dikkatli sürmeniz gerek diyosun ya..zararımı var? yoksa iyice temizlenmeyiz diye mi dedin? ilerde nasıl yapıcaz bilmiyorum
hele normal doğum yapcaksak çok temzi olmalı çoıooook
kızlar yaa şu tüy dökücü krem konusunda heyecanlanmıştım ama biraz araştırınca pekte güvenli olmadığını gördüm . okuduğum bi kaç kaynak oldu sizinle de paylaşiim dedim:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/212231-hamilelikte-tuy-dokucu-krem-kullanilirmi.html
Hamilelikte Epilasyon, Gebelikte Lazer Epilasyon Ada stenmeyen Tyler, Gebelikte Ada Ty Dkc Kremler Sir Ada
kızlar yaa şu tüy dökücü krem konusunda heyecanlanmıştım ama biraz araştırınca pekte güvenli olmadığını gördüm . okuduğum bi kaç kaynak oldu sizinle de paylaşiim dedim:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/212231-hamilelikte-tuy-dokucu-krem-kullanilirmi.html
Hamilelikte Epilasyon, Gebelikte Lazer Epilasyon Ada stenmeyen Tyler, Gebelikte Ada Ty Dkc Kremler Sir Ada
kızlar tam çıkıyordum çok geç kaldım gene bişey takıldı gözüme stress oldum. kilo alacağıma son haftalarda sürekli veriyorum biliyorsunuz. çok dar bi montum vardı son giydiğimde karnımdan önü kapanmamıştı çok kolay şimdi kolayca kapadım. karnıma bi baktım sanki dahada küçülmüş. korktum yani. bi bakın sizde yükledim yeni fotomu göbiş şova(( korktum şimdi. kocaman bebek yani nerede anlamıyorum ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...eleri-gobek-sov-baslasin-27.html#post18352052
bu yazı bir hamilenin günlüğünden alıntıdır.... okuyunca çok güldüm ....:))) sizleri de gülümsetmesi umuduyla alıntılıyorum.... kendi grubumuzu da ayrıca tenzih ederim...:)))
bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;
-canım bilmem kimcim kahvaltını iyi et tamam mı
-kızlaaar soğuklar geldi kalın çoraplarınızı, patiklerinizi giyin emiiiiii
-ay bugün limonla salatalık yedim kusmaktan perişan oldum beeennn...
şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum
artık hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi-ehuehuehu" diyor hep.
inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...
( 07.10.2010 14:52 ~ 14:58)
oradaki paylaşımları da elimden geldiğince takip ediorum ama paylaşımlar kadınlar kulübü kadar olmuo... benim düşüncem ne kadar deneyim okursam o kadar iidi, ama burası bana da daha samimi geldi... bende senin o yazını beğenenlerdenim cnm...
Ya bence de burası gibi olmuyor. Ayrıca, eyszay ın dediği gibi orada tamamen deşifresin o da insanı rahatsız ediyor. Örneğin ben yakın çevremde birçok kişi ile paylaşamadığım ( benim şu dönemimi anlamadıkları için) konuyu burada sizler beni çok yakınen anladığınız için rahatlıkla paylaşabiliyorum ama face de yazdıklarım, o diğer grup insan tarafından görülebileceği için yazmak içimden gelmiyor.
yani bence de
agdamiza kadar konusuyoruz burda
orda konusamazdim ben bunlari
Selam kızlarrrr,
nasılsınızz???
Yarın sabah 9:00'da doktora gidiyorum, bebişimi görmek için. Cinsiyeti artık öğrenmek istiyorum. Umarım yaramazım bu sefer gösterir.
Çok heyecanlıyım,hemen sabah olsun istiyorum:84:
kizlar tuy dokucuyu de eledik
agda ben disarda yaptiramiyorum, zaten disarda da sir agdalara falan dikkat edin diyorlar hamileyken ozellikle; hijyen acisindan
epilasyon cihazimi artik kullanamiyorum, cnm cok yaniyor
geriye jilet kaldi
watsıns da gormustum,
bayanlara ozel tras bicaklari ve tras sabunlari vardi; onlardan alalim bari
yani bence de
agdamiza kadar konusuyoruz burda
orda konusamazdim ben bunlari
ben de yarın renkli doppler'e gireceğim,bebişimi ayrıntılı olarak inceleyecekler...organlar,kan dolaşımı felan....bende de bi heyecan var...eeer verirse bi poz da vesikalık alırız herhalde ihihihih
güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah burdan canım:)
gilette'in de venüs diye bayanlara yönelik var...ben çok memnun kaldım canım...
Selam kızlarrrr,
nasılsınızz???
Yarın sabah 9:00'da doktora gidiyorum, bebişimi görmek için. Cinsiyeti artık öğrenmek istiyorum. Umarım yaramazım bu sefer gösterir.
Çok heyecanlıyım,hemen sabah olsun istiyorum:84:
kizlar tuy dokucuyu de eledik
agda ben disarda yaptiramiyorum, zaten disarda da sir agdalara falan dikkat edin diyorlar hamileyken ozellikle; hijyen acisindan
epilasyon cihazimi artik kullanamiyorum, cnm cok yaniyor
geriye jilet kaldi
watsıns da gormustum,
bayanlara ozel tras bicaklari ve tras sabunlari vardi; onlardan alalim bari
ben de yarın renkli doppler'e gireceğim,bebişimi ayrıntılı olarak inceleyecekler...organlar,kan dolaşımı felan....bende de bi heyecan var...eeer verirse bi poz da vesikalık alırız herhalde ihihihih
güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah burdan canım:)
Benim de yarın 14:30'da kontrolüm var, umarım bu sefer netleşir cinsiyeti,umutla bekliyorum.
gilette mach3 tavsiyem. 2dk
Gideceğin ayrıntılı ultrason mu canım? Atıl bey'e gidecektin yanılmıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?