2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim yazdigin gibi pozitif düsünmeye devam et inaniyorum ki kötü bisey cikmicak dualarim sizinle bizde 2 gün sonra gidicez ayrintiliya cok heyecanliyim herseyin hayirlisi

canim yazdigin gibi pozitif düsünmeye devam et inaniyorum ki kötü bisey cikmicak dualarim sizinle bizde 2 gün sonra gidicez ayrintiliya cok heyecanliyim herseyin hayirlisi

hayırlısı canım dr lar hep der ya sorun varsa zaten tutunmaz diye bence içimizi karartmayalım :))

eşim iş yüzünden yurt dışına çıktığında ordan takım şekilde boy boy rengarenk güzel valizler getirmişti. o yüzden baren bu upuzun listeden bu ihtiyacı silebilirim:) zaten en küçük olanı ben bilerek hiç kullanmamıştım ilerde bebeğimizin için kullanırım diye. meğer bu yıl kullanmak nasip olacakmış:)
bu arada, ben dediğin gibi tabloyu yine ekleyemiyom. acaba tablom çok geniş diye mi eklenmiyor?

zaten ben 35 görünce senin izmirli olduğunu tahmin etmiştim. bu arada izmirde hangi hastanede doğum yapacağını hiç düşündün mü? eğer özel düşünüyorsa çınarlı, kent ve karataş var. çok övüyorlar. ancak kent çok pahalıya geliyor. zaten kazıkçılar onlar:) ben şimdilik çınarlıda kararlıyım, doktorumda oraya bağlı

katiliyorum sana canim ama ne kadar da olsa insan düsünmeden edemiyo daha onlari kucagimiza bile almadan bu kadar bagli olmak gercekten inanilmaz bisey annelik iste :)

evet yaa kesinlikle canım ben hiç bir zaman kurban olurum ölürüm yoluna gibi arbesk cümlelelr kuracagımı düşünmezdim ama in san kuruyormuş:))

ay, canım çok kötü bir gün geçirmişsindir. senin için çok çok dua edeceğim. umarım hiç bir sorun olmaz ve ilerde sen o güzel kızına güzel güzel tokalarını takıp yüzün gülücükler atacak.
bide sonuçta 2li ve 3lüde sorunsuz, belki kızının sadece güzel küçücük bir buruncuk olacak. sen yine çok düşünmemeye çalış. bu arada benim detaylıda doktor hiç burnuna bakmadı. zaten benimki de dertli iki hafta sonra yine detaylı yapılacak, kordon bağı ince gözüküyormuşdilerim, hepimiz çok güzel sonuçlar alırız

canım martta 15 günlüğüne oradaydım hastaneyi doktoru hepsini ayarladım . egepolde yapıcam ben kısmetse doktorum gökalp tokaç çok ilgili bir doktordu çok memnun kalmıştım . ewet kenti çınarı ve karataşı biliyorum bana oralar çok kazık geldi fiyat olarak . egepolde çok güzel bi hastane yenidoğan ünitesi de var birazda bu yüzden tercih ettik orayı .

inşallah canım
umarım senden de iyi haberler alırız :)))
haa bu arada durmak yok alışverişe devam eşim borca girdik daha dikkat edlim dio ama ben hız kemeye niyetli değilim ona sen aldığın gömleklere bek kendime zaten alamıyorum bebeğime de zorunlu alınacaklar diyip sıyırıyorum valla :)))) su lansinosh lardan stoklasakmı :))

eyeszay, cok degil cnm;
hepsi gereken seyler

sen netteki listelere baksan iyice kafayi yersin, ben ozet liste yaptim

ne biliyim yahu bi an gözüme çok gözüktü yaa kendimi gün geçtikçe daha tecrubesiz öğrenilecek çok sey armis ginbi hissetmeye basladim. daha çok eğitimlere katilmak istiyorum.

