Eyeszay, canım, seni çok merak etmiştik. hep üç gün boyunca senden haber bekliyorduk. sonra zaten bir roman gibi oldu:)
ilk başta bebek hakkında şimdiden çok endişelenme. bende bu hafta detaylı ultrasyona gittim. bakan kadın beni o kadar çok korkuttuki, tüm organları sorunsuz oluştuğu ancak bebeğin iyi beslenmemesi olabilirmiş ve buda bebekte bir sorun olabileceğini söyledi. sonraki gün doktoruma gitti, bana bunun için endişelenmeye çok erken. zaten raporlara göre o kadar riskli olabilecek bir şey yok dedi. yani tam olarak 23-24 haftada tüm sorunlar belli oluyormuş. yani senin için rahat olsun, sıkma canını. ancak çiğ eti de yeme:)
ikincisi olarak, hayat hikayeni okudum ve şunu söyleyim, bu hayatta birisini memnun etmeye çalışırken bu sefer ne o kişi nede sen mutlu oluyorsunuzdur. yani kimseye dinlemeyin, sadece içinizden nasıl geçiyorsa öyle yaşa.
sen 5 ay tanışıp bu sorunlarla karşılaştın, ben eşimle 5 yıl çıktıktan sonra bir sürü sorun yaşadım.
ben kendim, izmirde üniversite okumak için yurt dışından gelmiştim. eşimle üniversitede latin danslarında tanıştık. sonra 5 yıl çıktıktan sonra evlenmeye karar verdik. ancak o zaman o kadar sıkıntılı geçtiki. ailesi herşey sorun etmeye başladı. halası falan bile herşeyimize karışmaya başaldı. içimden kaç defa bu çocukla evlensem yanlış mı yapacam diye hep düşünüyordum. bide ailemde yurt dışında yaşıyor. yani, anladığın kadarıyla burada yapayalnız, savunmasız kaldım. annemler gelince bu sefer Eşimle evlenmemem ikna etmeye çalışıyorlardı. babam nikahtan önceki gün hala bana hayır diyebileceğimi hatırlatıp duruyordu. hele tek çocukları olduğum için daha çok korkuyorlardı. ama ben ilkeri çok sevdiğimi biliyordum ve yinede evlenmeye cesaret ettim. şimdide iyiki kimseyi dinlemeyip bu çocukla evlendim diyorum.
ondan eğer bu çocukla mutluysan kesinlikle ve kesinlikle vaz geçme, ne kadar baban veya olaylar üstüne gelsede. hele şimdi aileniz +1 olacakken:):)