende diyorum bu kiz babanneyi dedeyi hic sevmicek ama sevmese hiiiic üzülmem hatta memnun olurum cünkü onlar bunu hakediyo hamileligimin ilk zamanlarinda onlar yüzünden az gözyasi dökmedim bebegimi de üzdüler beni de simdi dogunca o da onlari üzsün istiyorummm ben cok mu kötüyüm yaa ama hakediyo bunlar di mii

babanin gonlunu almadan gidersen sana gonul koyabili ama bazen de kararli davranmaknda lazim... bunun ayarini en iyi sen bilirsin, kararli davran ama baban razi olmadan evi terketme bence.

ah istanbul istanbul oylenozledim ki.... hep donunce sunu yapicam sunu yapicam diye hayaller kuruyordum ama hayal kurmamak lazimmis, kucagimda bebekle gidiyorum simdi, yine de cogu planin ertelenmesi gerekiyor, gece hayati falan olmaz yani artik. bazi arkadaslarim ertelemek yerine atiyorum bebege bir aksam baba bakiyor, anne muzikale ya da sinemaya,tiyatroya gidiyor, tekrari varsa sonraki aksam anne bakiyor ve baba gidiyor eglenmeye. bu bana hic mantikli gelmiyor simdilik, ben onlarla daha cok eglenirim gibi geliyor. onlarla yapabilecegim aktiviteler bulmaya calisiyorum. o zaman yakinmamak lazim di mi:)

ben o negatif duygularimin bebegime gecmesini istemiyorum. hem kotu insan olmadiklari icin hemde sorun varsa benimle onlar arasinda, ben cozmeliyim ve elbetteki bebegime huzurlu bir yasam alani yaratmaliyim, bebegim ise sevgi dolu olsun icinde hic negatif duygu olmasin istiyorum. Allahin izniyle sorunlari asacagiz insallah, elbet bir yol bulurum ben, kendime huzur duydugum bir yasam alani oyle yada boyle yaratirim, -Allahin da izniyle tabii...

kızlar senerde katılıyorum valla cocuklar sevildiklerini bilmeli hissetmeliler daha sağlıklı oluyolar o zaman ben onlarla konuşmasamda çocuğumu sevsinler isterim yani zira ben benzer durumu yaşadım annem pek hoşlanmasada babaannem dedeim amcalarım hep sevdiler ve bunu küçükken gerçekten hissederdim halada severler beni :)) şimdi benim eltim kızını babanne ve dede den soğutuyor ama bence çok yanlış kız kayınvalidemin dedikodusunu yapıyo bana çok acı verici gerçekten 10 yaşında bir kız neticede

haaa bu arada eyeszayin havuzlu handa muhakkak uğrayın dediği yer
BEBE VE ÇEYZ SARAYI
havuzlu hanın alt katı arkadaşlar gerçekten büyük bi yer sağa sola ugrayıp yorulmayın bosuna kapı süsü çırtpırt tta gene havuzludan özellikle üst katta süslü bebekten halledin çeşit çok çünkü:))

valla ne biliyim bende bilemedim. nuh diyo peygamber demiyor.

evet dediğin gibi bebisi heryere almak daha zevkli. hihi

bu arada beni su facedeki gruptan silmislerDD

:)) benide silmişler.. hayır yazmıyım diyodum ama dayanamıcam.. zaten o mantığa sahip bi gırupta olmak istemezdim.. birbirlerini övmekten başka bişi yapmadıkları bi guruptu.. bişey kaybettiğimi düşünmüyorum açıkçası..

evet açıp baktık canım. tek elle dönmesi, yine tek elle oto koltuğunun takılıp çıkarılması falan çok güzel. tekerlekleri şişme tekerlek ve dönüşler çok rahat oluyor. biz siyah-gri aldık. renkten renge de fark ediyodu fiyatlar. taksitle 700 e aldık canım biz. tavsiye ederim çok güzel bi araba.

YA çok tuhaf ben de çok mu bencilim diye düşünüyordum ama genel olarak sanırım hepiimiz bebeklerimizle baş başa kalabilme hayali kuruyoruz. :)) Malesef bu konuda çok anlayışlı bir toplum değiliz. Muhtemelen benim kayın validemde doğuma gelecek ya o değil de kayın peder gelmese keşke. Kayın validem yardımcı olur ( onunla tek sorunumuz fazla patavatsız) ama kayınpeder evdeyken rahat edemem.

:)))))) benim eşimin aileside ancak gelip kalsınlar hiçbir şeye karışmasınlar. Ev aldık, ev hediyesi pazar aldığı tek kişilik çarşaf getirdi. Ama en çok ukalalıkları ile eşimin ablası sinir ediyor beni. Off neysee bu konulara girmeyelim. şeytan içimde tura çıktı

slm millet nbr nasılsnz

slm canım ama bence sen pc ni değiştir.

Umarım bundan sonra çevrenizde hep böyle güzel kalpli insanlar olur

valla ne biliyim bende bilemedim. nuh diyo peygamber demiyor.

evet dediğin gibi bebisi heryere almak daha zevkli. hihi

Bende herşeyi bebişimle yapmak istiyorum. senerd' ın dediği gii yurtdışında insanlar herşeye çocuklarınıda katıyor buna bayılıyorum.

eyezay daha önce yurtiçi nakliye firmasında çalışıyodum ordan hatırladığım bi bergen nakliyat diye yurtdışı nakiye firması vardı netten numarasını bulabilirsin sanırım bi ara istersen belki daha ucuza olur

bence kargoya ver daha rahat cnmm hem ucakla daha rahat edersın bence
hakkaten sızın hıkaye yabancı damat dızısı gıbı orada da nazlı ıle nıko vardı :)))

kızlar bu arada face teki grup için dediklerinize katılmıyorum...
orada faul olmadığınız için konuşmaları anlamamış olabilirsiniz...
bence çok yararlı orasıda çok güzel paylaşımlar var...

ne grubu o ya benim haberim bile yok.. bu arada yazdığım mesajı düzenleyemiyorum arkadaşlar. bana bi yol gösterin..

ayyy oku oku anca bitti yaaa ( bugün okul zor geldi bana biraz.birde sevmediğim iş arkadsaşları olunca ızdırap yani..neyseee ...

eyesnazz kıs en tatlı hamile manken :)) sen zaten demiştin hep benim mesleğim vücudümla , bozulmamalı falan diye.hatta doğum foroğrafçısı muhabbetinde de beni öçekecek çok arkadaşım var gönüllü falan demiştin. nasıl hafıza ama ben anlamıştım model olduğunu ama hiç bakmamışım.hoşş soyismini bilmiyoduk:)) şimdi baktım çok güzelmişsin.eşimede demiştim , (bi taraftan avrupa ağırlık şampiyonasına bakıyor) ne dedi biliyomusun :)) , hadi sosyeteden de arkadaşın olduuu ayyy koptum yaa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…