2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım o uyku sorunu bende hep var..geceleri 3-4 kez tuvalete kalkıyorum..eşimin gürültüsüne uyanıyorum(horlama) sağa dön sola dön derken uyanıyorum..sonrada bütün gün esneyerek geziyorum:84:..geçen bende de kramp oldu nasıl kıvranıyorum yatakta geçmekte bilmedi terden sırılsıklam olmştum..ayağa kalkıp üzerine basınca geçti:76:

Kramp kötüdür canım çok acıtır dr.söyle toz magnezyum veriyorlar birde kalsiyum ağırlıklı beslen geçmiş olsun....
Meraklanma herşeyi alınır havalar düzelince ister istemez gezmeye gidiyorsun eline geleni alırsın...

bikesha canım arabayla çıktığında bebek mağazalarının isimlerini söylersen sevinirim canım haftada en az 2-3 kez o yolu kullanıyorum ama e-bebek dışında o yolda bir mağaza hatırlamıyorum çok körüm galiba

canım o kramplar bende de oluyordu magnezyum eksikliğinden oluyormuş. benim doktorum suya karıştırılan bir toz verdi artık hiç olmuyor. doktoruna danış çok rahat edersin benim canım çok yanıyordu çok şükür şimdi hiç olmuyor.

peppermint aldıklarınızı güle güle kullanın canım
yalnız dikkatimi çekti burun aspiratörü almışsın chicco bebedor gibi bir aspiratördür pompalı olanlardan canım malesef onlar işe yaramıyor işe yaramadığı gibi burundaki kılcal damarlara da zarar verdiğini söylemişti dr umuz. onun yerine eczanelerde satılan OTRİ BEBE markalı aspiratörler var o çok daha güzel işe yarıyor ve zararı yok tek hamlede burnu açılıyoır bebeğin

geçmiş olsun canım..22 nisanda ayrıntılı randövüm var,bir kere oldu eğer tekrar etmeye başlarsa 22 nisanı beklemeden gideceğim doktora 49:

oh maşallah canım,güle güle kullansın bebişin.ben bir iki kıyafetten başka birşey almamştım..sizin gibi ihtiyaç listesi yapı almak lazım yoksa işin içinden çıkamam

evet cnm,
ben de liste yapmasam kafayi yiyecek gibiydin, nerden baslicami sasiriyordum

simdi listeye gore basladim almaya
mesela kendi geceliklerimi, bebege tirnak makasi, gogus pompasi bir de idil'in 20li hast.cikis setini alinca dogum cantam hazir olacak insallah

sonra banyo kuvet file vs o ihtiyaclara baslicam

sonra giyim ihtiyaclarina

sonra bez, mendil

oyle oyle biter herhalde

--insallahh

canım magnezyum alıyomusun krapmlar genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor..listeyi bende gördümm evet benimde ihtiyacım vardı

sağolun kızlar.. Doktor kontrolum cmt doktoruma söyleyeyim. Sağolsun söylemezsem bişey vermez. Hem riskli gebelik uzmanı hem bütün doktorlardan daha rahat herşeyi doğal süreç olarak görüyo. Belki gerçekten de ööleee ...

ben de magnezyum kullanıyorum. kanamadan sonra kasılma olmasın diye verdi dr. 36. haftaya kadar devam edicem artık. ama onu almaya başladığımdan beri bilmiyorum ilgisi var mıdır da bel ağrılarım da azaldı

ha 2 ad. de emzirme sutyeni vardi

pompali almistim cnm ya :-((

ok o zaman degistireyim onu, h.sonu gidicez zaten,
otri bebeyi not edeyim cnm

(hani annenin agzila cektigi mi o dedigin cnm )

kizlar gece uyanmalari bende de basladi yaa,

sabah da 6 da kalkip ise geliyorum cok zor oluyor

dun gece 3 te uyandim, 4u geciyordu hala uyaniktim :-(((

saga sola donerken bile uyaniyorum, tuvalete kalkiyorum zaten durmadan, uykularim boluk porcuk :-((

ben de magnezyum kullanıyorum. kanamadan sonra kasılma olmasın diye verdi dr. 36. haftaya kadar devam edicem artık. ama onu almaya başladığımdan beri bilmiyorum ilgisi var mıdır da bel ağrılarım da azaldı

vardır canım hem krampları hemde erken kasılmaları önlesin diye veriyorlar aslında daha ileri hftda veriyorlar ama kramplar başlayınca erkenden başlatıyorlar.

