• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz nasıl doğum yapıcassss:84::84::84:
inş kolay geçer.
siz ne düşünüyorsunuz son ana kadar allah bilir ama...
normal-sezeryan?

benim ilki sezeryan olduğu için ikincide öyle olacak. burda normal doğum yapan doktor pek yok risk alamıyolar. yurtdışında olsa yaparlar

kızlar çok canım sıkkın 2.5 yaşında yiğenim var 2 gündür aniden bayılmaya başlamış nöroloji uzmanına götürmüşler henüz kesin birşey söylemk için erken demiş doktor sebebi araştırılıyor şuan. ben onlardan çok uzaktayım ne görebiliyorum ne de sesini duyabiliyorum radyasyon beynine zaralı diye konuşturmuyolar . çevrenizde böyle olan varmı sizin bizim ilk kez başımıza geliyo :(( çok panikteyiz ablam ağlıyo sürekli telde çok canım sıkılıdı offff :(( :5::5::5:

cnm moralinizi yuksek tutmaya calisin hic bisey cikmaz insallah... gectigimiz aylarda benim 2 kuzenimde de ayni durum oldu, onlarda da hemen norolojik testler uygulandi, tahliller fln derken hic bisey cikmadi... Allah yigenini korusun tatlim, dualarim seninle...

arkadaslar merhabaaa

bebegimin cinsiyeti belli oldu bugunnn

yine gostermiyordu,
doktor epey ugrasti, bugun artik ya gorucez ya gorucez dedi
ve gordu sonundaaaa

bizde hemen goremedıkk baya bı bekledıkkk hayırlısıı olsunn Allah hayırlı doğum versınn ıns sevgıler

son kontrol bilgilerim de soyle kkizlar :

tansiyonum 11/7 cikti

bebegin suyu iyiymis,
kilosu 400 gr civariymis

kilom 60,2 (baslangic 57,3 ) --doktor tartisi evde 59,1im.
3 kg almisim
doktor normal dedi ama bundan sonra daha hizli alabilirsin yine de dikkat et dedi

2 hafta sonra ayrintili yaptir dedi

bir de AFP icin kan verdim kizlar

selam kizlar bugün oralarda hava pek iyi degil anladigim kadariyla ama burda mükemmel bi hava vardi babamiz calistigi icin bizde bebisimle gezdik kendime bi kac bisey aldim bi de dayanamadim bebisime de aldim biseyler yesilli beyazli falan koyarim resimlerini sonra haaa bi de ucak biletimi aldim bi sorun cikmazsa ve kismetse 27sinde istanbuldayiz bebisimlee :)

kizim olacak benim deee

:79: :12: :16:

ohhhhh gözünaydin canim :nazar::nazar::nazar: görebildin sonunda cinsiyetini darisi benim basima artik haftaya insallah bizimki de belli olur o kadar kafama takilmis ki dün gece rüyamda doktordayim haftaya gidicegim ayrintili ultrason yerinde yine göremiyolar cinsiyetini bende diyorum siz görene kadar kalkmicam burdan biraz daha bakin :))))

herseyin normal olmasina da cok sevindim canim tekrar gözünaydin

tansiyonum 11/7 cikti

bebegin suyu iyiymis,
kilosu 400 gr civariymis

3 kg almisim
doktor normal dedi ama bundan sonra daha hizli alabilirsin yine de dikkat et dedi

cnm dr bebeğin gr mı için bişi dedimi sanki bana biraz fazla gibi geldim maşallah ona annesinden güzel besleniyo demek
bu arada sende 3 kilo almışsın şimdiye kadar maşallaah:nazar:
selam kizlar bugün oralarda hava pek iyi degil anladigim kadariyla ama burda mükemmel bi hava vardi babamiz calistigi icin bizde bebisimle gezdik kendime bi kac bisey aldim bi de dayanamadim bebisime de aldim biseyler yesilli beyazli falan koyarim resimlerini sonra haaa bi de ucak biletimi aldim bi sorun cikmazsa ve kismetse 27sinde istanbuldayiz bebisimlee :)

ohhhhh gözünaydin canim :nazar::nazar::nazar: görebildin sonunda cinsiyetini darisi benim basima artik haftaya insallah bizimki de belli olur o kadar kafama takilmis ki dün gece rüyamda doktordayim haftaya gidicegim ayrintili ultrason yerinde yine göremiyolar cinsiyetini bende diyorum siz görene kadar kalkmicam burdan biraz daha bakin :))))

herseyin normal olmasina da cok sevindim canim tekrar gözünaydin

ohh ohh gezilmiş tozulmuş ciciler alınmış ne güzel
biz bu havalarda anca eve tıkılırız öylede yaptık..

