ay dun dedım ya hastayım usutmusum dıe sonra kotulestım karnımda acayıp sancılar oldu oda bebek buyudugunden oluyomus oturuyorum agrıyo yatırıyorum agrıyo herıf annemlere getırdı attı annemlerde kalacam bıraz toplanana kadar ama bu cocuk benı oldurcekkk ne zor anne olmak yaslı nenelere dondum gotum agrır basım agrır hergun bı tarafımdan bısı cıkıyo :)
çok geçmiş olsun tatlım...ee anne olmak kolay değil tabii....sus kısss ne öldürmesi.......büyüyo o büyüyo......dün yazmışın tamm ama yazıp çıkmışın konuşamadık yazdım sana ama çıkmıştın...genelde bu topiktesin herhalde....dikkat et kendine...
GUNaydın kızlar 20ncı haftadan sonra bebısın hareketlerı dısardan bellı ınanılmaz hareket edıyo aksamları felan ayrıca uzucu bı haber wermek ısterım bu 20ncı haftadan sonra karın kısmında asırı agrılar oluyo baskılar oluyo bebek buyudugu ıcın oluyomus kendınızı bu agrılara hazırlayın derım oturunca cok daha beter oluyo sureklı uzanmak gerekıyo
kızlar tam çıkıyordum çok geç kaldım gene bişey takıldı gözüme stress oldum. kilo alacağıma son haftalarda sürekli veriyorum biliyorsunuz. çok dar bi montum vardı son giydiğimde karnımdan önü kapanmamıştı çok kolay şimdi kolayca kapadım. karnıma bi baktım sanki dahada küçülmüş. korktum yani. bi bakın sizde yükledim yeni fotomu göbiş şova(( korktum şimdi. kocaman bebek yani nerede anlamıyorum ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...eleri-gobek-sov-baslasin-27.html#post18352052
tuy meselesine gelince,
ben de oyle aman aman bir tuylenme olmadi ancak eskisine gore fazla sanki
ozellikle kollarim. kollarimi almam normalde ama bu gidisle alicam..
bir de kizlar ben normalde epilasyon cihazi kullaniyorum, bikini bolgem de dahil.
ama hamilelikten beri cnm daha cok yaniyor, kullanamiyorum aleti.
napcami sasirdim.
hayatim da da disarda agdaya gitmedim, utanirim gidemem
jilete mahkum kaldim.
hamilelikte bikini bolg. epilasyon isini nasil halledicez ya, ozellikle ilerleyen aylarda , koca gobegimizle
gunaydin arkadaslar
nasilsiniz bu sabah?
hava cok guzel, bu oglen cikicm H&M e gidicem. insallah spphire'de hamile koleksiyonu vardir.
kizlar sac boyasi icin ne dusunuyorsunuzz ?
bana doktorum bitkisel boyayabilirsin dedi. ama bitkiseller 15 gunde akiyor, hic anlami yok boyatmamin. sanirim boyatmicam dogumdan sonraya kadar .
sizce?