Evet kızlar, ablamda mothercare'in makasından memnundu. Bir de makas alırken dikkat edilecek özellik şuymuş; tutma kısmı var ya onun büyük olmasına dikkat edin, tırnağı kesecek kısmı küçük oluyor zaten, tutacak kısmı da küçük olunca tırnakları keserken çok zorlanıyormuşsun.

Canım o konuda bazıları viskolex olmalı diyor, bazıları da bebekler için viskolex sağlıklı değil, yarı ortopedik olmalı diyor. Ben de bilemiyorum ama araştırmak lazım iyice.

oyy oyy bu alacaklarımz ne kadar tutar acaba? 3-5 milyar tutar..bebek odası almayacağm ben 2+1 evim ama çok isterdm almayı..bende bu ay park yatak almayı düşünüyorum

bebişler gece uyanmalarına hazırlıyor kızlar çok normal vücut alışacak ki o günler geldiğinde fazla zorlanmayalım

efsung yaşadıklarını çok iyi anlıyorum canım, çok geçmiş olsun, inşallah bir şey yoktur. seninkine benzer birşey ben de yaşadım dün ama benim fazla seçeneğim yok şu an. dün ayrıntılı UGS için tıp fakültesine gittim, dr. önce ikli ve üçlü testlerimi görmek istedi sonra da "dr. un sana amniyo önermedi mi, ben olsam bu sonuçlarla seni doğru amniyosenteze gönderirdim" dedi. sonra da olan olmuş artık 23. haftadasın amniyo zamanın geçmiş dedi. benim durumumdakilere sadece "kordosentez" öneriyorlarmış ama o da riskli ve amniyosenteze göre daha karmaşık bir prosedür olduğu için kararı aileye bırakıyorlarmış. şaşırdım kaldım... ayrıntılı ultrasınum çok şükür iyi ama kalbini incelerken iki hafta sonra tekrar görmek istiyorum kalbi dedi. 25 haftalık olduğunda daha iyi görebileceğim yerler var dedi. kadına ısrarla bir problem olup olmadığını sordum.. halimi düşünebiliyor musunuz... gayet iyi dedi dr., inşallah herşey yolundadır... ben artık kendimi de kızımı da Allah'a havale ettim.

diyeceğim o ki sen en azından kısa bir süre sonra inşallah güzel bir haber alacaksın ve için rahatlayacak. benim kordosentez yaptırma niyetim olmadığına göre doğuma kadar herşeyin iyi olması için dua etmekten başka çarem yok. lütfen sizler de dua edin...

eyeszay şöyle bir topluca geçmişe baktığımda gördüm canım, senin adına çok sevindim.. eviniz hayırlı olsun.. herşeyden önemlisi artık beraber yaşayacaksınız.. bu arada annelerin kayınvalidelerin verdiği o gereksiz çeyizliklerin acısını çok çekmiş birisi olarak söylüyorum ki daha en başından "hayır-istemiyorum" demeyi ben başaramadım. 6 yıldır evliyim ve fırsat buldukça, bana göre çoğu gereksiz ama etrafta meraklıları olduğu için onlara dağıt dağıt bitiremedim...:))) en son 3 tane saten ve işelemeli yorgan verdim de yatağımın altındaki bazamda kendime yer açabildim..:)))

Günaydın kızlar geçmişe şöyle ufak bir göz attım ama mümkün değil hepsini okuyamadım umarım herkes iyidir... Uyku herkesin ortak sorunu sanırım bende geceleri uyuyamadığım için gündüz leyla leyla dolanıyorum herkese Allah kolaylık versin... Kuyruk sokumu ağrısı bendede var oturmak çok rahatszı ediyor ama çalıştığım için tüm günüm oturarak geçiyor pazartesi randevum var doktora sorar sizlerede yazarım şimdilik hepiniz hoşçakalın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…