• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu rada midem felaket yaa..bend e 3 gündür reflü başladı napıcam bilmiyorummm :50:

canım bu aylarda böyle olması normalmiş. bende de aynı sorun var. doktoruma söyledim ben gaviscon şurup verdi yemeklerden hemen sonra içiyosun hiç bir şikayetin olmuyo ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum daha öncede mide şikayetlerim vardı zaten bu dönemde daha da artmıştı beni çok rahatlattı istersen söyle doktoruna sana da yazsın .

Son düzenleme:
merhaba kızlar:9:
benimde 4 gündür midem çok yanıyo doktorm banada gaviscon vermişti ama geçirmiyo yinede yanmalar devam ediyo. bide dikkat ettim sadece akşam 9 dan sonra oluyo yanmalar. acaba yemekten dolayımı??

kızlar, Venus 43'ün verdiği listesini kullanıp, bide 2009 annelerin yaptığı yorumları ve ayrıca başka bir kaç yerde araştırıp söyle bir tablo oluşturdum. belki işinize yarar diye koyuyorum. word veya pdf şeklinde ek olarak koyacaktım ancak format uygun olmadığı için eklenmiyor. ama fikirlerinizi alarak değişikler yapabilirim...
burda önerilen markalara ve önerilmeyenlere böldüm. ayrıca bazılarında fiyatlarınıda bulmaya çalıştım....

Son düzenleme:
kızlar, tablo olması gerekiği gibi çıkmadı, bu tabloya tam nasıl ekleyebilirim bilen var mı?

Eklentiler

• $tarama0017.webp
    $tarama0017.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 30
kizlar benim iste gittiğimde 368 gram dedi. iyi dedi ama geçende fazlaydi simdi az geldi birden bilmiyorum. bu arada çok korkuorum seminere gidemiycem diye çünkü inanilmaz bir uyku ve halsizlik söz konusu yine

tünaydın teyzoşları:)
sabahtan beri yatakta bi o yana bi diğer yana dönüp duruyorum hihihih...
cts.sabahlarına bayılıyorum yaaa....
keyifler iyidir umarım...
hava çok kötü yaaa...ben de dışarı çıkar gezeriz diye düşünüyordum ama mayışık bir moddayız eşim de ben de;)
midesiyle sorun yaşayan arkideşlerle yastıklarını biraz yükseltmesini tavsiye ederim...ben yaptım ve işe yaradı...
görüşürüz...iyi hafta sonları :10:

Selam kızlar,
Evlerinde keyif yapan arkadaşlar benim yerimede keyif yapın çünkü ben yine işyerindeyim :((((

kızlar, tablo olması gerekiği gibi çıkmadı, bu tabloya tam nasıl ekleyebilirim bilen var mı?

Böyle bir liste işimize çok yarayacak eline sağlık canım.

evet ya bende çok mayisiğim:(( nasil gitcem seminere.

bende bu akşam nişana gitmeliyim ancak ne küaföre nede hazırlanasım var, şöyle televizyon karşısında tembellik yapasım var.
ay, nerde bu aladdin lambası, beni şöyle bir hazırlatsa bide nişan yerine gönderse:75:

:59::59:offf deli olacam, cumartesi cumartesi bisürü iş,
klima takılıyo salona, mahvediyolar ortalığı, bana kaç günlük iş çıkardılar yaaa,
ne biçim iş bu anlamadım inşaat yapıyolar sanki, off beceriksizler mi ben mi şanssızım:27::27:

bende bu akşam nişana gitmeliyim ancak ne küaföre nede hazırlanasım var, şöyle televizyon karşısında tembellik yapasım var.
ay, nerde bu aladdin lambası, beni şöyle bir hazırlatsa bide nişan yerine gönderse:75:

:36::36::36:aleaddin al lambanı bizede gel litfennnnnnn :37:

Son düzenleme:
tünaydın kızlar...malesef yeni kendime geldim...
dün akşam eşimle dışarı çıkmıştık bi iki parça kendime ve bebişe bişiler aldım
dönüştede yemek yedik eve geldik tabi biraz geç vakit yemeği oldu epey...
sabah 6da karnıma sancıyla uyandım tuvalete gittim geldim yattım ama dayanılcak gibi değil eşimi kaldırdım karnım çok ağrıyo sancılı bişekide dedim oda ağır yedik ve geç yedik lavaboya git belki rahatlarsın dedi aynısını yaptım istifram yoktu ama çok afedersiniz fena cırcır olmuştum...yarım saat çıkamadım neyse biraz rahatlattı ve 2 3 saat sonra yine aynısı 1 saat sonra yine aynısı bu aralarda yattım uyudm sersemlik çok fena üzerimde halsizlik desen ona keza...az önce bişiler yiyebildim sizlere bakim dedim...hamilelikte cırcırın bi zararı varmıdır kızlar bi bilginiz varmı??????????
kafam bi dünya sersemlikten.

kızlar çok canım sıkkın 2.5 yaşında yiğenim var 2 gündür aniden bayılmaya başlamış nöroloji uzmanına götürmüşler henüz kesin birşey söylemk için erken demiş doktor sebebi araştırılıyor şuan. ben onlardan çok uzaktayım ne görebiliyorum ne de sesini duyabiliyorum radyasyon beynine zaralı diye konuşturmuyolar . çevrenizde böyle olan varmı sizin bizim ilk kez başımıza geliyo :(( çok panikteyiz ablam ağlıyo sürekli telde çok canım sıkılıdı offff :(( :5::5::5:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun. kötü bişey olabileceğini düşünmüyorum allahın izniyle hiiiiç bişey olmaz mevsim geçişi havalar dengesiz ve çocuklar o dönemde beslenmiyorlar çünkü. geçici bişey inşallah. dua et ablanı da öyle teskin et canım. hayırlı haberler almak dileğiyle

kızlar çok canım sıkkın 2.5 yaşında yiğenim var 2 gündür aniden bayılmaya başlamış nöroloji uzmanına götürmüşler henüz kesin birşey söylemk için erken demiş doktor sebebi araştırılıyor şuan. ben onlardan çok uzaktayım ne görebiliyorum ne de sesini duyabiliyorum radyasyon beynine zaralı diye konuşturmuyolar . çevrenizde böyle olan varmı sizin bizim ilk kez başımıza geliyo :(( çok panikteyiz ablam ağlıyo sürekli telde çok canım sıkılıdı offff :(( :5::5::5:

cnm korkmamaya çalışın...inş kötü bişi çıkmaz...

kızlar biz nasıl doğum yapıcassss:84::84::84:
inş kolay geçer.
siz ne düşünüyorsunuz son ana kadar allah bilir ama...
normal-sezeryan?

tünaydın teyzoşları:)
sabahtan beri yatakta bi o yana bi diğer yana dönüp duruyorum hihihih...
cts.sabahlarına bayılıyorum yaaa....
keyifler iyidir umarım...
hava çok kötü yaaa...ben de dışarı çıkar gezeriz diye düşünüyordum ama mayışık bir moddayız eşim de ben de;)
midesiyle sorun yaşayan arkideşlerle yastıklarını biraz yükseltmesini tavsiye ederim...ben yaptım ve işe yaradı...
görüşürüz...iyi hafta sonları :10:

canım ben 2 aydan beri hep yüksek yastıkta yatıyorum o zaman problem yok ama akşam yanmalarım var ilaçlada geçmiyo

canım inşallah bir sorun çıkmaz ablanla konuş sürekli rahatlatmaya çalış

Back