kızlar tam çıkıyordum çok geç kaldım gene bişey takıldı gözüme stress oldum. kilo alacağıma son haftalarda sürekli veriyorum biliyorsunuz. çok dar bi montum vardı son giydiğimde karnımdan önü kapanmamıştı çok kolay şimdi kolayca kapadım. karnıma bi baktım sanki dahada küçülmüş. korktum yani. bi bakın sizde yükledim yeni fotomu göbiş şova(( korktum şimdi. kocaman bebek yani nerede anlamıyorum ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...eleri-gobek-sov-baslasin-27.html#post18352052
valla, bende ağda yapamıyorum çünkü çok morarıyor (ciltten dolayı) ancak annemin tavsiyesiyle Veet'e geçmek zorunda kaldım. çok da rahat oluyor, banyoya girmeden önce sürüyorum sonra zaten hepsi çıkıyorlar. Özellikle bikini bölgesi için baya rahat oluyor ama dikkatli sürmek gerekiyor
aaa cnm süpersinn yaaa ... bak veet tüy dökücü krem hiç aklıma gelmemiştii ... deniyim onu da mutlaka ... walla ii söledinn teşekkürler :))
Seelamlar kizlar uzun zamandır gelemedim okuldaki pc den girilmiyor evdekide bozuk facebook den takip ediyorum şimdi telden bakıyorum o yüzden gecmise donemedim herkes iyidir inşallah yeni gelenler hosgeldiniz
valla, bende ağda yapamıyorum çünkü çok morarıyor (ciltten dolayı) ancak annemin tavsiyesiyle Veet'e geçmek zorunda kaldım. çok da rahat oluyor, banyoya girmeden önce sürüyorum sonra zaten hepsi çıkıyorlar. Özellikle bikini bölgesi için baya rahat oluyor ama dikkatli sürmek gerekiyor
kızlar sizi bilmiyorum da ben bu facebook daki gruba ısınamadım .. ara ara bakıyorum ama kadınlar kulübü bana daha samimi geliyor.. bi de silicez falan diye yazmışlar ben de gokberksol olarak "takdir sizin ama anlamsız" mealinde bişeyler yazdım.. ya da ben mi kullanamıyorum facebook taki o grubu anlamadım açıkcası...
weet 'in hangi urunu cnm,
tam adini yazar misin ??
Tam olarak Veet tüy dökücü krem olarak geçiyor. Reckitt Benckckiser ithalatçı firmasıymış. Farklı kokuları da var.
İki tane daha tüy dökücü denedim ama bu tüy dökücü tamamıyla alıyor. o yüzden bunu kullanmaya tavsiye ederim.
Bu arada, ben onu daha çok bikini bölgesi için kullanıyorum ve çok dikkatli sürmek gerekiyor, o yüzden açıkçası ayna kullanmaya zorunda kalıyorsun:) bir 6-7 dakika bekledikten sonra direk zaten banoyda hepsi çıkıyor...
kimyasal ya onunda zararı varmı acaba? kokulu filan..kokusuzda alsan yinede iğrenç bi koku çıkıyor........
bu yazı bir hamilenin günlüğünden alıntıdır.... okuyunca çok güldüm ....:))) sizleri de gülümsetmesi umuduyla alıntılıyorum.... kendi grubumuzu da ayrıca tenzih ederim...:)))
bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;
-canım bilmem kimcim kahvaltını iyi et tamam mı
-kızlaaar soğuklar geldi kalın çoraplarınızı, patiklerinizi giyin emiiiiii
-ay bugün limonla salatalık yedim kusmaktan perişan oldum beeennn...
şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum
artık hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi-ehuehuehu" diyor hep.
inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...
( 07.10.2010 14:52 ~ 14:58)
bende o konuda biraz tedirginidm ilk başta, acaba zararlı olur mu diye. ama sonra görümcemden sordum (o da kadın doğum uzmanlığı yapıyor) bana kullanabilirsin dedi ancak 10 dk dan fazla tutmasan iyi olur dedi, zaten o kadar tutmaya bile gerekmiyor. yine isterseniz daha soruşturabilirsiniz...
oradaki paylaşımları da elimden geldiğince takip ediorum ama paylaşımlar kadınlar kulübü kadar olmuo... benim düşüncem ne kadar deneyim okursam o kadar iidi, ama burası bana da daha samimi geldi... bende senin o yazını beğenenlerdenim cnm...
Tam olarak Veet tüy dökücü krem olarak geçiyor. Reckitt Benckckiser ithalatçı firmasıymış. Farklı kokuları da var.
İki tane daha tüy dökücü denedim ama bu tüy dökücü tamamıyla alıyor. o yüzden bunu kullanmaya tavsiye ederim.
Bu arada, ben onu daha çok bikini bölgesi için kullanıyorum ve çok dikkatli sürmek gerekiyor, o yüzden açıkçası ayna kullanmaya zorunda kalıyorsun:) bir 6-7 dakika bekledikten sonra direk zaten banoyda hepsi çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?