- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
kizlar bu arada ben naptim inanmayacaksiniz. biletimi book ettim pazartesiye. annem dedi git yoksa babanin inadini biliosun. kiskançlik yapio sende böle mülayim olunca hiç razi olmicak dedi. sen gidince torunumu kizimi göremicem korkusu ile gelsinler dicek nede olsa dedi. valla annemdeki cesaret bende yok. bu annem babami terketti bikere yazlik almassan bana evi terkederim dedi. babam halama para vermisti borç ona kizip. sora babam inat etti annemde etti 3 ay ayni evin içinde konusmadilar. sora baristirdilar bunlari babamda yazliği aldi. gerçi bende erkekler konusunda öleyim cesaretliyim rest çekiorum ama babama kiyamiorum iste. ama dediği gibi annemin kiskançlik yapiyor birazda ben bölece durursam galiba yollamicak beni hiçD
vaaaayyy anneye bak beee süper valla çok severim cesur kadınları :)))
ptt kargo süper olmuş gümrük ödememek için herşeyi paketinden çıkar sanki kullanılan eşyalarmış gibi olması gerek mesela arbayı yanına al hem büyük parça hemde onu uçakta veriyosun ya kiloya sayılmaz ondandiğer seylerrde ölee paketler hediye paketleri falan olmasın yani dikkat çeker neticede gümrükte bakacaklar yani :))
bu arada kargoyu sordurduk. ptt çok ucuz. onla göndericez ama tek sorun gümrüğe tabi esyalar. bakalim hangileri gümrüğe tabi.
AH AH basıma neler geldi kendi ilacım die annemin tansiyon hapını içmişim..aradan 20 dk gecince farkettim.. ama iş işten gecmişti... aramadıgım dr kalmadı bişey olmaz dediler bol sıvı al..artık yapcak bişey yok dediler.. korkma bi zararı yok deselerde.. ben hala korkuorum.. 1 saati gecmeden istifrar da ettim.. inşş bişey olmaz dimi kızlar...şaka gibiyim ya yapmadıgım bi bu kalmıştı.. aptalım ben aptal
bişi olmaz merak etmez hem çıkarmış hemde bolsu tüketmişsin kafaya takma sakın canım :)
hadiii öpüldünüzzz iii gecelerrrr biz tükkanı kapatıyoruz :))))))