haha saka yapiorum jnm benim. allah hayirlisini yapsin herseyin. iste annem aldi gitti konusmaya babamla bakalim. eve gelince kiyametmi kopucak sakinmi olucak beklioruz.
canım benim annemde aynısı..memlketiniz neresi? ben istanbula geldim..annem çeyiz serelim diyor..yani serelimde kim bakacak..burda tanıdğım doğru düzgün insan yok..yine serdik içinde kalmasın diye..cidden kadın yıllarını verdi onla için hatrı kalmasın diyeserdik..
hadi hayırlısı bakalımm... bence herşey yoluna gircek ve tatlıya bağlancak... baban da biricik kızının ve torununun üzülmesini istemez dimi ama... kıyamaz bence :))
bendim beeeeennnnn, peppermiinttt
beni unutmayin yaaaa
hani su prenses bekleyen,
cinsiyet tablosunu hazirlayan
bugun dogum cantasi ile ilgili liste gondermistim,
mali musavir, calisiyor, 30 yasinda, 2 yillik evli .....
evet cnm o brosurden bahsediyorum, ben cok sey isaretledim
canim bayildim buna yaa. yaa bebeconfort die bi araba var görüntüsü fena deil gibi duruo ama neden ucuz bu araba böle. almayi düsünen bi bilgisi olan falan varmi?
yaaa ama ben gereksiz seyi evde hiç sevmeyen biriyim. bide ben çok uzağa gidicem yani bebeğin daha luzumlu seylerini alicaktim simdi napicam bu kadar seyle hiç bilmiyorum. bosanmaya kalkarsak bide yandim:))
yani ben travel system istiyordum aslinda. bugaboo yu çok beğenmistim. var bikaçtane daha. e travel system olunca daha pahali oluyor gibi o zaman. ama tatli bi araba yani.
haha saka yapiorum jnm benim. allah hayirlisini yapsin herseyin. iste annem aldi gitti konusmaya babamla bakalim. eve gelince kiyametmi kopucak sakinmi olucak beklioruz.
aşk olsun..hemen nezaman gittinbana bırakmamışsın evin nerde foruma yakınmı?
ya aslinda ben istanbulda doğdum büyüdüm. annemde onyedisinde gelmis babamla evlenmeye. ama çanakkale truvalı. ama ne biliyim ne heves etmis böle seylere yaa. bu arada koptum dedinya serelimde burda kim görcek:)) ben napicam athinada kime sercem hihih
valla canim isallah. bi o kaldi problem
evim aksarayda canım. ama ben geçen haftasonu gitmiştim oldu yani bayağ, sen nerde oyuruyorsun yakınsak gözüme çarpan şeyleri hemen bildireyim sana
kızlar selam nasılsınız? bi fikir alacaktım sizden , kraf ın dondy diye bi ürünü var. mama sandalyesi olarak geçiyor ama, 6aya kadar sallanan beşik olarak ve daha sonrasında ana kucağı ve en sonrada mama sandalyesi olarak kullanılabiliyormus. fiyatı 400 tl civarında hem sallahnası hemde muzık calması cezbettı acıkcası benı. ve 3 urun bır arada dıye dusununce ucuzada geliyor. sizde bi bakarmısınız kullanışlımı?
ayy ama napicamki ben bunlari. bisey olur eder bide kiymetini bilmedin der. off bide o gelince evi görür hiç biseyi sermemissin der. of ben napicam yaa.
ee ben napicam simdi. bende soradan götürsem olurmu ama nasil götürücem yahu. gümrükte gümrük parasi bile alirlar bunlara. offf off
yaaa ama ben gereksiz seyi evde hiç sevmeyen biriyim. bide ben çok uzağa gidicem yani bebeğin daha luzumlu seylerini alicaktim simdi napicam bu kadar seyle hiç bilmiyorum. bosanmaya kalkarsak bide yandim:))
hahahahah bununla baş etmenin yolu yok çeyizde aynı sıkıntıyı yaşadım halada devam ediyoor napalım idare ediyoruz arada birde patlamlar olmuyo değil :)))
sağol canım bencede sorun çıkmayacak :)) benim kızım fındık burunlu sadece :))
bizimkinde uzunluktan bahsetti dr muz ki bu dr a perinatologların piri diyorlar recep hasın falan hocası yani :)) bencede bişi çıkmayacak :)))
Kusura bakma canım yaa:26: Peppermint biliyorum tabi senii, tanıyorum :))...Mesajı yazanı hatırlayamadım sadece, geçmişi aramayı da üşendim
bebeconfort iyi bir marka canım, fransız malı, aslında yunanistanda daha ucuz olabilir mi fiyatlar; baktın mı hiç??
