• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok korkmuştum hmile kaldım diye..hatta bu topikte sormuştum bile..ama doktora gitmeye bi turlu fırsat bulmadan adet oldum.ben emzirdiğim için olduğunu duşundum.zten kızım 10 aylıkken ilk adetim oldum sonraki ay duzenli emziremediğim için normal gunumde adet oldumşimdi kzım hep yanımda ve emziriyorum herhlde o yuzden gecikiyo diye duşunmuştum .hiç ole kist aklıma gelmedi..

Bende inşallah hemen olurum 15 gün oldu.Gelmeyince araştırdım internetten kist varsada gecikiyormuş diye ondan bende panik oldum.Gerçi bazı kistler adet olurken geçiyormuş.Bende emzirdiğim için olamıyorum galiba.

slm kızlar...
yeme içme ve uyku düzeninden bahsetmişsiniz..
bizde sabah 10 11 arası kahvaltı ediyoruz geç kalkıyoruz çünkü gecede geç yatıyoruz..
sabah bigün bulamaç şeklinde kahvaltı( keçi peyniri tereyağ rondolanmış ceviz 1 tatlı kaşığı pekmez bebe bizküvisi 5 tane )
bigün ise 1 domates 1 yumurta ile menemen yiyoruz ekmekle menemen yediği zaman pekmezli su içiriyorum...
sonra 2 3 arası uyku vaktimiz uyku vaktine kadar yarım mandalina yiyiyor ama herzaman değil..
uykuya geçerkende 150ml keçi sütü ballı bebe bisküvili...
uyanında çorbasını içiyor
saat 8 gibi ya kendimize yapılan yemekten veyaz yemekle beraber az pilav yada az makarna veya kaşık maması yiyiyor...
gece uykuna kadarki vakittede meyva (muz mandalina yada elma)yiyiyor
tabi bu dediklerimin hepsi hergün yenmiyor
uykumuz günde 1 defa 1.5 2 saat kadar...gece uykusu 11 12 de başlıyor ve sabah kalkana kadar emziğini düşürüp istemeler suya uyanmalar yanımıza gelmek için uyanmalar bi hayli fazla...
bu arada siz vitamin kullanıyormusunuz ne kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bizede doktor polivit ve zinco vermişti.Sonra kilo almadı minadex multi vitamin diye bir şurup verdi.yalnız polivitle dönüşümlü olarak veriyoruz.Bir gece biri diğer gece diğeri.

Bizede doktor polivit ve zinco vermişti.Sonra kilo almadı minadex multi vitamin diye bir şurup verdi.yalnız polivitle dönüşümlü olarak veriyoruz.Bir gece biri diğer gece diğeri.

bizde polivit kullanıyoruz kilo alımı var ama yavaş acaba bizdedemi kilo almama etkisi göstermiş olabilir...
poliviti bitirince balık yağı megazincoya geçicez ismi doğru yazmışımdır umarım...
bu arada siz gecemi kullanıyorsunuz vitamini aç mı tok mu veriyorsunuz?

Bizde bağışıklık arttırıcı olsun diye vitagil drops damla ve pedivit balık yağ kullanıyoruz...Kahvaltımız hala bulamaç...Kahvaltıdan sonra Meyve olarak elma,kuru incir,nar suyu,muz ne varsa azıcık yiyo...3 gibi çorba..Genelde etli sebze çorbası yapıyorum..Uyuyo..Uyanınca yoğurt...Gece yatarken tarhana çorbası yiyo..Erken uyuduğu için başka bişey yediremiyorum...Kilosuda 11 kilo gibi..Boyu da 81 cm di en son...Akşam da 400 cc kadar süt içiyo..Sağlıklı olsunlarda,gerisi boş

bizde polivit kullanıyoruz kilo alımı var ama yavaş acaba bizdedemi kilo almama etkisi göstermiş olabilir...
poliviti bitirince balık yağı megazincoya geçicez ismi doğru yazmışımdır umarım...
bu arada siz gecemi kullanıyorsunuz vitamini aç mı tok mu veriyorsunuz?
Poiviti akşam yemekten sonra veriyorum.Minadexi kullanacağım zaman gece yatmadan önce veriyorum.Oda balık yağı karışımlı bişey. Bu şurup güçlü bişey demekki çocukları tok tutuyormuş,o yüzden bişey yemek istemiyorlarmış gündüz vermeyin diye söyledi doktor.

