2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süpersin jnm

yani çok fazla kalabalik içermiyor kitap?? bi baba için uygun olabilir diye düsündüm sen ne dersin. nede olsa bizim gibi ansiklopedi gibi kitaplar okumaktan sikilabilirler

peppermıt canım gozun aydın ne guzel sende öğrendin artık kıyafet almaya baslayabılırsın gözun aydın canım

süpersin jnm

yani çok fazla kalabalik içermiyor kitap?? bi baba için uygun olabilir diye düsündüm sen ne dersin. nede olsa bizim gibi ansiklopedi gibi kitaplar okumaktan sikilabilirler

bende esimi kalin kitaplarla bogmak,gozunu korkutmak istemedim. dr. sears in ve oya özkardesin baba olmak isimli kitabini aldik esim icin, baslarda ne gerek vardi ki gibi bir tavri olsa da simdi senin okuduklarini da okumak istiyorum diyor. ben ebeveynligi esimle paylasmak ve ortak karar almayi cok istedigim icin bu tavri hosuma gidiyor. mahallenin en mutlu yumurcagi da ingilizceden ceviri, onu da beraber okuyabilirsiniz bence. dr. searsin kitabinin fiyati yuksek degildi, bence alabilirsin belki hosuna gider baska seylerde okumak ister:)

kızlar iyi geceler bebek arabası aldınızmı ben cok arastırıyorım bulamadım yaa o kadar bakıyorum ama gonlume gore bısey bulamıyorum siz neler yaptınız...

ben kanguru aldim babybjörn active model. ilk aylarinda onu tenime dokunarak tasimak istiyorum. sonrasinda ise onunda icinde oturmaktan hoslanacagi, hafif hatta belki puset tarzi bir araba istiyorum ama kismetse bebegimle seceriz diyorum

ben kanguru aldim babybjörn active model. ilk aylarinda onu tenime dokunarak tasimak istiyorum. sonrasinda ise onunda icinde oturmaktan hoslanacagi, hafif hatta belki puset tarzi bir araba istiyorum ama kismetse bebegimle seceriz diyorum

anladım canım ben kanguru almayacagım erkek bebekler ıcın uygun deılmıs canım oyle duydum ben bır turlu karar veremedım

anladım canım ben kanguru almayacagım erkek bebekler ıcın uygun deılmıs canım oyle duydum ben bır turlu karar veremedım

once ihtiyaclarina cevap verecek arabanin ozelliklerini belirlemelisin oncelikle, sonra sana uymayanlari eleyebilirsin boylelikle. o kadar cok marka model var ki cok zorlanirsin yoksa.hem belki sitedeki arabalar konusnda arastirma yapmis diger arkadaslarda daha kokay oneride bulunabilir. mesela seyahat seti mi istiyorsun, sadece bebek arabasi mi , agirlik ya da boyut onemli mi ya da fiyat araligi? yoksa puset mi tercih ediyorsun,ne kadar siklikla nerelerde kullanacaksin buna gore tekerlek boyutuna karar verebilirsin. en sik karsilastigim sey anneler once agir,hantal buyuk birnaraba tercih ettikleri ama sonradan hafif puset tarzi ikinci bir araba daha aldiklari yonunde. paran varsa bugaboo ya da concord oneririm ben. ben o kadar arastirdim ki, fazlasiyla bunaldmistim, cunku inan sonu yok, normal bir ataba secmek gibi o kadar cesit marka model var ki, ozel uretimleri bile var, ta ki attachment parenting ile ilgili yazilar okuyuncaya kadar. ilk 3 ay kucagimda tasimaya karar verdim boylelikle. bu arada benimde oglum olacak:)

evet haklısın canım bende oyle yapayım ne ıstedıgımıde bılmıyorum tek bıldıgım 3 tekerleklı ıstemedıgım canım tabı hafıf olmalı boyum kısa buyukde olmamalı bence arastır ben kangurunun erkek bebeklere zararı oldugunu bılıyorum bence almadan once arastır canım

neden zarari olsun ki? belki bezini baglarken daha fazla dikkat etmek gerekiyordur ama sonucta erkek cocuklar da bisiklete binebiliyor, yurutece binebiliyor...bence o batil inanctir, ilk 3 ay bebegin tenine dokunmak onu cok rahatlatiyormus, bebegin kendini guvende hissetmesi cok onemli. hem istersen bacaklarinin arasindan gecmeyen kanguru modellerinde var.

