• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay dun dedım ya hastayım usutmusum dıe sonra kotulestım karnımda acayıp sancılar oldu oda bebek buyudugunden oluyomus oturuyorum agrıyo yatırıyorum agrıyo herıf annemlere getırdı attı annemlerde kalacam bıraz toplanana kadar ama bu cocuk benı oldurcekkk ne zor anne olmak yaslı nenelere dondum gotum agrır basım agrır hergun bı tarafımdan bısı cıkıyo :)

çok geçmiş olsun tatlım...ee anne olmak kolay değil tabii....sus kısss ne öldürmesi.......büyüyo o büyüyo......dün yazmışın tamm ama yazıp çıkmışın konuşamadık yazdım sana ama çıkmıştın...genelde bu topiktesin herhalde....dikkat et kendine...

çok geçmiş olsun tatlım...ee anne olmak kolay değil tabii....sus kısss ne öldürmesi.......büyüyo o büyüyo......dün yazmışın tamm ama yazıp çıkmışın konuşamadık yazdım sana ama çıkmıştın...genelde bu topiktesin herhalde....dikkat et kendine...

yok canım genelde eskı topıkteyım buraya arada gırıyorum dun kotulesınce uzandım yazamadım :)gel gıdelım topıgımıze

GUNaydın kızlar 20ncı haftadan sonra bebısın hareketlerı dısardan bellı ınanılmaz hareket edıyo aksamları felan ayrıca uzucu bı haber wermek ısterım bu 20ncı haftadan sonra karın kısmında asırı agrılar oluyo baskılar oluyo bebek buyudugu ıcın oluyomus kendınızı bu agrılara hazırlayın derım oturunca cok daha beter oluyo sureklı uzanmak gerekıyo

Evet,oturunca çok rahatsız oluyorum,Sanırım oğluşumda rahatsız oluyor oturunca daha bi sık tekmeliyor

kızlar tam çıkıyordum çok geç kaldım gene bişey takıldı gözüme stress oldum. kilo alacağıma son haftalarda sürekli veriyorum biliyorsunuz. çok dar bi montum vardı son giydiğimde karnımdan önü kapanmamıştı çok kolay şimdi kolayca kapadım. karnıma bi baktım sanki dahada küçülmüş. korktum yani. bi bakın sizde yükledim yeni fotomu göbiş şova:((( korktum şimdi. kocaman bebek yani nerede anlamıyorum ben.

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...eleri-gobek-sov-baslasin-27.html#post18352052

eyeszay ...güzel arkadaşım ne mutlu sana ki manken gibi fiziğin var ve görünen o ki hamilelik dolayısıyla vücudun fazla deforme olmayacak.. doğumdan çok kısa bir süre sonra eski haline geleceksin demek ki.. sen azınlıkta olan şanslı gruptansın... bense ilk hamileliğinde aldığı fazla kiloların sadece yarısını verebilmiş biri olarak ve de Tv.da falan ebru şallı'yı, demet şener'i her gördüğünde bi onlara bi de kendime bakıp ah, vah ediyorum... ee tabi genetik yapı konusunda da şanssız olduğum ortada.

bir de alt komşum var, kızın bi hamileyim dediğini biliyorum bir de kucağında kundakta bebekle apartmana girdiğini gördük... 9 aylık hamileliği boyunca sadece 1 tane hamile gömleği aldı, inan kimse onun hamileliğinden hiçbirşey anlamadı. bebeği 20 günlük olduğunda bebek mevlidi düzenledi evinde ve üzerinde hamile kalmadan önceki kot pantalonu vardı. hamileliği boyunca herşeyi yedi, hiçbirşeyden kısıntı yapmadı ama toplamda 7 kilo aldı. doğum sırasında 4 kilosu hemen gitmiş zaten. geri kalanı da 20 gün içinde yok olmuş maşallah bebeği de kendi de çok sağlıklı.

senin yazdıklarını okuyunca aklıma o geldi... lütfen aslında avantajın olan şeyler için kendini üzme..

tuy meselesine gelince,
ben de oyle aman aman bir tuylenme olmadi ancak eskisine gore fazla sanki
ozellikle kollarim. kollarimi almam normalde ama bu gidisle alicam..

