• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlum da edepsiz.. her ultrasonda açıyo pipisini hemen.. dr anında görüyo her verdiği resimde okla gösterilmiş pipisi var :)

hadi senin erkek bizim kızda yüzünü göstermeye çalışıyo dr. hemen orayı dönüp gösteriyo:9: valla ben utandım:9:

[/I124.şimdi de kamuoyuna faydalı bir iş sunuyoruz efenim: :))))

hele ki benim gibi, bilmediğim güzel çiçektense bildiğim kaktüs olsuncu manyak, her şeyi bilmek isteyen hamileler için dev fırsat flaş flaş flaş.

efenim teknik bilgilerimin çoğunu, alper mumcu'nun pek detaylı -Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) adresinden edindim. normal doğum kademe kademe nasıl olur, ayrıntılı anlatıyor. ayrıca pek çok hamile sorusunu da yine detaylı cevaplandırıyor.

hafta hafta hamilelik takibini: Hafta hafta gebelik (hamilelik) dnemi belirtileri - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe adresinden yapıyorum. kendi sayfasında da yönlendirdiği sayfalarda da aranılan her tür bilgi bulunabiliyor.

tecrübeli anneler-babalarla bilgi alışverişi, forum sitelerinden: Nurturia Anne ve Babaların Sorularına Cevaplar, Gruplar, Anı Defteri ve Diğer Anne ve Babalarla Sosyalleşme,
bu işi anne'ye yıkan siteleri, site isimlerini pek sevmesek de: Anneler Burada Toplanıyor - www.anneysen.com - Anneysen.com

anne bloglarındansa: Blogcu Anne paranın kazandırdığı her isteğine saygılı doktorlar, hastaneler, bir dolu paraya edinilen doğum eğitim kursları falan bir nebze gerse de gebelik kısmı da annelik kısmı da pek keyifle takip ediliyor. bir çok faydalı bilgiye ulaşılabiliyor.

tamamı güzel, bilgilendirici bir site ama özellikle babalar için yaklaşımlar arayanlar için: http://www.kucukinsan.com/...icle.asp?article_id=2190

ingilizcesi olanlar için her konuda, olmayanlar için özellikle doğum videoları konusunda pek faydalı olan: http://www.babycenter.com/...k_videos&pn=view video ı tavsiye ederim efenim.

olursa şimdi unuttuğum olmuşsa eklerim sonra.
]

Babycenter'i ben de cok basarili buluyorum. Her yeni haftaya baslayinca gebelik ve bebegin durumu ile ilgili bilgiler de mail adresime geliyor. Kaan Kocatepe ve Alper Mumcu'nun siteleri de cok yardimci, arada onlara da bakiyorum, diger blogcu sitelerine de bir bakayim, tesekkurler.
Bu sitelerden de bilgi alinabilir.:34:
Gebelik Hamilelik Doum, Kadn Hastalklar, Ksrlk, Jinekoloji Cinsellik Hakknda Bilgiler.www.e-gebelik.net.Gebe Hamile Kadn Sal
Hamilelik Dönemi - Gebelik Belirtileri - Hafta Hafta Gebelik (Hamilelik) - Tüp Bebek - Doum

Ilk dogum sonrasi tecrubelerini paylastigin icin tesekkurler.

Son düzenleme:
My Little Sunshine, test sonucunuz iyi ve detayli ultrasonda normal ise kendinizi AS icin cok endiselendirmeyin bence. Eger bizde test ve detayli ultrasonda herhangi bir anormal durum saptansaydi AS yaptiracaktik, % 5 riski de var. Eger AS yapilacaksa bence tecrubeli bir doktorun yapmasi her zaman tercih edilmeli. Bu testler ultrasonlar o kadar stress yapiyor ki anlatamam, Allah hepimizin yardimcisi olsun, saglikli saglam bebeklerimiz olsun.:13:

Bazi arkadaslar halen bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenememisler, biraz daha sabir. Aslinda eminim bir cogunuz ikili testi yaptirdiniz, bizim o zaman perinatalog " kiz gibi" oldugunu soylemisti, sonra da kesinlesti. Bazen bakiyorum 17.18.haftalardasiniz hala doktorunuz gorememis ama eminim bir sonrakine goreceksinizdir. Saglikli olsunlar arkadaslar esas onemli olan o ama insan merak da ediyor haklisiniz. :13:

Bazi arkadaslar halen bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenememisler, biraz daha sabir. Aslinda eminim bir cogunuz ikili testi yaptirdiniz, bizim o zaman perinatalog " kiz gibi" oldugunu soylemisti, sonra da kesinlesti. Bazen bakiyorum 17.18.haftalardasiniz hala doktorunuz gorememis ama eminim bir sonrakine goreceksinizdir. Saglikli olsunlar arkadaslar esas onemli olan o ama insan merak da ediyor haklisiniz. :13:

slm canım ben geçen hafta net öğrendim. erkek dendi
2.5 aylıkken bi dr kız demişti ama.
neyse ben 2li test yapmadım, şimdilik düşünmüyorum. yarın başka bi dr gidip bunu konuşacağım üstelemezse testi yaptırmayacağım.
rabbime sığınıyorum, ona emanet...

valla ya ne edepsizler yüzünü göstereceğine g.t.nü gösteriyo:9:

valla bikere azcık bekletti bebiş beni oda 2 li test yapılırken uyuyordu uyandırmaya çalıştılar azıcık. onun dışında doktor ne isterse hemen gösteriyor. bende yüzününde fotoğrafı var. aynı bizim ailedeki bebekler. kocaman göz:)) ama insan bu ultrasonlarda pek doyamıypr. ben 4d için çok heyecanlıyım. o zaman cdyede çekicekler her istediğimde bakacağım herbiyerine kuzumun.

süper canım. benimde 29 unda salı günü randevum:))

saol canım. barışmadık ama sonuda aradı. bebeği aldırdığımı sölemiş heralde birileri. şimdi hergün arayıp soruyor pazartesi günüde benimle ayrıntılı ultrasona girmek için gelicek. şimdilik gelişmeler bu kadar:))

eyeszay geçmişi okuyunca gördüm ki eşinle aranızda bir iletişim başlamış canım. inan çok sevindim. bence hiçbir kadın hamileliğini yalnız eşi olmaksızın; hiçbir bebek de baba şefkati-sevgisi olmaksızın geçirmeyi haketmiyor. ister bebeğin adına başlamış olsun isterse başka bir sebepten bir şekilde bağlantı kurmuşsunuz. inşallah devamı gelir ve hayırlara vesile olur.

hani üçüncü sahıslar olarak ne bana ne de başkasına yorum yapmak düşer, farkındayım ama ortada masum bir yavru da varsa her iki tarafa da bazı fedakarlıklar düşüyor diye de düşünmekten kendimi alamıyorum. bak babanız kalkıp gelecekmiş ne güzel o bir adım atmış, sen de biraz şu nuh deyip peygamber dememe hallerini bırakıp "geçmişi ve kötü şeyleri unutabilmek" gibi bir fedakarlık yaparsan belki herşey daha da güzel olur.. ne dersin canım... şüphesiz benden çok daha iyi biliyorsun ki artık dünyalar güzeli bir yavru sözkonusu... sana, ilişkinize kötülüğü dokunmuş diğer insanları boşver, unut artık canım... affetmek de unutmak da erdemdir derler ya...

samimiyetine güvenerek içimden geçenleri yazdım canım, benimki nacizane abla tavsiyesi... umarım senin nazarında haddimi aşmamışımdır...

hamilelik ...:))) hoş bir tanımlama olmuş...