günaydın şekerler...

ama niye zararlymış yaa , ben de istiyorum ama kanguru..bi araştırmaya çıkayım bari

günaydın kıssssssssssslarr:)
kahvaltı öncesi bir merhaba diyelim dedik kızımla...
herkesler iyidir umarım...
iyi pazarlar sizlere

kizlarrr günaydin. kimse yok su an aranizda ama çok paniğim size yaziyim dedim. ben bi kalktim basim bugüne kadar hiç dönmediği kadar dönüyor yürüyemiyorum. sonrada burnum kanamaya basladi. sonra tuvalete gittim. iççamasirimda böle hiç daha önce olmayan bisi vardi. kan değil. ama koyu bisi. sarimtirak ama çok az yani miniminnacik. hani endiselenicek bisi gibi deil ben büyütüyoda olabilirim. ama korktum yani. hadi burun kanamasi zaten normalde bu bas dönmesi falan??

aynisi bana da oldu,tum gece kasik agrisi vardi ve bas donmesiyle uyandim, sonra butungun basim dondu,uzandim bende.ic camasirimsa da sari bir sey vardi. kan ve idrar tahlili yapikdi bana ama sanirim normal. ebe bana demir hapi verdi ama demir seviyem normal kullanmam lazim mi degil mi anlamadim, haftaici kendi ebeme soracagim. cok su icmiyorsun heralde dediler bana. bir sey ogrenirsen yazarsin canim.

merhaba kızlar dün sağ dizimin etrafı ağrıyordu gece önce hamlama gibi sonra sızlama zonklama şekilnde sağ üst bacağım beni uyutmadı hiç sabah acile gittik burası küçük yer pratisyen vardı sadece çok fenayım magnezyum eksiliği olsa tek bacak olmaz galiba kan pıhtılaşması falan olmasın yaa off hiç varisim şişmem falan yok ama çok fena

canım akıntın fazlalaşırsa doktoruna söylersin. burun kanaması arkadaşımda da olmuştu doktoru normal demişti onu önemseme..

Son düzenleme:
İyi pazarlar herkese.....
Canım geçmiş olsun, inş. bir sorun yoktur. içinizi ferah tutun.

kızlar biz nasıl doğum yapıcassss:84::84::84:
inş kolay geçer.
siz ne düşünüyorsunuz son ana kadar allah bilir ama...
normal-sezeryan?
Normal düşünüyorum, inş öyle de olur.

kizim olacak benim deee

:79:
gözün aydın canım... Bir prensesimiz daha oluyor

kızlar iyi geceler bebek arabası aldınızmı ben cok arastırıyorım bulamadım yaa o kadar bakıyorum ama gonlume gore bısey bulamıyorum siz neler yaptınız...
Ben bebeconford lolla aldım, çok beğendim ben, incele istersen.

arkadaslar merhabaaa

bebegimin cinsiyeti belli oldu bugunnn

yine gostermiyordu,
doktor epey ugrasti, bugun artik ya gorucez ya gorucez dedi
ve gordu sonundaaaa

tebrikler canım,çok sevindim geçde olsa öğrenmene.. sende kız anneleri kervanına katılıyosun...

Günaydın canım, korkulacak bişey yoktur bence burun kanaması da baş dönmeleri bildiğim kadarıyla olurmu. Sıkma canını.

çoğu sitede burun kanaması normal yazıyo zaten.basınçtan dolayıymış kalbimiz artık daha fazla kan pompalıyomuş.lekeye gelince bu aralar bendede oluyo o.bende hamileliktendir diye önemsemiyorum fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…