Bizde bağışıklık arttırıcı olsun diye vitagil drops damla ve pedivit balık yağ kullanıyoruz...Kahvaltımız hala bulamaç...Kahvaltıdan sonra Meyve olarak elma,kuru incir,nar suyu,muz ne varsa azıcık yiyo...3 gibi çorba..Genelde etli sebze çorbası yapıyorum..Uyuyo..Uyanınca yoğurt...Gece yatarken tarhana çorbası yiyo..Erken uyuduğu için başka bişey yediremiyorum...Kilosuda 11 kilo gibi..Boyu da 81 cm di en son...Akşam da 400 cc kadar süt içiyo..Sağlıklı olsunlarda,gerisi boş

gece yatarken tarhana çorbası oo afiyet olsun kuzuya...akşam diye tabir ettiğin saat kaç oluyor 400ml ciddi bi miktar 1 su bardağı kafi diyor dr lar...afiyet olsun miniğe..

gece yatarken tarhana çorbası oo afiyet olsun kuzuya...akşam diye tabir ettiğin saat kaç oluyor 400ml ciddi bi miktar 1 su bardağı kafi diyor dr lar...afiyet olsun miniğe..

benim ki hiç muhallebi yemedi..Sevmiyo..Ben de kıymalı tarhana yapıyorum..12. ayda emmeyi bıraktı..Gece yatmadan süt sağıyorum..Uykusunda veriyorum 12 gibi..Üstünü 220 cdc ye inek sütyle tamamlıyorum..Yemeğini 7 gibi yadiği için içiyo..Birde 5 te saat kurup veriyorum 200 cc..Yoksa uyanıpta içmiyo...

benim ki hiç muhallebi yemedi..Sevmiyo..Ben de kıymalı tarhana yapıyorum..12. ayda emmeyi bıraktı..Gece yatmadan süt sağıyorum..Uykusunda veriyorum 12 gibi..Üstünü 220 cdc ye inek sütyle tamamlıyorum..Yemeğini 7 gibi yadiği için içiyo..Birde 5 te saat kurup veriyorum 200 cc..Yoksa uyanıpta içmiyo...

Ha bide bizim drumuz 500 cc süt dedi..

biz 1 yaşından beri gece beslenmemizi bıraktık gece uyandığında su veriyorum o kadar...dr umuzda yavaş yavaş kesebilirsen gece beslenmesini kes demişti okuduğum bazı yazılarda o doğrultuda...
bizim dr belli bi miktar söylemedi süt için ama bi arkadaşın dr u günde 1 bardak kafi demiş...aşırı süt kansızlığa yol açtığını biliyorum..
afiyet olsun kuzuya

bende kızımı uyutmadan süt veriyorum 100cc içinede çay kaşığı bal koyuyorum, onu içince doping almış gibi koşturruyor, o yüzden uyutnmak biraz zor, 10 gündür gece birde uyuyor benim için çok zor, geç uyuduğu için bend geç yatıyorum, ama ben sabah 7 de kalkmak zorundayım, işe gidiyorum, gel ev işi yemek, çocuk geç uıyuyunca o geç kalkıyor ama ben dinlenmemiyorum, bide gece 2 saate bir kalkıyor, bu ara bide misafirlerim çok ık geldi kendimi çok yorgun hissediyorum pilim bitmek üzere

memeden kesmeye çalışıyorum kaç aydır, gündüz emmesini bitirdik, önümüzdeki bir ay ,içinde gecede bitirsek bu iş bitecek inşallah, ama gece meme vermesem çok ağlıyor, varmı bir fikri olan nasıl uykusunu kaçırtmadan sakinleştirebilirim acaba

bir yaşından beri yürüyor, ama konuşma yok, anne diyor baba diyor hadi başka bişey yok aneyide herkese söylüyorr

bende kızımı uyutmadan süt veriyorum 100cc içinede çay kaşığı bal koyuyorum, onu içince doping almış gibi koşturruyor, o yüzden uyutnmak biraz zor, 10 gündür gece birde uyuyor benim için çok zor, geç uyuduğu için bend geç yatıyorum, ama ben sabah 7 de kalkmak zorundayım, işe gidiyorum, gel ev işi yemek, çocuk geç uıyuyunca o geç kalkıyor ama ben dinlenmemiyorum, bide gece 2 saate bir kalkıyor, bu ara bide misafirlerim çok ık geldi kendimi çok yorgun hissediyorum pilim bitmek üzere

memeden kesmeye çalışıyorum kaç aydır, gündüz emmesini bitirdik, önümüzdeki bir ay ,içinde gecede bitirsek bu iş bitecek inşallah, ama gece meme vermesem çok ağlıyor, varmı bir fikri olan nasıl uykusunu kaçırtmadan sakinleştirebilirim acaba

bir yaşından beri yürüyor, ama konuşma yok, anne diyor baba diyor hadi başka bişey yok aneyide herkese söylüyorr