bir de kizlar ben normalde epilasyon cihazi kullaniyorum, bikini bolgem de dahil.
ama hamilelikten beri cnm daha cok yaniyor, kullanamiyorum aleti.
napcami sasirdim.
hayatim da da disarda agdaya gitmedim, utanirim gidemem
jilete mahkum kaldim.

hamilelikte bikini bolg. epilasyon isini nasil halledicez ya, ozellikle ilerleyen aylarda , koca gobegimizle :59:

valla, bende ağda yapamıyorum çünkü çok morarıyor (ciltten dolayı) ancak annemin tavsiyesiyle Veet'e geçmek zorunda kaldım. çok da rahat oluyor, banyoya girmeden önce sürüyorum sonra zaten hepsi çıkıyorlar. Özellikle bikini bölgesi için baya rahat oluyor ama dikkatli sürmek gerekiyor

gunaydin arkadaslar

nasilsiniz bu sabah?

hava cok guzel, bu oglen cikicm H&M e gidicem. insallah spphire'de hamile koleksiyonu vardir.

kizlar sac boyasi icin ne dusunuyorsunuzz ?

bana doktorum bitkisel boyayabilirsin dedi. ama bitkiseller 15 gunde akiyor, hic anlami yok boyatmamin. sanirim boyatmicam dogumdan sonraya kadar .

sizce?

bu saç boyası işi benim de gündemimdeydi arkadaşlar ama dr.um kesinlikle izin vermiyor. burada AliGür'e ve diğer hani sosyete tarzı diyebileceğimiz kuaförlere sordum. hepsi de "aa tabiki özel hamile boyalarımız var, 3.aydan sonra uyguluyoruz" falan dediler. ben de en son muayenede dr.uma söyledim. o da hepsinin hikaye olduğunu, en bitkisel denilenin bile kimyasal zararlı katkı maddeleri olduğunu, o yüzden asla izin vermeyeceğini söyledi. tabi bana da karar senin, risk almak istiyorsan buyur dedi..

kararım netleşti tabi, boya falan yok, korkunç beyazlarımla geziyorum... gerçi oğlumda da 9 ay hiç boyatmamıştım, gene aynı dr.du ve gene izin vermemişti.

bu arada bu sanatçılar, bilumum ünlüler falan nasıl boyatıyor anlamıyorum ki... geçenlerde bi arkadaşım aa bak esra erol da hamile ama hem röfle hem de boya yaptırmış dedi.. kadın canlı yayında bakın saçlarımı boyattım nasıl olmuş demiş... yani hem hamile hem saç boyatıyor... millete de nasıl örnek olmaksa artık...

kızlar tam çıkıyordum çok geç kaldım gene bişey takıldı gözüme stress oldum. kilo alacağıma son haftalarda sürekli veriyorum biliyorsunuz. çok dar bi montum vardı son giydiğimde karnımdan önü kapanmamıştı çok kolay şimdi kolayca kapadım. karnıma bi baktım sanki dahada küçülmüş. korktum yani. bi bakın sizde yükledim yeni fotomu göbiş şova:((( korktum şimdi. kocaman bebek yani nerede anlamıyorum ben.

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...eleri-gobek-sov-baslasin-27.html#post18352052

merak etme, hiç bir sorun yoktur. ben hamile kaldıktan sonra direk 6 kilo verdim şimdi azıcık toparlandım ama göbek çok az gözüküyor, dışardaki göbekli kadınlar kıskanıyorum bazen:) görümcem de kadın doğumda uzmanlık yapıyor, o da bana karın iç kısmı daha geniş olmalıdır ondan pek gözükmüyor dedi. bide bazen çocuk rahmin daha alt kısmında yerleştiği için de oluyormuş. o yüzden hiç sorun etme...

valla, bende ağda yapamıyorum çünkü çok morarıyor (ciltten dolayı) ancak annemin tavsiyesiyle Veet'e geçmek zorunda kaldım. çok da rahat oluyor, banyoya girmeden önce sürüyorum sonra zaten hepsi çıkıyorlar. Özellikle bikini bölgesi için baya rahat oluyor ama dikkatli sürmek gerekiyor

aaa cnm süpersinn yaaa ... bak veet tüy dökücü krem hiç aklıma gelmemiştii ... deniyim onu da mutlaka ... walla ii söledinn teşekkürler :))

aaa cnm süpersinn yaaa ... bak veet tüy dökücü krem hiç aklıma gelmemiştii ... deniyim onu da mutlaka ... walla ii söledinn teşekkürler :))

evet, şimdi için çok güzel ama ilerde 8, 9 aylıkken göbeşlerimizle onu da nasıl süreceğimizi merak ediyorum:)

