hı hı baktım hayatım süper bi topik olmuş.ben çıktı yaptımö listemi onun yanbına kurşun kalemle not a lıyorum markaları..bilinçli alışveriş yapalım dimi![]()
biliyorum o şurubu zaten ben onu kullanıyordum önceden.ama kalmamıştı dr sormadan da alırım ben onu tamamen bitkisel ya :)) ama benim mide fenaydı yaa sabah 4 te uyumuşum.2-3 arası internetteydim.bir d e ben yemekten sonra uyumuşltum 9 a kadar ondan da uyuyamadım sanırım.sabaha kadar idil bebe ye girip kıyafet baktım beğendiklerimin
kodunu aldım fiyatını yazdım.sonra bi topladım 600 tl çıktıve daha kıyafetlerde eksik var yani hepsi değil düşün
şu sonucum gelsede her ay 150 tl lik giyim alışverişi yapsam halelderim diye düşündüm...
bu arada geçmiş olsun yeğenin için.ama merak e tme bişi çıkmaz benim yeğenimd e 12 yaşında ani bayılmalar yaşadı tabi bir sürü tetkik yapılıyor , hatta sabaha kadar uyumaması gerekiyordu bir gün tomografimi ne öyle çekilmesi gerekiyordu.bütün aile onlarda sabahlamıştık çocuğu uyutmucaz diye uykuyu da çok sever yazık..ama şükür bişey çımadı..
tebrikler
süslenirsiniz böyle artık
süpersin jnm
peppermint
hayitli olsunnnn cok sevindim:) bir prenses daha geliyor demek:)
bende 18 haftalikken irmistim ultrasona,bebek 217 gr idi. az diye uzuldum,netten arastirdim biraz,sanirim22. haftada 400gr oluyordu. bebegin dogum tarihi ayni mi degiti mi?
bir de ne guzel sadece 3 kilo almissin ben 6 kilo aldim heraldegerci sansliyim hala kilolu durmuyorum ama boyle giderse cok sismanlayacagim
eyeszay
canim kitabin ingilizce adi father's first steps. kitap A5 boyutunda ve babalar icin 25 oneri iceriyor. aslina bakarsan ince bir kitap ve buyuk puntolarla yazilmis. aradigin boyle bir sey mi bilmiyorum ama dr. sears alternatif ebeveynlik in onculerinden oldugu ici okumakta fayda var diye dusunmustum. ama beklentilerini karsilar mi bilemiyorum esimde ben de henuz okumadik.
dogmamis cocugun gizli yasami isimli kitabi okuyorum su an ve kesinlikle oneriyorum. bebeklerin annenin duygularindan etkilendigini ve sonraki yasamini da etkiledigini bilimsel deneylerle acikliyor,ornekler veriyor. ben cok etkilendim.
yani çok fazla kalabalik içermiyor kitap?? bi baba için uygun olabilir diye düsündüm sen ne dersin. nede olsa bizim gibi ansiklopedi gibi kitaplar okumaktan sikilabilirler