[/I84.hiçbir kadının yalnız geçirmemesini temenni ettiğim evre.

koca, sevgili, arkadaş, anne, baba her kim olursa olsun ama (kocanız ya da sevgiliniz tercih sebebidir)karnınızı en az bir kere okşayacak, bütün o saçma sapan duygusal tavırlarınızı tolere edebilecek, aşerme saçmalıklarınıza uymasa da en azından gülüp geçecek, kumandayı almak için sağdan sola dönemezken "nereyi açayım söyle" diyecek, şişen ayaklarınız için hazırladığınız tuzlu suyu banyodan taşımakta zorlandığınızda leğenin bir ucundan tutacak, karnınızdaki çatlaklar için badem yağı-kakao yağı karışımını bir şekilde size bulacak, bebeğiniz size ekrandan ilk yumruğunu sallarken ağlak gözlerle doktorun yüzüne bakmaktan sizi kurtaracak biri olmalı insanın yanında. her an olmalı tabi, ama hamileyken elzem.

başka bir yönden de çocuk sahibi olmanın ikinci en zevkli ve rahat aşaması. herkesin prensesi, ilgi odağı olduğunuz, yan gelip yatmanın legalleştiği anlar; manavın en iyi sebzeyi, kasabın en iyi eti, marketin günlük sayıyla gelen şişe sütün üçünü size ayırdığı; sizi toplu taşımanın en rahat yolcusu, kaldırımların tek hakimi, emniyet şeridinin kapı gibi sahibi yapan fizyolojik durum.

doğumla biten romantik komedi....

]

hamileliğe dair bir de hüzünlü bir hikaye...

[/121.''ilk öğrendiğimde dünyadaki her şey durdu sanki. ne bir his, ne bir ses duyamadım. ayaklarımın altından yer alındı adeta. öylece dondum, bakakaldım. halbuki biliyordum, hissediyordum, emindim hatta. onu istemediğimden de... hemen kürtaj tarihini aldım, yüzümü hastanenin o kendine özgü kokulu tuvaletinde yıkadım, makyaj yaptım, dışarı çıktım.
yolda yürürken aptal gibiydim. arabalar, insanlar, gökyüzü aynı şekilde devinip duruyordu; bense hissizdim. hiç bir şey düşünemeden, sanki yürümeden kayıp gittim evime. yatağıma uzandım, ağlamaya başladım. elim karnımdaydı istemsizce, okşuyordum, anlattım ona. vedalaştım. özür diledim onu doğuramayacağım için. üzgünüm, dedim;
- üzgünüm çünkü babanı sevmiyorum. üzgünüm çünkü seni şu an her şeyden çok istesem de kendim kadar sevemiyorum, korkuyorum. tüm dünyayı karşıma alıp seni koruyup kollayamam ben, o kadar güçlü değilim!

ilk kez o gece, yalnız hissetmeden uyudum ben. halbuki hep yapayalnız sanırdım kendimi, yanıbaşımdaki hiç bir beden bana yakın hissettirememişti.

1 hafta sonra bitti hepsi. aklıma başka türlüsünü getirmedim/hesaplamalar yapmadım, onun hayatına son verdirdim. halbuki kalbi atıyor olmalıydı, gebelik sayfalarından öyle öğrendim. operasyon bitince kaldığım yerden devam ederim zannettim hayata, henüz başaramadım. kürtajdan birkaç gün sonra bir arkadaşımın bebeğini aldım kucağıma, ağlamamak için kendimle savaş verdim; ertesi gün hayatımın en rezil ve pesimist günlerinden birini geçirdim.

çok gencim, yine hamile kalacağım ve doğuracağım, biliyorum. ama hemen her akşam düşünmeden edemiyorum; o olmayacak hiç! bir gün bir çocuğum olacak ama o olmayacak. ona şans vermedim, neye benzeyecekti bilmiyorum ve asla öğrenemeyeceğim.
pişman değilim, tek bir an bile keşke demedim de... hissettiğim duyguyu isimlendiremiyorum.''

diye anlattı birisi ben de yazdım.....

selam arkadaşlar, herkes çoktan tanışıyo sanırım ben yabancı kaldım:26:

ben seni taaa 30 lu yaşlardan tanıyom kızz hatırlamıyon mu beni :34:

evet canım kesinlikle. valla anneme söledim arada dua ediyor o özellikle seni söledim çok dua etmesini. valla ilk zamanlar okuduğumda böle kalbim sıkışıyordu inan sen kadar üzüldüm. ama şimdi bende çok mutluyum mutluluğunla. herşey güzel olucak artık.

