Günaydınnn güzeller
listeler çok güzel olmuş kızlar elinize sağlık henüz bi patik bile almamış biri olarak çok işime yarıycak yoksa kendimi kaybetcem herhalde herşeyi toplu alırken..
Buarada ben uyku sorunu yaşamaya başladım kızlar, gece kaç kez kalkıyorum, dön dön, özellikle sola yatıcam diye uğraş.. Bi de ayağıma çok kötü kramp girdi yarım saat kıvrandırdı daha önceleri de olurdu ama uzun sürdü bu sefer.. Bu kadarına dayanamıyosam nası normal doğum düşünücem ben zaten sezeryana yatkınım ya.. Neyse çok erken de mi düşünmek için...
Günaydınnn güzeller
listeler çok güzel olmuş kızlar elinize sağlık henüz bi patik bile almamış biri olarak çok işime yarıycak yoksa kendimi kaybetcem herhalde herşeyi toplu alırken..
Buarada ben uyku sorunu yaşamaya başladım kızlar, gece kaç kez kalkıyorum, dön dön, özellikle sola yatıcam diye uğraş.. Bi de ayağıma çok kötü kramp girdi yarım saat kıvrandırdı daha önceleri de olurdu ama uzun sürdü bu sefer.. Bu kadarına dayanamıyosam nası normal doğum düşünücem ben zaten sezeryana yatkınım ya.. Neyse çok erken de mi düşünmek için...
canım o uyku sorunu bende hep var..geceleri 3-4 kez tuvalete kalkıyorum ..eşimin gürültüsüne uyanıyorum(horlama) sağa dön sola dön derken uyanıyorum ..sonrada bütün gün esneyerek geziyorum:84:..geçen bende de kramp oldu nasıl kıvranıyorum yatakta geçmekte bilmedi terden sırılsıklam olmştum..ayağa kalkıp üzerine basınca geçti:76:
canım o kramplar bende de oluyordu magnezyum eksikliğinden oluyormuş. benim doktorum suya karıştırılan bir toz verdi artık hiç olmuyor. doktoruna danış çok rahat edersin benim canım çok yanıyordu çok şükür şimdi hiç olmuyor.
oh maşallah canım,güle güle kullansın bebişin.ben bir iki kıyafetten başka birşey almamştım..sizin gibi ihtiyaç listesi yapı almak lazım yoksa işin içinden çıkamam
canım magnezyum alıyomusun krapmlar genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor..listeyi bende gördümm evet benimde ihtiyacım vardı
canım o uyku sorunu bende hep var..geceleri 3-4 kez tuvalete kalkıyorum ..eşimin gürültüsüne uyanıyorum(horlama) sağa dön sola dön derken uyanıyorum ..sonrada bütün gün esneyerek geziyorum:84:..geçen bende de kramp oldu nasıl kıvranıyorum yatakta geçmekte bilmedi terden sırılsıklam olmştum..ayağa kalkıp üzerine basınca geçti:76:
kramp kötüdür canım çok acıtır dr.söyle toz magnezyum veriyorlar birde kalsiyum ağırlıklı beslen geçmiş olsun....
Meraklanma herşeyi alınır havalar düzelince ister istemez gezmeye gidiyorsun eline geleni alırsın...
canım o kramplar bende de oluyordu magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Benim doktorum suya karıştırılan bir toz verdi artık hiç olmuyor. Doktoruna danış çok rahat edersin benim canım çok yanıyordu çok şükür şimdi hiç olmuyor.
Kramp kötüdür canım çok acıtır dr.söyle toz magnezyum veriyorlar birde kalsiyum ağırlıklı beslen geçmiş olsun....
Meraklanma herşeyi alınır havalar düzelince ister istemez gezmeye gidiyorsun eline geleni alırsın...
kizlar dun aksam atladik joker magazasina gittik esimle,
epey bisey aldim
phlips avent biberon 125ml BPA free-0-6 ay
nuk emzik-silikon 0-6ay
nuk emzik-latex 0-6 y
bebek tarak-firca seti
burun aspiratoru
arzum bebbe nem ve sicaklik olcer (odasi icin) --siz de nem olcer almaya ozen gosterin kizlar
lansinoh gogus kremi
" gogus pedi
" temizleme mendili (kendim icin aldim bunu, hastane de gerekir diye )
chicco bakim cantasi
(icindekiler: pudra, bebe yagi, sampuan, sabun, pisik kremi, islak mendil)
unuttugum bisey var mi emin degilim ama hepsi 172 tl tuttu
ama 20 tl puan verdiler; bi daha ki alisverisimizden dusecekler
biraz cok tuttu gibi ama bebegimin de epey ihtiyacini almis oldum
bir de oyun parki begendik, bonbebe; jokerin kendi ithalati imis, kampayaya girmis, 99 tl.
