Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bebeklerinizi memeden ayırdınızmı.ayırdıysanız hangi yöntemler denediniz.benmki 19 aylık.ama hiç bir şey yemiyor.sadece meme emiyor
arkadaşlar bebeklerinizi memeden ayırdınızmı.ayırdıysanız hangi yöntemler denediniz.benmki 19 aylık.ama hiç bir şey yemiyor.sadece meme emiyor
Kızlar çiş eğitimine ne zaman başlıcaksınız.Bana yazın alıştır diyorlar ama daha bizim kız anlamıyorki bişeyden olmaz gibi geliyor.
Kızlar çiş eğitimine ne zaman başlıcaksınız.Bana yazın alıştır diyorlar ama daha bizim kız anlamıyorki bişeyden olmaz gibi geliyor.
bende kararsızım o konuda aslında 2,5 yaşından önce başlamamk lazım ama yaza bizimkiler 2 yaşında olacaklar, bencede erken sanırım biz kışa yada öbür yaza bırakacağız, bide bazen çocuklar kendileri, söylemeye başlarmış, o zaman hazır olmaları anlamına geliyor, erken kesmek bir çok pisikilojik soruna neden oluyormuş, cimrilik, obsesif takıntılar, ve aşırı temizlik gibi......
kimseler uğramaz olmuş buraya
Merhaba canım ,altta bebegin 3 aylık oldugunu gösteren takvimi görünce yazmak istedim, ben 2013 agustos annesi olarak keşfettim KK yi, ve bebeğim 2,5 aylık , hemde 2011 agustos annesiymisim ama ozaman topikten hbrim yoktu :)
Neyse bebeklerin arası az olması cok zorluyor mu , nasıl basediyorsun ?
canım zorlukları var ama ben beraber büyümelerini istedim. ilerisi daha güzel olacak diye düşünüyorum. işleri planlıyorum, yemeği 2 günlük yapıyorum bir gün çocukların banyosu, ütü diğer gün temizlik çamaşır gibi.. Kızım oğlumu hiç kıskanmadı. Bebek uyuduğunda onunla dolu dolu vakit geçirmeye, etkinlik yapmaya çalışıyorum, ikisine sevgiyi ayrı ayrı sunmaya çalışıyorum, bebekle beraber ilgileniyoruz banyoda alt almada kendince yardım ediyor, çam. asıyor, bulaşık makinası beraber boşaltıyoruz, dışarı çıkmayı çok seviyor o zaman zorlanıyorum ama eşim sağ olsun dışarı parka köye markete götürür onu.. ücretsiz izindeyim seneye birini kreşe diğerini bakıcıya bırakmayı planlıyorum.. Allah yardımcımız olsun..