:))

ayy canım yaaa..çok sağol bak duygulandırdın beni yine... annenişn ellerinden öpüyorum çok sağolsun...

Off bende dünden beri dr. istemedi ama As düşünsek mi diyorum ama dediğin gibi düşük riski beni korkutuyor. 3' lü şimdi kesin temiz değil mi diye sordum dr. a yani temiz ama 1:500 risk var. Sonuçta risk yok diyemem dedi saolsun iyice pimpirikli yaptı beni bu adam. acaba Detaylı ultrason çözüm olur mu? off!

:1:

canım amniosentez o kadar riskli bişey değil tabi bir profösör yapıyorsa.mesela benim gittiğim a dam pazartasi salı günleri üniversitede amniosentez günüymüş kimbilir kaç kişiye yapıyo ve yaptı bugüne kadar.muayenehanedekiler hariç..mesela ben muayenehanede oldum benim arkamdan başka bi kadın olacaktı düşünsene..tecrübe önemli...gerekiyorsa eğer yapılmalı ama -gereks,zde ne gerek var...benim eşim şimdi diyoki 2. olursa o zamn 2 3 lü yaptırmam artık direk amniosentez....oldu canı dedim ona ama bi taraftan mantıklı geldi bana..

kii düşün yani ben 13. haftamöda dahi yoğun kanma yaşamış biriyim..hep düşük tehditim vardı ama çok şükür iyi geçti..inş bundan sonrasıd a çok güzel olur..

aahhh canım ya çok dikkat et fazla kilo almaman gerek sanırım bide drnun haberi varmı fizik tedavi dr la görüş

canım daha önce fizik tedavi görmüştüm 2 yıl önce etkisi olmuştu . doktoruma gidince söylicem bi çözüm bulmamız lazım daha 19. haftadayız 3 kilo aldım zaten çok da almadım 58 kiloyum. pek kiloyla alakası yok sanırım dün bir şeyim yoktu çünkü .ağır da kaldırmadım ewdede pek bir iş yaptığım söylenemez eşim sağolsun . sanırım gece farkında olmadan belimi zorlayıp uyudum :(( biraz masajla düzelir inşallah :(

üstünü açıyosan ondanda oluyor..bende terleyip üstümü açıyorum sonra belim üşütüyorum...geçmiş olsun canım...dikkat et..

benim oğlum da edepsiz.. her ultrasonda açıyo pipisini hemen.. dr anında görüyo her verdiği resimde okla gösterilmiş pipisi var :)

hadi yaaa :9:

selam kizlarrrr,

venus AS sonucun iyi cikmis cok cok sevindim cnm

mgokberk cnm yasadiklarina cok uzuldum, bize iyi bir tecrube oldu ama iyi ki anlattin cnm sagol

kizlar ben de bugun doktora gittim ama sadece tahlil sonucu gostermeye, idrar yolu enf. var ama bakteri uremesi yokmus,
ictigim toz ilac yeterliymis, antibiyotige gerek gormedi doktor, bir de bol su ic dedi

asimi da olsum bugun,
kolum cok agriyor :-(
22 nisanda 2. doz yapilacak

sağol tatlım...benimde aşım perşembe sabahı inş..bakalım nasıl olacak..bende idrar yolundan şüpheleniyorum çünkü tuvaletim geldi sanıyorum ama çok a z oluyor yok gibi hatta..ama yanma yok idrar kültürüde vereyim artık sağlık ocağına..

