herkese günaydınnnnn
kızlar bana ankarada hamile kıyafeti bulabileceğim bi yerin adını verir misiniz ya.. bileniniz varsa..
eyeszay sanırım sen internetten bi site söylemiştin hangisiydi o bulamıyorum..
Ya canım çok fazla sıkmıyor musunuz sanki kendinizi. Çevremdeki tüm hamileler açık çay içiyorlar, kahve de aynı şekilde; sadece eskiye göre daha azaltıyorlar yani.
Benim doktorum ilk randevu da bir yeme-içme listesi vermişti, onu incelersin demişti. Orda da kahveyi, çayı tamamen kesin demiyor yani. Az miktarda tüketmeye dikkat edin, gazlı içeceklerden uzak durmakta fayda var, olabildiğince tüketimini azaltın diyordu. Doktorumda bana günde iki bardaktan fazla açık çay içmesen iyi olur demişti; o da ben de biraz demir eksikliği olduğundan.
Benim beslenme ile ilgili doktorumun söylediği ilk şey, "öyle kesin çizgilerle çizilmiş, çok sert kurallar yok, senin kendini rahat hissetmen daha önemli" demişti. Çiğ et dışında hayatından çıkarman gereken birşey yok dedi bana(alkol ve sigara yoktu zaten bende). Arada, ölçülü miktarda bunları tüketmenin bir zararı olmaz hiç merak etme demişti
Gule gule giy canim.
Hosgeldin!
Hosgedin!
Hosgeldin!
Benim de hamileligin ilk zamanlarinda cok oluyordu, hatta ultrason yatagindan kalkarken yada evde yatakta pozisyon degistirirken, doktorum olabilecegini endiselenmemi soylemisti. Simdi nadiren oluyor, senin de azalacaktir diye dusunuyorum ama kabizligini bir an evvel giderecek seyler yapmaya calis canim. Daha cok sebze ye ve suyu cok ic, bana bamya, yesil fasulye cok iyi geliyor, her ogun bir -iki kasik yemeye calisiyorum, aklinda olsun.
Hayir canim, dogum cizgisi bildigim kadariyla herkeste oluyor ve dogumdan sonra otomatik olarak kayboluyormus. Biz kiz bebek bekliyoruz.
Hayirlisi olsun, kiz bebekler biraz daha erken gelebiliyorlarmis, zaten sezeryanda da yaklasik 2 hafta once filan doguma aliyorlar, son haftaya kadar bekletmiyorlar.
Ayy keske biraz dayansaydin canim almasaydin, simdi onlari guclendirmisindir, agda ile mi aldin? Kildan ben de nefret ediyorum, hatta banyoda yerde filan gorunce bile sinirleniyorum. Ben de killanma olmadi simidye akdar umarim bundan sonra da olmaz.
Hayirlisi olsun canim, insallah saglikla bebeklerimzie kavusuruz.
Gule gule kullan canim eminim psikolojik olarak seni rahatlatmistir, en cok degistirdigimiz sey saclarimiz!
Sana da günaydın, 2-3 hafta önce benim doktorumda artık boyatabileceğimi söyledi ama bitkisel olsun falan demedi. Bende henüz boyatmadım ama kendi saçımın rengine boyatmayı düşünüyorum, diplere falan girmeden.gunaydin arkadaslar
nasilsiniz bu sabah?
hava cok guzel, bu oglen cikicm H&M e gidicem. insallah spphire'de hamile koleksiyonu vardir.
kizlar sac boyasi icin ne dusunuyorsunuzz ?
bana doktorum bitkisel boyayabilirsin dedi. ama bitkiseller 15 gunde akiyor, hic anlami yok boyatmamin. sanirim boyatmicam dogumdan sonraya kadar .
sizce?
Sana da günaydın, 2-3 hafta önce benim doktorumda artık boyatabileceğimi söyledi ama bitkisel olsun falan demedi. Bende henüz boyatmadım ama kendi saçımın rengine boyatmayı düşünüyorum, diplere falan girmeden.
valla ben içmek istemiyorum. çünkü kafeinin senin aldığın miktardan çok daha fazlası bebeğe gidiyor ve atılmasıda daha uzun süre oluyo. birde şöyle bir sebebim var benim. ben çok çay aşeriyorum mesela. yani aşermek oysa böle deli gibi canım istiyor. sora içiyorum bi bardak. şu anda hamilelikten dolayı kan basıncımız yüksek olduğundan bide onu içince hemen baş ağrısı yapıyor bende mesela. kahve hiç içmedim bi bardak ama oda yapar muhtemelen. bide hep iyi beslendiğim için hamilelik şikayetlerinin hiçbirini yaşamadım. ben beslenmenin bunu çok tetiklediğini düşünü
ağda ile aldım canım çünkü epilasyon aleti bebeğe zarar verebilir diye düşündüm elektrikli sonuçta bi dalga falan yayıyordur. valla şimdi bakmaya doyamıyorum iyiki almışım değdi:))) ama ben öle böle değil kıl yumağı olmuştum yani.
ben hamilelikten önce boyattım 7 yıldır kullandığım sarı röfleli saçlarımı kendi saç rengimi unutmuşum bile..hala bu halime alışamadım o da ayrıgunaydin arkadaslar
nasilsiniz bu sabah?
hava cok guzel, bu oglen cikicm H&M e gidicem. insallah spphire'de hamile koleksiyonu vardir.
bana doktorum bitkisel boyayabilirsin dedi. ama bitkiseller 15 gunde akiyor, hic anlami yok boyatmamin. sanirim boyatmicam dogumdan sonraya kadar .
sizce?
