Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bizde gecen cmr. k.validem de kaldik,
gece tuvalete pek kalkamadim,
sikismisim, sabah cok kasiklarim agridi, ogun boyunca da devam etti..
dunden beri bol su iciyorum, tuvaletimi de hic tutmamaya calisiyorum, daha iyi agrilarim
ama ara ara kasik agrim yine oluyor.
ayrica karnimda da gerilme oluyor asiri. arada da igne batar gibi bi sizi hissediyorum kaiklarimda.
sanirim rahmin buyumesi etrafindaki baglari geriyormus, bu da agri yapiyrmus
aynen cnm ayni seyler bende de var
Canım bende de kesik kesik ağrı oluştu. İlk defa dün gece oldu. Korktum bende, acaba karnımın üzerine yattımda ondan mı oldu dedim. Sende de olduysa normaldir herhalde.:44:
gunaydın kızlar lc vakıkının ınternet sıtesınde acılısına ozel %10 ındırım war bıten urunler olsada guzel urunler war bebekler ıcın bısıler alabılırsınız ...
Kızlar yorumlarınız için teşekkürler.
Tuvaletimi tuttuğum için olabilir. Gece farkında olmadan tutuyor insan. Özellikle yatmadan tuvalete de gidiyorum ama yine de kalkıyorum...
Karnımdaki ağrı azaldı ama kasıklarımda batmalar devam ediyor. Rahim büyümesi de olabilirmiş.
Bebişler büyüyor tabi. Bizimki 20 cm olmuş, kocaman artık ya:26:
nazar değdirceksin deliiii
boşuna dememişler önce annenin nazarı değer die
yerim onu bennn![]()
hepimizin bebeği büyüyoooor![]()
kızlar dün gece ağlayacak gibi oldum resmennnnnn
belim sırtım fena ağrıdı uyuyamadım, dön allah dön, sonra bi dalıyorum sızıyla uyanıyorum tekrar 2-3 kez yaşadım pzisyon değiştirdim ama nafile göbeğim de büyüdü gece uykusu bölük bölük biz şimdi böyleysek 7-8-9. aylarda ne yaparız?
sizler ne durumdasınız? rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok zor yaaaa
eşim de dalga geçiyor gerçekle karışık,
ee boşuna ''cennet annelerin ayakları altında'' dememişler dioo![]()
bende cok sık degıstırıyorum ama sakıncalı oldugunu bılmıyodum bende cok rahat etmıstım napayım kı acaba benım kıde pamuklu herzaman kullanmayayımmı okulda da cok zor oluyo gunluk pedle rahat etmıstım
günaydın güzel anneler, 4-5gündür giremedim beni merak eden oldu mu bilmiyorum
1 gün boyunca sürekli istifra ettim bir taraftanda ishal olmştum, ya üşüttüm yada yediğim birşey dokundu..ben hayatımda bu kadar istifra ettiğimi hatrlamıyorum, çok korktum bebeğime birşey olacak diye:18:..neyse dün o halde kontorulüme gittim, doktor hemen anladı tabi yüzümden..önce ultasrayonda bebeğe baktı tabi ben yine ekrana bakamıyordm ya birşey olduysa diye, bak kalp atşları deyince rahatladım,şükür ettim allahıma..detaylı bir inceleme yaptı ultrasyonda, kolları bacakları, beynine bakarken eşim cinsiyeti ne diye sordu..oda inceledi ve bak pipisi dedi.
.bizimkinde bir heyecan bir gülme anlatamam
...allah var bende erkek hissediyordm ve istiyordum, ama bu hastalktan sonra sağlıklı göreyım yeter dedim
.. bebek başını benim rahim ağzıma doğru sokmş ordan çıkmıyordu bir yüzünü göremedim bu durumda, doktor rahim ağzında sanki açıklk var gibi dedi, ve elle muayene etti allaha şükür birşey çıkmadı...17+5 ggünlk bebeğim ultrastyonda 18+3 çıktı..kilosu 236 gram bir sanayağı paketi benim bebeğim
midem içinde bulantı hapı verdi, ayrıyeten demir hapıda verdi.3lü tarama içinde kan verdim,sonuçları için haftaya arayacklar,fiyatıda 22 tlydi.
