2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar yaa biri bana dur desin gerçi enüz büyük alışverişimizi yapmadık ama bunları görünce dayanamadım napiim nasıl amaa :) bu arada limango kidsten aldım şimdi zeylandın 18.90 fiyatı beğenenler için yazıyorum . birde limangodan bugün için birşey almak isteyen olursa mailini versin hemen bana 7 liralık kargo çekim var göndereyim hemen aldığınız ürün bedava kargoyla gelsin :) bunuda 9.90 a aldık birde size bişey sorucam gerçi aldım artık ama tulumu 6-9 aldım süveter de 0-6 aylık küçükmü sizce yaaa şimdi geldi aklıma (

Son düzenleme:
canım ne kadar çok ilaç içiyorsun ben sadece kan hapı ve elevit balık ben de yemiyorum doktora söylemem lazım

canım hemen kusmuşsun bişey olmaz hem doktor olmaz dediyse için rahat olsun

kiz allah iiliğini. sosyete ile ne alakam var benim. kendi halimde bi insanim. hiçde sevmem marka diye bes kurus etmeyen seyleri alan tipleri. hihi. nasilsin bu arada yoktun bütün gün

okuld a fırsat bulamadım girmek için.sizin paskalya bizimde 23 nisan var önümüzdeki hafta :)) onun için gösterilerimiz var ,bende yoktum ya okulda kaç gündür , bugün sınıf anneleri kıyafteleri falan ayarladılar.onlarla ilgilendim hep..böyle yanii..

kız maşallah valla annendeki cesarete hayran kaldım...ee gidiyosun yani kesin ne güzel
ama babanda bana veda etmeden gittin diye iyice kızmasın beni es geçti diye...
ayy hadi inş herşey yoluna girer...

yaa babasına duygusal bir mektup bırakır giderken , sonrada bebek olunca zaten babası koşa koşa gider atinaya

ay buna güldüm ama kendime yanlış anlama :)) bende daha 2,5 aylık falandı sanırım ferrum fort kullanıyodum demir ilacı , onu içiyorum diye dolorex ağrı kesiciyi yutmuşum hemde gece ve sabah.tabi ben sabah farkettim ve deliye döndüm.nasıl ağlıyorum ama :)) dr uardaım bişey olmaz dedi ama ben kendimi ilk yarım satte istifar ettirmiştim.. :)) hatırladıkça gülüyorum kendime...

pofff valla içim bi garip. düsünmiyim ama artik seviniyim dimi. bebisimizle babamiza kavusuos. bide bebeğimle çekim yapicaktik ne güzel ani olucakti kizimla bana oda kaldi(

ee canım niye kalsın.çekiminizi orda da yaparsınız.hem babişkoda dahil olur.daha güzel olur bence..hoşş sen bi dergiye falanda verebilirsin şöylee yüksek meblalarla nasıl fikirr
minik eva mina nın eğitimine gider :))

:84::84::84::84::84::84: yaaaaaaa burda niye yokkkk :84::84: niye ben gidemiyorumm geçen bi arkadaşım anlatıyo tel de ankarda oturuyor , 34. haftasında o da.hastane çıkışı aldın mı dedim :)) saldım dedi monte care den çok çatlak bişey diyoo.hapishane kaçkını modeli varmış onu almışşş oğluna..ne de olsa içerden çıkacak diyorr

iyi günlerde kullanın canım, hayırlı olsun. resimlerini eklemeyi unutma, merak ederiz biz. :)))

Çok güseller , hayırlı olsun, biraz büyük mü?

kızlar günaydın
kaç gündür bilgisayar bozuktu uzak kaldım forumdan..

ya hamilelikte cep telefonu kullanımıyla ilgili bişiler okudum çok korktum yaaa.. ben annemle hergün en az 1 saat konuşuyodum.. bebekte davranış bozukluğuna yol açıyomuş..
siz konuşuyonuz mu ceple

iyi günlerde kullanın canım, hayırlı olsun. resimlerini eklemeyi unutma, merak ederiz biz. :)))

Fotoğraf makinemizdeki resimleri bilgisayara atamıyoruz ya bağlantı kablosunu kaybettim
Bİ ara alacağız ama bir türlü sıra ona gelmedi o yüzden ne göbeğimi ne cicilerimizi ekleyemiyorum

bende öyle canım uzak olduğum için nerdeyse 1 saat annemle 1 saat de ablamla konuşuyorum
telefonun çok fazla radyasyon yaydığını biliyodumda böyle bi sonucu olduğunu bilmiyordum . aynı etki bilgisayarda da varmı acaba yaa ?

Son düzenleme:
Venüscümm nispet yapar gibi mi oldu... Ben bu ay araştırma maksatlı gidiyorum gelecek aylarda toplu toplu alcam inş. Yalnız hastane çıkışını civil bebeden gemili seti alıcam, sevi bebe ve civil bebe çok uygun ordan da netten alıcam gerçii internetten kitap dışında bişey almadım şimdiye kadar ama ...

şunu okusana bi.. bidaha konuşmayacam yaaa ya da kulaklıkla konuşurum artık... geç kaldım artık nerdeyse 5.5. aylık hamileyim ama artık zararın neresinden dönsem o kardır.

Hamilelikte cep telefonu kullanımı
Doğacak çocuğunuzda davranış bozukluğu olabilir...

Hamilelik sırasında cep telefonu kullanımının çocuklarda davranış sorunlarına yol açtığı belirlendi.

Yapılan kapsamlı bir araştırma, kadınların hamilelik döneminde cep telefonu kullanmasının, doğacak çocukları üzerinde ciddi tahribata yol açtığını ortyaya koydu.