Ya canım çok fazla sıkmıyor musunuz sanki kendinizi. Çevremdeki tüm hamileler açık çay içiyorlar, kahve de aynı şekilde; sadece eskiye göre daha azaltıyorlar yani.
Benim doktorum ilk randevu da bir yeme-içme listesi vermişti, onu incelersin demişti. Orda da kahveyi, çayı tamamen kesin demiyor yani. Az miktarda tüketmeye dikkat edin, gazlı içeceklerden uzak durmakta fayda var, olabildiğince tüketimini azaltın diyordu. Doktorumda bana günde iki bardaktan fazla açık çay içmesen iyi olur demişti; o da ben de biraz demir eksikliği olduğundan.
Benim beslenme ile ilgili doktorumun söylediği ilk şey, "öyle kesin çizgilerle çizilmiş, çok sert kurallar yok, senin kendini rahat hissetmen daha önemli" demişti. Çiğ et dışında hayatından çıkarman gereken birşey yok dedi bana(alkol ve sigara yoktu zaten bende). Arada, ölçülü miktarda bunları tüketmenin bir zararı olmaz hiç merak etme demişti
kızlar tam çıkıyordum çok geç kaldım gene bişey takıldı gözüme stress oldum. kilo alacağıma son haftalarda sürekli veriyorum biliyorsunuz. çok dar bi montum vardı son giydiğimde karnımdan önü kapanmamıştı çok kolay şimdi kolayca kapadım. karnıma bi baktım sanki dahada küçülmüş. korktum yani. bi bakın sizde yükledim yeni fotomu göbiş şova(( korktum şimdi. kocaman bebek yani nerede anlamıyorum ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...eleri-gobek-sov-baslasin-27.html#post18352052
kizlar ben de sacimi hamile kalmadan once koyu renge boyatmistim, iyi ki boyatmisim.
simdi dipleriyle fazla fark yok arada.
tabi biraz parlakligi azaldi sacimin, (4 aydir boyanmiyor dile kolay ) renkten cok bu yuzden boyatmak istiyordum ama riske de atmak istemiyorum.
cok cok rengi solar da beni rahatsiz ederse gider bitkisel boyatirim o zaman napiimmm
selam apek ne gezıosun buralarda ay :):)bırden gorunce sasırdım
sizce?
bir de kizlar ben normalde epilasyon cihazi kullaniyorum, bikini bolgem de dahil.
ama hamilelikten beri cnm daha cok yaniyor, kullanamiyorum aleti.
napcami sasirdim.
hayatim da da disarda agdaya gitmedim, utanirim gidemem
jilete mahkum kaldim.
hamilelikte bikini bolg. epilasyon isini nasil halledicez ya, ozellikle ilerleyen aylarda , koca gobegimizle
GUNaydın kızlar 20ncı haftadan sonra bebısın hareketlerı dısardan bellı ınanılmaz hareket edıyo aksamları felan ayrıca uzucu bı haber wermek ısterım bu 20ncı haftadan sonra karın kısmında asırı agrılar oluyo baskılar oluyo bebek buyudugu ıcın oluyomus kendınızı bu agrılara hazırlayın derım oturunca cok daha beter oluyo sureklı uzanmak gerekıyo
herkese merhabalar......PELİİİİİİİİ kıssss bi geldin bi kayboldun.....konuşamadık uzun oldu.....
cnm benim hamileliğim planlı olduğu için ben hamile kalmadan önce iyice tutsun die 2 ay öncesinden saçımı kendi rengine boyatmaya başlamıştım... hamile kaldığımda da artık benim saçlarımın rengi tutmuştu ve 5 aydır boyatmıorum hiç belli olmuo :))
ama bi çok arkadaşım hamilelii boyunca saçını bitkisel boyayla boyattı ve doktorlar da 3.aydan sonra bitkisel boyaya izin verio... hatta kuzenim 8 haftalık hamile geçen hafta kontrolü vardı ona da doktoru boyatabilirsin bitkiselle demiş...
hatta Alper Mumcu'nun sitesindeki şu topici okuyabilirsin:
Hamilelikte sa boyatlabilir mi ?-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
ben de aynı konudan muzdaripim... ben hamilelikten önce epilasyona gidiyordum ve inanılmaz memnundum ama şimdi malesef gidemiorum... jilete mahkumum ama böle olunca da haftada bi temizlemek gelio dünyanın bin türlü hali var daha kalıcı uzun süreli çözüm de ağda diolar ama ben hiç orama ağda yaptırmadım... gittiğim kuaför ben sana yaparım dio ama korkuorum acır fln sıkarım kendimi bişey olur offfff naapcam karar veremiorumm(
benim hafiften karnım da ağrılar başladı galiba ama çok yürüyünce hissediorum... ama bunların dışında sırt ağrısı başladı zaten genelde bi sırt ağrım vardı ezelinden beri şimdi naapcam bilmiorum yoga fln naapsam çare olurmu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?