eyeszay geçmişi okuyunca gördüm ki eşinle aranızda bir iletişim başlamış canım. inan çok sevindim. bence hiçbir kadın hamileliğini yalnız eşi olmaksızın; hiçbir bebek de baba şefkati-sevgisi olmaksızın geçirmeyi haketmiyor. ister bebeğin adına başlamış olsun isterse başka bir sebepten bir şekilde bağlantı kurmuşsunuz. inşallah devamı gelir ve hayırlara vesile olur.

hani üçüncü sahıslar olarak ne bana ne de başkasına yorum yapmak düşer, farkındayım ama ortada masum bir yavru da varsa her iki tarafa da bazı fedakarlıklar düşüyor diye de düşünmekten kendimi alamıyorum. bak babanız kalkıp gelecekmiş ne güzel o bir adım atmış, sen de biraz şu nuh deyip peygamber dememe hallerini bırakıp "geçmişi ve kötü şeyleri unutabilmek" gibi bir fedakarlık yaparsan belki herşey daha da güzel olur.. ne dersin canım... şüphesiz benden çok daha iyi biliyorsun ki artık dünyalar güzeli bir yavru sözkonusu... sana, ilişkinize kötülüğü dokunmuş diğer insanları boşver, unut artık canım... affetmek de unutmak da erdemdir derler ya...

samimiyetine güvenerek içimden geçenleri yazdım canım, benimki nacizane abla tavsiyesi... umarım senin nazarında haddimi aşmamışımdır...

öncelikle şu aşağıda gördüğüm şeyi azcık başından azıcık ortasından azıcık sonundan okudum çünkü beni fena etkileyecekti. şimdi bile etkiledi. ben herkesin ailemin, arkadaşlarımın bildiğim bilen tanıyan herkesin aldır dediği bi bebeği bütün herkesle savaşmayı göze alarak dünyaya getiriyorum çünkü. ve en kötü zamanımda, en zor anımda bile her zaman mutlu oldum bunu yaptığım için. çünkü içimdeki sevgi o kadar büyüktüki, bütün engelleri aşabilirdi. bu yüzden şunu söylüyorum bugün. ben hazırlanmamıştım bi bebeğim olacağı için, hiç böyle bir plan yapmadık, hiç aklıma böyle bişey gelmedi. gerçekten insanların büyülü dediği bişekilde yaşarken, bi bebek sahibi olmak kariyerimi mahvedecek ve belkide yaptığım işi bidaha hiç yapmamamı sağlayacakken sevgim o kadar büyüktüki bunları bi an bile düşünmeyip bi bebeğe belkide uzun zamandır planlayanlardan daha hazır duruma geldim. sevgi çok büyük şey..

canım elbetteki kızmıyorum. herkesin görüşüne sonsuz saygım var.hem yardımıda oluyor. sinliyorum sizleri. kaldıki inan bana bende babasıyla beraber bebeğimizi büyütmek için herşeyi verirdim. ama bir kadın eğer mutlu değilse ailesine ne kadar mutluluk verebilir. ben bebeğimi dünyaya getirmeye karar verdiğimde birçok uzmana fikirde danışdım. ve o kadar güzel anlattılar o kadar çok örnek canlandı ki gözümün önünde. bir bebeğin babasız büyümesinden daha korkunç bişeydi mutsuz tatsız bi ailede büyümesi. kaldıki biz babamızı her zaman göreceğiz.