Canım gündüz erken uyandırsan..Gece bire kalmaz heralde o zaman...Emmek için uyanıyosa geceleri,memeden kesmekten başka çaren yok gibi gözüküyo..

gözdemmm inde dediği gibi gece emmesini kesmen lazım gece uyanmaması için,gerçi benim kızımda emmiyor ama gece çok sık uyanıyor bende bundan çok şikayetçiyim birde yanımıza alıştı fena sıkıntıdayım bu konuda...gece beslenmemiz yok uyandığında isterse su içiriyorum o kadar..evet birde gündüz kim bakıyorsa erken uyandırsın gecede erken yatar 11de kalkıyorsa yarım saat yarım saat çekerek düzene girer..
benim kızımda 11 12 arası uyuyor sabahta 10 11 arası uyanıyoruz ama ben sabah uykusunu sevdiğim için bu şekil düzenimiz.

gözdemmm, bembişimmm haklısınız en iyisi memeden kesmek zaten bende bunu istiyorum 2 aydır yacvaş yavaş gündüzü bıraktık şimdi sıar gecede umarım o da biterde rahatlarım biraz, insan çalışınca çok zor oluyor sık sık uyanmak
evde olsam sorun değilk yoksa bende seviyorum sabahları uymayı

benim kızım bu sen çok sık hasta oldu kızlar nerdeyse hafta bir hastalanıyor, 15 gün önce bronşit oldu yatırdık 2 gün hastanede 10 gün ilaç. kullandık sonra kontrole götürdük dr iyi dedi dün yine ateşlendi halsizdi gece 2 kere ateş düşürücü verdim, bu gün iyi, sanırım biz bu yılı böyle geçireceğiz, çocuğum her gün eve değiştiriyor, bakıcı sabah alıp evine götürüyor, akşama doğru biz gidip alıyoruz, bide bakıcının yiyenleri var biri 7 biri 3 yaşında onlarda sık sık ogeliyorlar sanırım onlardan da kapıyor çocuk, dr dedim bir vitamin falan verseniz diye yok diyor oda sonuçta ilaç diyor, bi,zim dr kalsa hiç ilaç vermiyecek, sizlerin varmı kullandığı vitamin falan

selam kızlarrrr:10:
nabersınız nasıl bebişler ? benim oğluş bu ara fena 6 diş birden patlattı ama tahmın edersınızkı bende patladım bıde ustune 2 aşı abooooo bazen hüngür hüngür ağladığımı biliyorum kucaktan inmedi sürekli bacaklarıma sarılı duruyo sol kolum cok feci dr kas zedelenmesi dedi tasımaktan oldu.
yemek yaparken ya kucagımda yada tezgah ustunde yanımda lavaboya bile gidemiyorum düşünün sizinkilerde bölemi:25:
günde tek uykuya düştük 12.30 a kadar zorla dayannıyoruz keyfe keder bazen 2 saat bazen 15 dk uyuyo salla salla uyumuyo uykusu şaşıyo delirtiyo beni ama bi anne del diyo ne yorgunluk kalıyo ne uyku
ben vitamin kullanmıyorum dr bu konuda cok kararlı ve katı kesınlıkle verdırmıyo obeziteyle mucadele dıye bas bas bagırıyoruz sıımdı ıcırdıgın vıtamınler sonra cocuga kılo olarak donucek dıyo bende vermıyorum

İyi akşamlar hanımlar.Bizim çocuklarda aynı yaramaz beguuum, bende sizleri okuyunca bitek ben değilmişim böyle diyerek kendimi avutuyorum.Ama seninki daha fena gibi gözüküyor.Allah yardımcın olsun. Birde hanımlar bişey sormak istiyorum.Kıyafetlere hep kan damlası yemek falan döküyoruz.Her zamanda önlük kullanmıyorum açıkcası çıkmıyor bu seferde sizin kullandığınız bişeyler varmı lekeler için.Ne kullanabilirim çıkartmak için.

iyi akşamlar herkese.
siteye yeni üye oldum.
İki tane kızım var bir Kasım 2006 doğumlu diğeri Ağustos 2011.
Beni de aranıza alırmısınız. hoş Paylaşımlarda buluşmak üzere.

