• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eyezsay canim faceden Ağustos annelerini takip ediyorum

bende gün içinde hem face ten hemde buradan takip ediyorum ağustos annelerini

ben bir hevesle üye oldum facedeki grubuda. ama sonradan adapte olamadım nedense. privacy yok gibiya orda. anlatamıyor insan her derdini. burda herbişeyimi anlatıyorum. ne biliyim. kimseyide tanımıyorum admin dışında. admin athinaya yeni taşınmış. bi ortak arkadaşımız var sohbet ettik bi kez. ne biliyim siz bişey postlayınca haber verinde size yorum yaziyim bari yoksa silcekler:))

günaydın herkeslere.

hava ısınmadı diye kaç gündür evdeydim bugün biraz bi çıkıcam sanırsam. umarım herkes iyidir. dilerim doktora gidicek arkadaşlar iyi haberlerle gelir.

günaydın herkeslere.

hava ısınmadı diye kaç gündür evdeydim bugün biraz bi çıkıcam sanırsam. umarım herkes iyidir. dilerim doktora gidicek arkadaşlar iyi haberlerle gelir.

günaydınn canım.. bugün hava burdada güzel artık ısınır umarım.yazı özledim. iki gündür hastaydım pek giremedim.herkesler iyidir inşallah.

günaydın kızlar

herkese iyi bir hafta sonu diliyorum şimdiden..
sıcak geçen bir hafta sonu olsun da ısınsın bebiklerimiz :49:

herkese günaydınnnnn
kızlar bana ankarada hamile kıyafeti bulabileceğim bi yerin adını verir misiniz ya.. bileniniz varsa..

eyeszay sanırım sen internetten bi site söylemiştin hangisiydi o bulamıyorum..

gunaydin arkadaslar

nasilsiniz bu sabah?

hava cok guzel, bu oglen cikicm H&M e gidicem. insallah spphire'de hamile koleksiyonu vardir.

kizlar sac boyasi icin ne dusunuyorsunuzz ?

bana doktorum bitkisel boyayabilirsin dedi. ama bitkiseller 15 gunde akiyor, hic anlami yok boyatmamin. sanirim boyatmicam dogumdan sonraya kadar .

sizce?

gunaydin arkadaslar

nasilsiniz bu sabah?

hava cok guzel, bu oglen cikicm H&M e gidicem. insallah spphire'de hamile koleksiyonu vardir.

bana doktorum bitkisel boyayabilirsin dedi. ama bitkiseller 15 gunde akiyor, hic anlami yok boyatmamin. sanirim boyatmicam dogumdan sonraya kadar .

sizce?

Ben de boyatmadim, bayagi bir sure dusundum. Sac boyatma isi doktordan doktora degisiyor kimi bitkisellerde de kimyasal hala var diyor, kimi 3 ay sonra boyatabilirsin diyor, biraz daha dayanayim bakalim.

günaydınn canım.. bugün hava burdada güzel artık ısınır umarım.yazı özledim. iki gündür hastaydım pek giremedim.herkesler iyidir inşallah.

günaydın kızlar

herkese iyi bir hafta sonu diliyorum şimdiden..
sıcak geçen bir hafta sonu olsun da ısınsın bebiklerimiz :49:

:) günaydın güzeller
gününüz aydın bebişleriniz bol hareketli olsun ...:79:

herkese günaydınnnnn
kızlar bana ankarada hamile kıyafeti bulabileceğim bi yerin adını verir misiniz ya.. bileniniz varsa..

eyeszay sanırım sen internetten bi site söylemiştin hangisiydi o bulamıyorum..

gunaydin arkadaslar

nasilsiniz bu sabah?

sizce?

topluca günaydın herkese.

valla ben gebe giyimin sitesini vermiştim canım. gebe giyim diye yaz google a çıkıyor. ankaradada vardır sanırım.

saç boyası için ben boyatmıyorum. hatta bidaha hiç boyatmıcam. hayatımın en komik anısından biri bu zaten liseden beri saç boyattığım için saçımın rengini unutmuşum. ne güzel saç rengim varmış benim. büyüdükçe kumral olan ben saçlarım siyahlaşmış:)))

bu arada ne giyeceğime karar verdim pazartesi günü. ama hiç kolay olmadı. yükleyebilirsem gelince yada birazdan yüklicem size fotoyu. yorum yapın ama nolur buun giyme demeyin çünkü kırk tane kıyafet giydim çıkardım beğenemedim ağlamak üzereyken çok içime sinen bunda karar verdim:))

ben bir hevesle üye oldum facedeki grubuda. ama sonradan adapte olamadım nedense. privacy yok gibiya orda. anlatamıyor insan her derdini. burda herbişeyimi anlatıyorum. ne biliyim. kimseyide tanımıyorum admin dışında. admin athinaya yeni taşınmış. bi ortak arkadaşımız var sohbet ettik bi kez. ne biliyim siz bişey postlayınca haber verinde size yorum yaziyim bari yoksa silcekler:))

