2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun, 2li 3lü sonuçların nasıldıki doktor böyle birşey söyledi sana..hem ne kadar acımasızlar hiç konuşmalarına dikkat etmiyor bu doktorlar ya
bu arada efsunga ne oldu ben kaçırmışım:26:

aklıma gelmişken
tırnak makasını bizim kullandığımız gibi olan tırnak makasları yerine normal makas gibi olanlardan alırsanız daha rahat oluyor bir de mutlaka bebek törpüsü alın kestikten sonra törpülemek gerekiyor

bir de çıtçıtlı body olarak ilk birkaç hafta için hem önü hem altı çıtçıtlı bodylerden alırsanız giydirmek kolay olur sanırım sadece sevi bebe de var ilk doğduklarında kafalarından giydirmek zor oluyor sanırım zıbın body diye satılıyor ama hastane çıkışındaki zıbınlar gibi değil altı da önü de çıtçıtlı

Son düzenleme:

hmm bu hic aklima gelmemisti :) dogru söyluyorsun giydirmek zor olur. hastane cikisi icin birkac tane alttan citcitli body aldim ama boyun kisminda da citcit olmasina dikkat etmemistim sanirim kullanamam onlari. Dusununce gercekten kafa kismi kucucuk, yeni dogmus bebege giydirmek cok zor olur

kizlar kutuphaneden aldigim bir kitabi kaybettim(aslinda odamdan kayboldu ve ben hic hatirlamiyorum ) ve simdi en az 200 ytl ceza ödemem lazim kitabi hatirliyorum ama odamda olmamasina hicbir anlam veremiyorum sorumsuz muyum yoksa

kizlar kutuphaneden aldigim bir kitabi kaybettim(aslinda odamdan kayboldu ve ben hic hatirlamiyorum ) ve simdi en az 200 ytl ceza ödemem lazim kitabi hatirliyorum ama odamda olmamasina hicbir anlam veremiyorum sorumsuz muyum yoksa

aynı kitabı bulup alsan olmaz mıymış canım?

benim söylediğim bodylerin önü tamamen açılıyor yelek gibi giydiriyorsunuz ama altı da çıtçıtlı resim eklmeyi unuttum siteye ama şu linkteki gibi bunun kısa kollu ya da askılıları da oluyor

Sevi Bebe Çıtçıtlı Önden Açık Badi (Body) ::: bebeközel.com, bebek arabası, park yatak, oto koltuğu, bebek, beşik, tüm bebek araç ve gereçleri

Kızlar anne ihtiyaç listesine süt arttırıcı çayı da eklemek istiyorum. Hastanede de bol bol içmek lazımmış, gerçekten de sütün artmasını sağlıyormuş. Stil tee diye geçiyor;Humana'nın ki iyiymiş.

kütüphane devlet kütüphanesi mi? bende ortaokulda falan bir kitabı geri iade etmeyi unuttum ama cezayı bırak arayan bile olmamştı..bu şekilde sıkı bir takip olması iyi olmuş devlet adına.. bence ya evdedir, işte bıraktğına eminsen biri almş olmasın

bebişler gece uyanmalarına hazırlıyor kızlar çok normal vücut alışacak ki o günler geldiğinde fazla zorlanmayalım

okudugum kitapta biz gece uyandigimiz icin bebekler de öyle alisiyor ve gece uyanan cocuklar oluyorlarmis(yani baslarda zaten emzirmek icin kalkmak gerekiyor da daha ileri sureci kastettigini dusundum ben), mesela sabahlari erken uyanan bir annenin bebegi de ileride erkenden uyaniyormus, gec yatan bir annenin bebegi de ileride gec uyuyan, erken yatmak istemeyen bir bebek oluyormus. ben geceleri hic olmasa 2 kez kalkiyorum, bazen 4-5 oluyor(yatmadan kendimi tutamayip su icmissem ) kalkmasam da aralarda dönup duruyorum bazen uykuya dalamiyorum, dalinca kalkip tuvalete gidiyorum, bazi aksamlar karnim ve kasiklarimda agri oluyor o uyutmuyor, bazen stresten uyuyamiyorum... bu yaziyi okuyunca cok endiselenmistim, benim yuzumden uyku sorunu ceken bir cocuk olacak diye. yatmadan kitap okumaya calisiyorum, yorulunca uykuya daliyorum, gec saatte su icmemeye gayret ediyorum ama mecbur kalkiyorum yine, bunun cozumu yok ki

bölumde kitaplar ortak kullaniliyor aslinda, birbirimizin odasina girebiliyoruz sonucta ama alan kisi ben bunu almistim diyor sonradan, bana kimse bir sey demedi. evde degil, kesin bir sekilde kaybettim. okulun kutuphanesinden almistim, icime dert oldu, bosu bosuna en az 200 ytl ödeyecegim bir de sorumsuz damgasi yiyecegim, kitap kaybedilir mi hic oooffff offff icime dert oldu ama önemli degil öderim degil mi :) kafama takmayayim degil mi :)

canım bence ödemene gerek kalmadan çıkacak ortaya..muhakkak biri almştırda neden söylemiyorki alırken..