tabiki dediğim gibi bende herşey düzelsin istiyorum. gece gündüz bunun için dua ediyorum. ama ben o kadar kırgınlığı affetmiş gibi yapıp onun yanına döndüğümde problemler gene devam edicek. bikere herşeyi iyice anlaması gerekiyor. doğruları anlamalı. özür dilemeli. sonra ben oraya dönsem bana utanmadan iftira atan ve bizi bu durumlara sokan insanları görmek zorunda kalıcam çünkü yapışıklar gruba bırakmıyorlar. buna bi çare bulabilecekmi. çıkıp bu insanların karşısına ve bunlara inanan insanların karşısına işte bunlar gerçekler, bidaha bizim hayatımıza yaklaşırsanız sizi pişman ederim diyebilicekmi. bunca zaman canım benim bunca zaman. ah keşke unutabilsem. ben bütün doktorlara millet eşleri ile giderken ben tek gidiyordum. bişeyi canım çekti desem annem bulup almaya çalışıyordu. ben kaç aylık hamileydim insanlar öğrendiğinde o zamana kadar bi kişi bile bilmedi hamile olduğumu. annem teyzemle konuşmuyor ben bebeği aldırmayıp böle birinden çocuk yaptığım için. ailecek neler yaşadık. o ise bana iftira atan insanlarla konuşuyordu. keşke unutabilsem herşeyi hemen. keşke. ama zaman ya örtücek bütün bunları ya deşicek. heleki o yardım etmezse ki edeceğini sanmıorum. bu insanları bidaha görmeyeceksin söz. özür diliyorum gibi. nasıl geçecek bilmiyorum. ben şimdi bile bazen hislerime yenilip ona güzel bişey yazdığımda pişman oluorum...dilerim affettirir kendini.

öncelikle şu aşağıda gördüğüm şeyi azcık başından azıcık ortasından azıcık sonundan okudum çünkü beni fena etkileyecekti. şimdi bile etkiledi. ben herkesin ailemin, arkadaşlarımın bildiğim bilen tanıyan herkesin aldır dediği bi bebeği bütün herkesle savaşmayı göze alarak dünyaya getiriyorum çünkü. ve en kötü zamanımda, en zor anımda bile her zaman mutlu oldum bunu yaptığım için. çünkü içimdeki sevgi o kadar büyüktüki, bütün engelleri aşabilirdi. bu yüzden şunu söylüyorum bugün. ben hazırlanmamıştım bi bebeğim olacağı için, hiç böyle bir plan yapmadık, hiç aklıma böyle bişey gelmedi. gerçekten insanların büyülü dediği bişekilde yaşarken, bi bebek sahibi olmak kariyerimi mahvedecek ve belkide yaptığım işi bidaha hiç yapmamamı sağlayacakken sevgim o kadar büyüktüki bunları bi an bile düşünmeyip bi bebeğe belkide uzun zamandır planlayanlardan daha hazır duruma geldim. sevgi çok büyük şey..

canım elbetteki kızmıyorum. herkesin görüşüne sonsuz saygım var.hem yardımıda oluyor. sinliyorum sizleri. kaldıki inan bana bende babasıyla beraber bebeğimizi büyütmek için herşeyi verirdim. ama bir kadın eğer mutlu değilse ailesine ne kadar mutluluk verebilir. ben bebeğimi dünyaya getirmeye karar verdiğimde birçok uzmana fikirde danışdım. ve o kadar güzel anlattılar o kadar çok örnek canlandı ki gözümün önünde. bir bebeğin babasız büyümesinden daha korkunç bişeydi mutsuz tatsız bi ailede büyümesi. kaldıki biz babamızı her zaman göreceğiz.

tabiki dediğim gibi bende herşey düzelsin istiyorum. gece gündüz bunun için dua ediyorum. ama ben o kadar kırgınlığı affetmiş gibi yapıp onun yanına döndüğümde problemler gene devam edicek. bikere herşeyi iyice anlaması gerekiyor. doğruları anlamalı. özür dilemeli. sonra ben oraya dönsem bana utanmadan iftira atan ve bizi bu durumlara sokan insanları görmek zorunda kalıcam çünkü yapışıklar gruba bırakmıyorlar. buna bi çare bulabilecekmi. çıkıp bu insanların karşısına ve bunlara inanan insanların karşısına işte bunlar gerçekler, bidaha bizim hayatımıza yaklaşırsanız sizi pişman ederim diyebilicekmi. bunca zaman canım benim bunca zaman. ah keşke unutabilsem. ben bütün doktorlara millet eşleri ile giderken ben tek gidiyordum. bişeyi canım çekti desem annem bulup almaya çalışıyordu. ben kaç aylık hamileydim insanlar öğrendiğinde o zamana kadar bi kişi bile bilmedi hamile olduğumu. annem teyzemle konuşmuyor ben bebeği aldırmayıp böle birinden çocuk yaptığım için. ailecek neler yaşadık. o ise bana iftira atan insanlarla konuşuyordu. keşke unutabilsem herşeyi hemen. keşke. ama zaman ya örtücek bütün bunları ya deşicek. heleki o yardım etmezse ki edeceğini sanmıorum. bu insanları bidaha görmeyeceksin söz. özür diliyorum gibi. nasıl geçecek bilmiyorum. ben şimdi bile bazen hislerime yenilip ona güzel bişey yazdığımda pişman oluorum...dilerim affettirir kendini.