Sen ynede arada gir bak benim adım orda da aynı

Yani bencede icmesek daha iyi olur, bir kere dayanamadim fanta ictim( aslinda normalde sevmem ama canim istedi iste), bir damla cay ile sicak su iciyordum cunku burasi cok soguk, onu da biraktim. Kizilcik suyu iciyorum aralarda, idrar yolu enfeksiyonu olmayi engelliyormus diye. Meyve suyu da icmiyorum. Sutbcok severdim artik gina geldi diyebilirim:) su kaliyor geriye ama gunde 2 litreye tamamlamak cok zor geliyor :(

Bu arada canim sutas ayran cekiyor ama burada yok,kendimde yapinca o lezzet olmuyor:(

Ya canım çok fazla sıkmıyor musunuz sanki kendinizi. Çevremdeki tüm hamileler açık çay içiyorlar, kahve de aynı şekilde; sadece eskiye göre daha azaltıyorlar yani.
Benim doktorum ilk randevu da bir yeme-içme listesi vermişti, onu incelersin demişti. Orda da kahveyi, çayı tamamen kesin demiyor yani. Az miktarda tüketmeye dikkat edin, gazlı içeceklerden uzak durmakta fayda var, olabildiğince tüketimini azaltın diyordu. Doktorumda bana günde iki bardaktan fazla açık çay içmesen iyi olur demişti; o da ben de biraz demir eksikliği olduğundan.

Benim beslenme ile ilgili doktorumun söylediği ilk şey, "öyle kesin çizgilerle çizilmiş, çok sert kurallar yok, senin kendini rahat hissetmen daha önemli" demişti. Çiğ et dışında hayatından çıkarman gereken birşey yok dedi bana(alkol ve sigara yoktu zaten bende). Arada, ölçülü miktarda bunları tüketmenin bir zararı olmaz hiç merak etme demişti :61:

yaa hepsini okuayamdım ne çok yazmışsınız... :))
ben ge-be den tayt ve sütyen siparişi vermiştim.bu gün geldi denedim çok güzel oldular...biraz tereddüt ederek almıştım ama demek ki bedene uyuyor artık daha çok alırım kesin :))

Gule gule giy canim.:34:

merhabalar herkeze:16:
bende ağustos annesi olucam 5 yasında bır kızım var ...:69:
bugun dr da randevumuz vardı 14 ve 16. haftalarda erkek gıbı demıstı dr bebişimiz için bugun kesinleşti kızımızdan sonra bir de oğlumuz olucak hayırlısıyla :emir_bebek:
çok şükür herşey yolunda 238 gr olmusuz :nazar:

Hosgeldin!:71:

slm anneler bende 21 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım bugun kontrolüm vardı doktor 8 agustos dogum tarihi verdi :49:

Hosgedin!:71:

arkadaşlar, merhaba. İzmirden katılıyorum...
Bende Ağustosta doğum yapacağım, aranıza katılmak istedim:) Gerçek, siz uzun süre burdaymışsınız:)
İlk hamileliğim, çok ama çok heyecanlıyım:) Şimdi 19'cu haftadayım...
Şu ana kadar yapılan tüm testler iyi çıktı. Sadece haftaya renkli doppler yaptıracağım, biraz onun telaşını yaşıyorum.
Sayfanın başında olan listeye kendimi de eklettirmek istedim ancak Kadınlar Kulübüne yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum:(
Acaba biriniz beni bu listeye ekleyebilir mi?
SAT: 16 Kasım 2010
Tahmini D.T. : 23 Ağustos 2011
Başlangıç kilo: 48
Bebeğin cinsiyeti: Kız
Bebeşin ismi: Deniz

Şimdiden herkese iyi doğumlar:)

Hosgeldin!:71:

slm kızlar. dün gece saatlerce karın ağrısı ve sancı çektim,hemde çok ciddi bi sancıydı.kabızlıktan olurmu veya başka neden olabilir fikri olan varmı?böyle göbeğimin her tarafında vardı.dayanılmayacak kadar yani.bugünde hala biraz var sancı tabi kabızlığımda devam ediyor.

Benim de hamileligin ilk zamanlarinda cok oluyordu, hatta ultrason yatagindan kalkarken yada evde yatakta pozisyon degistirirken, doktorum olabilecegini endiselenmemi soylemisti. Simdi nadiren oluyor, senin de azalacaktir diye dusunuyorum ama kabizligini bir an evvel giderecek seyler yapmaya calis canim. Daha cok sebze ye ve suyu cok ic, bana bamya, yesil fasulye cok iyi geliyor, her ogun bir -iki kasik yemeye calisiyorum, aklinda olsun.:34:

Doğum çizgisi belirenlerin genelde erkek çocuğumu oluyor yoksa böyle bir şey söylemek çok saçma mı olur?

