insallah catlamaz canim sen krem yag ne kullaniyosan ihmal etme günde en az 2 kez sür en azindan elinden geleni yapmis ol bende yapiyorum ama gögüslere pek fayda etmedi böyle pembe pembe damar gibi seyler türedi o kadar büyüdüler ki böyle kalmasindan cok korkuyorum o pembe seyler kesin catlak olucak
Ya benim de canım çok çektiğinde içiyorum yarım bardak fln. Doktora sordum korkarak ya öyle ayda 1 içsem fln diye. O da iç o kadar canım,sıkma bu kadar kendini demişti
Ben de evde değil de dışarda yerken arada kolasız gitmeyecekse içiyorum accık
valla karındaki çatlaklardan bahsettiler canım onlar kalıo die. belki göğüstekiler geçiodur. belki sen yanlış anlamışsındır. geçende bendede öle damar gibi bişi vardı. kılcal damar gibi hani bacakta olurya bazı insanların onlardan. ama sanki geçmiş. hiç onlara çatlak gözüyle bakmadım. dedim göğüs süt üretmeye hazırlandığından damarlar çıkıorya ondan damar çıkmış heralde dedim. acaba değilmi((
iste öyle dedigin gibi kilcal damara benziyo bende gecmiyolar yaaa(( bende ilk basta süt ile ilgili diye düsünmüstüm ama degil herhalde yarin bi doktora soriyim bakalim
neyse benden bugünlük bu kadar yarin doktora gitme vakti insallah hersey yolundadir stres basiyo zaman yaklastikca offfff. doktordan gelince yazarim iyi geceler...
bende de aynı dert, göbekte hiç bir şey yok ama gögüslerimin tam altında koyu pembe renginde çizgiler var, sanki içirde damarlar kızarmış gibi, çok da iğrenç duruyor. halbu ki o kadar da krem ve yağ sürdüm
bu arada daha 3 aylıkken badem yağını kullandım hiç tavsiye etmiyorum, yumuşatma konusunda çok güzel ancak tüysüz olmama rağmen karnım çok tüylendi. doktorumdan sorunca oda badem yağı tüylenme yapar dedi, ben de direk bıraktım...
iste öyle dedigin gibi kilcal damara benziyo bende gecmiyolar yaaa(( bende ilk basta süt ile ilgili diye düsünmüstüm ama degil herhalde yarin bi doktora soriyim bakalim
neyse benden bugünlük bu kadar yarin doktora gitme vakti insallah hersey yolundadir stres basiyo zaman yaklastikca offfff. doktordan gelince yazarim iyi geceler...
Ooo afiyet olsun,ne guzel:)
arkadaşlar, merhaba. İzmirden katılıyorum...
Bende Ağustosta doğum yapacağım, aranıza katılmak istedim:) Gerçek, siz uzun süre burdaymışsınız:)
İlk hamileliğim, çok ama çok heyecanlıyım:) Şimdi 19'cu haftadayım...
Şu ana kadar yapılan tüm testler iyi çıktı. Sadece haftaya renkli doppler yaptıracağım, biraz onun telaşını yaşıyorum.
Sayfanın başında olan listeye kendimi de eklettirmek istedim ancak Kadınlar Kulübüne yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum
Acaba biriniz beni bu listeye ekleyebilir mi?
SAT: 16 Kasım 2010
Tahmini D.T. : 23 Ağustos 2011
Başlangıç kilo: 48
Bebeğin cinsiyeti: Kız
Bebeşin ismi: Deniz
Şimdiden herkese iyi doğumlar:)
hoşgeldin canım.
ben attım senin yerine mesaj.
ayyyy bende de olduu...hemde baya oldun olalı...gitti güzelim göğüslerim valla..ben göğüslerimi çok beğenirdim şimdi korkuyom görünce resmenve asla düzelmeyeceğinid e biliyorum..nasıl oldu anlamadım göbüşte yok 13. haftada başlamıştım kreme dahada erkeni olmaz dıkii...amannn napimmm bebeğim sağlıklı olsunda önemli değil diyorum...
Peppermint, My Little Sunshine, kizlar bebekler saglikla gelsinler de dogumun ne zaman olacagi o kadar sorun degil. Hem daha iyi yaaaa, sizden once dogum yapanlardan bilgi almis oalcaksiniz degil mi?
O kadar cok sey yazilmis ki, hiziniza yetisemiyorum.
Ben de de bahsettiginiz dogum cizgisi silik bir sekilde belirginlesmeye basladi. Ilk once gobek deliginden asagi dogruydu simdi gobek deliginden yukari dogru da cikmaya basladi.
Dogumu nasil dusunuyorsunuz arkadaslar?:18: Ben sezeryan dusunuyorum.
slm anneler bende 21 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım bugun kontrolüm vardı doktor 8 agustos dogum tarihi verdi
arkadaşlar, merhaba. İzmirden katılıyorum...
Bende Ağustosta doğum yapacağım, aranıza katılmak istedim:) Gerçek, siz uzun süre burdaymışsınız:)
İlk hamileliğim, çok ama çok heyecanlıyım:) Şimdi 19'cu haftadayım...