canım çok üzgünüm ki aynı şeyleri yaşıyorum
belki benim nedenim iftira değil ama daha da berbat olanı anlayışsızlık.
başından sonuna kadar aynıyım senle hislerimle ve kararlarımla bende göze aldıklarını göze alıp bebeğimi dünyaya getirmeye kararlıyım. ben de gittim dönmeyecektim ama bebek için döndüm çünkü kaldıramıyordum hergün ağlıyordum. döndüm ne değişti hiçççç
şimdi tekrar gideceğim ama bu gidiş öncekilerini benzemeyecek. çok katıııı ve kararlıyım.
sende asla taviz verme yumuşadığını belli etme
ben ettim sen etme
ama benden pesss, buraya kadar bugün yarın gidiyorum habersizce sessizce
olmuyor:50:

:kkk:
valla bikere azcık bekletti bebiş beni oda 2 li test yapılırken uyuyordu uyandırmaya çalıştılar azıcık. onun dışında doktor ne isterse hemen gösteriyor. bende yüzününde fotoğrafı var. aynı bizim ailedeki bebekler. kocaman göz:)) ama insan bu ultrasonlarda pek doyamıypr. ben 4d için çok heyecanlıyım. o zaman cdyede çekicekler her istediğimde bakacağım herbiyerine kuzumun.

yüzünü görmek için dr. 5 dk yan yatırdı beni dönsün diye yine dönmedi:9:

Son düzenleme:
canım çok üzgünüm ki aynı şeyleri yaşıyorum
belki benim nedenim iftira değil ama daha da berbat olanı anlayışsızlık.
başından sonuna kadar aynıyım senle hislerimle ve kararlarımla bende göze aldıklarını göze alıp bebeğimi dünyaya getirmeye kararlıyım. ben de gittim dönmeyecektim ama bebek için döndüm çünkü kaldıramıyordum hergün ağlıyordum. döndüm ne değişti hiçççç
şimdi tekrar gideceğim ama bu gidiş öncekilerini benzemeyecek. çok katıııı ve kararlıyım.
sende asla taviz verme yumuşadığını belli etme
ben ettim sen etme
ama benden pesss, buraya kadar bugün yarın gidiyorum habersizce sessizce
olmuyor:50:

çok üzüldüm canım. gerçekten hamilelğime kadar hep kadın olmanın çok şanslı bişey olduğunu düşünen nadir kişilerdendim. hiçbir ilişkimde olmayacak bişey için üzülmedim fazladan kimseye değer vermedim.haketmiyorsa biri 1 snmi fazladan vermedim. beni kıranları arkama bakmadan sildim geçtim. hep bu cesaretimdendi istediklerimi almam. ilk defa bu kadar çaresizim. o kadar üzüyor ki beni o güçlü insan olup seni asla affetmeyeceğim diyip silip hayatımdan geçememek. ilk defa erkek olmanın kolay olduğunu düşündüm hayatımda. hamilelik en ihtiyacın olduğu an. şimdi yoksa sora neden olsun diyorsun bazen. ama yinede mecbursun bi yandanda. bilmiyorum

Back
X