bu rada midem felaket yaa..bend e 3 gündür reflü başladı napıcam bilmiyorummm
kızlar, tablo olması gerekiği gibi çıkmadı, bu tabloya tam nasıl ekleyebilirim bilen var mı?
evet ya bende çok mayisiğim( nasil gitcem seminere.
evet ya bende çok mayisiğim( nasil gitcem seminere.
bende bu akşam nişana gitmeliyim ancak ne küaföre nede hazırlanasım var, şöyle televizyon karşısında tembellik yapasım var.
ay, nerde bu aladdin lambası, beni şöyle bir hazırlatsa bide nişan yerine gönderse
kızlar çok canım sıkkın 2.5 yaşında yiğenim var 2 gündür aniden bayılmaya başlamış nöroloji uzmanına götürmüşler henüz kesin birşey söylemk için erken demiş doktor sebebi araştırılıyor şuan. ben onlardan çok uzaktayım ne görebiliyorum ne de sesini duyabiliyorum radyasyon beynine zaralı diye konuşturmuyolar . çevrenizde böyle olan varmı sizin bizim ilk kez başımıza geliyo( çok panikteyiz ablam ağlıyo sürekli telde çok canım sıkılıdı offff (
tünaydın teyzoşları:)
sabahtan beri yatakta bi o yana bi diğer yana dönüp duruyorum hihihih...
cts.sabahlarına bayılıyorum yaaa....
keyifler iyidir umarım...
hava çok kötü yaaa...ben de dışarı çıkar gezeriz diye düşünüyordum ama mayışık bir moddayız eşim de ben de
midesiyle sorun yaşayan arkideşlerle yastıklarını biraz yükseltmesini tavsiye ederim...ben yaptım ve işe yaradı...
görüşürüz...iyi hafta sonları
kızlar çok canım sıkkın 2.5 yaşında yiğenim var 2 gündür aniden bayılmaya başlamış nöroloji uzmanına götürmüşler henüz kesin birşey söylemk için erken demiş doktor sebebi araştırılıyor şuan. ben onlardan çok uzaktayım ne görebiliyorum ne de sesini duyabiliyorum radyasyon beynine zaralı diye konuşturmuyolar . çevrenizde böyle olan varmı sizin bizim ilk kez başımıza geliyo( çok panikteyiz ablam ağlıyo sürekli telde çok canım sıkılıdı offff (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?