bu zamana kadar sadece elevt kullanıyordm..elevtın bitince devam etme kan hapına devam edersin dedi..mide bulantım içinde haşlanmş patates, makarna yoğurt tarzı besinler tüket dedi..bizden bu kadar teyzeleri
oğlumuz oluyor adıda çınar olacak inşallah,adıyla yaşasın..
benım gibi kontorulü olan arkadaşlar neler yaptılar,umarım bir yaramzlık yoktur..geçmişide okuyamadım.eseyzay eşin gelmştir muhtemelen bu günde randövünz vardı..umarım herşey yolundadır hepiniz için
anne adayları ve anneler benım özel msj atma hakkım yok ve My_Little_Sun_Shine adlı uyeye mesaj atmam cevap yazmam gerekıyor benım yerıme mesahj atabılecek olan var mı sadece ıletısım adresımı ve telefon numaramı ıletırmısınız ben bursa hamıle egıtım merkezının sahıbıyım ve kendısıne msj atmam gerekıyor sızden rıca etsem yapabılırmısınız tesekkurler bebegimleben@hotmail.com ve 0541 627 1719 dan bana ulaşabilirsiniz
kızlar dün gece ağlayacak gibi oldum resmennnnnn
belim sırtım fena ağrıdı uyuyamadım, dön allah dön, sonra bi dalıyorum sızıyla uyanıyorum tekrar 2-3 kez yaşadım pzisyon değiştirdim ama nafile göbeğim de büyüdü gece uykusu bölük bölük biz şimdi böyleysek 7-8-9. aylarda ne yaparız?
sizler ne durumdasınız? rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok zor yaaaa
eşim de dalga geçiyor gerçekle karışık,
ee boşuna ''cennet annelerin ayakları altında'' dememişler dioo![]()
Bende aynen, deliksiz uyuyamıyorum. Çok fazla dönüyorum...
Korkuyorumda karnımın üstüne yatarım diye.
7-8-9 aylar tam da yazın sıcağına denk geliyor, mahvolduk kızlar.
Benim doktorum klima al evine dedi:44:
günaydın güzel anneler, 4-5gündür giremedim beni merak eden oldu mu bilmiyorum
1 gün boyunca sürekli istifra ettim bir taraftanda ishal olmştum, ya üşüttüm yada yediğim birşey dokundu..ben hayatımda bu kadar istifra ettiğimi hatrlamıyorum, çok korktum bebeğime birşey olacak diye:18:..neyse dün o halde kontorulüme gittim, doktor hemen anladı tabi yüzümden..önce ultasrayonda bebeğe baktı tabi ben yine ekrana bakamıyordm ya birşey olduysa diye, bak kalp atşları deyince rahatladım,şükür ettim allahıma..detaylı bir inceleme yaptı ultrasyonda, kolları bacakları, beynine bakarken eşim cinsiyeti ne diye sordu..oda inceledi ve bak pipisi dedi.
.bizimkinde bir heyecan bir gülme anlatamam
...allah var bende erkek hissediyordm ve istiyordum, ama bu hastalktan sonra sağlıklı göreyım yeter dedim
.. bebek başını benim rahim ağzıma doğru sokmş ordan çıkmıyordu bir yüzünü göremedim bu durumda, doktor rahim ağzında sanki açıklk var gibi dedi, ve elle muayene etti allaha şükür birşey çıkmadı...17+5 ggünlk bebeğim ultrastyonda 18+3 çıktı..kilosu 236 gram bir sanayağı paketi benim bebeğim
midem içinde bulantı hapı verdi, ayrıyeten demir hapıda verdi.3lü tarama içinde kan verdim,sonuçları için haftaya arayacklar,fiyatıda 22 tlydi.
bu zamana kadar sadece elevt kullanıyordm..elevtın bitince devam etme kan hapına devam edersin dedi..mide bulantım içinde haşlanmş patates, makarna yoğurt tarzı besinler tüket dedi..bizden bu kadar teyzeleri
oğlumuz oluyor adıda çınar olacak inşallah,adıyla yaşasın..