çok saol canim benim. bu arada sikayetlerimiz ayni. benimde dünden önce burnum kanadi sabah. 2 gündürde ilk defa midem yaniyor. bu arada çok ağrim oluyordu benimde sola yatmaya çalismaktan hatta uyuyamiordum bi ara. annem gün geçtikçe doktorlar saçmaliyor bizde çocuk doğurduk yok sola yat amuda kalk demediler kimseninde bebisine bisey olmadi diyince mantikli geldi. simdi kisa süre ilede olsa sirtüstü rahat ettiğim gibi yatiorum ağrim geçti.

off canim ya valla sen tecrubelerini paylas. ben hiç bilmiyorum ne götürmeli etmeli hastaneye(

bpa ne canim? bu arada bende biberon kullanmayi düsünmüyorum emzirirken. çünkü eğitimde söylediler sonra bebeğe daha kolay geliyor ve asla anne memesini emmiyormus.

haha evet iste tamda bunu yazdim. bende ayse önerin eğitiminde duydum. ne olursa olsun biberon vermeyin. sonunda memeyi emecektir. ama biberon verirseniz emzirmeyi unutun demisti özellikle yenidoğanlarda. ve dediğin gibi zaten bütün eğitimlerde sölüyorlar.

canim benim duygulanip ağladim valla. ama birsey çikmayacağini sende biliyorsun. yani benim nacizane fikrim. hani bisekilde akraba evliliği, iste yüksek yas ama gerçekten yüksek, sağlik durumundaki extrem durumlar, 2 li test 4 lü test hepsinde risk yüksek çikmasi, daha önceden ailede böle bi hikaye olmasi gibi çok çok extrem durumlarda böyle birsey olabilir gibi geliyor bana açikçasi. yani bende çok stresdim ama düsündüm yani neden böle seyleri sürekli aklimiza getiriyoruzki oldum. bilmiyorum ama ben artik gerçekten test stresine girmek istemiyorum sanirim. yani gerçekten mutlu huzurlu yasamak istiyorum hamileliğimi. yani en önemli 2li 4 lü test bilmemne yaptirdik sonuçta. sakin sende takma kafana ki biliorsun bisey çikmayacak.

oyy kiyamam ben sana. sen üzülme sakin bebis. buda öle bi tecrube olmus ama hiçbirsey çikmayacak.

sağol canım send edikkat et kendine mide bulantıları falan :))) bak babanızda uzakta :))

Kızlar gerçi herkesin vücut yapısı farklıdır ama meme başı için ben
o kremden hiç kullanmadım s.ocağından filan da dediler hep saf zeytinyağını sürüyordum hem acısını alıyordu hemde çatlama filan olmadı tabi gene siz bilirsiniz...

evet yaa kesinlikle canım ben hiç bir zaman kurban olurum ölürüm yoluna gibi arbesk cümlelelr kuracagımı düşünmezdim ama in san kuruyormuş:))

hehehehee :) di mi yaa insan ne kadar degisik hallere bürünebiliyo bu hamilelikte :)

aynen canim yaa annem bana da diyo nasil yatarsan yat hic öyle sey mi olur hep sola yatmaktan sol tarafin tutulucak diye :) gercekten de hakli sol tarafa yatmaktan o tarafim agriyo resmen eee belimiz de bosta kaliyo tabi sonra belimiz de agriyo gerci benim doktorum bana hic sol tarafina yat gibi bisey demedi hos ben sormazsam hic bisey demiyo yaa fazla abartmiyolar herhalde burda hamileligi normal haline birakiyolar biraz

aynen öle valla ben su testler falan bile kendimi çok böle gözetim altinda hissetmeye basladim. süreklide stress durumu. bu test olaylarindanda vazgeçmeyi düsünmeye basladim su aralar.

aynen öle valla ben su testler falan bile kendimi çok böle gözetim altinda hissetmeye basladim. süreklide stress durumu. bu test olaylarindanda vazgeçmeyi düsünmeye basladim su aralar.

