2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haha saka yapiorum jnm benim. allah hayirlisini yapsin herseyin. iste annem aldi gitti konusmaya babamla bakalim. eve gelince kiyametmi kopucak sakinmi olucak beklioruz.

hadi hayırlısı bakalımm... bence herşey yoluna gircek ve tatlıya bağlancak... baban da biricik kızının ve torununun üzülmesini istemez dimi ama... kıyamaz bence :))

ya aslinda ben istanbulda doğdum büyüdüm. annemde onyedisinde gelmis babamla evlenmeye. ama çanakkale truvalı. ama ne biliyim ne heves etmis böle seylere yaa. bu arada koptum dedinya serelimde burda kim görcek:)) ben napicam athinada kime sercem hihih

hadi hayırlısı bakalımm... bence herşey yoluna gircek ve tatlıya bağlancak... baban da biricik kızının ve torununun üzülmesini istemez dimi ama... kıyamaz bence :))

valla canim isallah. bi o kaldi problem

Kusura bakma canım yaa:26: Peppermint biliyorum tabi senii, tanıyorum :))...Mesajı yazanı hatırlayamadım sadece, geçmişi aramayı da üşendim

canim bayildim buna yaa. yaa bebeconfort die bi araba var görüntüsü fena deil gibi duruo ama neden ucuz bu araba böle. almayi düsünen bi bilgisi olan falan varmi?

bebeconfort iyi bir marka canım, fransız malı, aslında yunanistanda daha ucuz olabilir mi fiyatlar; baktın mı hiç??

yaaa ama ben gereksiz seyi evde hiç sevmeyen biriyim. bide ben çok uzağa gidicem yani bebeğin daha luzumlu seylerini alicaktim simdi napicam bu kadar seyle hiç bilmiyorum. bosanmaya kalkarsak bide yandim:))

Sen istediğin gibi alışverişini yap toplanma zamanı gelince anne bunların hepsi sığmayacak deyip, eleme yaparsın

Çok heyecanlı

Son düzenleme:
kızlar ben tuvalete oturunca sanki kemiklerim ayrılacakmış gibi ağrı yapıyo.. acaba kemikler doğum için hazırlığa mı başlıyo ki. yarın yine dr a gidicem tekrar sorucam ama. klozete gidince bi sorun yok da alaturkada ağrı oluyo

iyi akşamlar kızlar..eseyzaycım yeni gelin gibi çeyizler dökülmüş meydana.çok sevındım ya ev tutulmuş yeniden birleşeceksinz allahın izniyle..baban kızsada senın mutluluğunu isteyecektir..kararı ne olursa olsun ona hak ver..

kilolardan bahsedilmiş, bdoktorum gayet iyi dedi bakalım..bende 5 kilo aldım bu zamana kadar..20.haftaya kadar 5kilo ile kalırsam iyidir

benim annemde balıkesirli aynı toprak sayılır..bunlar eski toprak eskibence tamam de kurtul

evim aksarayda canım. ama ben geçen haftasonu gitmiştim oldu yani bayağ, sen nerde oyuruyorsun yakınsak gözüme çarpan şeyleri hemen bildireyim sana

vay 1 haftadan dolayı kaybettimevim halkalı tarafında..ama sen yine haber verben uçar gelirim

Güzel bir ürün de boyu kısa geldi bana yani mama sandalyesi olarak kullanılacağı zaman masa seviyesinden aşağıda kalacak bebekler, internetten değilde mağazalarda bi incele bence.