Sen istediğin gibi alışverişini yap toplanma zamanı gelince anne bunların hepsi sığmayacak deyip, eleme yaparsın
Çok heyecanlı
kızlar ben tuvalete oturunca sanki kemiklerim ayrılacakmış gibi ağrı yapıyo.. acaba kemikler doğum için hazırlığa mı başlıyo ki. yarın yine dr a gidicem tekrar sorucam ama. klozete gidince bi sorun yok da alaturkada ağrı oluyo
iyi akşamlar kızlar..eseyzaycım yeni gelin gibi çeyizler dökülmüş meydana.çok sevındım ya ev tutulmuş yeniden birleşeceksinz allahın izniyle..baban kızsada senın mutluluğunu isteyecektir..kararı ne olursa olsun ona hak ver..
benim annemde balıkesirli aynı toprak sayılır..bunlar eski toprak eskibence tamam de kurtul
anneler böyle merakli oluyolar iste yapiyolar yapiyolar sonra modasi geciyo begenilmiyo kiziyolar bize. bende cogu seyi kullanmiyorum sadece kendim zorla aldirdiklarimi (bagira cagira) kullaniyorum iste fazlaliktan baska bisey yapmiyolar simdi toruna neler hazirliyo kim bilir neler yüklicek bana yine gelirken :)))
ya bosanirsak diye yola cikilmaz tabii ama haklisin o kadar uzaga gidiyorsun,kullanmayacagin seyleri goturmek istememekte:) sanirim ben sansliydim annem ve anneanneme baskin ciktim, ceyiz hazirlatmadim cok fazla, hazirladiklarini da evime almadim. acik acik konusunca annem hak verdi cunku zamaninda kendi de ceyizini kullanmamis,o da santel falan sevmez ama hala koca bir dolap icinde duruyorlar:)
vay 1 haftadan dolayı kaybettimevim halkalı tarafında..ama sen yine haber ver ben uçar gelirim
kizlar kuyruk sokumu agrisi icin oneriniz var mi?
kizlar kuyruk sokumu agrisi icin oneriniz var mi?
annecıkler ya benım göğüslerimde kırmızı çizgiler oluştu sizdede varmı
Benim de bugün bildiğin kalçam ağrıyordu....Okula zor gittim..Bide tuvaletimi biraz tutuyum hemen kasıklarım ağrıyoİdrara bakıldı bişey yok...Sizlerde de var mı?
egepol aslında bize yakın. sen oranın fiyatlarını hiç araştırdın mı. ben çünkü egepol'e, açıkçası, hiç bakmadı ama hastane yeniymiş.canım martta 15 günlüğüne oradaydım hastaneyi doktoru hepsini ayarladım . egepolde yapıcam ben kısmetse doktorum gökalp tokaç çok ilgili bir doktordu çok memnun kalmıştım . ewet kenti çınarı ve karataşı biliyorum bana oralar çok kazık geldi fiyat olarak . egepolde çok güzel bi hastane yenidoğan ünitesi de var birazda bu yüzden tercih ettik orayı .
benim ebemde onu önerdi ancak çok vıcık vıcık oluyorKızlar gerçi herkesin vücut yapısı farklıdır ama meme başı için ben
o kremden hiç kullanmadım s.ocağından filan da dediler hep saf zeytinyağını sürüyordum hem acısını alıyordu hemde çatlama filan olmadı tabi gene siz bilirsiniz...
ya zaten hastane o kadar önemli değil, yeterki doğum rahat geçsin bide sorunsuz. millet devlet hastanelerde bile özellerden daha rahat doğuyorlar. o yüzden sen hastaneye çok takılma. yeterki doktorun ilgili olsun. bide doğumu eşinin yanında yapman zaten daha sağlıklı olur, bebek hem babasını hem annesini görür.bu arada, izmiri gezeriz senide bekleriz:)kızlar merhaba emotıon 35 ve bikesha bende İzmirliyim ama Eşimden dolayı Sivastayım o sivaslı olunca ikimizde buraya tayin olduk ama Çok özlüyorum bende doğumu kent hastanesinde yapamak çok istiyorum ama eşim göndermiyor burda bi tane özel hastane var o da hiç iyi değil ama elimiz mahkum...
Hepinize sevgiler benim yerime de gezin alışveriş yapın,izmir ucuz oluyo:=)
o outleti hiç dikkat etmedim. ama şu kipa çiğli yolu aslında şu karşıyaka metrosunu takip eden yol. yani iç yolu girmeyecen. sanki foça gidiyon, o yol üzeri. e-bebek, hello ve bir sürü daha dükkan var. zaten bir kaç gün sonra arabayla çıkarım, tam neresi olduğunu tarif ederim:)teşekkür ederim canım
mtk yı merak ediyorum andy wawa nın outleti varmış oraya gitmek istiyorum
kemeraltındaki barış bebe ve mina bebeyi biliyorum kızım için 2 yıl önce çok alışveriş yapmıştık ama şimdi bana gereksiz pahalı geldi ikisi de
hello baby benim favorim hem fiyatler uygun oluyor hem de çeşit çok bol
ben çiğlide oturuyorum ama otobandan çıkınca dediğin bebek mağazaları nerde hiç dikkatimi çekmedi
mobilya için karabağlarda kardeşler bebe mobilya var biz oraya oda takımı yaptırmıştık
hem çok güzel hem de çok kaliteli malzeme ve işçilik kullanmışlar tavsiye ederim
bu arada, bende evime mobilyaların çoğunu karabağlarda almıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?