yinede güzel beslenmesi...maşallah iyelim yinede...Tekrardan merhaba
Bizim yememiz pek iyi değil. Doğum kilomuz/ boyumuz 3.350 gr. 50 cm 17 Ağustos ta Normal doğdu. 10 ay emzirdim kendi kendine bıraktı emmeyi. 5. ayında ek besine başladık. Çok seçici baştan beri az az yiyor. Şimdilerde kilomuz 11 kg civarı boyumuz 80 cm.
Günlük beslenme planımız şöyle:
Sabah 7 de uyanıyor 7.30 da kahvaltı yapıyor (kahvaltılık herşeyı yıyor diyebilirim, pekmezli şerbet içiyor taze sıkılmış meyve sularını sulandırarak veriyorum)
9 gibi uyuyor (120 ml çocuk sütü içiyor) 12 de uyanıyor 12.30 da çorba içiyor yada sulu yemeklerden yiyor öğlen yemeğine ne hazırladıysam onlardan yani.
sonra saat 15.30 gibi kendi yaptiğim kek vs gibi atıştırmalıklardan yiyor ve uyuyor 1 saat kadar.
Akşam yemeğini 17.30 da yiyoruz hep birlikte. Yemekten sonra meyve yiyoruz saat 19 da gece uykusuna yatıyor, eğer akşam yemeğini iyi yediyse yatarken çocuk sütünü vermiyorum kendim yatacağim zaman veriyorum. sabah 7 ye kadar uyuyor.
Yürümeye 11 aylık başladı. Dişlerimiz 8 tane, 4 altta 4 üstte..
hoşgeldin sende araamıza...maşallah bebeğine..7 diş hangileri çıkıyor?selam arkadaşlar
bende katılmak istiyorum sizlere
24 ağustos doğumlu bir oğlum var 3600 gr 52 cm doğdu kilomuş şuan 11 kılolu bir bebk değil ama allaha şükür sağlıklı
inanılmaz hareketli şuan uyuyor biz yemek saatlerimizi uykusuna göre ayarlıyoruz dr tavsiyesiyle şimdi uyanınca çorba vericem koyu kıvamlı yemek gibi akşama doğru yoğurt sonra bizimle bişeyler atıstırıyo yemezse yatmadan mama verıyorum yada tarhana gece ya 1 ya 2 kere kalkıyo süt veriyorum
şuan 7 diş birden çıkıyo durumumuz vahim yani a
rabbim hepimizin kilere sağlık versin
Tekrardan merhaba
Bizim yememiz pek iyi değil. Doğum kilomuz/ boyumuz 3.350 gr. 50 cm 17 Ağustos ta Normal doğdu. 10 ay emzirdim kendi kendine bıraktı emmeyi. 5. ayında ek besine başladık. Çok seçici baştan beri az az yiyor. Şimdilerde kilomuz 11 kg civarı boyumuz 80 cm.
Günlük beslenme planımız şöyle:
Sabah 7 de uyanıyor 7.30 da kahvaltı yapıyor (kahvaltılık herşeyı yıyor diyebilirim, pekmezli şerbet içiyor taze sıkılmış meyve sularını sulandırarak veriyorum)
9 gibi uyuyor (120 ml çocuk sütü içiyor) 12 de uyanıyor 12.30 da çorba içiyor yada sulu yemeklerden yiyor öğlen yemeğine ne hazırladıysam onlardan yani.
sonra saat 15.30 gibi kendi yaptiğim kek vs gibi atıştırmalıklardan yiyor ve uyuyor 1 saat kadar.
Akşam yemeğini 17.30 da yiyoruz hep birlikte. Yemekten sonra meyve yiyoruz saat 19 da gece uykusuna yatıyor, eğer akşam yemeğini iyi yediyse yatarken çocuk sütünü vermiyorum kendim yatacağim zaman veriyorum. sabah 7 ye kadar uyuyor.
Yürümeye 11 aylık başladı. Dişlerimiz 8 tane, 4 altta 4 üstte..
Bize bişey demedi doktor hala kullanıyoruz d vitaminide öyle.Birde bizim kan değeri düşük çıktı.Damla olarak değilde kaşık olarak veriyoruz.Kullanan yokmu şimdi aranızda.
MAŞALLAH BEBİŞLEREEE..
bizim kız 1 yaşına kadar yatak odasındaki beşiğinde yattı ona sığmamaya başlayınca park yatak aldık yatak odasına ayrıca evimizde onun odasıda var
odasına yatırmaya gönlümüz razı olmayınca park yatağı aldık ona koymaya başladık fakat onu hiç sevmedi ve böylelikle aramızda yatmaya alıştı
bizimde şimdiki mücedelemiz odasına alışması bu gece 5. gecemiz bende onun odasındaki koltukta yatıyorum alışana kadar ve gece sıksık uyanıyor yanıma almamaya çalışıyorum ve almadımda 4 gecedir,böyle oluncada saat başı kalkıyor pışpışlanıp uykuya dalıyor 2 gece ayakta sallattı kendini gece yarısı öyle daldı...uyku düzeni değişti sabah daha erken uyanıyor bazen gündüz tek uykusu erken kalktığı için 2ye çıkıyor,odasına alışınca uyku düzeni eskiye döneceğini düşünüyorum..
inş alışacak ama sık sık uyanması beni zorluyor bu seferde..
sizin tavsiyeniz varmı bana?
Bence yılmadan devam et,odasında yatırmaya,taviz verdiğinde başa dönüyorsun çünkü,alışacaktır
kızlarrr uzun zamandır kimse uğramamış buralara,, e bebekler büyümeye başlayınca işgüçte olunca pek kl,mse gelmiyor sanırımm
benim kızımda yumurta beyazı alerjisi çıktı, bu tuhaf bir alerji bu alerjini görülgüğü çocuklar çok alerjik oluyormuş, yani ilerleyen yaşlarda başka alerji çeşitleri olabilirmiş, umarım olmazzzzzzzz
Geçmiş olsun nasıl anladınız peki belirtisi neydi?
Canım benim kızımdada çıkmıştı. Bir ay kadar bir süre hiç vermedim beyazını. Sonra hergün ufak bir parça vererek alıştırdım. Şimdi ne alerji kaldı nede bişi tabi dr soyledi böyle yapmamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?