Hoşgeldin canım aramıza çok sık ziyaret edemiyoruz ama vakit buldukça yazmaya çalışıyoruz.Senin kızın nasıl yemesi uykusu falan.Bizimki tembel ne yürüyor ne anne baba diyor.Diğer arkadaşların yaşında yürümüşler. Bitek benimkikaldı burda yürümeyen:)

gözdemmm, bembişimmm haklısınız en iyisi memeden kesmek zaten bende bunu istiyorum 2 aydır yacvaş yavaş gündüzü bıraktık şimdi sıar gecede umarım o da biterde rahatlarım biraz, insan çalışınca çok zor oluyor sık sık uyanmak
evde olsam sorun değilk yoksa bende seviyorum sabahları uymayı

benim kızım bu sen çok sık hasta oldu kızlar nerdeyse hafta bir hastalanıyor, 15 gün önce bronşit oldu yatırdık 2 gün hastanede 10 gün ilaç. kullandık sonra kontrole götürdük dr iyi dedi dün yine ateşlendi halsizdi gece 2 kere ateş düşürücü verdim, bu gün iyi, sanırım biz bu yılı böyle geçireceğiz, çocuğum her gün eve değiştiriyor, bakıcı sabah alıp evine götürüyor, akşama doğru biz gidip alıyoruz, bide bakıcının yiyenleri var biri 7 biri 3 yaşında onlarda sık sık ogeliyorlar sanırım onlardan da kapıyor çocuk, dr dedim bir vitamin falan verseniz diye yok diyor oda sonuçta ilaç diyor, bi,zim dr kalsa hiç ilaç vermiyecek, sizlerin varmı kullandığı vitamin falan
hawar bağışıklığını güçlendirici immuzinc diye bi şurup var bende aldım ama daha başlamadım kullanamay bizde sık hasta oluyoruz ateş özellikle ama dilimi ısırayım 1 aydır bişeyimiz yok..ayrıca vitaminde kullanıyorum ben hergün olmasada 2 3 günde bir falan polivit ismi ama hiç öyle kilo falan yapmadı bizde normal seyrınde ilerliyoruz,birde sık balık tüketemediğimizden balık yağı istedim dr da olur ama poliviti kes bu onun içindede var dedi,ve immuzincle balık yağını dönüşümlü kullanmamı tavsiye etti...ben hergün olmasada vitamini ara ara destekliyorum çünkü herşeyi tüketmiyor zilli
selam kızlarrrr:10:
nabersınız nasıl bebişler ? benim oğluş bu ara fena 6 diş birden patlattı ama tahmın edersınızkı bende patladım bıde ustune 2 aşı abooooo bazen hüngür hüngür ağladığımı biliyorum kucaktan inmedi sürekli bacaklarıma sarılı duruyo sol kolum cok feci dr kas zedelenmesi dedi tasımaktan oldu.
yemek yaparken ya kucagımda yada tezgah ustunde yanımda lavaboya bile gidemiyorum düşünün sizinkilerde bölemi:25:
günde tek uykuya düştük 12.30 a kadar zorla dayannıyoruz keyfe keder bazen 2 saat bazen 15 dk uyuyo salla salla uyumuyo uykusu şaşıyo delirtiyo beni ama bi anne del diyo ne yorgunluk kalıyo ne uyku
ben vitamin kullanmıyorum dr bu konuda cok kararlı ve katı kesınlıkle verdırmıyo obeziteyle mucadele dıye bas bas bagırıyoruz sıımdı ıcırdıgın vıtamınler sonra cocuga kılo olarak donucek dıyo bende vermıyorum
vuavv 6 dişmi hangileri onlar ay dişler zor bizimde azılar pek bi şiş
ay cnm evet bizde öyle tezgah üstünde oturuyor öyle yemek yapıyoruz yoksa eşortmanın iniyor aşağı :)
İyi akşamlar hanımlar.Bizim çocuklarda aynı yaramaz beguuum, bende sizleri okuyunca bitek ben değilmişim böyle diyerek kendimi avutuyorum.Ama seninki daha fena gibi gözüküyor.Allah yardımcın olsun. Birde hanımlar bişey sormak istiyorum.Kıyafetlere hep kan damlası yemek falan döküyoruz.Her zamanda önlük kullanmıyorum açıkcası çıkmıyor bu seferde sizin kullandığınız bişeyler varmı lekeler için.Ne kullanabilirim çıkartmak için.
biz kan damlası yani demir değilmi onu kullanmıyoruz ama bende çok çektim bi ara o lekeden limon sıkıp ovalamak iyi geliyormuş diye duydum dene istersen..
iyi akşamlar herkese.
siteye yeni üye oldum.
İki tane kızım var bir Kasım 2006 doğumlu diğeri Ağustos 2011.
Beni de aranıza alırmısınız. hoş Paylaşımlarda buluşmak üzere.

hoşgeldin aramızaa kızından bahsetsene kaç kg boyu posu yemesi nasıl?kaç dişiniz var?

Back