Eyezsay canim faceden Ağustos annelerini takip ediyorum
Eyezsay canim faceden Ağustos annelerini takip ediyorum
bende gün içinde hem face ten hemde buradan takip ediyorum ağustos annelerini
günaydın herkeslere.
hava ısınmadı diye kaç gündür evdeydim bugün biraz bi çıkıcam sanırsam. umarım herkes iyidir. dilerim doktora gidicek arkadaşlar iyi haberlerle gelir.
gunaydin arkadaslar
nasilsiniz bu sabah?
hava cok guzel, bu oglen cikicm H&M e gidicem. insallah spphire'de hamile koleksiyonu vardir.
kizlar sac boyasi icin ne dusunuyorsunuzz ?
bana doktorum bitkisel boyayabilirsin dedi. ama bitkiseller 15 gunde akiyor, hic anlami yok boyatmamin. sanirim boyatmicam dogumdan sonraya kadar .
sizce?
herkese günaydınnnnn
kızlar bana ankarada hamile kıyafeti bulabileceğim bi yerin adını verir misiniz ya.. bileniniz varsa..
eyeszay sanırım sen internetten bi site söylemiştin hangisiydi o bulamıyorum..
günaydınn canım.. bugün hava burdada güzel artık ısınır umarım.yazı özledim. iki gündür hastaydım pek giremedim.herkesler iyidir inşallah.
günaydın kızlar
herkese iyi bir hafta sonu diliyorum şimdiden..
sıcak geçen bir hafta sonu olsun da ısınsın bebiklerimiz
:) günaydın güzeller
gününüz aydın bebişleriniz bol hareketli olsun ...:79:
herkese günaydınnnnn
kızlar bana ankarada hamile kıyafeti bulabileceğim bi yerin adını verir misiniz ya.. bileniniz varsa..
eyeszay sanırım sen internetten bi site söylemiştin hangisiydi o bulamıyorum..
gunaydin arkadaslar
nasilsiniz bu sabah?
hava cok guzel, bu oglen cikicm H&M e gidicem. insallah spphire'de hamile koleksiyonu vardir.
kizlar sac boyasi icin ne dusunuyorsunuzz ?
bana doktorum bitkisel boyayabilirsin dedi. ama bitkiseller 15 gunde akiyor, hic anlami yok boyatmamin. sanirim boyatmicam dogumdan sonraya kadar .
sizce?
ben bir hevesle üye oldum facedeki grubuda. ama sonradan adapte olamadım nedense. privacy yok gibiya orda. anlatamıyor insan her derdini. burda herbişeyimi anlatıyorum. ne biliyim. kimseyide tanımıyorum admin dışında. admin athinaya yeni taşınmış. bi ortak arkadaşımız var sohbet ettik bi kez. ne biliyim siz bişey postlayınca haber verinde size yorum yaziyim bari yoksa silcekler:))
Yani bencede icmesek daha iyi olur, bir kere dayanamadim fanta ictim( aslinda normalde sevmem ama canim istedi iste), bir damla cay ile sicak su iciyordum cunku burasi cok soguk, onu da biraktim. Kizilcik suyu iciyorum aralarda, idrar yolu enfeksiyonu olmayi engelliyormus diye. Meyve suyu da icmiyorum. Sutbcok severdim artik gina geldi diyebilirim:) su kaliyor geriye ama gunde 2 litreye tamamlamak cok zor geliyor
Bu arada canim sutas ayran cekiyor ama burada yok,kendimde yapinca o lezzet olmuyor
yaa hepsini okuayamdım ne çok yazmışsınız... :))
ben ge-be den tayt ve sütyen siparişi vermiştim.bu gün geldi denedim çok güzel oldular...biraz tereddüt ederek almıştım ama demek ki bedene uyuyor artık daha çok alırım kesin :))
merhabalar herkeze
bende ağustos annesi olucam 5 yasında bır kızım var ...
bugun dr da randevumuz vardı 14 ve 16. haftalarda erkek gıbı demıstı dr bebişimiz için bugun kesinleşti kızımızdan sonra bir de oğlumuz olucak hayırlısıyla
çok şükür herşey yolunda 238 gr olmusuz
slm anneler bende 21 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım bugun kontrolüm vardı doktor 8 agustos dogum tarihi verdi
arkadaşlar, merhaba. İzmirden katılıyorum...
