Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettt yaa dimi :)) ben de int . d en öğreneyim d edim baktım daha da karışık.en iyisi almaya gidince zaten görüp alırız.zaten çoğuda takım oluyor heralde , bebek arabası,anakucağı,oto koltuğu gibi..
hatta ben oto koltuğunu hemen almayabilirim hemen oturamaz heralde kucağımda gider.5 aylık olunca alırız.yoksa hepsini birden almaya kalkaarsam biz kesin batarız...
:78: ayy okuudm aslında ama yine yazmışım heyecandan heralde.bide okuldsaydım ben o sırada gürültü patırtı arasında ne okudum ne yazdım hatırlamıyom bile
iviitttt o işte :)) güzel mi sence ?
rahat ol canım.o sinirdne görememiştir .. iyid de damarlara nasıl bakılıyo ki?rapor mu yazıyolar bir de?herkesin detaylı ultrasonu böyle mi oluyor kızlar?bana eskişehirdeki prıf. öyle rapor falan vermedi..gerçi 22. hafta tekrar çağırdı belki o zamandır..
biz eşimle hep Rüzgar olacak diyorduk...taaa ki kız olduğunu öğrendiğimiz ana dek...
şimdi kısmetse Bade geliyor teyzoşları :)
Ruzgar ismini cok ama cok severim ama ikinarkadasimin oglunun da adi ruzgar, o yuzden onu koyamayizama cok isterdim... Bade ne guzel isim:) hayirli olsun...
Hehe aynı isimleri düşünmüşüz ben bir de doruk ismini beğeniyorum kızım olsaydı dora koyacaktım adını. Eşim batu ismini hiç sevmiyor. Sanırım demir olacak bizim oğlanın adı![]()
Bence fiyat uygun canim :))bende çok beğendim bunu aama fiyatını yanlış yazmışım..944 değil..1444 tl. çok mu sizce yoksa uygun mu ?? Ama deiğim gibi 2 yatağı uyku seti yorganı falan dahil...
Fuarda bende ugradim ama cok kalabalikti nettende baktim du bakalim alisveris zamanimiz gelsindecnm bende fuarda görmüstüm begenmiştm cok ama pahalı gelmisti.
Bu ürünü ayhan cocuk diye bi firma var orası satıo,nettende satısı var.
Ben sultangazideki yerinden aldm.sen ist da mısın? Telefonlarını falan netten bulabilirsin.
Fuardaki fiyatından daha ucuz hatta.fuarda 1800 tl demişlerdi ama biz 1450 ye aldık.
İst daysan muhakkak ordan al zaten baska yerde yok satısı ben görmedim.
Uzulme canim bende istanbuldangiyecek bisi bulamiyorum
Birşey değil. Umarım sizin işinize yarar. Biz gelip bakamıyoruz çünkü .
Bugün yine östrojenim top yaptı. Herşeye sinirleniyorum. Mesela haftanın 6 günü çalışmak zorunda olduğum için şehir dışına çıkamayışıma acaip öfkeliyim. Bursa denilen '' GÜYA'' tekstil başkenti şehirde ne oğluma ne de kendime istediğim hiçbir kıyfeti bulamayışıma sinirliyim. Poffff!!! Çok acele ediyorum sanırım.![]()
Umarim olumsuz bisi cikmaz ne olmus ben tam anlamadim aaa fetal kardio diye bisi var onu istemislernsanirim bebeginin kalbi damarlari inceleniyor İnsallah olumsuz olmaz canim ya :)ayrıca buğün detaylı ultrasyon yapıldı. çoğu şey normal gibi. ama bazı değerler çok yüksek çıkmışlar. kardioloğa yönlendirdiler. moralim biraz bozuldu. ama organlarda anorrmallik yok gibi gözüküyormuş. bu arada, kızım sagolsun parmağını hiç ağızdan çekmedi. bakan doktorada çok uyuz oldum, huysuz bir şeydi. ne adam akıllı bir şey anlattı, nede sorduğum sorulara cevap verdiyarın kendi doktorumda bir kere daha çektirip, kardiologa gösterecem.
bu arada Eyeszay'dan hala haber yok, dimi?
Kizlar kizim 2 gundur kipir kipir valla ozellikle yemek sonrasi artik daha net hissediyorum hi hihihihi)))
kizlarrrr az önce ilk defa bebegimin hareketini karnima bakinca da görebildim :)) öyle tuhaf oldu ki icim her kipirdadiginda ayyy uyyy yapiyorum zaten simdi karnima yag sürerken tekme mi atti bilemiyorum ama resmen karnimin orasi da hareket etti :))))))
biz eşimle hep Rüzgar olacak diyorduk...taaa ki kız olduğunu öğrendiğimiz ana dek...
Kizlar kizim 2 gundur kipir kipir valla ozellikle yemek sonrasi artik daha net hissediyorum hi hihihihi)))
ben son 1 haftadır çok net farkediyorum oğlumun hareketlerini. yemekten sonra kahvemi içerken özellikle çok kıpırdıyor benimkide ama sonra uyuyor. birde biz anlaşamadık gitti. ben yatağa yattığım an uyanıyo sürekli hareket ediyo uykum kaçıyo o sırada da oğlum uyuyo. nasıl düzene sokucaz anlamadım valla. doğunca da böylemi olucak acaba gece kuşu benim oğlum![]()
kizlar
chicco'nun depo satisi varmis ayda 1 falan
tuzlada.
giden ya da bilgisi olan var mi?
ben bi numara aradim, satis gununden bir gun once msj atacaklar bana.
belki giderim, cok kalabalik, izdiham falan olur mu acaba?
:44:
Selam kızlar hazır isim konusu açılmışken bende fikir alayım sizlerden bizde eskiden beridir ayaz diyorduk ama şimdi bana çoksert geliyor bu isim.... ben çağan diyorum eşim ayaz çağan yada poyraz çağan diyor siz ne dersiniz? doruk ismine bayılıyorum ama ablam koydu oğluna....
ben son 1 haftadır çok net farkediyorum oğlumun hareketlerini. yemekten sonra kahvemi içerken özellikle çok kıpırdıyor benimkide ama sonra uyuyor. birde biz anlaşamadık gitti. ben yatağa yattığım an uyanıyo sürekli hareket ediyo uykum kaçıyo o sırada da oğlum uyuyo. nasıl düzene sokucaz anlamadım valla. doğunca da böylemi olucak acaba gece kuşu benim oğlum![]()