gayet de guzel,
digerlerinden bi farki yok
rengi yoktu, cmr. getirecekler, esim gidip alacak
+60 tl yatak
yatak viskolet mi, sunger mi olmali sizce ??
peppermint aldıklarınızı güle güle kullanın canım
yalnız dikkatimi çekti burun aspiratörü almışsın chicco bebedor gibi bir aspiratördür pompalı olanlardan canım malesef onlar işe yaramıyor işe yaramadığı gibi burundaki kılcal damarlara da zarar verdiğini söylemişti dr umuz. onun yerine eczanelerde satılan OTRİ BEBE markalı aspiratörler var o çok daha güzel işe yarıyor ve zararı yok tek hamlede burnu açılıyoır bebeğin
ben de magnezyum kullanıyorum. kanamadan sonra kasılma olmasın diye verdi dr. 36. haftaya kadar devam edicem artık. ama onu almaya başladığımdan beri bilmiyorum ilgisi var mıdır da bel ağrılarım da azaldı
günaydın güzel anneler
listeyi çok iyi yapmışsınız elinize sağlık
en azından unutmayacağız önemli şeyleri
tırnak makasında ayşe öner mothercare den önermişti
şimdiye kadar kullandığım en iyi makas demişti
birde mermerşahi tülbent önermişti bebeği yıkarken kullanılabilir,
birisi bebeği kucağına almak isteyince kullanabilir demişti
bugün bizim detaylı ultrasonumuz var fazla heyecan yaptım 5,30 dan beri bebikimle ayaktayız
dualarınızı esirgemeyin
kizlar dun aksam atladik joker magazasina gittik esimle,
epey bisey aldim
phlips avent biberon 125ml BPA free-0-6 ay
nuk emzik-silikon 0-6ay
nuk emzik-latex 0-6 y
bebek tarak-firca seti
burun aspiratoru
arzum bebbe nem ve sicaklik olcer (odasi icin) --siz de nem olcer almaya ozen gosterin kizlar
lansinoh gogus kremi
" gogus pedi
" temizleme mendili (kendim icin aldim bunu, hastane de gerekir diye )
chicco bakim cantasi
(icindekiler: pudra, bebe yagi, sampuan, sabun, pisik kremi, islak mendil)
unuttugum bisey var mi emin degilim ama hepsi 172 tl tuttu
ama 20 tl puan verdiler; bi daha ki alisverisimizden dusecekler
biraz cok tuttu gibi ama bebegimin de epey ihtiyacini almis oldum
bir de oyun parki begendik, bonbebe; jokerin kendi ithalati imis, kampayaya girmis, 99 tl.
gayet de guzel,
digerlerinden bi farki yok
rengi yoktu, cmr. getirecekler, esim gidip alacak
+60 tl yatak
yatak viskolet mi, sunger mi olmali sizce ??
evet cnm,
ben de liste yapmasam kafayi yiyecek gibiydin, nerden baslicami sasiriyordum
simdi listeye gore basladim almaya
mesela kendi geceliklerimi, bebege tirnak makasi, gogus pompasi bir de idil'in 20li hast.cikis setini alinca dogum cantam hazir olacak insallah
sonra banyo kuvet file vs o ihtiyaclara baslicam
sonra giyim ihtiyaclarina
sonra bez, mendil
oyle oyle biter herhalde
--insallahh
pompali almistim cnm ya :-((
ok o zaman degistireyim onu, h.sonu gidicez zaten,
otri bebeyi not edeyim cnm
(hani annenin agzila cektigi mi o dedigin cnm )
kizlar gece uyanmalari bende de basladi yaa,
sabah da 6 da kalkip ise geliyorum cok zor oluyor
dun gece 3 te uyandim, 4u geciyordu hala uyaniktim :-(((
saga sola donerken bile uyaniyorum, tuvalete kalkiyorum zaten durmadan, uykularim boluk porcuk :-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?