bende de iki tane ultrason resmi var birinde yazıyor birinde yazmıyor ölçüm yapmadığında yazmıyor anlayacağın sana ölçüm olmayan bir cıktı vermiş. neyse yarın gidiyordun zaten sanırım o zaman öğrenirsinskr tesekkurler cnm ama benım ultrason kagıdında bı bılgı yok zaten bı dosya kagıdına prınterla cıktısını verdı dr .
ah guzel ulkemde kendı doktorlarımın elınde degılımkı ama allah kısmet eder bebegım saglıkla gelısıp o gunlerı gorursem ıstanbulda dogurucam.
ben yatıyorum hepınıze ıyı geceler yarın gorusuruz
bende bu sabah mide bulantısıyla uyandım
bu böyle devam ederse yaa
benim salı günü 3.4 dü c.tesi tekrar cağırdı 4.6 olmustu. ( benim de alttan ölçüldü ) salı bi dah cağırdı.. yine gidicem ve ölçecek. ben de küçük herhalde diye üzülüp duruyordum normal o zaman benimki de değil mi? bi de siz bu kadar küçükken kalp atışını nasıl duydunuz? bana salı gunu de iyi büyümüş olursa kalp atışı için 10 gün sonra cağırıcam dedi de...:26:
tercume ederım tabıkı degıstıkc ve bebıslerımız buyudukce
ben 4 hafta 2 gunlukken gıtmıstım ılk olarak 1mm bıle degıl sımdı hemen hemen ıkı hafta gectı yarın 4.30 dagorusucez kendısıyle. annesı ve babasıyla randevusu var.
yanında ne yazıo
sımdı bende gorunen bıseyler var
ml 0.7
tls 0.2 acaba bunlardan bırı boyutu olabılırmı 4 haftalıktı gıttıgımde
gunaydın guzel anne adayları
saglık bır gun gecırmenız dılegıyle. ben sımdı yıne mıde bulnatıları ıcınde kahvaltı yaptım zorla yumurta yemekte bır ıskence cunku hıc bır sut ve sut urunlerını yıyemez oldum mecburen barı haftada bır yumurta yıyım dıyorum. kızlar ılk 3 ay kılo almamız lazım dr larınız kılolarnızı olctumu tansıyonlarınıza baktılar mı yoksa 8.haftadan sonramı bakılıyor. benım dr hıcbıseyıme bakmadı ouff :96:
canım benin dr. son gittiğimde tansiyonumu ölçtü.ilk gidişimdede 2.gidişimdede kilomu ölçtü.bana belki kilolu olduğumdandr. ilk 3 ay kilo almasan bile olur.dedi ama 1 kilo alman normal en fazla 3 kilo alıncak dedi.oda en fazla.hatta kilo versem bile benim için daha iyi...ilk 3 aydan sonra ister istemez zaten alıyoruz...
arkadaşlar aklıma gelmişken ananas yiyin.bebeğin tutunmasını sağlıyor.hatta emzirme döneminde de bol bol süt yapıyor...çok faydalı bir meyve..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?