anneler böyle merakli oluyolar iste yapiyolar yapiyolar sonra modasi geciyo begenilmiyo kiziyolar bize. bende cogu seyi kullanmiyorum sadece kendim zorla aldirdiklarimi (bagira cagira) kullaniyorum iste fazlaliktan baska bisey yapmiyolar simdi toruna neler hazirliyo kim bilir neler yüklicek bana yine gelirken :)))

yaaa ama ben gereksiz seyi evde hiç sevmeyen biriyim. bide ben çok uzağa gidicem yani bebeğin daha luzumlu seylerini alicaktim simdi napicam bu kadar seyle hiç bilmiyorum. bosanmaya kalkarsak bide yandim:))

ya bosanirsak diye yola cikilmaz tabii ama haklisin o kadar uzaga gidiyorsun,kullanmayacagin seyleri goturmek istememekte:) sanirim ben sansliydim annem ve anneanneme baskin ciktim, ceyiz hazirlatmadim cok fazla, hazirladiklarini da evime almadim. acik acik konusunca annem hak verdi cunku zamaninda kendi de ceyizini kullanmamis,o da santel falan sevmez ama hala koca bir dolap icinde duruyorlar:)

yaa ben bu konuda pek kizamiyorum kizlar. normalde çok böle basi eğik bi çocuk değilimdir. ama ben tek çocuğum tek kizim. ne düğünümü gördü ne bisey. bu çeyizide binbir hevesle biriktirmis. ki kendiside beğenmediği seyi hayatta almaz giymez. ama ne biliyim bu konuda çok üzülüyorum ondan bi dolu sey aldim.

canim zannetmiyorum yunanistanda daha ucuz olacağini çünkü krizden dolayi fiyatlar uçmus durumda. yaa modeli güzel gibi gözükmüs su jokerin sitesinde. travel systemi varmi acaba. ama tekerlekleri falan iste diğerleri gibi değil. off valla ne zor bisey seçmek.

ya benimde bazen kemiklerimden ses geliyor sanki.

sorma valla simdi bide düğününü göriyim diye tuttururmus.

benim annemde balıkesirli aynı toprak sayılır..bunlar eski toprak eskibence tamam de kurtul

evet canim aynen çyle valla. mecbur aldik baya bi napalim.

off off valla çok dertliyim ben fazlaliği hiç sevmem. napicam bilmiorum.

saka yaptim yahu. canim benim durum ben simdi tek kizim. nerdeyse bütün sülalem yememis etmemis çeyiz yapmis bana. simdi o kadar heves ediyorki buna. yani benim zaten bana çeyiz yapma ben bunlari kullanmam sat diyordum eskiden ona ama bu seferde babaannem anneannem bilmemne yapmis. oda özenip yapmis biseyler. ne biliyim kiramadim hiç. normalde bende sivriyimdir ama bu konuda hevesini görünce.

kizlar kuyruk sokumu agrisi icin oneriniz var mi?

ay nolur önerisi olan olsun çok ağrıyor benimki de, özellikle uzun süre oturunca kalkamıyorum yerimden kopuyor sanki kuyruğumm

annecıkler ya benım göğüslerimde kırmızı çizgiler oluştu sizdede varmı

evet canım uzun zamandır var benim çizgilerim.

Benim de bugün bildiğin kalçam ağrıyordu....Okula zor gittim..Bide tuvaletimi biraz tutuyum hemen kasıklarım ağrıyoİdrara bakıldı bişey yok...Sizlerde de var mı?

evet olmazmı, bende de herşey var heee,
uzun süre tutunca, yaparken çok ağrı verici oluyor bide:26:

eyeszay
şu çeyiz olayı çok can sıkıcı hakkaten, işin zor kolay gelsin sana canım,
evlenirken bende çok direndim, biliyorum çünkü ordan oraya beni yormaktan başka birişime yaramayacaklardı, direndim ve kazandım sayılır, hatıra niyetine birazını getirdim evime, yani annemlere göre az bana göre yine çokk da.

bizde kızımıza veririz onları hahahahaaa anca öle kurtuluruzzz

egepol aslında bize yakın. sen oranın fiyatlarını hiç araştırdın mı. ben çünkü egepol'e, açıkçası, hiç bakmadı ama hastane yeniymiş.

benim ebemde onu önerdi ancak çok vıcık vıcık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…