Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüzünü görmek için dr. 5 dk yan yatırdı beni dönsün diye yine dönmedi![]()
kizlar,
cnsiyet ogrenemeyen hippy ve benden baska kaldi mi???
kizlar,
hamilelik ...:))) hoş bir tanımlama olmuş...
[/I84.hiçbir kadının yalnız geçirmemesini temenni ettiğim evre.
koca, sevgili, arkadaş, anne, baba her kim olursa olsun ama (kocanız ya da sevgiliniz tercih sebebidir)karnınızı en az bir kere okşayacak, bütün o saçma sapan duygusal tavırlarınızı tolere edebilecek, aşerme saçmalıklarınıza uymasa da en azından gülüp geçecek, kumandayı almak için sağdan sola dönemezken "nereyi açayım söyle" diyecek, şişen ayaklarınız için hazırladığınız tuzlu suyu banyodan taşımakta zorlandığınızda leğenin bir ucundan tutacak, karnınızdaki çatlaklar için badem yağı-kakao yağı karışımını bir şekilde size bulacak, bebeğiniz size ekrandan ilk yumruğunu sallarken ağlak gözlerle doktorun yüzüne bakmaktan sizi kurtaracak biri olmalı insanın yanında. her an olmalı tabi, ama hamileyken elzem.
başka bir yönden de çocuk sahibi olmanın ikinci en zevkli ve rahat aşaması. herkesin prensesi, ilgi odağı olduğunuz, yan gelip yatmanın legalleştiği anlar; manavın en iyi sebzeyi, kasabın en iyi eti, marketin günlük sayıyla gelen şişe sütün üçünü size ayırdığı; sizi toplu taşımanın en rahat yolcusu, kaldırımların tek hakimi, emniyet şeridinin kapı gibi sahibi yapan fizyolojik durum.
doğumla biten romantik komedi....
]
Off bende dünden beri dr. istemedi ama As düşünsek mi diyorum ama dediğin gibi düşük riski beni korkutuyor. 3' lü şimdi kesin temiz değil mi diye sordum dr. a yani temiz ama 1:500 risk var. Sonuçta risk yok diyemem dedi saolsun iyice pimpirikli yaptı beni bu adam. acaba Detaylı ultrason çözüm olur mu? off!
Bildiğim kadarılla 19 - 24. haftalar arasında ama kimisi 22. hafta en iyi diyor kimisi 20. hafta bende karar veremedim.
Ücretsiz değil ama bir dergide gördüğüm eğitimleri ve adreslerini yazdım.
Sizin kız çok edepli çıktı :)))) çok güldüm eliyle kapatmasına![]()
Rica ederim, 22.haftayı tercih etmelerinin sebebi, incelemenin daha rahat yapılabilmesi sanırım. doktorun sana bir tarih belirtmedi mi hiç? şu haftada yaptır fln gibi??
ben.. ben... ben varım...
Cmtsi doktor randevum var. bir hafta sonrasında da detaylı USG....
ben varımmm ben![]()
yok canım bana bır tarıh vermedı drum arayıp sorucam ama ben baska bır dr yaptırayım dıyorum ayrıntılıyı o dr gıdıcem onun ıcın sordum canım 20. haftada yaptıranlar cok ya acaba dedım o zaman mı ama beklıycem artık 22. haftayı
kizlar,
Askolsun canim yasananari yok sayamayiz degilmi sen olmasanda o olay var oldu neticedecanım sağolasın teşekkür ederim artık daha iyiyim, ilaçlar işe yaradı..:)) oğlum konusunda çok haklısın gerçekten verilmiş sadakamız varmış... Allah kimsenin başına vermesin...
ahh canım yaa kimseyi ağlatmak istemezdim de senin de bir arkadaşına dair anın varmış meğer... üzdüysem hakkını helal et... ben de normalde bu kadar duygusal değildim de insan bir hamilelik geçirip çocuk sahibi olunca üstüne ikinci bir hamilelik de yaşıyorsa TV.deki oda spreyi reklamına bile ağlar hale geliyor..:))![]()
kızlar bugün sizden uzak kaldım...okulda çok huzursuzdum bugün...aşırı derecede akıntım ve bel ağrım oldu...bi ara karnımda ağrı gibi bişi oldu...eve geldiğimde dayanamayıp doktorumu aradım ...eşim de izin aldı 1 saat erken geldi ...apar topar acile gittik kontrole...kendi doktorum yoktu ...nöbetçi bir doktor vardı ama çok ilgilendi sağolsun...bebişimizi görene kadar çatladık meraktan...vajinal ve üstten muayene oldum...çok şükür rahimde sorun yoktu...plasenta da baya iyi yerleşmiş...bebişimizi de baya hareket halindeyken görebildik teyzoşları...yalnız vajinit olmuşum...hamilelik öncesi de olmuştum,bir kullanımlık fitil ve 4 günlük antibiyotik kullanacağım...bebişime bişi olmasıını göze alamam...neyseki B kategorisi ilaçlar...gebelikte kullanımları varr...umarım çözüm alırım da rahatlarım...akıntınız yoğun olursa lütfen ihmal etmeyin canlar, emi??? cts de ayrıntılıya gitces....bu arada gene göstermedi bizimkiişte böyleeeeeee.....hadi biz yatalım şimdi....iyi geceler
eyeszay teyzesi...bu haftasonundan beri kıpırdanmaları hissetmeye başladım sanırsam![]()
Yaptırmak istediğin doktora sor o zaman canım, ayrıntılı ultrason için gelmek istiyorum, kaçıncı haftamda randevu alayım diye.
Ben varım şekerimAma 4 te randevum var bu sefer öğrenirim inşallah...
efsung renie benim de kurtaricim cnm.
yalniz ise gelirken yanima almamisim bugun, oglende cnm istedi azicik kizartma yemistim midem hasat.
isyerine de bi tane surup alip birakicam artik yaa