Bende Ağustosta doğum yapacağım, aranıza katılmak istedim:) Gerçek, siz uzun süre burdaymışsınız:)
İlk hamileliğim, çok ama çok heyecanlıyım:) Şimdi 19'cu haftadayım...
Şu ana kadar yapılan tüm testler iyi çıktı. Sadece haftaya renkli doppler yaptıracağım, biraz onun telaşını yaşıyorum.
Sayfanın başında olan listeye kendimi de eklettirmek istedim ancak Kadınlar Kulübüne yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum
Acaba biriniz beni bu listeye ekleyebilir mi?
SAT: 16 Kasım 2010
Tahmini D.T. : 23 Ağustos 2011
Başlangıç kilo: 48
Bebeğin cinsiyeti: Kız
Bebeşin ismi: Deniz
Şimdiden herkese iyi doğumlar:)
slm kızlar. dün gece saatlerce karın ağrısı ve sancı çektim,hemde çok ciddi bi sancıydı.kabızlıktan olurmu veya başka neden olabilir fikri olan varmı?böyle göbeğimin her tarafında vardı.dayanılmayacak kadar yani.bugünde hala biraz var sancı tabi kabızlığımda devam ediyor.
Doğum çizgisi belirenlerin genelde erkek çocuğumu oluyor yoksa böyle bir şey söylemek çok saçma mı olur?
Ben en son gittiğimde doktor doğumu 1 ağustos dedi Sat'a göre 5 Ağustos görünüyor. Anneme göre ise ağustosu beklemez :)
Doğumu bir sorun olmazsa normal düşünüyorum;o duyguyu yaşamak istiyorum-ameliyat olmak istemiyorum
kızlar ben geldim. canım çıktı. çok merak ediyorum içinizde hamilelik öncesi 0 kıllıyken bi anda kıl yumağına dönen varmı. hiçbirine acımadım hepsini aldım. annem kıyameti koparıcak. kol mol falanda aldım. nefret ediyorum kıldannnnnnnnn. yunan kadınları gibi hep bıyıklı dolaşıolar.
bu arada h&m den bahsedilmiş. benim yurtdışındayken en beğendiğim mağazalardan biriydi ve sürekli ordan alışveriş yapardım. bigün tesadufen bi baktım ürünlerine 4/3 ünde made in turkey yazıyor. kalakaldım tabiki. sora aradım annemi sordum o zamanlar yoktu mağazası burda ama bi sinir oldum tabi daha pahaliya alıoruz diye çok alışveriş etmeyi bıraktım ordan:)) şöyle bişey söliyim size h&m in birçok ürünü burdan gidiyor. burda olmamasına karşılık bütün ihraç fazlası ürünleri bizim buralarda satılıyor terkos pasajı gibi yerlerde işte merter falan gibi ihraç fazlası satan yerlerde mağazalarında hiç görmediğiniz ürünlerini bulabilirsiniz yani:)))
Kısmetse normal doğum düşünüyorum ben.
Ben de boyatmadim, bayagi bir sure dusundum. Sac boyatma isi doktordan doktora degisiyor kimi bitkisellerde de kimyasal hala var diyor, kimi 3 ay sonra boyatabilirsin diyor, biraz daha dayanayim bakalim.
Ben boyattım canım bitkiselle. Doktorum boyatabilirsin dedi. Zaten ben baya bi bekledim, diplerim çıkmıştı, 4 parmak kadar. Doktora diplere boya sürdürmeden boyatsam diye sordum, o zaman hiç tereddüt etme git boyat demiştiBen de diplerine sürdürtmeden kendi saç rengime döndüm, koyu kestane gibi benim kendi saç rengim. Bi daha da boyatmam zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?