ben 2li test disinda öyle baska bi test yaptirmadim zaten doktora sordum gerek yok ayrtintili ultrason teste göre daha güvenilir dedi cünkü testler kesin sonuc vermiyo yani 3lü 4lü falan sadece bi olasilik hesapliyolar onlari yaptirman yerine ayrintili ultrasona girmeni öneririm demisti simdi gün sayiyioruz iste 2 günümüz kaldi ayrintili icin umarim hersey yolundadir da rahatlariz biraz istanbula gelmek icin sabirsizlaniyoruz bebisimle :)

bendim beeeeennnnn, peppermiinttt

beni unutmayin yaaaa

hani su prenses bekleyen,
cinsiyet tablosunu hazirlayan

bugun dogum cantasi ile ilgili liste gondermistim,

mali musavir, calisiyor, 30 yasinda, 2 yillik evli .....

evet cnm o brosurden bahsediyorum, ben cok sey isaretledim

kizlar bu arada annem beni gerçekten deli edicek. allahaskina bana bi söleyin ben napiyim. simdi esim ve ailesi gelicek ya buraya. iste ben arabayla gelin demistim bebeğe aldiğimiz seyleri götürürüz diye. o zamana kadar baya biseyler alirim diye düsünüyordum. neyse annem simdi çikardi bütün çeyizimi. bunuda al sunuda al diye tutturmaya basladi. hani hepsine istemiyorum diyemedim. o kadar çok sey vardiki çünü. yani düsünün bi misafir gelir diye namaz seccadesi ve basörtüsü bile verdi. kim gelicek bana namaz kilan athinada. ama hadi millete gösteririm bu bizim kültürümüz falan diye aldim. tuttu bana yok bilmemneden diye bisürü gecelik verdi misafirlere verirmisim. hadi onlarida aldik. 40 tane havlu bornoz. tuttu dantelden perde ve mutfak takimi gibi bisi yapmis onlarida verdi bisey diyemedim. sora bisilerin üzerine koymaya danteller vermeye kalkti dedim anne bunlarin modasi geçti istemem. basladi aman aman ben buna ne kadar göznuru döktüm bilmemne. ki kullanmicam. gideceğim yerde istanbul değil yani. sora bebek seylerine geçti. su patiği anneannen bu patiği babaannen diye bisürü patik hirka. bi kismi hiç beğenmediğim renkler. güzel olanlari aldim tabi. sonra çikardi bana islenmis kundaklar. anne kundakmi var simdi dedim. biyere serersin al dedi. islenmis kol bezleri. güzel bebek elbiseleri vardi benimmis ben giymisim çok güzel diye saklamis. gerçektende çok güzellerdi onlari aldim. yikadik makinede hiç lekede kalmadi. zibin vardi bisürü onlarida aldim. bana alt değistirme biseyi dikmisler oda güzeldi renkleri onuda aldim. herseyede dantel islemisler. sora bide tabi çember tülbent falan vardi bi bavul. allahtan onlari al demedi. hatira diye kaynanana görümcene bilmemne götür dedi. anne görümce neki dedim:)) hiç bilmiyorum bunlarida. neyse aldim. sora dedim anne bu tülbentler bi bavul. bizim ailede çember takan. kapali bi kisiye rastlamadim daha ama bi bavul çember onlarin çeyizinde bile yoktur senin amacin neydi bunlari toplarken dedim. iste bunlar ceyizde yayilirmis eski adetlerinde kizin çok çeyizi var derlermis. göstermelik dedi. bide sünnet olunca sünnet düğününde bütün çeber süsleriyle yatak yapilir ondan konulur dedi. onu hatirliorum truvali benim annem yapiolar öle. neyse iste aman göz nuru aman o anneannenin aman bu bilmemkimin diye diye annem bana bi kamyon dolusu çeyiz verdi bunlari götürmemi istiyor. napicam ben bunlarla arkadaslar. kocaman dedğim evimin bütün dolaplari dolucak vallahi. acaba evin fotolarini gösterip büyük dedim diyemi bu annem çikardi bunlari anlamiorumki. adetler bilmemne diyerekten bu kadin bu hamile halimle bana kina gecesi yapip bide gelinlik giydirmesin simdi:)) panikteyim arkadaslar...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…