canım ya gidemedin galiba seminere :)

gidemedim yaa. sorada bir sinirlerim bozuldu. bir uyudum sora bi kalktim ağladim zirladim. herkese naz yaptim bugün. hihi ne güsel bisimis. özellikle esine naz yapmak:DDDDDD

bende bu akşam nişana gitmeliyim ancak ne küaföre nede hazırlanasım var, şöyle televizyon karşısında tembellik yapasım var.
ay, nerde bu aladdin lambası, beni şöyle bir hazırlatsa bide nişan yerine gönderse:75:

sorma hep havalardan. havalar bizi iyice mayisik yapiyor. bende tüm gün uyudum sora ağlayip zirlayip durdum.

tünaydın kızlar...malesef yeni kendime geldim...
dün akşam eşimle dışarı çıkmıştık bi iki parça kendime ve bebişe bişiler aldım
dönüştede yemek yedik eve geldik tabi biraz geç vakit yemeği oldu epey...
sabah 6da karnıma sancıyla uyandım tuvalete gittim geldim yattım ama dayanılcak gibi değil eşimi kaldırdım karnım çok ağrıyo sancılı bişekide dedim oda ağır yedik ve geç yedik lavaboya git belki rahatlarsın dedi aynısını yaptım istifram yoktu ama çok afedersiniz fena cırcır olmuştum...yarım saat çıkamadım neyse biraz rahatlattı ve 2 3 saat sonra yine aynısı 1 saat sonra yine aynısı bu aralarda yattım uyudm sersemlik çok fena üzerimde halsizlik desen ona keza...az önce bişiler yiyebildim sizlere bakim dedim...hamilelikte cırcırın bi zararı varmıdır kızlar bi bilginiz varmı??????????
kafam bi dünya sersemlikten.

valla canim circir olduysan çok su tüket. heralde yediklerinden olmustur korkulcak bisey yoktur.

kızlar çok canım sıkkın 2.5 yaşında yiğenim var 2 gündür aniden bayılmaya başlamış nöroloji uzmanına götürmüşler henüz kesin birşey söylemk için erken demiş doktor sebebi araştırılıyor şuan. ben onlardan çok uzaktayım ne görebiliyorum ne de sesini duyabiliyorum radyasyon beynine zaralı diye konuşturmuyolar . çevrenizde böyle olan varmı sizin bizim ilk kez başımıza geliyo :(( çok panikteyiz ablam ağlıyo sürekli telde çok canım sıkılıdı offff :(( :5::5::5:

canim ben bayiliyordum ama bebekken değil biraz büyüktüm. genelde sinirsel oluyor çabucak bulup tedavi ediyorlar korkma endiselenicek bisey değildir.

kızlar biz nasıl doğum yapıcassss:84::84::84:
inş kolay geçer.
siz ne düşünüyorsunuz son ana kadar allah bilir ama...
normal-sezeryan?

normal isallah. yani umarim çok ağrili olmaz bazilari kolay oluomus.

arkadaslar merhabaaa

bebegimin cinsiyeti belli oldu bugunnn

yine gostermiyordu,
doktor epey ugrasti, bugun artik ya gorucez ya gorucez dedi
ve gordu sonundaaaa

ohh ohh bi prenses daha geliyorrr

sagolun kizlarrrr

bugun alisverise verecektim kendimi de hava muhalefeti oldu,

sansa hava cok bozuk yaa ; biyere gidemedik :-((

evet ya benide deli ediyor havalar. kendime gelemiyorum. iyice mayistim:((

tansiyonum 11/7 cikti

bebegin suyu iyiymis,
kilosu 400 gr civariymis

3 kg almisim

yaa sen 18 haftaliksin bebeğin benimkinden çok ağir. yaa benim bebeğim zayifmi acaba kizlar hepinizinkini kontrol ettim benimki az kaliyor kilosu:((

canım çooooook sevindim:)
tebrik ederim...Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:nazar:

hippycim nasilsin bakiim. prenses nasil???

teşekkür ederiz eyeszay teyzesi...
annesi cts mayışığı olunca yavrusu da onu örnek aldı....
vallaha bütün gün yan gelip yattık biz kızımla...şimdi de TV karşısı yatış pozisyonundayız ...sürekli bi uyuklama hali...artık şu havalar tamamıyla ısınsa yaa...vallaha ruh halim yamuldu :(
siz de iyisinizdir inş.,öperiz kızımla sizi nanaktan ;)

teşekkür ederiz eyeszay teyzesi...
annesi cts mayışığı olunca yavrusu da onu örnek aldı....
vallaha bütün gün yan gelip yattık biz kızımla...şimdi de TV karşısı yatış pozisyonundayız ...sürekli bi uyuklama hali...artık şu havalar tamamıyla ısınsa yaa...vallaha ruh halim yamuldu :(
siz de iyisinizdir inş.,öperiz kızımla sizi nanaktan ;)

sorma valla tercuman oldun hislerime. bütün gün yattim. sonra bütün gün ağlayip naz yaptim. nede olsa babisimizde var artik diye bunca zaman nazimi çekmedi diye onada naz yaptim:=) simdide psikolojim yamuk. hep havalardan. bi düzelsede bizde kendimize gelsek.

günaydin kizlar.

