• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlarrr,

günaydın güzel anneler, 4-5gündür giremedim beni merak eden oldu mu bilmiyorum:49:
1 gün boyunca sürekli istifra ettim bir taraftanda ishal olmştum, ya üşüttüm yada yediğim birşey dokundu..ben hayatımda bu kadar istifra ettiğimi hatrlamıyorum, çok korktum bebeğime birşey olacak diye:18:..neyse dün o halde kontorulüme gittim, doktor hemen anladı tabi yüzümden..önce ultasrayonda bebeğe baktı tabi ben yine ekrana bakamıyordm ya birşey olduysa diye, bak kalp atşları deyince rahatladım,şükür ettim allahıma..detaylı bir inceleme yaptı ultrasyonda, kolları bacakları, beynine bakarken eşim cinsiyeti ne diye sordu:61:..oda inceledi ve bak pipisi dedi.:69:.bizimkinde bir heyecan bir gülme anlatamam:24:...allah var bende erkek hissediyordm ve istiyordum, ama bu hastalktan sonra sağlıklı göreyım yeter dedim:59:.. bebek başını benim rahim ağzıma doğru sokmş ordan çıkmıyordu bir yüzünü göremedim bu durumda, doktor rahim ağzında sanki açıklk var gibi dedi, ve elle muayene etti allaha şükür birşey çıkmadı...17+5 ggünlk bebeğim ultrastyonda 18+3 çıktı..kilosu 236 gram bir sanayağı paketi benim bebeğim:9:midem içinde bulantı hapı verdi, ayrıyeten demir hapıda verdi.3lü tarama içinde kan verdim,sonuçları için haftaya arayacklar,fiyatıda 22 tlydi.:53:bu zamana kadar sadece elevt kullanıyordm..elevtın bitince devam etme kan hapına devam edersin dedi..mide bulantım içinde haşlanmş patates, makarna yoğurt tarzı besinler tüket dedi..bizden bu kadar teyzeleri :49: oğlumuz oluyor adıda çınar olacak inşallah,adıyla yaşasın..:nazar:

benım gibi kontorulü olan arkadaşlar neler yaptılar,umarım bir yaramzlık yoktur..geçmişide okuyamadım.eseyzay eşin gelmştir muhtemelen bu günde randövünz vardı..umarım herşey yolundadır hepiniz için

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Şuan durumun nasıl? İshalin geçti mi?
Allah oğluşunuzu sağlıklar kucağınıza almayı nasip etsin :49: :nazar::emir_bebek::nazar:

Günaydın kızlar...
sementa1983 çok geçmiş olsun cnm hayırlısı olsun bir de oğluşun adıyla uzun yaşasın inş...
yeni gelen arkd.olmuş hoşgelmişler...
ben şu saate alışamadım herhalde sürekli uyku modundayım tabi oğluşum 10 gündür doğru düzgün uyumamasının da etkisi var valla uyuyabilen uyusun ben 2 senedir deliksiz uykuya hasretim halbu ki hamişliğide çok uyurdum :-((

günaydın güzel anneler, 4-5gündür giremedim beni merak eden oldu mu bilmiyorum:49:
1 gün boyunca sürekli istifra ettim bir taraftanda ishal olmştum, ya üşüttüm yada yediğim birşey dokundu..ben hayatımda bu kadar istifra ettiğimi hatrlamıyorum, çok korktum bebeğime birşey olacak diye:18:..neyse dün o halde kontorulüme gittim, doktor hemen anladı tabi yüzümden..önce ultasrayonda bebeğe baktı tabi ben yine ekrana bakamıyordm ya birşey olduysa diye, bak kalp atşları deyince rahatladım,şükür ettim allahıma..detaylı bir inceleme yaptı ultrasyonda, kolları bacakları, beynine bakarken eşim cinsiyeti ne diye sordu:61:..oda inceledi ve bak pipisi dedi.:69:.bizimkinde bir heyecan bir gülme anlatamam:24:...allah var bende erkek hissediyordm ve istiyordum, ama bu hastalktan sonra sağlıklı göreyım yeter dedim:59:.. bebek başını benim rahim ağzıma doğru sokmş ordan çıkmıyordu bir yüzünü göremedim bu durumda, doktor rahim ağzında sanki açıklk var gibi dedi, ve elle muayene etti allaha şükür birşey çıkmadı...17+5 ggünlk bebeğim ultrastyonda 18+3 çıktı..kilosu 236 gram bir sanayağı paketi benim bebeğim:9:midem içinde bulantı hapı verdi, ayrıyeten demir hapıda verdi.3lü tarama içinde kan verdim,sonuçları için haftaya arayacklar,fiyatıda 22 tlydi.:53:bu zamana kadar sadece elevt kullanıyordm..elevtın bitince devam etme kan hapına devam edersin dedi..mide bulantım içinde haşlanmş patates, makarna yoğurt tarzı besinler tüket dedi..bizden bu kadar teyzeleri :49: oğlumuz oluyor adıda çınar olacak inşallah,adıyla yaşasın..:nazar:

benım gibi kontorulü olan arkadaşlar neler yaptılar,umarım bir yaramzlık yoktur..geçmişide okuyamadım.eseyzay eşin gelmştir muhtemelen bu günde randövünz vardı..umarım herşey yolundadır hepiniz için

Canım çok geçmiş olsun ayrıca tebrik ederim gözün aydın.......

güüünaaaydın güzel anneler ne kadar güzel bir gün kahvaltı öncesi bi yoklama çekelim dedikte bizde kızımla biz burda yız eyeszaaaaayyyyy nerdesin napıyon bakeeem :)))
hadi yaa bek doğrudur bu çünkü ben 2 gündür düt içmeyi unutuyorum ya da canım istemiyor.yoğurtta nerdeyse hiç yemiyorum..gidip hemen süt içeyim en iyisi..

galiba gezmekten..

amannn kadınlık ne zor dimi yaa,,fitil mitil...

bak şimdi bunu okudum yine aklıma geldi..test sonucum inş benim de güzel çıkar...:((

niye bu kadar erken yapıldı sana..

sana niye yapılmıştı şeker yüklemesi erken d eğil mi??

bizim okulda bi bayan var çalışan ben den 1 hafta önde ona 20. haftada hem tetanoz hem d e şeker yüklemesi yapılmış..şeker yüklemesine çok şşaırmıştımm çünkü bana 24. haftada geleceksin dediler..
canım bende dün süt içmedim benimde belim ağrıyodu bu kadar etkiliyomu demekki:D şaşırdım valla
bana erken seker yüklemesi yapılmasının sebebi babm tip2 diyabetli babannemde var halalarım amcalarım kısacası genetik ondan dolayı dr bakmak istedi ama bakan kadın doğumcum değil beslenme uzmanım kontrol altında olsun diye bu son yüklemeyi kadın doğumcum istedi :))
kızlarr bugün okuldan geldik yemekten sonra çarşıya öçıktık eşimle yine :)) ben d e hem belim ağrıyoo diyom hem d e geziyomm dimi :))
neyse bugün bebek yataklarına baktık hepsi çok güzellerdi..en son çilek e gittik.ordaki safari bebek odası takımını beğendik..çoookk hoşuma gitti..karyola beşik tarzında sallanabiliyor , ilerde büyüyünce üst kısmı alınıyor ve 1.60 boyunda 70 eninde bir yatağa dönüşüyor.alınan kızım ters çevrilip çalışma masası ya da bil. masası oluyor.2 kapılı gardıroplusunu alıcam sanırım.yatakları da içinde dahil.hem bebek karyolası yatağı hem de o büyüyen yatak dahilmiş..ayrıca nevresim takımı, battaniye,yorgan, birde o içine geçirilen korumalık gibi şeylerde hediyesi.. :)) toplam fiyatıda 944 tl oluyor..bana uygun geldi sizce nasıl.. % 25 indirim yapılıyor direk..

bi ara bakın bakalım int. bizim takıma beğenecekmisiniz , fikirlerinizi bekliyorum...
bizde baktık ona maskodan fiyatı hatırlamıyorum ama çilek in dört modeli içinde en güzeli o bizde beğendik ama karar vermedik daha :)inşallah sağlıkla kullanmakta nasip olur

cok geçmiş olsun canım inşallah tekrar etmez bazen bizlerde iş yoğunlugundan giremeyince senide ben işi çıkmıştır geziyodur falan dedim allahtan bişey olmamış bak oğlusunda sağlıklıymış maşallah :)) kendine dikkat et :)
GÜNAYDINNN CANIMMM... maşallahhh oğluşunaa.. adı gibi uzun ömürlü olsun inşallahhh..
geçmiş olsun , kendine iyi bak.. bu arada harketlerini hissediyo musun?

