2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa canım gerçektenmi bende gamzeli bi kızım olsun istiyorum
ama ayvayı da hiç sevmem ama denicem yinede:)))

kızlar süt içemiyosanız içine kakao falan katıp öyle için
yada sütlü tatlı falan yapın o şekilde tüketin

kızlar hepınıze tesekkurler ınsallah karnından duymak ısteyenlerde en yakın zamanda duyarlar
17 ocakta tekrar dr un muaynanesine gıdıcez.bide dr subat ayında bızı hastaneye cagırdı bebegın ultrasonu cekılcekmıs ama sanırsam daha detaylı belkı 3 boyutlu olabılır ve 5 aylıkken tekrar yıne hastanede ultrasonu cekılcek butun organlarına bakılcak olcumlerı yapılcak down sendromu ıcın felanmıs
butun bebeklere yapılıyormus. sızdende boyle bıseyler ıstedılermı merak ettım.
bugun ablam dogan hastanesını aradı benım ıcın fıyat ogrenmek ıcın
normal dogum 1800
sezeryan 3500 doktor ıcınde epıdral artık 500
doktor ıcınde doktorunu tanıyorum gıtmedım ama ıyı bır dr denıyor sadece bıraz soguk bır adammıs belkı bıde oda ucretı farkı vardır
ablam ılk dogumunu orda yapmıstı ben genız etı amelıyatı ve bılegım kırıldıgında platını orda takılmıstı 3te uc memnun kalmıstık paylasmak ıstedım

Ya kızlar bazen bu yeme işini ben abartıyomuyum ne şu akşamları bi hafif geçirebilsem kilo olmamam lazım ya desteklerinizi bekliyoırum bende süt içimiyorum ama yoğurt tüketiyorum az kilolu bir hamillelik geçirim

canım o testler rutin yapılıyo yani bende yaptırmıştım
canım ücretleri pahalı geldi bana ama senin için sorun yoksa ve hastaneden memnunsan oraya gidebilirsin

canım en azından akşamları hafif ve yağsız şeyler yemeye çalış
biraz yürüyüş yap bol bol su iç canım
fazla kilo almazsın

canım en azından akşamları hafif ve yağsız şeyler yemeye çalış
biraz yürüyüş yap bol bol su iç canım
fazla kilo almazsın
evet ya aksi gibi suda fazla içemiyorum hareket desem akşam kızımı alıp eve varmma
7-8 buluyo ve hareketsilik başını alıp gidiyo birde o saatten sonra yemek yiyoruz işim zor zorlamam lazım hareket konusunda birde hani yürüş yerine evede ne gibi hereketler yapabilrim canım bir bilgin varmı

oooww dikkat et birbirimizi frenleyelim kızlar en fazla 10 kiloyla finish olsun istiyom ama bakalım şi,imdilik süt yogurt felan yiyebiliyorum akşamları sıraya koymalı bence eti tavugu balıgı sebze yemeklerinii
,

evde yürüyüş bandın olmadanda yüreyebilirsin arkadaşım yapıyo süper bişey homewalk du sanırım indirmiş hergün yarım saat yapıyo evde

oooww dikkat et birbirimizi frenleyelim kızlar en fazla 10 kiloyla finish olsun istiyom ama bakalım şi,imdilik süt yogurt felan yiyebiliyorum akşamları sıraya koymalı bence eti tavugu balıgı sebze yemeklerinii
,

ay canım ya benimde tek dileğim 10 kiloyla işi bitirmek hadi arad kızn ban sorun ne yiyon ne içinda korkayım sizden yemiyeyim sopalan gelin üstüme

8 bardakla 10 bardak diye okudum zaten bende dün 2,5 lt re içtim
ama peşpeşe içme içmiş olmak için değil yani böl aralara 8 bardağı sabah 2 ögle 2 akşam 2 yatmaya yakın 2 felan diye

arkadaşlar ben daha önceki çizelgeyi silemiyorum. çizelgeye girip onu silip yenisini kopyalıyorum ama sayfayı kapatınca hala eski çizelge geliyor.ne yapmam gerektiğini bilen varmı.

arkadaşlar ben daha önceki çizelgeyi silemiyorum. çizelgeye girip onu silip yenisini kopyalıyorum ama sayfayı kapatınca hala eski çizelge geliyor.ne yapmam gerektiğini bilen varmı.

canım kopyaladıktan sonra sayfa sonunda değişiklikleri kaydet butonuna basıyomusun?
basmazsan kaydetmez canım

canım ya benim sayfada sadece kopyaladığım alanın tam altında kaydet var yapıyorum ama tüm sayfa boyunca hiçbir yerde değişiklikleri kaydet yok.off yaaa acaba ben yanlış yerdenmi girdim baştan..

hatice canım aynen bende spor olsa daha iyi olcak ama malesef zaten işten eve git kızı al yemek yap kızla oyna derken haşat oluyorum resmen.en iyisi yediklerimize dikkat edelim.sütü şçemiyorsanız kızlar tarçın atını içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…