• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz eşimle hep Rüzgar olacak diyorduk...taaa ki kız olduğunu öğrendiğimiz ana dek...
şimdi kısmetse Bade geliyor teyzoşları :)

evettt yaa dimi :)) ben de int . d en öğreneyim d edim baktım daha da karışık.en iyisi almaya gidince zaten görüp alırız.zaten çoğuda takım oluyor heralde , bebek arabası,anakucağı,oto koltuğu gibi..
hatta ben oto koltuğunu hemen almayabilirim hemen oturamaz heralde kucağımda gider.5 aylık olunca alırız.yoksa hepsini birden almaya kalkaarsam biz kesin batarız...
:78: ayy okuudm aslında ama yine yazmışım heyecandan heralde.bide okuldsaydım ben o sırada gürültü patırtı arasında ne okudum ne yazdım hatırlamıyom bile :9:
iviitttt o işte :)) güzel mi sence ?
rahat ol canım.o sinirdne görememiştir .. iyid de damarlara nasıl bakılıyo ki?rapor mu yazıyolar bir de?herkesin detaylı ultrasonu böyle mi oluyor kızlar?bana eskişehirdeki prıf. öyle rapor falan vermedi..gerçi 22. hafta tekrar çağırdı belki o zamandır..

Ben alt altta mesaj yazamadigimdan hepsini ayri mesajda yazmak zorunda kaliyorum kusura bakmayin:(

Belki henuz yasal olarak bebegin arabaya, araba koltugu olmadan binmesi yasak degildir ama yenidoagan bebegin kucaginda oturmasi tehlikeli olabilir. Allah korusun kaza aninda... Eger arabaya binecekse bebek bence araba koltugu konusunu biraz daha arastir. Bu arada bebegin dogar dogmaz yatabilecegi araba koltuklari var,eger istersen bebek arabadina da monte edilebiliyorlar. Ben bebek arabasini sik kullanamam kanguru daha rahat olur diye dusundum,araba koltugu aldim,birde hafif bir puset dusunuyorum. Sanirim bu hali daha az masrafli olacak.

Bebek karyolasini begendim,gercekten cok guzel... Ama ben genc odasi istiyorum ileride, o yuzden sallanan daha basit bir karyola mi aksam acaba diye dusunuyorum, birde butun odanin duvatlarini stickerlarla kaplayip, rengarenk bir hale getirebilirim. Boylece yatak sade de olsa goze carpmaz diye dusundum...

Birde paramizi oyuncak,kitap gibi seylere daha cok harcarsak daha mutlu bir bebek olur diye dusunuyorum. O yuzden en gerekli seyleri almaya calisiyorum. Bebek arabasi stokke,bugaboo olmus ya da macleren basit bir puset olmus bebek icin onemli olmayacak bence. Zaten belki de bebek arabasina binmekten hic hoslanmayan bir bebek olacak, o yuzden insallah 6 aylik olunca ona denetip almak istiyorum. Her seyi hemen almamaya calisiyorum o yuzden. Yalniz dondigumuzde bebek yatagi alinmamissa bebegin yatacak yeri olmayacak:( o yuzden donmeden secip internetten almam ya da anneme aldirmam lazim. Onerileriniz cok faydali oluyor yani :)

biz eşimle hep Rüzgar olacak diyorduk...taaa ki kız olduğunu öğrendiğimiz ana dek...

Ruzgar ismini cok ama cok severim ama ikinarkadasimin oglunun da adi ruzgar, o yuzden onu koyamayiz :( ama cok isterdim... Bade ne guzel isim:) hayirli olsun...

Ruzgar ismini cok ama cok severim ama ikinarkadasimin oglunun da adi ruzgar, o yuzden onu koyamayiz :( ama cok isterdim... Bade ne guzel isim:) hayirli olsun...

teşekkür ederiz canım:)
kızlaaaaaaaar bizim uykumuz geldi....acık kitap okuyup bayılmak üzere izninizle gidiyorum ben....öperim hepinizi...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...sevgiler:)

Selam kızlar hazır isim konusu açılmışken bende fikir alayım sizlerden bizde eskiden beridir ayaz diyorduk ama şimdi bana çoksert geliyor bu isim.... ben çağan diyorum eşim ayaz çağan yada poyraz çağan diyor siz ne dersiniz? doruk ismine bayılıyorum ama ablam koydu oğluna....

bende çok beğendim bunu aama fiyatını yanlış yazmışım..944 değil..1444 tl. çok mu sizce yoksa uygun mu ?? Ama deiğim gibi 2 yatağı uyku seti yorganı falan dahil...
Bence fiyat uygun canim :))
cnm bende fuarda görmüstüm begenmiştm cok ama pahalı gelmisti.
Bu ürünü ayhan cocuk diye bi firma var orası satıo,nettende satısı var.
Ben sultangazideki yerinden aldm.sen ist da mısın? Telefonlarını falan netten bulabilirsin.
Fuardaki fiyatından daha ucuz hatta.fuarda 1800 tl demişlerdi ama biz 1450 ye aldık.
İst daysan muhakkak ordan al zaten baska yerde yok satısı ben görmedim.
Fuarda bende ugradim ama cok kalabalikti nettende baktim du bakalim alisveris zamanimiz gelsinde ;))
:nazar:

Birşey değil. Umarım sizin işinize yarar. Biz gelip bakamıyoruz çünkü .