ben dün gece yattığımda bir gaz kümesi gibi hava kabarcığı gibi bişeyin sürekli dolaştığını hissettim. mısır patlıyomuş gibi deniliyo ya ona yakın bi şey. hisseden anneler esoruyorum. hareklerini içerden mi hissediyosunuz yoksa deriye elinizi koyduğunuzda deride mi hissediyosunuz. ben içerde hissettim de bişeyler yokssa yine bağırsak gurultusu muydu?
bende içten hissediyorum dıştan arada bir hafif oluyo oda :)) ama sanırım 6 ayda iyice hissederiz :)))
venus cok sagol cnm liste icin. ozet bi liste olmus gercekten, isimize yarayacak

sementa cnm cok cok gecmis olsun. ama simdi iyiymissin sukur, bebegin de iyiymis. demek oglusun oluyor hee :emir_bebek:, gozun aydin cnm... masallah 236 gr demek :nazar:

efsung aynen cnm ara ara kasik agrisi oluyor ben de, doktora kac defa soyledim onemsemedi, onemli bisey degil demek ki.. kasik agrisi kiz bebeklerde mi oluyormus :53: hadi bakalim..

pepermint cim seninkide kız:)))
bu kasık ağrıları normalmiş bişey büyüyyomuş falan filan hem nette okudum hem dr söyledi hemde arkadaşlarımdan duydum bide benim arkadaşlar normal doum yaptılar erkke anneleri doğumu bel ağrısı yaşarak başlamışlar ama fark edip anlamamışlar :))) kız annelerinde de kasık ağrısı oluyomu küçük bi bilgi işte :))
hippy cim 8-10 tane model var bu lcw de hiç ürün çeşitliliği yok :((

biz kaçar kayvaltı bizi bekler zira kızıma acıkmışda öyle dedi bana :)))

sementa geçmiş olsun canım
endişelenme bak bebikin gayet iyiymiş
hayırlı olsun inşallah
erkekimiz :49::nazar:

Benim oğlişimin de odası Çilek, kıza da beşik alıcam yatak odasına daha sonra oda yapıcam...
uyku seti filan çok güzel memnun kaldık biz dolaplarda keza öyle kullanan birisinden bilgi..

merhaba kızlar dün akşam yemekten sonra yemek borumda özellikle göğüs aramda bir ağrı yanma duramıyorum gece eşim rennie aldı ama fayda etmedi sabaha kadar uyuyamadım böyle bişey yaşayan var mı bir de sabah okula gelirken akza yaptık arkadan arabımıza çarptılar çok kötü bir gün Allah beterinden esirgesin inşallah

Herkese günaydın,

Sementa; geçmiş olsun canım.

üzülme canim hissedersin yakinda öyle bi hissettiriyo ki kendini daha dogmadan geceleri uyutmamaya basladi :)) bi de cinsiyetini ögrenebilsek yaramazimin ahhh ahhhh :)

bu arada tetanoz asisiyla ilgili burdaki cogu arkadas yaptiriyo sanirim ben daha gecen hafta kontrolde özellikle sordum doktora olmalimiyim diye yooo gerek yok dedi bana simdi benim de kafam karisti iyice :44:

canım benim dr.da gerek yok dedi.ama benimde kafam karıştı.. bu hafta dr.a gidicem tekrar sorucam...

Benim doktorum da gerek yok yaptırmana dedi.

hadi yaa bek doğrudur bu çünkü ben 2 gündür düt içmeyi unutuyorum ya da canım istemiyor.yoğurtta nerdeyse hiç yemiyorum..gidip hemen süt içeyim en iyisi..

bizim okulda bi bayan var çalışan ben den 1 hafta önde ona 20. haftada hem tetanoz hem d e şeker yüklemesi yapılmış..şeker yüklemesine çok şşaırmıştımm çünkü bana 24. haftada geleceksin dediler..