Seelamlar kizlar uzun zamandır gelemedim okuldaki pc den girilmiyor evdekide bozuk facebook den takip ediyorum şimdi telden bakıyorum o yüzden gecmise donemedim herkes iyidir inşallah yeni gelenler hosgeldiniz:71:

kızlar sizi bilmiyorum da ben bu facebook daki gruba ısınamadım .. ara ara bakıyorum ama kadınlar kulübü bana daha samimi geliyor.. bi de silicez falan diye yazmışlar ben de gokberksol olarak "takdir sizin ama anlamsız" mealinde bişeyler yazdım.. ya da ben mi kullanamıyorum facebook taki o grubu anlamadım açıkcası...

bu yazı bir hamilenin günlüğünden alıntıdır.... okuyunca çok güldüm ....:))) sizleri de gülümsetmesi umuduyla alıntılıyorum.... kendi grubumuzu da ayrıca tenzih ederim...:)))

bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;

-canım bilmem kimcim kahvaltını iyi et tamam mı
-kızlaaar soğuklar geldi kalın çoraplarınızı, patiklerinizi giyin emiiiiii
-ay bugün limonla salatalık yedim kusmaktan perişan oldum beeennn...

şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum

artık hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi-ehuehuehu" diyor hep.

inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...

( 07.10.2010 14:52 ~ 14:58)

weet 'in hangi urunu cnm,
tam adini yazar misin ??

kızlar sizi bilmiyorum da ben bu facebook daki gruba ısınamadım .. ara ara bakıyorum ama kadınlar kulübü bana daha samimi geliyor.. bi de silicez falan diye yazmışlar ben de gokberksol olarak "takdir sizin ama anlamsız" mealinde bişeyler yazdım.. ya da ben mi kullanamıyorum facebook taki o grubu anlamadım açıkcası...

oradaki paylaşımları da elimden geldiğince takip ediorum ama paylaşımlar kadınlar kulübü kadar olmuo... benim düşüncem ne kadar deneyim okursam o kadar iidi, ama burası bana da daha samimi geldi... bende senin o yazını beğenenlerdenim cnm...

weet 'in hangi urunu cnm,
tam adini yazar misin ??

Tam olarak Veet tüy dökücü krem olarak geçiyor. Reckitt Benckckiser ithalatçı firmasıymış. Farklı kokuları da var.
İki tane daha tüy dökücü denedim ama bu tüy dökücü tamamıyla alıyor. o yüzden bunu kullanmaya tavsiye ederim.
Bu arada, ben onu daha çok bikini bölgesi için kullanıyorum ve çok dikkatli sürmek gerekiyor, o yüzden açıkçası ayna kullanmaya zorunda kalıyorsun:) bir 6-7 dakika bekledikten sonra direk zaten banoyda hepsi çıkıyor...

Tam olarak Veet tüy dökücü krem olarak geçiyor. Reckitt Benckckiser ithalatçı firmasıymış. Farklı kokuları da var.
İki tane daha tüy dökücü denedim ama bu tüy dökücü tamamıyla alıyor. o yüzden bunu kullanmaya tavsiye ederim.
Bu arada, ben onu daha çok bikini bölgesi için kullanıyorum ve çok dikkatli sürmek gerekiyor, o yüzden açıkçası ayna kullanmaya zorunda kalıyorsun:) bir 6-7 dakika bekledikten sonra direk zaten banoyda hepsi çıkıyor...

kimyasal ya onunda zararı varmı acaba? kokulu filan..kokusuzda alsan yinede iğrenç bi koku çıkıyor........

kimyasal ya onunda zararı varmı acaba? kokulu filan..kokusuzda alsan yinede iğrenç bi koku çıkıyor........

bende o konuda biraz tedirginidm ilk başta, acaba zararlı olur mu diye. ama sonra görümcemden sordum (o da kadın doğum uzmanlığı yapıyor) bana kullanabilirsin dedi ancak 10 dk dan fazla tutmasan iyi olur dedi, zaten o kadar tutmaya bile gerekmiyor. yine isterseniz daha soruşturabilirsiniz...

