Günaydın Kızlarrr,
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Şuan durumun nasıl? İshalin geçti mi?
Allah oğluşunuzu sağlıklar kucağınıza almayı nasip etsin

günaydın güzel anneler, 4-5gündür giremedim beni merak eden oldu mu bilmiyorum
1 gün boyunca sürekli istifra ettim bir taraftanda ishal olmştum, ya üşüttüm yada yediğim birşey dokundu..ben hayatımda bu kadar istifra ettiğimi hatrlamıyorum, çok korktum bebeğime birşey olacak diye:18:..neyse dün o halde kontorulüme gittim, doktor hemen anladı tabi yüzümden..önce ultasrayonda bebeğe baktı tabi ben yine ekrana bakamıyordm ya birşey olduysa diye, bak kalp atşları deyince rahatladım,şükür ettim allahıma..detaylı bir inceleme yaptı ultrasyonda, kolları bacakları, beynine bakarken eşim cinsiyeti ne diye sordu..oda inceledi ve bak pipisi dedi.
.bizimkinde bir heyecan bir gülme anlatamam
...allah var bende erkek hissediyordm ve istiyordum, ama bu hastalktan sonra sağlıklı göreyım yeter dedim
.. bebek başını benim rahim ağzıma doğru sokmş ordan çıkmıyordu bir yüzünü göremedim bu durumda, doktor rahim ağzında sanki açıklk var gibi dedi, ve elle muayene etti allaha şükür birşey çıkmadı...17+5 ggünlk bebeğim ultrastyonda 18+3 çıktı..kilosu 236 gram bir sanayağı paketi benim bebeğim
midem içinde bulantı hapı verdi, ayrıyeten demir hapıda verdi.3lü tarama içinde kan verdim,sonuçları için haftaya arayacklar,fiyatıda 22 tlydi.
bu zamana kadar sadece elevt kullanıyordm..elevtın bitince devam etme kan hapına devam edersin dedi..mide bulantım içinde haşlanmş patates, makarna yoğurt tarzı besinler tüket dedi..bizden bu kadar teyzeleri
oğlumuz oluyor adıda çınar olacak inşallah,adıyla yaşasın..
benım gibi kontorulü olan arkadaşlar neler yaptılar,umarım bir yaramzlık yoktur..geçmişide okuyamadım.eseyzay eşin gelmştir muhtemelen bu günde randövünz vardı..umarım herşey yolundadır hepiniz için
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Şuan durumun nasıl? İshalin geçti mi?
Allah oğluşunuzu sağlıklar kucağınıza almayı nasip etsin