bugün ben erkenciyim yine. malum seminere gidicem. kimse gelmiyor yine sanirim? göztepede olucak.
bi gidiyim bakalim. bu arada bilgisayarim bozuldu laptoptan giriyorum onuda kucağa koy bilmemne olmadiği için çok fazla giremiyorum.

tetanoz asisinin kolumu ağritmasi disinda ben gayet pembe bulutlarin üzerinde seyahat ediyorum. dün bitane ev bulduk çok güzel babamiz bakicak. böyle bir mutluluğu yasarken birde insanin esinin yaninda olmasi herseyi dahada mükemmel yapiyormus. allah bozmasin dilerim. birde topikte 2 tane daha arkadas vardi. esi ile sorunlari olan birde bebeğinin babasindan hiç haber alamayan. simdi onlar içinde dua edicem. allah dilerim özellikle böle bi periodda onlarida insafa getirir akillarini baslarina getirirde herkes mutluluğa kavusur.

bu arada bebisleriniz kaç gramdi kizlar. doktor kilosu normal dedi ama ben yinede bakiyim.

pazartesi olsada biran önce su testleride yaptirsam. çok panik yapiyor insani.

venuscumgeçende bi sayfa yolladim baktinmi? anneler yazmis hep bisileri önerioruz önermiyoruz diye. listede çok faydasi olabilir.

hı hı baktım hayatım süper bi topik olmuş.ben çıktı yaptımö listemi onun yanbına kurşun kalemle not a lıyorum markaları..bilinçli alışveriş yapalım dimi :34:

canım bu aylarda böyle olması normalmiş. bende de aynı sorun var. doktoruma söyledim ben gaviscon şurup verdi yemeklerden hemen sonra içiyosun hiç bir şikayetin olmuyo ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum daha öncede mide şikayetlerim vardı zaten bu dönemde daha da artmıştı beni çok rahatlattı istersen söyle doktoruna sana da yazsın .

biliyorum o şurubu zaten ben onu kullanıyordum önceden.ama kalmamıştı dr sormadan da alırım ben onu tamamen bitkisel ya :)) ama benim mide fenaydı yaa sabah 4 te uyumuşum.2-3 arası internetteydim.bir d e ben yemekten sonra uyumuşltum 9 a kadar ondan da uyuyamadım sanırım.sabaha kadar idil bebe ye girip kıyafet baktım beğendiklerimin
kodunu aldım fiyatını yazdım.sonra bi topladım 600 tl çıktı :52: ve daha kıyafetlerde eksik var yani hepsi değil düşün :53: şu sonucum gelsede her ay 150 tl lik giyim alışverişi yapsam halelderim diye düşündüm...

bu arada geçmiş olsun yeğenin için.ama merak e tme bişi çıkmaz benim yeğenimd e 12 yaşında ani bayılmalar yaşadı tabi bir sürü tetkik yapılıyor , hatta sabaha kadar uyumaması gerekiyordu bir gün tomografimi ne öyle çekilmesi gerekiyordu.bütün aile onlarda sabahlamıştık çocuğu uyutmucaz diye uykuyu da çok sever yazık..ama şükür bişey çımadı..

kizim olacak benim deee

:79: :12: :16:

:nazar::nazar: tebrikler :12: süslenirsiniz böyle artık

peppermint
hayitli olsunnnn cok sevindim:) bir prenses daha geliyor demek:)
bende 18 haftalikken irmistim ultrasona,bebek 217 gr idi. az diye uzuldum,netten arastirdim biraz,sanirim22. haftada 400gr oluyordu. bebegin dogum tarihi ayni mi degiti mi?
bir de ne guzel sadece 3 kilo almissin ben 6 kilo aldim heralde:( gerci sansliyim hala kilolu durmuyorum ama boyle giderse cok sismanlayacagim:(

eyeszay
canim kitabin ingilizce adi father's first steps. kitap A5 boyutunda ve babalar icin 25 oneri iceriyor. aslina bakarsan ince bir kitap ve buyuk puntolarla yazilmis. aradigin boyle bir sey mi bilmiyorum ama dr. sears alternatif ebeveynlik in onculerinden oldugu ici okumakta fayda var diye dusunmustum. ama beklentilerini karsilar mi bilemiyorum esimde ben de henuz okumadik.

dogmamis cocugun gizli yasami isimli kitabi okuyorum su an ve kesinlikle oneriyorum. bebeklerin annenin duygularindan etkilendigini ve sonraki yasamini da etkiledigini bilimsel deneylerle acikliyor,ornekler veriyor. ben cok etkilendim.

ben ilk 3 ayini kapsayan turde giysi ve esyalar aliyorum. hepsini de birden almama gerek yok diye dusunuyorum. zaten dogumdan sonra da beraber gezebiliriz onunla,insallah hayal ettigim gibi sokaklarda buyuyen bir bebek olur.

bir tek yatagi gormeden almam gerekli malesef, hepsiburada.com da de mobilyanin bir yatagini begendim, masa,komidin ve genc yatagina da donusebiliyor. bu markayi hic duyan var mi aranizda? sanirim maskoda subeleri varmis ama emin de degilim.

Back