Cumartesi günkü randevumda doktorum süt içebiliyor musun diye sordu. Bu haftaya kadar çok önemli değildi ama, bundan sonra kalsiyum alımı çok önemli, ona göre kalsiyum ilacı yazacağım dedi. Ben de günde 2 bardak süt içiyorum. Sabah peynir, öğlen yoğurt/ayran. Yeterli dedi. Ben yine de yazın dedim,süt içemediğim zaman olursa alırım dedim. İsmi Osteocare.

Bir de balık yağı yazdı. Bu haftadan sonra haftada 2 kez balık yemen lazım kesinlikle dedi. Yiyemediğim hafta olursa balık yağı alacağım. Solgar Fish Oil Concentrate. Sizlerin de bilginiz olsun.

kızlarr bugün okuldan geldik yemekten sonra çarşıya öçıktık eşimle yine :)) ben d e hem belim ağrıyoo diyom hem d e geziyomm dimi :))
neyse bugün bebek yataklarına baktık hepsi çok güzellerdi..en son çilek e gittik.ordaki safari bebek odası takımını beğendik..çoookk hoşuma gitti..karyola beşik tarzında sallanabiliyor , ilerde büyüyünce üst kısmı alınıyor ve 1.60 boyunda 70 eninde bir yatağa dönüşüyor.alınan kızım ters çevrilip çalışma masası ya da bil. masası oluyor.2 kapılı gardıroplusunu alıcam sanırım.yatakları da içinde dahil.hem bebek karyolası yatağı hem de o büyüyen yatak dahilmiş..ayrıca nevresim takımı, battaniye,yorgan, birde o içine geçirilen korumalık gibi şeylerde hediyesi.. :)) toplam fiyatıda 944 tl oluyor..bana uygun geldi sizce nasıl.. % 25 indirim yapılıyor direk..

bi ara bakın bakalım int. bizim takıma beğenecekmisiniz , fikirlerinizi bekliyorum...

Güzel bir model canım. Biz oda yapmayacağız, modellere/fiyatlara bakmadık öyle ama fiyatı bana gayet makul geldi.

merhaba kızlar dün akşam yemekten sonra yemek borumda özellikle göğüs aramda bir ağrı yanma duramıyorum gece eşim rennie aldı ama fayda etmedi sabaha kadar uyuyamadım böyle bişey yaşayan var mı bir de sabah okula gelirken akza yaptık arkadan arabımıza çarptılar çok kötü bir gün Allah beterinden esirgesin inşallah

Geçmiş olsun cnm, bu aylarda bazı gebelerde reflü oluşurmuş ondan olabilir az ve sık yemen gerek akşamlarıda yatmadan önce çok birşey yeme cnm

Geçmiş olsun canım, şu trafikte gerçekten dikkatli olmak gerekiyor. Ne kadar çok kaza yapan oldu aramızda.

Tarif ettiğin şey gebelikte yaşanan reflü canım. Gaviscon şurup da yazıyor doktorlar bunun için, bi de onu dene istersen. Benim arkadaşım hamileliğinde onu kullanıyordu, yanmasını geçiriyordu.

Günaydın Kızlarrr,

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Şuan durumun nasıl? İshalin geçti mi?
Allah oğluşunuzu sağlıklar kucağınıza almayı nasip etsin :49: :nazar::emir_bebek::nazar:
mide bulantım devam ediyor, ishalm geçti gibi..amin canım hepimznkini inşallah
Günaydın kızlar...
sementa1983 çok geçmiş olsun cnm hayırlısı olsun bir de oğluşun adıyla uzun yaşasın inş...
yeni gelen arkd.olmuş hoşgelmişler...
ben şu saate alışamadım herhalde sürekli uyku modundayım tabi oğluşum 10 gündür doğru düzgün uyumamasının da etkisi var valla uyuyabilen uyusun ben 2 senedir deliksiz uykuya hasretim halbu ki hamişliğide çok uyurdum :-((
aminn,sağol canım
Canım çok geçmiş olsun ayrıca tebrik ederim gözün aydın.......
sağolasın canım
güüünaaaydın güzel anneler ne kadar güzel bir gün kahvaltı öncesi bi yoklama çekelim dedikte bizde kızımla biz burda yız eyeszaaaaayyyyy nerdesin napıyon bakeeem :)))