benım gibi kontorulü olan arkadaşlar neler yaptılar,umarım bir yaramzlık yoktur..geçmişide okuyamadım.eseyzay eşin gelmştir muhtemelen bu günde randövünz vardı..umarım herşey yolundadır hepiniz için
gecmis olsun canim dikkat et kendine ayrica tebrik ederim ne mutlu sana bebegin gayet iyi ve merakla beklenilen cinsiyet sonunda ögrenildi darisi benim basima artik yoksa catlicam valla :)))
bu arada kizlar benim cukur olan göbek deligim gerilmeden dolayi düzelmeye basladi dün gece karnim daha da bi büyüdü sanki sizlerde de göbek deligi düzelmeye baslayan var mi ???
daha önce konusulmustu burda H&M bebek esyalari istanbulda hangi magazalarda var diye peppermint arkadasimiz Torium daki H&M magazasindan almis orda bebek esyalari varmis merak eden arkadaslarin bilgisine![]()
torium da ayrica ebru maternity magazasi da var.
onu da birdahaki gidisime ugramak uzere aklima nor ettim))
kizlar
bebeginizin ilk hareketlerini nasil tarif ediyorsunuz?
internette kelebek kanat ciprmasi ya da misir patlamasi gibi yaziyor ...:97:
kızlarrr bişi sorcam size..
benim belim ağrımaya başladı bi de akıntı geliyor çok sayılmaz ama beni rahatsız edeceke kadar var..bel ağrısına takıldım neden acaba , akıntısı olanlar vardı sizde de bel ağrısı eşlik etti mi?? koku falan yok ama...
acil cevap bekliyorum(
bu gün rukiye hemşire ile görüştüm perşembe günleri hareket esneme hareketleri normal doğuma hazırlık yani ona katılıcam 5-6 arası orada da banyo emzirme vs anlatılacakmış:)
bide ayda bir yapılan bi program vardediğim gibi drlar falan vs anlatılacak mış sabah 9 da başlayıp öğleden sonra 3 te bitecekmiş nisan ayı için kayıt aldı benden sende istersen yazdır kendini bu arada dr çepni ve doğumda aynı yerde olacagı için ücretsizmiş
salı perş egzersizler ama salı bana uymuyor persembe katılabilicem sadece :)))
kızlarr bugün okuldan geldik yemekten sonra çarşıya öçıktık eşimle yine :)) ben d e hem belim ağrıyoo diyom hem d e geziyomm dimi :))
neyse bugün bebek yataklarına baktık hepsi çok güzellerdi..en son çilek e gittik.ordaki safari bebek odası takımını beğendik..çoookk hoşuma gitti..karyola beşik tarzında sallanabiliyor , ilerde büyüyünce üst kısmı alınıyor ve 1.60 boyunda 70 eninde bir yatağa dönüşüyor.alınan kızım ters çevrilip çalışma masası ya da bil. masası oluyor.2 kapılı gardıroplusunu alıcam sanırım.yatakları da içinde dahil.hem bebek karyolası yatağı hem de o büyüyen yatak dahilmiş..ayrıca nevresim takımı, battaniye,yorgan, birde o içine geçirilen korumalık gibi şeylerde hediyesi.. :)) toplam fiyatıda 944 tl oluyor..bana uygun geldi sizce nasıl.. % 25 indirim yapılıyor direk..
o-hoooo az kaldı sanırım 1 ay sonra artık dümdüz olacak
bebeğin iyimi canım cinsiyeti konusunda bende meraklanmıştım ama içinden ne geöiriyorsan öyle çıkıyor bende öyle oldu
Benim şimdiden neredeyse dümdüz :)
Bazen dokunduğumda acıyor hatta.
:)) bende diyorum acaba daha erken mi böyle düzelmesi icin gerci bende bi sorun daha var dogdugumda sarilik oldugum icin göbek deligimin hemen üstünde bi delik daha var kan degisimi icin acilmis ben asil o delikten korkuyorum bisey olursa diye
en son cuma gitmistik doktora genel olrak iyiydi ama yüzünü bi türlü dönmedigi icin doktor bütün ölcümleri yapamadi o yüzden 7 nisanda ayrintili ultrasona giricez umarim orda hem yüzünü hem cinsiyetini görürüz artik ben icimden ne gectigini de bilmiyorummm :)
benim daha düzelmedi de yukarida yazdigim gibi dogumdan kalma bi ikinci delik oldugu icin hemen göbek deligimin üstünde bende o daha fazla aciyo karnim gerildikce iki delik nasil olucak bilemiyorummm