2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende de aynı dert, göbekte hiç bir şey yok ama gögüslerimin tam altında koyu pembe renginde çizgiler var, sanki içirde damarlar kızarmış gibi, çok da iğrenç duruyor. halbu ki o kadar da krem ve yağ sürdüm
bu arada daha 3 aylıkken badem yağını kullandım hiç tavsiye etmiyorum, yumuşatma konusunda çok güzel ancak tüysüz olmama rağmen karnım çok tüylendi. doktorumdan sorunca oda badem yağı tüylenme yapar dedi, ben de direk bıraktım...

zaten ister istemez arada kaçamak yapıyorum, şöyle bir yarım bardak ama çok abartmıyorum:) ama ne yapayım duramıyorum:)

korkutmak gibi olmasın, bende daha 4 aylıkken gögüste oluştu sonra kayboldu ama şimdi yine var ve daha da kötü şekilde. çok da dikkat ediyorum ama göbekte, sagolsun, şimdilik hiç bir şey yok, umarım olmazda. bu arada önceden kıllanmayla ilgili bahsettin, hiç badem yağını kullanıyor musun çünkü onu kullandıktan sonra karnımda baya bir tüylenme oldu

yarın bi sor bakalım doktora. kılcal damar çünkü onlar bariz kılcal damar çatlağa dönüşürmiki. alllal

valla ben zaten aldım heryerimi kıl tüy sinirlerimi bozdu. ama benim zaten hamile kalır kalmaz badem yağı kullanmadan öncede kıllanma olmuştu gittiğim seminerdede badem yağı deli gibi bi kıllanma yapmaz kıllanma hamilelikte hormonlardan oluyor dedi. . badem yağını annem kullanmış hiç çatlağı yok. kıla çare çözüm varda çatlağa yok ondan ben gündüz badem ve kakao yağı akşamda mustela sürüyorum.

ayyyy bende de olduu...hemde baya oldun olalı...gitti güzelim göğüslerim valla..ben göğüslerimi çok beğenirdim şimdi korkuyom görünce resmen ve asla düzelmeyeceğinid e biliyorum..nasıl oldu anlamadım göbüşte yok 13. haftada başlamıştım kreme dahada erkeni olmaz dıkii...amannn napimmm bebeğim sağlıklı olsunda önemli değil diyorum...

mesaj attım canım hoşgeldin:))

sendekilerdemi kılcal damar gibi canım?? ya bence göğüstekiler geçer çünkü öle çok kişinin çatlamıyo göğüsleri diye biliyorum. herkesin damarları çıkmış olmasın hepimiz damara çatlak stresine girio olmayalım:)))

Ben normal doğum olması için dua ediyorum. Herkes normalden korkar benim sezeryandan ödüm kopuyor.

slm anneler bende 21 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım bugun kontrolüm vardı doktor 8 agustos dogum tarihi verdi

hoşgeldin canım :))

Saol, hoşgelsin aramıza :))

Canım ona örümcek kılcallar deniyor. Süt bezleri ile alakalı. bende de oluştu ama onlar emzirme döneminden sonra geçer diyor doktorlar.Çatlama ile alakalı değil onlar kızlar korkmayın

bence gaz sancısıdır meraklanma ama yine de dr la görüş arada bende de oluyor

Eyeszay ciim bunu öğlen yazmıştım ama görmedin sanırım bende hemen bi copy paste yapayım dedim :))
gobus belli olsun hatta hafif gogus dekoltesi diyorum daha bisey demem elbisen sole diz ustu olabilir ole olunca dahq sevimli oluyoz zira ben ole elbise giyince heekes ayy uyy demeye basliyor cunku alta da kalin koton corap vanilyq rengi pentide guzel coraplar var vee bir babet hafif makyaj duru bir yuzn olsun saclar dogal durabilir ama masa ile dogal dursun :)))
Benimde bu aralar bir revizyona ihtiyacim vqr sanirim