canım bende dün süt içmedim benimde belim ağrıyodu bu kadar etkiliyomu demekki:D şaşırdım valla
bana erken seker yüklemesi yapılmasının sebebi babm tip2 diyabetli babannemde var halalarım amcalarım kısacası genetik ondan dolayı dr bakmak istedi ama bakan kadın doğumcum değil beslenme uzmanım kontrol altında olsun diye bu son yüklemeyi kadın doğumcum istedi :))

bizde baktık ona maskodan fiyatı hatırlamıyorum ama çilek in dört modeli içinde en güzeli o bizde beğendik ama karar vermedik daha :)inşallah sağlıkla kullanmakta nasip olur

cok geçmiş olsun canım inşallah tekrar etmez bazen bizlerde iş yoğunlugundan giremeyince senide ben işi çıkmıştır geziyodur falan dedim allahtan bişey olmamış bak oğlusunda sağlıklıymış maşallah :)) kendine dikkat et :)

bende içten hissediyorum dıştan arada bir hafif oluyo oda :)) ama sanırım 6 ayda iyice hissederiz :)))

pepermint cim seninkide kız:)))
bu kasık ağrıları normalmiş bişey büyüyyomuş falan filan hem nette okudum hem dr söyledi hemde arkadaşlarımdan duydum bide benim arkadaşlar normal doum yaptılar erkke anneleri doğumu bel ağrısı yaşarak başlamışlar ama fark edip anlamamışlar :))) kız annelerinde de kasık ağrısı oluyomu küçük bi bilgi işte :))
hippy cim 8-10 tane model var bu lcw de hiç ürün çeşitliliği yok :((

biz kaçar kayvaltı bizi bekler zira kızıma acıkmışda öyle dedi bana :)))

bende kaç gündür sizi merak ettim, ama giremedım bir türlü..
sementa geçmiş olsun canım
endişelenme bak bebikin gayet iyiymiş
hayırlı olsun inşallah
erkekimiz :49::nazar:
sağol canım:49:
Herkese günaydın,

Sementa; geçmiş olsun canım.

Benim doktorum da gerek yok yaptırmana dedi.

Cumartesi günkü randevumda doktorum süt içebiliyor musun diye sordu. Bu haftaya kadar çok önemli değildi ama, bundan sonra kalsiyum alımı çok önemli, ona göre kalsiyum ilacı yazacağım dedi. Ben de günde 2 bardak süt içiyorum. Sabah peynir, öğlen yoğurt/ayran. Yeterli dedi. Ben yine de yazın dedim,süt içemediğim zaman olursa alırım dedim. İsmi Osteocare.

Bir de balık yağı yazdı. Bu haftadan sonra haftada 2 kez balık yemen lazım kesinlikle dedi. Yiyemediğim hafta olursa balık yağı alacağım. Solgar Fish Oil Concentrate. Sizlerin de bilginiz olsun.

Güzel bir model canım. Biz oda yapmayacağız, modellere/fiyatlara bakmadık öyle ama fiyatı bana gayet makul geldi.

sağolun kızlar, hepinizden allah razı olsun:70:

çok çok geçmiş olsuun canım.. akşam yediğin şey mi rtahatsız etti acaba bi kere kızartma türü bişeyler yedim gece tövbe etttim o tür şeyler yemeye. bi de soda içiyorum rahatlatıyo..

umarım çok korkmamışsındır . allah beterinden korusun ...

Kızlar merhaba,
size bişey sorucam..

Dün gece sabaha doğru karnımda ağrılar oldu. Tuvalete sıkışmıştım, ondan zannettim. Ama ağrı devam etti. Hala da karnım ve kasıklarım ufak ufak ağrıyor.

Sizde de varmı böyle birşey? Normal mi? Doktoru arayıp sorsam mı?

Kızlar merhaba,
size bişey sorucam..

Dün gece sabaha doğru karnımda ağrılar oldu. Tuvalete sıkışmıştım, ondan zannettim. Ama ağrı devam etti. Hala da karnım ve kasıklarım ufak ufak ağrıyor.

canım bende de karnımın gerilmesi, sağ tarafta özelikle çekilme, kasıkta ve göbek deliğinin kenarlarına doğru batma hissi var.. ben büyüyoruz diye sevinip belirti sayıyorum. ama kesik kesik ağrılar..

canım bende de karnımın gerilmesi, sağ tarafta özelikle çekilme, kasıkta ve göbek deliğinin kenarlarına doğru batma hissi var.. ben büyüyoruz diye sevinip belirti sayıyorum. ama kesik kesik ağrılar..