burada da her seyi dogal surec olarak görmeleri beni hasta ediyor, kan tahlili birakabilmek icin kac saglik merkezi gezdim biilyor musunuz? onda da sadece demir eksikligi var mi ona baktirabildim. hamile kalmadan önce saglikliydim ya simdi de sagliklisindir mantigindalar. arkadasim surekli hastalaniyor ona ikide bir kan ve idrar testi yapiliyor, 6 kez de ultrasona girdi. ben gidiyorum beni dikkate alip bir test yapmiyorlar, kan testinin masrafi nedir ki yaaaa. ama bir eksigim olursa hastalanacagimi dusunuyorlar sanirim. ama ben istedigim zaman kontrol edilme hakkimin olmasini istiyorum, yani yaptirip yaptirmamak benim secimim olmali ki icim rahat etsin. tr de olsam kimbilir kac kez yaptirmistim

burada aileler bebeklerin cinsiyetini sormuyor, hatta dogumdan sonra hemen bebegi annenin kucagina veriyorlar ya , birkac saat öyle kalabiliyorsunuz sanirim ve hala cinsiyeti ne diye sormuyorlarmis, sadece bebegi seviyorlarmis :) ben ultrasonda direk cinsiyeti ne diye sordum, aslinda önemli degildi cinsiyetinin ne oldugu ama kizim ya da oglum diye sevmek icin bilmem gerekiyor diye dusunmustum, zaten cok merakli biriyimdir ama okudugum kitapta da diyor, cinsiyeti merak etmeyen annelerin cocuklariyla bagi daha kuvvetli oluyormus ben merak etmistim

Benim de bugün bildiğin kalçam ağrıyordu....Okula zor gittim..Bide tuvaletimi biraz tutuyum hemen kasıklarım ağrıyoİdrara bakıldı bişey yok...Sizlerde de var mı?

aynı durum bende var... azıcık tutsam tuvaletimi yaparken sancılar içindeyim, bende endişeleniodum bi tek bende mi var die acaba içim rahatladı şimdi kızlar...

canım bence ödemene gerek kalmadan çıkacak ortaya..muhakkak biri almştırda neden söylemiyorki alırken..

2 ay zamanim var ama sanirim sorun yaratmak icin yer ariyorum kendime. ne olacak ki alti usu bir kitap ama mideme kramplar giriyordu dun aksam... ne yapabilirler ki bana ancak ceza o ödenir gecer. neden mantikli dusunemiyorum da stres oluyorum onu cözemiyorum.

aynı durum bende var... azıcık tutsam tuvaletimi yaparken sancılar içindeyim, bende endişeleniodum bi tek bende mi var die acaba içim rahatladı şimdi kızlar...

o bende de olmaya basladi, azicik tutsam karnima agrilar giriyor tuvaletimi yaparken...

su kuyruk sokumu agrisi icin önerisi olan varsa lutfen yazsin

bu caydan alacak misiniz? zararli olmasin ? ben su icmek sut uretimi icin yeterli diye biliyordum bir de sik sik emzirmek...

bende de var aynı şey kızlar. mesela sabah uyandım kasıklarım ağrıyo.. kızdım kendime neden uyanmadım bu kadar tuttum diye.. bu arada zaten dün gece 4 defa kalktım wc ye. sonra lavaboya bi gittim azcık bi çiş.. o bile kasıkta ağrı yapıyo

2 gündür yine su gibi akıntım başladı. artık dr a demeye utanıyom. adam beni istemicek artık başka dr a git dicek az kaldı. 15. haftada da aynı telaşı yaptım, vajinal muayene oldum sonra da kanamam oldu. ondan sesimi çıkarmıyom artık. tahminimce fizyolojik akıntıdır.. yani İNŞALLAH

Son düzenleme:

Yok canım sana katılmıyorum ben ilk hamişlikte bir yatardım sabaha kadar uyanmazdım ama tabi sabahları erken kalkardım şimdi benim oğlum 2 yaşına gelecek ve hala geceleri çok kalkıyor tabi sabahları erkenden kalkar saolsun

kızlar bizde cicilerimizi ekledik tek tük aldıklarımızı yalnız size bişey sorucam böyle desenli güzel alt açmaları alıyoruz ya ki ben aldım ekledim resmini sizce ne kadar kullanışlı olur hala karar veremedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…