Benimde göğüslerimde kocaman kocaman yeşil damarlar çıktı,o kadar krem sürüyorum ama eminim o damarlar çatlak olarak kalacak

aynen dedigin gibi bendekilerde hatta sol gögsümde fazla yok ama sagda daha cok var gögüslerimi öyle görmek acayip moralimi bozuyo ben bagdem yagi kullanmiyorum hamileler icin bi yag vardi onu almistim ama yine de killanma cok var bende

yarın bi sor bakalım doktora. kılcal damar çünkü onlar bariz kılcal damar çatlağa dönüşürmiki. alllal

soralim bakalim:) o kadar cok sorum var ki bi kagida yazdim hepsini unutmiyim diye :) doktor bunalicak benim soru bombardimanimdan :)

bi tek bende var saniyodum baya bi arkadas varmis bu dertten müzdarip aynen bende bakmak bile istemiyorum gögüslerime ama ebem bana gögüste olusan catlaklarin karindakiler gibi kalici olmadigini söyledi bilemiyorum ki ben daha 9 haftaliktim yag sürmeye basladigimda sonuc ortada yarin doktora da sorucam bakalim o ne dicek bu gögüslerle ilgili

Canım ona örümcek kılcallar deniyor. Süt bezleri ile alakalı. bende de oluştu ama onlar emzirme döneminden sonra geçer diyor doktorlar.Çatlama ile alakalı değil onlar kızlar korkmayın

gercekten mi yaa bana da ebem bunlar gecer bol bol yag sür dedi insallah gecer ya cok kötü duruyo cünkü

Benimde göğüslerimde kocaman kocaman yeşil damarlar çıktı,o kadar krem sürüyorum ama eminim o damarlar çatlak olarak kalacak

canim o yesil damarlar normal hamilelik döneminde cikiyo karninda falan da cok belli olmaya basliyo onlar catlak olmaz merak etme ama pembe pembe damar gibi belirmeye baslayinca onlarin catlak olma ihtimali varmis iste

hahahaha valla bu aralar sazı kaz anlamakta ustume yok :))))
senin mesajını görmedim bende mesaj attım:)))

hahahah. olsun canım dahada garanti oldu:))

ikinizede çok teşekkürler... bu gidişle iki defa kaydettirileceğim gibi:) ne yapalım, sizin için ikiz doğururuz artık:):)

koptum

dimi ama banada öle geldi. sölüyolardı çünkü damarlar çıkıyor diye. bende korktum yahu:))

ayyy valla süper fikir vermişsin. neden görmedim ben bunu. bak bende diyorum ki elbise giyiyim. dediğin gibi çorap giyiyim vanilya rengi var evde çok güzel bi çorabım. makyaj sadece kapatıcı sürücem gözaltıma falan çünkü hamilelik dah böle duru yaptı yüzümü o öne çıksın. saçımı o hiç görmedi arkadan böle topladığımı arkadan toplıycam yüzüm açılsın diye. ayakkabıda bi çizmelerim var çok şirin onları giyiyim diyorum. benim ayaklarım üşüyo sürekli donarım ayakkabı giyersem( yaa çok heyecanlı şimdi pazartesiye yıllar var gibi geliyor.

bak ben dedim sana anlattıkların hepimizde oluşan şeye benziyor. ben kitaptada okumuştum çünkü bunla ilgili. onlar geçer kesin.

ben şimdi yatıyım kızlar. günler geçmek bilmiyo zaten bi günü daha atlatmış olıyım:)) ayy nolur pazartesi bana çok dua edin.

bak bak ..bir iki saat uzak kalmışım...gene coşmuş bunlar:)
aman neşemiz yerinde olsun da coşun yaw
yeni gelen arkideşler hoş gelmişler...
vallaha bu akşam okulun işlerinden sizle ilgilenemedim canlar...
ben kaçar...öperim sizi...see ya

içme içme, sıkalım dişimizi..herşey meleklerimz için

Yani bencede icmesek daha iyi olur, bir kere dayanamadim fanta ictim( aslinda normalde sevmem ama canim istedi iste), bir damla cay ile sicak su iciyordum cunku burasi cok soguk, onu da biraktim. Kizilcik suyu iciyorum aralarda, idrar yolu enfeksiyonu olmayi engelliyormus diye. Meyve suyu da icmiyorum. Sutbcok severdim artik gina geldi diyebilirim:) su kaliyor geriye ama gunde 2 litreye tamamlamak cok zor geliyor

Bu arada canim sutas ayran cekiyor ama burada yok,kendimde yapinca o lezzet olmuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…