Canım bende de kesik kesik ağrı oluştu. İlk defa dün gece oldu. Korktum bende, acaba karnımın üzerine yattımda ondan mı oldu dedim. Sende de olduysa normaldir herhalde.:44:

gunaydın kızlar lc vakıkının ınternet sıtesınde acılısına ozel %10 ındırım war bıten urunler olsada guzel urunler war bebekler ıcın bısıler alabılırsınız ...

sementa1983, Çok geçmiş olsun canım, ayrıca gözün aydın beb
işin cinsiyetini de öğrenmişsiniz, adı gibi uzun sağlıklı bir ömrü olsun :))

zeynepela, Canım sana da çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Gögüsteki yanma ve ağrı bendede oluyor, reflü canım. Bazen yediklerimden ya da fazla yemişsem o sorunu yaşıyorum. Ama henüz ben ilaç falan kullanmadım. Zaten bir-iki kez oldu.

;18406445]merhaba kızlar dün akşam yemekten sonra yemek borumda özellikle göğüs aramda bir ağrı yanma duramıyorum gece eşim rennie aldı ama fayda etmedi sabaha kadar uyuyamadım böyle bişey yaşayan var mı bir de sabah okula gelirken akza yaptık arkadan arabımıza çarptılar çok kötü bir gün Allah beterinden esirgesin inşallah[/QUOTE]

only_smile, acaba çokmu sıkıştın, yani uzun süre. Uzun süre geçmezse doktoruna bir sor istersen.

Canım bende de kesik kesik ağrı oluştu. İlk defa dün gece oldu. Korktum bende, acaba karnımın üzerine yattımda ondan mı oldu dedim. Sende de olduysa normaldir herhalde.:44:

canım agrılar rahımın gerılmesınden dolayı oluyo benım kaburgalarıma felan wurdugu oluyoo usutunce daha fazla etkılıo usutmemeye calısın

sementa1983, Çok geçmiş olsun canım, ayrıca gözün aydın beb
işin cinsiyetini de öğrenmişsiniz, adı gibi uzun sağlıklı bir ömrü olsun :))

zeynepela, Canım sana da çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Gögüsteki yanma ve ağrı bendede oluyor, reflü canım. Bazen yediklerimden ya da fazla yemişsem o sorunu yaşıyorum. Ama henüz ben ilaç falan kullanmadım. Zaten bir-iki kez oldu.

;18406445]merhaba kızlar dün akşam yemekten sonra yemek borumda özellikle göğüs aramda bir ağrı yanma duramıyorum gece eşim rennie aldı ama fayda etmedi sabaha kadar uyuyamadım böyle bişey yaşayan var mı bir de sabah okula gelirken akza yaptık arkadan arabımıza çarptılar çok kötü bir gün Allah beterinden esirgesin inşallah

only_smile, acaba çokmu sıkıştın, yani uzun süre. Uzun süre geçmezse doktoruna bir sor istersen.[/QUOTE]

canım bende olmustu yemeklerden sonra bı agrı yanma baslıyodu we gecmıyodu doktor bana gawıscon wermıstı o donemde hemen gecırıyo ıstersen kullanabılırsn doktor yazmıstı bana onerırım surubun tadı kokusu ıtıcı ama kesın cozum derım kullan rahatla

Kızlar merhaba,
size bişey sorucam..

cnm bizde gecen cmr. k.validem de kaldik,
gece tuvalete pek kalkamadim,
sikismisim, sabah cok kasiklarim agridi, ogun boyunca da devam etti..
dunden beri bol su iciyorum, tuvaletimi de hic tutmamaya calisiyorum, daha iyi agrilarim
ama ara ara kasik agrim yine oluyor.
ayrica karnimda da gerilme oluyor asiri. arada da igne batar gibi bi sizi hissediyorum kaiklarimda.

sanirim rahmin buyumesi etrafindaki baglari geriyormus, bu da agri yapiyrmus

aynen cnm ayni seyler bende de var

Back