Bugün yine östrojenim top yaptı. Herşeye sinirleniyorum. Mesela haftanın 6 günü çalışmak zorunda olduğum için şehir dışına çıkamayışıma acaip öfkeliyim. Bursa denilen '' GÜYA'' tekstil başkenti şehirde ne oğluma ne de kendime istediğim hiçbir kıyfeti bulamayışıma sinirliyim. Poffff!!! Çok acele ediyorum sanırım. :47:
Uzulme canim bende istanbuldangiyecek bisi bulamiyorum ;))
ayrıca buğün detaylı ultrasyon yapıldı. çoğu şey normal gibi. ama bazı değerler çok yüksek çıkmışlar. kardioloğa yönlendirdiler. moralim biraz bozuldu. ama organlarda anorrmallik yok gibi gözüküyormuş. bu arada, kızım sagolsun parmağını hiç ağızdan çekmedi. bakan doktorada çok uyuz oldum, huysuz bir şeydi. ne adam akıllı bir şey anlattı, nede sorduğum sorulara cevap verdi:(:( yarın kendi doktorumda bir kere daha çektirip, kardiologa gösterecem.

bu arada Eyeszay'dan hala haber yok, dimi?
Umarim olumsuz bisi cikmaz ne olmus ben tam anlamadim aaa fetal kardio diye bisi var onu istemislernsanirim bebeginin kalbi damarlari inceleniyor İnsallah olumsuz olmaz canim ya :)

Bugun yine midem fena :(
İsten sonra foruma gittim h&m yaptim kendime bir iki pnye bide kumas bluz aldim kizimi donattim teyzesiyle begendik :)) zarayada ugradim bebek ve cocuk reyonu cildirtici begenilmeyecek bisey yok gibi hepsine bayildim ;)) hepsini almak istedim kizim ilerde buyuyuncede zara dan giydiririm heralde superndi kiyafetler :)))

Bende gobek disari cikmadi daha bebek odasi maskoda cookids i cok begendim ordan alabilirim ama mika dekor ve modokoya da esiminikna edersem bakabilirim :))
Ama benim icin hersey hallolurda araba ve parcalari hallolmaz gibi geliyor ne yapicaz bil ne alicaz bilmiyorum valla ;)

eyeszayyyyysanirim haberler iyi cepten bile yazamadigina gore ;)))

Kizlar kizim 2 gundur kipir kipir valla ozellikle yemek sonrasi artik daha net hissediyorum hi hihihihi ;))))

Kizlar kizim 2 gundur kipir kipir valla ozellikle yemek sonrasi artik daha net hissediyorum hi hihihihi ;))))

ben son 1 haftadır çok net farkediyorum oğlumun hareketlerini. yemekten sonra kahvemi içerken özellikle çok kıpırdıyor benimkide ama sonra uyuyor. birde biz anlaşamadık gitti. ben yatağa yattığım an uyanıyo sürekli hareket ediyo uykum kaçıyo o sırada da oğlum uyuyo. nasıl düzene sokucaz anlamadım valla. doğunca da böylemi olucak acaba gece kuşu benim oğlum:53:

günaydın güzel anneler. hepimiz güzel bir gün geçiririz umarım..

Günayyydııınnnn Hepinizeeeee...

eyeszay hadi kalk da bize haber ver artık. Çatladık! :23::66:

kizlarrrr az önce ilk defa bebegimin hareketini karnima bakinca da görebildim :)) öyle tuhaf oldu ki icim her kipirdadiginda ayyy uyyy yapiyorum zaten simdi karnima yag sürerken tekme mi atti bilemiyorum ama resmen karnimin orasi da hareket etti :))))))

Yaaa bebeğinin hareketini tek hissedemeyen ben kaldım sanırım. Halbuki dr. um 17. haftadan itibaren hissedersin zayıfsın demişti :((

Kız olsa bende Bade ismini düşünebilirdim. Bence çok güzel bir isim bir arkadaşım da kızının adını Bade koymuştu. :nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:

ben son 1 haftadır çok net farkediyorum oğlumun hareketlerini. yemekten sonra kahvemi içerken özellikle çok kıpırdıyor benimkide ama sonra uyuyor. birde biz anlaşamadık gitti. ben yatağa yattığım an uyanıyo sürekli hareket ediyo uykum kaçıyo o sırada da oğlum uyuyo. nasıl düzene sokucaz anlamadım valla. doğunca da böylemi olucak acaba gece kuşu benim oğlum:53:

Yaa çok şanslısınız valla. Bende istiyorum. Bebekler anne karnında genellikle geceleri uyanık, gündüzleri uyuyor vaziyette olurmuş. Bence doğduktan sonra düzelir. :nazar::nazar:

Bade ismi gerçekten çok hoş canım.
bizde hep Mina'mız gelecek diyorduk ama erkek olduğunu öğrenince acil isim arayışına geçtik.:9:
büyük ihtimalle Anıl koyucağız oğluşumuzun ismini.:55:

günaydın kızlar :71:

dün akşam yemekten sonra bayaa hissettim hareketleri çok hoş bi duygu ama içerden hafif hafif bişeyler...

yaa evet eyeszay nerdesin? meraktan öldükkk uyuyo musun hala????????????

kızlar merhaba benim ayrıntılı ultrasonum 22. haftada olucak renkli için en az 22. hafta gerekiyor dediler. çok var daha gerçekten daha erken olsa olmuyor mu

Herkese günaydınlar....

kizlar

chicco'nun depo satisi varmis ayda 1 falan
tuzlada.

giden ya da bilgisi olan var mi?

ben bi numara aradim, satis gununden bir gun once msj atacaklar bana.
belki giderim, cok kalabalik, izdiham falan olur mu acaba?
:44:

Kızlar ben biliyorum bunu, bildiğiniz depo gibi bir yerden satış yapıyorlar, ablamlar gitmişti, nasıl birşey anlatayım:

1. 2gün yapıyorlar, ama 2. gün yeni mal çıkarmıyorlar, 1.günden arta kalan eşyalar oluyor.
2. Çok kalabalık oluyor. Kapılar açılmadan insanlar dışarda kuyruk oluyor. İnsanlar çok fazla incelemeden (beden vs.) sepetlerine atıp kasaya geldiklerinde almayacaklarını kenara ayırıyorlar. Alışveriş baya bir hengamede geçiyor.
3. Özellikle tekstil, biberon, oyuncak, emzik, diş kaşıyıcılar gibi ürünler ucuz oluyor. Puset, araba koltuğu gibi ürünler dışarda da kampanya yapılan fiyatlarla aynı oluyor. Yani herhangi bir mağazadan da aynı ürünü kampanyaya girmişse aynı fiyata alabilirsiniz. He bir de depo satışında ürünlerde garanti yok ! Ablamlar bebek arabası almışlardı, bir sorun oldu, ürün garantili değil demişlerdi, pişman oldular sonradan aldıklarına.
4. Kesinlikle en az 3 kişi gidin, alışveriş maraton şeklinde acele ile ürün kapmakla geçiyormuş gerçekten. Farklı reyonlara dağılsın herkes. En sonda da 1 kişi kasa kuyruğuna önceden girsin, yoksa 1 saat kadar kasada bekleniyormuş.

Gitmeye karar verirseniz, bunlara dikkat edin :40:

günaydınn kızlarrrr :))

Selam kızlar hazır isim konusu açılmışken bende fikir alayım sizlerden bizde eskiden beridir ayaz diyorduk ama şimdi bana çoksert geliyor bu isim.... ben çağan diyorum eşim ayaz çağan yada poyraz çağan diyor siz ne dersiniz? doruk ismine bayılıyorum ama ablam koydu oğluna....

cnm bence poyraz çok güzel bi isim, ikinci isim konusu tamamen size kalmış... ama ayaz mı poyraz mı die sorarsan benim oyum %100 poyraz :))

canikom aynı durum bende de varr.. :)) ama biz gündüz hareket halinde olduğumuz için bebek genelde uyku halinde oluomuş sallantıdan :)) geceleri uyanırlarmışş... bizimki maşşallah dün gece karatekid moduna girdi... ama babası ne zaman elini koyup konuşsa hopp duruoo :)) torpil geçio babaya şimdiden zillii (zilli diorum hala %85 kız olma ihtimali, inş. yrn %100 öğreniriz :))))

eyeszayyy, anacım çatladık burdaaa....

gunaydin kizlarrr

hippy cnm senin aldigin alt acma minderini ben de begenmistim ebru'da. cinsiyeti bekliyorum , belki ben de alirim aynisini :30:

kids_go dun aksam ben de hissettim bebegimi cnm :21: :21:
umarim yanilmiyorumdur
5-6 defa oldu,
babasi konustu onunla, konusurken hareket etmedi babasini dinledi; sonra babasi susunca, pit diye minicik vurdu
bir sagimda bir solumda
sanirim bi eliyle bir ayagiyla vuruyordu
Allah'im insallah bugunde hissederim,
cok heyecanlandimm:18:

Back