Independent gazetesinde yer alan habere göre yaklaşık 13 bin çocuk üzerinde yapılan inceleme, günde iki ya da üç defa cep telefonu kullanmanın, çocukların okul çağına geldikleri dönemde çeşitli davranış bozuklukları geliştirmesine yetecek kadar olumsuz etki bıraktığını gösterdi. Risklerin, bu çocukların yedi yaşından önce cep telefonu kullanması halinde ise daha da arttığı belirtiliyor.

Independent, bu alanda yapılan ilk ve en kapsamlı araştırma niteliği taşıyan çalışmada ulaşılan bulguların, bilimadamlarını şaşırttığıunı belirtti.

ABD'nin Los Angeles ve Danimarka'nın Aarhus üniversiteleri tarafından yürütülen araştırmanın sonuçlarının, Epidemiology dergisinin Haziran sayısında yayımlanacağı kaydedildi.

Araştırma çerçevesinde bilimadamları Danimarka'da 1990'ların sonunda doğan 13 bin 159 çocuğun anneleriyle görüşerek, hamilelik döneminde cep telefonu kullanma oranlarını inceledi. Aynı şekilde çocukların yedi yaşından önce cep telefonu kullanma alışkanlıkları da dikkate alındı.

Sözkonusu tarihin, cep telefonlarının yeni yaygınlaşmaya başladığı bir dönem olması nedeniyle kıyaslamalara imkan verdiği belirtliyor.

Bilimadamları, cep telefonu kullanan annelerin yüzde 54'ünün, davranış sorunları olan çocuklar doğurmalarının çok muhtemel olduğunu belirlerken, bu olasılığın radyasyona maruz kalma oranının artmasıyla daha da güçlendiği saptandı.

Çocukların da cep telefonu kullanması halinde davranış sorunları geliştirme ihtimalinin yüzde 80'e çıktığı belirlendi.

Bilimadamları, araştırmada elde edilen 'beklenmedik' sonuçların yine de ihtiyatla karşılanması ve yeni araştırmalarla desteklenmesi gerektiğini belirtirken, bulguların kesinleşmesi halinde bu durumun halk sağlığı alanında 'çok ciddi yansımaları' olacağını da kaydetti.

Bu alandaki önde gelen araştırmacılardan olan Amerikalı Profesör Sam Milham ise, araştırmada elde edilen sonuçların kesinliğinden şüphesi olmadığını belirterek, kısa süre önce Kanada'da yapılan bir deneyde, gebe farelerin benzer oranda radyasyona maruz bırakıldığını ve yavrularının beyinlerinde yapısal değilşiklikler tesbit edildiğini hatırlattı.

inanamıyorum yaa çok korktum şimdi off ben hep hoparlörden konuşmaya çalışıyorum ama çok farklı bişey değil sonuçta . neyse bundan sonra biraz daha bilinçli davranırız . sağol canım paylaştığın için .

okuyunca ben de çok korktum. benim eşim de uzakta annem de. evde yalnız olunca da napim durmdan telle konuşuyom. offf Allahım korusun bebişlerimizi

ne guzel yaaaa :) magnetler ayri ayri alinabiliyor demek ki, cok sevindim cunku bizde okudugumuz universitenin ya da sehrin minicik suslerinden alip buzdolabi susu haline getirmek istiyorduk. canim ulkem iste yaaa her sey var :)
bence tulum iyi ama tam bahara denk geliyor giyebilir mi o zaman? baharda giyilir gerci, sueteri giyer ama kislik iste bir gömlegin uzerine falan... arkadasim bir suru giysi aldi oglu icin, ben daha cok yumusak ve pamuklu, esofman gibi rahat seyler giymesinden yanayim ama misafirlik icin falan bende aldim, bir kac tane. her yere de tulum ya da benzer seylerle gidemez hem gunde bir kac saat giymesinden de bir sey olmaz. ama abartmamak lazim. arkadasim 2 yasinda giyecegi ayakkabilari bile aldi :)

ya annemde hep der, modemi aksam kapatin, elektrikli cihazlari fisten cekerek uyuyun, telefonla konusmayin, konusacaksaniz kulaklik kullanin... burada cok nadir kullaniliyor telefon. bu yaziyi esime göndereyim, ben sen konus diyor da bazen :)

tünaydın kızlarrrr.... :))

geremy, emotion_35 , kızlar bebişleriniz aldığınız cicileri güle güle giysinler

ya hamilelikte cep telefonu kullanımıyla ilgili bişiler okudum çok korktum yaaa.. ben annemle hergün en az 1 saat konuşuyodum.. bebekte davranış bozukluğuna yol açıyomuş..
siz konuşuyonuz mu ceple

yaa cnm ben resmen telefon bağımlısıyım... yani çok konuşmuorum ama internet olayını biraz fazla kullanıorum... mailler, sosyal paylaşım, bazı yazışma programları (whatsup, bbm..) sürekli bunlarlayım... independent'ın yazısını okudum resmen tırstım telefonu kendimden bayaa uzağa koydumm bi daha da o kadar haşır neşir olacağımı sanmıorum...:18:

ya yemeklerle tam alamıyoruz diyemi acaba :?
ahhh ne güzel hayırlı olsun caım :)) kürkçü hanı nerde tarif etsene :))
bence uygun ayrıca çok güseller hayırlı olsun canım :))
ben çok konuşmuyorum ama internet olayım var karnımdan uzak tutuyorum ozmanada yzıyıda okumuycam kafama takarım yoksa (

yazıyı okumadım okumuycam saplantı haline getiririm (

ooo topic top yaptı gene ama biz kaçıyooozzzz okul vaktii:))) para lazım zira :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…