Şu ana kadar yapılan tüm testler iyi çıktı. Sadece haftaya renkli doppler yaptıracağım, biraz onun telaşını yaşıyorum.
Sayfanın başında olan listeye kendimi de eklettirmek istedim ancak Kadınlar Kulübüne yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum
Acaba biriniz beni bu listeye ekleyebilir mi?
SAT: 16 Kasım 2010
Tahmini D.T. : 23 Ağustos 2011
Başlangıç kilo: 48
Bebeğin cinsiyeti: Kız
Bebeşin ismi: Deniz
Şimdiden herkese iyi doğumlar:)
hahahaha valla bu aralar sazı kaz anlamakta ustume yok :))))
senin mesajını görmedim bende mesaj attım:)))
Ben normal doğum olması için dua ediyorum. Herkes normalden korkar benim sezeryandan ödüm kopuyor.
hoşgeldin canım :))
Saol, hoşgelsin aramıza :))
ayyyy bende de olduu...hemde baya oldun olalı...gitti güzelim göğüslerim valla..ben göğüslerimi çok beğenirdim şimdi korkuyom görünce resmenve asla düzelmeyeceğinid e biliyorum..nasıl oldu anlamadım göbüşte yok 13. haftada başlamıştım kreme dahada erkeni olmaz dıkii...amannn napimmm bebeğim sağlıklı olsunda önemli değil diyorum...
slm kızlar. dün gece saatlerce karın ağrısı ve sancı çektim,hemde çok ciddi bi sancıydı.kabızlıktan olurmu veya başka neden olabilir fikri olan varmı?böyle göbeğimin her tarafında vardı.dayanılmayacak kadar yani.bugünde hala biraz var sancı tabi kabızlığımda devam ediyor.
insallah catlamaz canim sen krem yag ne kullaniyosan ihmal etme günde en az 2 kez sür en azindan elinden geleni yapmis ol bende yapiyorum ama gögüslere pek fayda etmedi böyle pembe pembe damar gibi seyler türedi o kadar büyüdüler ki böyle kalmasindan cok korkuyorum o pembe seyler kesin catlak olucak
bende de aynı dert, göbekte hiç bir şey yok ama gögüslerimin tam altında koyu pembe renginde çizgiler var, sanki içirde damarlar kızarmış gibi, çok da iğrenç duruyor. halbu ki o kadar da krem ve yağ sürdüm
bu arada daha 3 aylıkken badem yağını kullandım hiç tavsiye etmiyorum, yumuşatma konusunda çok güzel ancak tüysüz olmama rağmen karnım çok tüylendi. doktorumdan sorunca oda badem yağı tüylenme yapar dedi, ben de direk bıraktım...
yarın bi sor bakalım doktora. kılcal damar çünkü onlar bariz kılcal damar çatlağa dönüşürmiki. alllal
Canım ona örümcek kılcallar deniyor. Süt bezleri ile alakalı. bende de oluştu ama onlar emzirme döneminden sonra geçer diyor doktorlar.Çatlama ile alakalı değil onlar kızlar korkmayın
Benimde göğüslerimde kocaman kocaman yeşil damarlar çıktı,o kadar krem sürüyorum ama eminim o damarlar çatlak olarak kalacak
hahahaha valla bu aralar sazı kaz anlamakta ustume yok :))))
senin mesajını görmedim bende mesaj attım:)))
ikinizede çok teşekkürler... bu gidişle iki defa kaydettirileceğim gibi:) ne yapalım, sizin için ikiz doğururuz artık:):)
Canım ona örümcek kılcallar deniyor. Süt bezleri ile alakalı. bende de oluştu ama onlar emzirme döneminden sonra geçer diyor doktorlar.Çatlama ile alakalı değil onlar kızlar korkmayın
bence gaz sancısıdır meraklanma ama yine de dr la görüş arada bende de oluyor
Eyeszay ciim bunu öğlen yazmıştım ama görmedin sanırım bende hemen bi copy paste yapayım dedim :))
gobus belli olsun hatta hafif gogus dekoltesi diyorum daha bisey demem elbisen sole diz ustu olabilir ole olunca dahq sevimli oluyoz zira ben ole elbise giyince heekes ayy uyy demeye basliyor cunku alta da kalin koton corap vanilyq rengi pentide guzel coraplar var vee bir babet hafif makyaj duru bir yuzn olsun saclar dogal durabilir ama masa ile dogal dursun :)))
Benimde bu aralar bir revizyona ihtiyacim vqr sanirim
gercekten mi yaa bana da ebem bunlar gecer bol bol yag sür dedi insallah gecer ya cok kötü duruyo cünkü
canim o yesil damarlar normal hamilelik döneminde cikiyo karninda falan da cok belli olmaya basliyo onlar catlak olmaz merak etme ama pembe pembe damar gibi belirmeye baslayinca onlarin catlak olma ihtimali varmis iste
içme içme, sıkalım dişimizi..herşey meleklerimz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?