2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım

Dularımız seninle arkadaşım..
Güzel haberlerle dön inşallah :)

canım zaten bizde aynı şeyi düşünüyorz.sadece konu açıldı ve böyle paylaşımda bulunduk.tabi ki sağlıklı olması en önemlisi bunu ben çok iyi biliyorum .2 kez bebek keybettim.bu 3.sü..cinsiyet seçme gibi bir lüksüm yok zaten.hiç bir zamanda aklımdan geçirmedim.ama dr. bana söylediklerini paylaştım sadece.....

çok teşekkür ederim canım tavsiyelerine uymaya çalışıcam bakalım:) zaten bu aralar bulantıdan yiyemiorum ama bu hep böle dewam etmez sanırım o zamanda bunları denerim artık:))))

canım benimde akapuntura gitiğimde verilen bi diyet vardı 1500 kalorilik acaba bende onamı devam etsem sana verilen diyet nasıldı kaç kaloriydi

sende bendensin ...benimde hep kaybedilen 2 gebeliğimden kaldı zaten bu kilolar benim dengemi acaip bozdular(ama bebişlerimiz sağlıklı olsunda tek derdimiz kilo olsun ama cokda almayız insallahh:))))

canım benimde akapuntura gitiğimde verilen bi diyet vardı 1500 kalorilik acaba bende onamı devam etsem sana verilen diyet nasıldı kaç kaloriydi

kaç kalori bilmiyorum canım.ama çok işe yaramıştı.10 -11 kilo verdim
gerçi son zamanlarda kilom sabit.hem benim diyetisyen artık çok yoğun sıra bulamıyorum.hamile olduktan sonra gidemedim daha bir sonraki randevumda daha 3 ocakta.sen nerdesin canım?

saol canım zaten çavdar ekmeği yiyorum bu aralar ama salataydı süttü yogurtu pek sevmem ama bebiş için katlancam.))

Ben diyetisyene gittim gebelik başlayınca 200-2300 arası bir diyet veriyorum dedi , 1500 zayıflamak için verilen diyetlerin kalorisi değil mi ?? Biraz az olabilir sanki...

ben ankarayım ya sen?

Canım bende de öyle yediklerim ağzıma geliyor hep. Yemek yemek istemiyorum bu yüzden. Progestanı düşük tehlikesi olan tüm hamilelere veriyor doktorlar. Tüp bebekte istisnasız hep veriyorlar biliyorum.Progestan bebeğin tutunmasını ve rahimin yumuşayarak kasılmasını engelliyor. Bende kullanıyorum.

Ben diyetisyene gittim gebelik başlayınca 200-2300 arası bir diyet veriyorum dedi , 1500 zayıflamak için verilen diyetlerin kalorisi değil mi ?? Biraz az olabilir sanki...

canım benim 1500 kalori değil.femanusun 1500 kalorimiş.ben şuan kaloriyi hatırlamıyorum ama hamile dğilken verdiği diyetle gebelikte verdiği diyet değişiyor tabi...

hamilelikten önce 1200 kalorilik diyetim vardı onu yapıyordum. Step,yüzme yapıyordum. Vücudum kitlenmiş sanki hiç kilo vermiyordum. Yarım kilo sudan gidiyordu sonra yine alıyordum. Troit falnda çıkmamıştı ama. Tam ünv. hastanesine endokrolojiye gitcekken hamile kaldım

Ay canım nasıl diyetin. Merak ettim.

canım ben hamile kaldıktan sonra henüz gidemedim ama ben diyete mayısta başlamıştım.tam başladıktan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.o dönem hamileik diyeti verdi.bulursam birazdan yazarım ama şöyle bir durum var bana her hafta değiştirip veriyordu ayrıca odönem gizli şeker vardı ve kolestorl vardı...şuan düşmüşte olabilir epey kilo verdim henüz ölçtürmedim gizli şekeri.oyüzden diyetimiz aynı olmayabilir.bana göre verilen bir diyet..

canım yaw bendede kolestrol ve vücutta seker depolaması vardı hamilelik diyetinden hiç haberim yoktu bende hamile olunca gitmemiştim acaba tekrar gitsemmi?bide diyeti bulursan bende çok merak ettim

canım yaw bendede kolestrol ve vücutta seker depolaması vardı hamilelik diyetinden hiç haberim yoktu bende hamile olunca gitmemiştim acaba tekrar gitsemmi?bide diyeti bulursan bende çok merak ettim

tamam canım şimdi bakarım ama dediğim gibi hem bana göre verilmiş bir diyet. çünkü çapada araştırılmıştım..hemde her hafta farklıydı.sabit olmuyor.sadece 1 haftalığı yazayım.bi bakayım önce.ve o dönem kilomda çok fazlaydı belki şimdi bu şekildede vermeyebilir. 3 ocakta gidicem tekrar

verdiğim diyet 1 haftalık ama tekrar belirtiyorum.bana göre verilmiş bir diyet..kötü şeylere sebep olmak istemem.istediğiniz için paylaşıyorum:

Sabah kalkınca 1küçük paket yağsız süt

Kahvaltı:2dilim yağsız peynir.1 adet haşlanmış yumurta.3-4 zeytin.2dilim çavdar yada tam buğday ekmeği.bol yeşillik ve şekersiz salata

Öğle yemeği:6çorba kaşığı etli yada etsiz sebze yemeği.4 çorba kaşığı baklagil yemeği.1 kase yoğurt yada cacık.1dilim esmer ekmek.yağsız salata yada bol yeşillik.

Ara öğün:2porsiyon taze meyve.

Ara öğün 2dilim esmer ekmek 2dilim yağsız peynir.

Akşam yemeği:3-4 adet köfte..yada tavuk yada balık.yağsız salta yada bol yeşillik ekmek yok.

Ara öğün : 2porsiyon taze meyve...

ara öğün öncesi veya sonrası mümkünse 2 bardak su. bu arada bu öğünler ve saatleri yine bana göre ayarlanmıştı.mesela 2 ara öğün üst üste çünkü akşam yemeği erken yiyemiycem için akşam yemeği ile ara öğünün yerini değiştirmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…