ben de aynı konudan muzdaripim... ben hamilelikten önce epilasyona gidiyordum ve inanılmaz memnundum ama şimdi malesef gidemiorum... jilete mahkumum ama böle olunca da haftada bi temizlemek gelio dünyanın bin türlü hali var daha kalıcı uzun süreli çözüm de ağda diolar ama ben hiç orama ağda yaptırmadım... gittiğim kuaför ben sana yaparım dio ama korkuorum acır fln sıkarım kendimi bişey olur offfff naapcam karar veremiorumm :(([/QUOTE]

Ben de epilasyona gidiyordum, doğumdan sonra da devam etmeyi düşünüyorum, bu yüzden ağda fln kesinlikle yaptırmam. Jiletle idare ediyorum ben şimdilik açıkçası. Aa ilerleyen aylarda nasıl yapabilirim bilmiyorum.Veet fln denemedim hiç ama.

bu yazı bir hamilenin günlüğünden alıntıdır.... okuyunca çok güldüm ....:))) sizleri de gülümsetmesi umuduyla alıntılıyorum.... kendi grubumuzu da ayrıca tenzih ederim...:)))

bir anda kendimi "kadınlar klübü" diye bir sitede, "2011 mayısında anne olacaklar" diye bir başlık altında, bir sürü tanımadığım ve çoğu cümle kurma yetisinden dahi yoksun kadınla;

-canım bilmem kimcim kahvaltını iyi et tamam mı
-kızlaaar soğuklar geldi kalın çoraplarınızı, patiklerinizi giyin emiiiiii
-ay bugün limonla salatalık yedim kusmaktan perişan oldum beeennn...

şeklinde konuşurken buldum bu hamilelik sayesinde(yüzünden). işin garibi normalde yanına yöresine dahi uğramayacağım şu sohbet(imsi şeyi)öyle çok seviyorum ki, o imlasız, ne dediği anlaşılmayan bir sürü cümleye sarılıp ağlayasım geliyor. normalde "hanııım hanım; o kelime öyle yazılmaz, koca kadın olmuşsun, konuşmayı, yazmayı öğrenememişsin cık cık cık" diye çemkireceğim yerde "canım burnun tıkalı ise tuzlu su çek açılır, yoksa boğazın tahriş olur hiiii, bebişine zararlı"diye konuşurken buluyorum

artık hiç bir şey yeterince canımı sıkamıyor, olan şeyler ne kadar can sıkıcı olursa olsun içimden birşey "ihihi-ehuehuehu" diyor hep.

inşallah fasülyecim, sana kavuşacağım 7 ay sonra da, seninle hayata ve hayatın tüm salaklığına karşı böyle kikirderiz, kıçımızla güleriz hep. seni çok seviyor annen...şimdiden...herkesten daha çok...

( 07.10.2010 14:52 ~ 14:58)

Gülümseyerek okudum:9:

Son düzenleme:
bende o konuda biraz tedirginidm ilk başta, acaba zararlı olur mu diye. ama sonra görümcemden sordum (o da kadın doğum uzmanlığı yapıyor) bana kullanabilirsin dedi ancak 10 dk dan fazla tutmasan iyi olur dedi, zaten o kadar tutmaya bile gerekmiyor. yine isterseniz daha soruşturabilirsiniz...

dikkatli sürmeniz gerek diyosun ya..zararımı var? yoksa iyice temizlenmeyiz diye mi dedin? ilerde nasıl yapıcaz bilmiyorum
hele normal doğum yapcaksak çok temzi olmalı çoıooook:9:

oradaki paylaşımları da elimden geldiğince takip ediorum ama paylaşımlar kadınlar kulübü kadar olmuo... benim düşüncem ne kadar deneyim okursam o kadar iidi, ama burası bana da daha samimi geldi... bende senin o yazını beğenenlerdenim cnm...

tekrar teşekkür ederim canım... biz en iyisi burada sohbet edip, hamileliğe dair tecrübeleri paylaşmaya devam edelim...:))

aslında kızlar farkındamısınız bu tüy dökücü kremler de bir sürü kimyasal içeriyor düşünsenize o kadar güçlüki tüyü koparıyor. Saç boyalarına temkinli yaklaşıyoruz da bu tür kremleride kullanırken birkez daha düşünmek lazım bence. Ben zorlansamda ağda yaptırıyorum daha uzun süre tertemiz kalmak mümkün.

Back
X