Hayir canim, dogum cizgisi bildigim kadariyla herkeste oluyor ve dogumdan sonra otomatik olarak kayboluyormus. Biz kiz bebek bekliyoruz.:34:

Ben en son gittiğimde doktor doğumu 1 ağustos dedi Sat'a göre 5 Ağustos görünüyor. Anneme göre ise ağustosu beklemez :)
Doğumu bir sorun olmazsa normal düşünüyorum;o duyguyu yaşamak istiyorum-ameliyat olmak istemiyorum

Hayirlisi olsun, kiz bebekler biraz daha erken gelebiliyorlarmis, zaten sezeryanda da yaklasik 2 hafta once filan doguma aliyorlar, son haftaya kadar bekletmiyorlar.

kızlar ben geldim. canım çıktı. çok merak ediyorum içinizde hamilelik öncesi 0 kıllıyken bi anda kıl yumağına dönen varmı. hiçbirine acımadım hepsini aldım. annem kıyameti koparıcak. kol mol falanda aldım. nefret ediyorum kıldannnnnnnnn. yunan kadınları gibi hep bıyıklı dolaşıolar.

bu arada h&m den bahsedilmiş. benim yurtdışındayken en beğendiğim mağazalardan biriydi ve sürekli ordan alışveriş yapardım. bigün tesadufen bi baktım ürünlerine 4/3 ünde made in turkey yazıyor. kalakaldım tabiki. sora aradım annemi sordum o zamanlar yoktu mağazası burda ama bi sinir oldum tabi daha pahaliya alıoruz diye çok alışveriş etmeyi bıraktım ordan:)) şöyle bişey söliyim size h&m in birçok ürünü burdan gidiyor. burda olmamasına karşılık bütün ihraç fazlası ürünleri bizim buralarda satılıyor terkos pasajı gibi yerlerde işte merter falan gibi ihraç fazlası satan yerlerde mağazalarında hiç görmediğiniz ürünlerini bulabilirsiniz yani:)))

Ayy keske biraz dayansaydin canim almasaydin, simdi onlari guclendirmisindir, agda ile mi aldin? Kildan ben de nefret ediyorum, hatta banyoda yerde filan gorunce bile sinirleniyorum. Ben de killanma olmadi simidye akdar umarim bundan sonra da olmaz.

Kısmetse normal doğum düşünüyorum ben.

Hayirlisi olsun canim, insallah saglikla bebeklerimzie kavusuruz.:34:

Ben de boyatmadim, bayagi bir sure dusundum. Sac boyatma isi doktordan doktora degisiyor kimi bitkisellerde de kimyasal hala var diyor, kimi 3 ay sonra boyatabilirsin diyor, biraz daha dayanayim bakalim.

Ben boyattım canım bitkiselle. Doktorum boyatabilirsin dedi. Zaten ben baya bi bekledim, diplerim çıkmıştı, 4 parmak kadar. Doktora diplere boya sürdürmeden boyatsam diye sordum, o zaman hiç tereddüt etme git boyat demişti :1: Ben de diplerine sürdürtmeden kendi saç rengime döndüm, koyu kestane gibi benim kendi saç rengim. Bi daha da boyatmam zaten.

Herkese Merhaba,

Agustos'ta ne kadar cok dogum yapacak var, insallah hepimiz saglikla bebeklerimzie kavusuruz, en erken kim dogum yapacak acaba? Belki de ben cunku benim sezeryan olacak, daha once gecirdigim iki laparoskopi operasyonum nedeni ile sezeryanin daha uygun oldugu soylendi. Aslinda her iki dogum seklinin de kendine has riskleri var. Saglikla bebeklerimize kavusmak uzere...:13:

Ben boyattım canım bitkiselle. Doktorum boyatabilirsin dedi. Zaten ben baya bi bekledim, diplerim çıkmıştı, 4 parmak kadar. Doktora diplere boya sürdürmeden boyatsam diye sordum, o zaman hiç tereddüt etme git boyat demişti :1: Ben de diplerine sürdürtmeden kendi saç rengime döndüm, koyu kestane gibi benim kendi saç rengim. Bi daha da boyatmam zaten.

Gule gule kullan canim eminim psikolojik olarak seni rahatlatmistir, en cok degistirdigimiz sey saclarimiz!:1:

Eyeszay, esinin gelmesine az kaldi, sen de sanirim heyecanlisin. Herseyin cok olumlu gecmesini dilerim ama cok cabuk pes etme sakin.:13: Iyice nazlan...:34:

Back
X